9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#6363 Az a valami a szolgáltatóm. Egy picsa ki sufniBt., akik több szerződés kötöttek, mint ahány IP címük van, és jóideje 192.168.X.X az IP címem a wanon...ergo nálam semmilyen szerver nem tud futni. -
Ulthane #6362 Bár ha már egyszer is sikerült neki kópozni, akkor nem a net az oka. Én is arra bátorítanám Moby-t, hogy induljon tiszta lappal, és ismét próbálja meg valakivel. -
Ulthane #6361 Jó, de a nagyon közel az nem igaz. Ha mondjuk Cainhurst kapujában vagy, én meg fent Logánál, akkor könnyen lehet, hogy nem. De ha már a könyvtárban vagy, és a kurvákkal hadakozol, én fent, akkor szerintem igen. -
#6360 Full egyértelmű valami baszakszik moby netével ennyi. A leírás pontos és megy ha a net jó. -
#6359 Nem baromság, van egy táv ami után nem talál meg. -
#6358 Sehogy a faszt mikor meglett a módszer azóta nem is próbáltuk. Előtte nem csoda hogy nem ment mindig disconnect volt nálam meg alvó módból játszottam.
Gyere most. -
Yodamest12 #6357 Akkor könnyen lehet a neteddel van tényleg valami. UTP bevan dugva? -
#6356 De amíg toltam, addig is ilyen szökőevente egyszer tudott hozzám bejönni player, azok is jórészt barmok voltak. -
#6355 És nem restből jövök, és még az appot is restartolom, és közel állunk, és 1 percen belül, és figyelünk a bolygók együttállására, megvolt a reggeli kaki, minden nagyon penge
csak épp a bloodborne nem csatlakozik. -
Ulthane #6354 Nem PS3-on kéne tolni! :) -
#6353 De igen. Azt nem tudjuk Norbival miért ment, de a múltkor vagy 1 órát basztunk el ezzel hárman. Norbinak mindenkivel oda-vissza, keresztbe mindenhogy ment, nekünk darkkal meg sehogy. SE. HOGY. -
#6352 Még leírhatjátok tőlem negyvehétszer ugyanezt, én végülis ráérek, de ettől még nem fog menni nekem :D -
Yodamest12 #6351 Hát nekünk nem tűnt baromságnak. Ő is megmondhatja, kb 10-15mp futásra voltunk egymástól várhattunk 20 percet akkor sem ment, odajött a boss elé közvetlen mellém és pákk azonnal behívott, többször volt ilyen. -
Ulthane #6350 A közel állás teljes baromság (bár nagyon távol tényleg nem érdemes) De amúgy ha megy, tényleg 1-2 percen belül megy legkésőbb. Pasworddel még sokkal korábban.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.28. 14:19:29 -
Yodamest12 #6349 Mi Darkkal elég jól kitapasztaltuk ezt, eleinte nagyon nem akart menni, de utána már ilyen 5-10mp alatt behívott. Annyi volt a titka, hogy nagyon közel kell egymáshoz helyezkedni és ha nem hív be 1 percen belül akkor tolni kell egy restartot. Így már működött. -
Ulthane #6348 Akkor nem az IP lesz a gond... -
#6347 Hozzám pl. be tudtál jönni és fordítva is ment. -
#6346 Mer ilyen a szolgáltatóm. Mostmég. -
Ulthane #6345 Vele nem is csodálom! :) Ő egy másik bolygón él! -
Ulthane #6344 Ja, hogy itt van a kutya elásva. Ha maszkolod magad, meg proxy mögé bújsz, akkor lehet, hogy automatikusan tilt a szerverük.
Miért nincs publikus IP-d? -
#6343 Darkkal sem tudtunk soha koopozni. Egyszersem. -
#6342 Ezt csináltuk a múltkor is. Hatástalan. Nálam sosem működött rendesen a multija. Valszeg azért, mert nincs publikus ip-m. -
Ulthane #6341 Dehogynem, csak nem jól csináltuk. Norbival mindig összetesz, jelszóval. Egy kulcsa van: nem működik, ha sleep módból indítod a konzolt. Azaz működik, ha a játékot restartolod.
Ezt leszámítva megy. -
Yodamest12 #6340 Igen, az a kivégző kesztyű volt. Ha arcane karid van, simán ilyen 600-800 dmg-ket lehet vele sebezni/lövés! Ha csinálod magadnak életerőből a bulleteket, akkor anélkül megölheted vele a bosst, hogy a közelébe kellene menned! Most 1 hétig szabin leszek, én tutira el is kezdek egy arcane karit, majd szólok ha megy a stream :) -
#6339 Hiába. Nem rak össze. -
Ulthane #6338 Az alap movesetje kiszámítható, de a neten is olvastam, hogy random módon viselkedik attól függően, te hogyan reagálsz.
