9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#6323 Mindkettő opcionális boss...
Ha ég a ház, lehet menni ghermanhoz (nyitva a kerkapu). Hogy addig mit csinálsz még meg, az már a te dolgod.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.27. 20:24:03 -
sublimaze #6322 Ja nem, még amygdala is hátra van, lehetetlen eligazodni ezeken a guide-okon. -
Ulthane #6321 En lenyomom veled, csak elotte logat kell kinyirnom -
sublimaze #6320 Ha valakinek valamikor kedve támad lekópozni a kozmoszt azt várom szeretettel. :D Upperchatedralba agyfaszt kaptam, -10 insightomba került eljutni a bossig a lumenflowergardenbe az agyelszívók miatt... -.-
*wiki szerint cosmos az utcsó a Gehrman előtt (pontosabban egy ideje már mehetnék, mer ég a ház, de még iktatnám a mellékeseket is... :D).
Utoljára szerkesztette: sublimaze, 2015.08.27. 20:14:03 -
Ulthane #6319 Meddig szopjak logariussal? Egyszeruen ugy erzem, nagy kinlodas lenne megolni. Mar vagy hatszor nekimentem, legutobb kb haromnegyed hojat levettem, de szenvedes volt az is, csak eszetlenul menekultem.
Nincs kedvem orakon at izzado tenyerrel remegni, csak azert, hogy elmondhassam, egyedul nyomtam le.
Dark, mielott megszolalsz, gyors a fegyverem, taktikat valtottam.
Egyszeruen nem talalom a nyitjat a faszinak, es melysegesen undorodom tole. -
#6318 500+ óra után nyilván semmi, de első alkalommal Te is vért hugyoztál. -
Ulthane #6317 Na ne gyere ezzel. Amúgy szerintem semmi, ami nehézzé teszi, hogy fele HP-d van. De nem muszáj bárkit is kinyírnod, csak a boss kell. Az épp elég viszont. :) -
#6316 Mi szopás a defiled-en ? :) -
Ulthane #6315 Féligazság, nem minden dándzsön kell... -
Ulthane #6314 Akkor vele lesz a ma esti randevúm. :)
Amúgy meg láttad párszor, ha nálam szakad a cérna, én nem szarozok senkivel, becsengetek, mint a huzat, és szólok neked pl., hogy gyere, tanítsuk móresre! :)
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.27. 14:57:19 -
Yodamest12 #6313 Az kell a platinához szóval benézted :) A dungeonok a platina részei! -
#6312 Kötelezőben van, miatta az, miatta kell végigszopni a defiled-ot is :) -
Ulthane #6311 Your Amazon.co.uk order of "Bloodborne Collector's Edition Strategy Guidebook" has been dispatched.
-
Ulthane #6310 Moby: Egy kezdő kíváncsiságával szeretnék pár jó tippet Ludwighoz. Jelenleg hetes szintig tudtam felnyomni, de bénázok vele. -
Ulthane #6309 Egyszer már nem ettem meg Germán előtt, most meg fogom! Ha viszont nem kötelező csaliszban van a pina, akkor nem találkozok vele, mert én ugyan csak abba megyek, ami a platinához kell! -
Yodamest12 #6308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dungeonban találkozhatsz majd vele, nem a story mód része
A végső fájtnál edd majd meg a 3 cordot úgy győzd le a bosst és akkor kapsz egy bónusz ellenfelet is :) -
Ulthane #6307 Akkor ő valamelyik csaliszban lesz a végső. Vagy ha nem, akkor fogalmam sincs. Az biztos, hogy az első végigjátszásban nem találkoztam királynővel. Lehet, hogy kellett volna, vagyis lehetett volna, de akkor sem. :) -
#6306 Sorrendben: Igen, Nem. :D -
Ulthane #6305 Jaaaa, az a Yharnam queen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az A germán utáni meglepetés boss, nem? -
#6304 Még nem vagy ott :) -
Ulthane #6303 Ezt most nem értem. Ki a queen? -
#6302 Már találkoztál a queen-el, úgy hogy nem volt benne a gyerek...
-
Ulthane #6301 1 a játék legvégén, amikor már ég a ház is, el kell menni a catedral wardhoz és visszafelé menni egy kicsit az old tombhoz ott lesz arianna a megfialt csecsemővel, azt ha megölöd benne a cord
Már ég a ház, most fejből nincs meg ez az útvonal, de megkeresem este! :)
DE KI AZ A CSECSEMŐ? És mégis mi a szerepe a játék sztorijában?
Az első végigjátszásnál nem ettem meg a zsinórt, és úgy nyomtam le Germánt. Másodikra melyik befejezést válasszam? A megevőset, vagy hagyjam, hogy kinyírjon? Van jelentősége a sorrendnek?
