9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #6283 Tehát magyaru hosszan leírtad, hogy minden sikerült. Mikulás buzi kimúlt, lett csomó ekód. Mi kell még? :) -
sublimaze #6282 Na a mikulás mire kiakasztott, gondoltam csengetek egyet úgy megyek neki, vártam vagy másfél percet, mondom szarok bele, nekimegyek egyedül. Végülis időközben az itt olvasott okosságok hatására váltottam vajazóra (és nem bántam meg, tovább is húztam már mint a baltámat, balta: 7, cleaver: 8) azzal pikkpakk leszedtem felére. Gondoltam Megnézem ezt a gliccset amit itt moby, hát olyan balf* voltam, hogy az első kés dobással le is estem hozzá, aztán addig kergettem, hogy becsukta a kalitkát és meg kellett mérkőznöm vele becsülettel, és az idegnek hála szét is kaptam mint foxi a lábtörlőt pillanatok alatt. Aztán elbambultam és megfeledkeztem a csengettyűről, így akkor jött be valaki miután már rég lement a harc és kerestem, hogy merre kell menni, megindultam vele tovább, mondom ha már bejött akkor farmoljunk kicsit, de nem sokra rá meghalt(a szemes disznók után, a tűzdobáló csuhásnál), ekkor én is úgy döntöttem 100k+ echo-val, hogy inkább megyek fejlesztek kicsit mielőtt otthagynám... :)
/offbb
Frissített a gépem 2.57-re és most a tv-m (nem csak a játék alatt, ps főmenüben is) x időközönként újraindulgat(0.5-1 perc kábé). Tapasztalt valaki hasonlót? -
#6281 Amíg el nem felejtem...
Dark: sajnos nem láttad, de Ash Lake gyönyörű hely. BB és mindenféle szemmel odabaszós. -
#6280 Itthon rohadok betegen :(
De amúgy 30 órám van benne, szal annyira azért nem kínzó idők ezek :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.26. 14:02:43 -
Ulthane #6279 Mondd már meg, hogy hogy az istenbe tudod beosztani az idődet? KisMobyval, és minden ezzel járó dologgal együtt + munka? :-D -
Yodamest12 #6278 Én a DS2-vel voltam így: volt egy laza nyaram tudtam vele rendesen tolni, MINDEN dolgot tudtam benne, minden tutorialt végignyálaztam... erre kijött a scholar meg a 3 dlc + mindenhol változtattak, szóval most újrakezdtem és kb úgy érzem mintha először ülnék elé :)
Tanulság: egy from játéknak sosem válhatsz teljesen a mesterévé -
#6277 Ha ez megnyugtat: most írtam össze, 14 nagybosson vagyok túl das-ban, és számtalan miniboson, és rengeteg-rengeteg dolgot nem tudok/nem értek. Listát vezetek azokróól is, de sosem fogom kicsekkolni mindet. Párat megguglizok, rögtön kétszer annyi ugrik a helyébe... -
Ulthane #6276 Én is erre a következtetésre jutottam. :) -
#6275 Nekem ez inkább relikvia, és mint olyan, nem sokalltam érte az árat. -
Ulthane #6274 Hááát, 19.94 font a könyv, és 7,26 font a szállítás. Összesen 12,483 HUF. Elég borsos, nem? :-/ UK-ből jönne. Kicsit hezitálok. -
#6273 Thx -
Ulthane #6272 Hát akkor én ezt megveszem. :) -
#6271 Nem kell molotov, csak tőr. És csak egyszer dobd meg, aztán várj addig amíg csinálja a műsort (látni fogd mennyire glitch az :D). Aztán ha abbahagyta, repeat.
Guidebook: tartalmilag rohadtjó. DaS3-ból eleve CE-t fogok rendelni, nem kérdés (vagy olyat, amiben lesz guidebook). Nagyon jó lenne most nekem a DaS-hoz is. Formailag pocsék. Képeken a borító jól néz ki, de az életben - akárcsak a kötése - egy igénytelen szarhalom sajnos. Belül már okés, szép papírra van nyomtatva, van lapvastagság, stb, de ez ennyiért már el is várható.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.26. 09:40:21 -
Yodamest12 #6270 Azt tudtátok pl. hogy a BSB legyőzőséhez lehet használni a blood cocktailt? Én eddig sose használtam azt az itemet, de ha elhajítod ő utánamegy és hátulról ingyé bevihetsz egy viscrealt! Wááá és rengeteg ilyen apróság van. -
Ulthane #6269 Igen, ez nem gliccs, egyszerűen csak rés a pajzson. :) De köszi Moby, így fogom csinálni. Bevásárolok Molotovot meg mérgezett tőrt, aztán adog az aberrált baromnak.