Azért harcolnék inkább most, hogy ne NG++ ban kelljen, mert ott nehezebb lesz Germán. Akit amúgy első végigjátszásra úgy toltam le másodikra, hogy Dark a mai napig nem hisz a szemének, hogy ez megtörtént. Esküdözött, hogy még Logaritmusnál is nehezebb lesz - én pedig azt kihagytam, mert nem bírtam vele vagy 10szer, s nem akartam szopatni magam vele. :)
-
Yodamest12 #6300 A 4 cordot nagyon könnyű amúgy összeszedni semmi extra nincs benne:
1 automatikus a nedves nővér után ( ott ha a tiny music boxot aktiválod, nem fog sírni tovább a csecsemő... kis extra)
1 az old workshopban, én mindig felszedem, oda egyébként is érdemes elmenni
1 a játék legvégén, amikor már ég a ház is, el kell menni a catedral wardhoz és visszafelé menni egy kicsit az old tombhoz ott lesz arianna a megfialt csecsemővel, azt ha megölöd benne a cord
1 pedig a klinikán, ha a pók megölése után mész oda. Kurvajó monológot tol le a nővér, éppen átalakulás közben találod meg a fél karja már olyan csápos izé, a hideg rázott.
Nekem ezeket valahogy sokkal könnyebb volt megtalálni, mint pl a játék elején a masnikat kicsikarni a nővértől meg húgától, oda valahogy mindig rosszkor megyek vissza és már nem szól hozzám, az a része nem megy. -
#6299 Az old workshopban az oltáron (asztalon) kéne lennie. -
Ulthane #6298 Igen, négy helyen van, a negyedik valami csaj, de nem tudom ki. Egyet ad a nedves nővér, egy van Józsik klinikáján, egy állítólag a workshopban (én ezt nem találtam meg), meg egy a nem tudom milyen sunánál.
Gyerekbőgésre valami tipp? Azt olvastam este, hogy ott van csak gyerekbőgés, ahol köldökzsinór van a közelben.
De ki az a gyerek? És miért kell a zsinege (tudom, hogy meg kell majd zabálni)? Azaz mi ez a szimbólum? Miért? MiérT?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.27. 08:06:09 -
#6297 van asszem 4 helyen köldökzsinór, asszem az egyik a te tettedtől függ hogy melyik helyen tudod felvenni.
Majd ha kell tudok segíteni boss-nál ha nincs más jelentkező... :) -
Ulthane #6296 A tablet nem megoldas. Attol a teven meg jobb oldalt latja a kommentet. Gondolom a cel az, h ne nyomja ossze a komment a kepet. En sem szeretem, -
Ulthane #6295 Nos, Mikulas kuka (koszi Moby), nedves nover kuka, mar eg a haz, de meg csomo a dolog. Csak egy koldokzsinorom van, a workshopban nem talalom a masodikat. Egy leiras azt mondja h a baba mellett van, de nem talalom sehol.
Defiled meg hatravan a harmadik boss, meg meg egy csalisz azon kivul.
Fegyverekkel sem allok jol, szerintem nekem egy csomo hianyzik meg. Megvettem Ludvigot, 7esre feltoltam, nem ertem, ez jitol olyan jo fegyo. Meg nem igazan tudom hasznalni. A charged attackje bena, a vekony kardja rohejes, a nagy meg kicsit lomha. :)
Amugy miert bog egy csecsemo sokszor a jatekban?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.26. 23:09:28 -
sublimaze #6294 Fúúúú... :D -
sublimaze #6293 Lehet már ellőtte ezt más is előttem, de hátha nem, és hátha nektek is annyira poén mint nekem... :D
-
#6292 Ahhoz képest, hogy már 73 vagy, még elég sokat játszol. Nemhogy az unokákkal töltenéd az időd! -
sublimaze #6291 Na most ki lehet nevetni, mert már 73 vagyok és még csak most jöttem rá mire jók ezek a rune -ák. :D -
#6290 + upgrade tablet or mobile. :D -
#6289 Ilyet nem lehet. -
sublimaze #6288 Végül is igen... :) De a lényeg az lett volna, hogy semmi sem jött be amit a siker érdekében próbáltam tenni, ennek ellenére végül mégis sikerült. :) -
Yodamest12 #6287 Broadcast alatt, nem tudjátok nem lehet beállítani, hogy a kommenteket lássam, de ne tegye kisablakba a játékot? Amikor először elindítottam én teljesen abban a hitben voltam, hogy belehet állítani olyanra, mint a filmeknél a a feliratokat, középen alul mindig megjelenne a legutolsó hozzászólás. Ilyet tényleg nem lehet megcsinálni? Kurrvajó lenne.....
Esetleg a store-ból nem lehet egy alkalmazást erre leszedni?.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.08.26. 16:52:22 -
#6286 Ez az és nem steelbook, hanem pápíírove. -
#6285 A japó steelbookod jobban irigylem... -
#6284 Nekem meg még ilyen is van a guide mellé, nyenye
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.26. 15:44:44