@Moby: Megéri a guide bookot megvenni? Amazonon megtaláltam, tök szép könyvnek néz ki. olyan 8 rugó lenne. A pénz része nem érdekel, csak így, hogy a második végigjátszás végén vagyok, szerinted időszerű-e, vagy érdemes-e.
Amúgy csomó mindent nem tudok a játékról még... -
Yodamest12 #6268 Jaah, én csak annyit láttam, hogy felülről minden szarral ledobálja :) -
#6267 Jajlátommár mi okozta a félreértést. Nem túl jól választottam meg a videót, mert ez a csóka minden faszt csinál közben, de a lényeg ezen is látszik. Ha elő tudod idézni ezt a helyzetet, hogy ó ott leesen, te meg nem mész utána, akkor késdobálással ki lehet nyírni (ami egyébként lehetetlen, annyit nem sebez a kés/annyit nem tudsz magaddal vinni). Egy késdobálásra olyan tizeötször csinálja ezt a füstöt trükköt, és közben megy le a hp-ja. Annyit javítottak rajta az initital verzához képest, hogy most csak bizonyos útvonalon követve fut le ide. Régen meg mindig ide jött egyből. De a glitch továbbra is működik. -
#6266 Ez egy glitch. Nem leszedi felülről, hanem megdobod egy késsel, akkor futkos bele a füstbe, és veszi le a saját HP-ját. -
Yodamest12 #6265 Ez annyira nem is glitch, csak annyi hogy leszedi felülről, ezt elég sok mindennel meglehetett csinálni már a souls1-2ben is, pl. az egyben a sárkány farkát amikor az íjjal lődözöd és úgy ölöd meg stb. nagyon sok ilyen van.
A glitch része inkább az amit Lobos is csinált a 43 perces speedrunban, hogy amikor fut fel az emeletre, leugrik pont mikulás fejére és vele együtt fut be a végső cellába, azzal nagyon sok utat megspórol. -
#6264 Nézd meg a videót -
#6263 Glitch? -
#6262 amúgy ha nincs kedved vele gecizni, használd a glitchet. Legalább 5 emailt írtam a fromnak, hogy még mindig benne van(pedig elvileg javították), válaszolni is basztak rá. Szóval tekinhető a használata hivatalosnak is (by me).
-
sublimaze #6261 Ne is mondd, tegnap este a reborn után elspeedrunoltam hozzá, de szerintem megyek még vissza farmolni magamnak, mert így most hiába van feloldva az összes sírkő, csomó hely hiányzik, +unseenbe is egy rakás cumót nem gyűjtöttem be. Amúgy ez a mikulás tényleg teljesíthető, de a pajtik iszonyat bosszantóak. Na meg én a rebornal is leszoptam magam párszor mire meglett. Végül csengetnem kellett hozzá, mert a végén már hiába tudtam mit csinálok, mindig belefutottam a hányásába, vagy hasonló bakit követtem el. -
#6260 Bocs, késő volt már, kevertem logariussal. -
Ulthane #6259 Ez a ketrecfeju bizony kotelezo. -
#6258 Ne szivasd. :D -
#6257 Mikulás? Ő biza kötelező. -
#6256 hagyd a faszba! Opcionális boss. Egyszer megvolt, megkaptad a trofit, nem kötelező társadalmi munkában minden körben szopatni magad :D -
#6255 Grat!
-
#6254 Gratula! -
#6253 Az imént csatlakoztam a klubba :D
-
#6252 elsőre még oké de gondold el nekem a NG+++++ -ban? :D
De csak a kergetőzés az első fázisban necces utána csak simán megy a kijelölt uton
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.25. 22:34:44 -
Ulthane #6251 Pontosan. Eleve mi a fasz ertelme van a harc elso feleben a kergetozesnek? Van h egy csomo ideog nem megy oda ahova kell... -
Yodamest12 #6250 Kell help valakinek?, most bent vagyok. -
#6249 Ja hogy zsigerből undor.....értem. :D -
Ulthane #6248 Mar kinyirtam az elso vegigjatszaskor, nem arrol van szo, h nem tudom. De ot percet sincs kedvem vesztegetni ra, annyira utalom. -
#6247 Szólsz 1 perc.
Mondtam mire figyelj, az elején ugorj rá, amikor csinálni akar:
1. nyúlványokat, nem kell kitérned, csak sétálj oldalt jobbra vagy balra
2. lézer show, lőjj bele mikor elkezdi, vagy ha már késő amikor elengedi "térj ki vele szemba a lézer alatt"
3. boxolás....no comment -
#6246 Mert olyan kurvanehéz egy életnagyságú óriás bicskát köszörülni? :D -
#6245 A legjobban, megnéztem már az összes fegyvert, ne aggódj. :D
Csak ezt használom inkább, de a többit is tesztelgettem, csak nem haladtam velük előre. -
Yodamest12 #6244 Nekem egy életnagyságú saw cleaver kellene :) Úgy tudom van, aki már elkészítette :P