Tegnap Norbival olyan koopot nyomtunk Logarius ellen, ahogy a nagy könyvben meg van írva. De tényleg. Ott nem volt szarozás, mindenki tudta, mi a dolga, mindenki tudta, mikor kell menni támadni, és mikor észhez térnie. Kb. 2 perc alatt le is nyomtuk, max 3. Így van értelme koopozni.
Veled is élveznék egy ilyen menetet. Van még bőven boss, így a lehetőség adott. :) -
#6337 WD rohadtul kiszámítható. Menj behozzá, ne akard legyőzni, csak figyeld meg hogy reagál, mire mivel válaszol. _MINDENT_ jelez előre. -
Ulthane #6336 Pont reggel jutott eszembe, hogy én az arcane-t nem fejlesztettem egyáltalán. S hogy mi lenne, ha egyszer egy olyan karim lenne. Az egyik defiled bosst koopban egy olyan csókával "öltem le" - Moby látta - , hogy csak messzoről ráküldött valami füstöt, és ennyi. Én szinte hozzá sem értem, és kinyírta. Nagyon durva volt.
Gondolom ez mindenki ellen hatásos. :) -
Ulthane #6335 Fejből nem tudom, de az, ami a legnagyobb sebzést okozza, s három van. Mindig azt nézem, hogy melyiknek a legnagyobb a "száma", ezek kb. olyan 220-240-esek lehetnek.
De én is úgy érzem, hogy nem sebez jól a fegyó, pedig meg van javítva, szóval nem elfáradt. -
Yodamest12 #6334 Fú gyerekek viszont Lobos (aki nem ismerné sürgősen keressen rá :)) most fejezte be az NG+7 végigjátszást és egy érdekes dolgot figyeltem meg: Ludwiggal nyomta már a végén és qualityről átgemelt tűzsebzésre (minden statja 60-on volt) és elég sokkal megnőtt a sebzése! Ha ennyire jó ez az arcane, lehet kipróbálok majd új karival egy arcane build végigjátszást :)
Ott van ugye az executioner gloves is ami szintén baxott nagy sebzés, ahhoz képest hogy bárhonnan ráküldheted a bossra, sokan csak azzal ölik meg a bossokat! Szóval én tuti kipróbálom ezt az arcanet, tonitrust úgyse nagyon használtam még :P -
Yodamest12 #6333 Pedig jól ölöd, annyi, hogy ez egy kurrvanagy türelem játék, nem fér bele egy ilyen duplapörgés sem. Simán egy-egy ütésekkel kell sajnos leölni. Valahogy viszont nem tűnik soknak a sebzésed, milyen gemek vannak abban az axeban? -
Ulthane #6332 Úgy vélem, hogy ebben a játékban mindenki ráérez egy fegyverre, amihez igazítja (tanulja) a mozgását, a dinamikát, mindent. Nekem ez a Hunter Axe. Való igaz, hogy ahol lehet, ott élek a charged attack lehetőségével, már magam is rájöttem, hogy nem mindig működik, de az esetek 80%-ban, ahogy te is írod, igen. Ha nem működne, nem toltam volna már egyszer végig a játékot, s nem járnék az NG+ vége felé.
Az, hogy neked a vajazó a küldetésed, s szerinted mindenkit csakis gyors fegyverrel lehet megölni, elfogadom, de ugye számtalan videót láttál te is, s bizony sok-sok ezer játékos van, aki a Hunterrel tolta végig a BB-t.
A Watchdog pont az a boss, aki ellen szerintem a gyors fegyver roisszabb, mint a lassabb. Egyszerűen nincs itt időd sorozatot küldeni rá, csak néhány slot van, amikor támadást tudsz bevinni, s arra az axe kiváló.
A probléma ott van, hogy ő számomra az első olyan boss, aki ad-hoc váltogatja a mozdulatsorait, s arra reagálva, amit csinálsz. Azaz, nem kiszámítható. Hiába van meg a 3-4 típusmozdulatsora, mellé még betesz rögtönzötteket is, ráadásul random módon.
Kipróbáltam a Moby-féle állonbaszós taktikát, maximum ha egyharmad HP-t le tudtam venni vele, mindig meghaltam. Ezért váltottam, s jelenleg itt tartok.
-
#6331 Az lesz a problem szerintem hogy izgulsz és türelmetlen vagy, meg fogadok hogy még mindig lassú fegyverrel mész ellene....szerintem ez a baj.
Oks ne hogy sértésnek vedd, de gyakorlás?
A játékod 80%-ban a baltával mentél és elvegetáltál azon hogy pörögsz, aztán majd egyszer sikerül....:)
Hát sajnos most itt előjön.
Jó lehet most nem ezzel mész, nem néztelek, de nem feltételezném hogy veled van a gond, hanem azzal szerintem hogy ráhagytál mindent sokszor a "véletlenül egyszer csak sikerül" megoldásra.....most lehet már egy ideje nem ez van de régebben ez volt. :)
Mondom ha kell segítek, akár taktikában, nem feltétlen kell coop.
Bármiben, de ha abbahagyod, nem para a te döntésed, ha már nem érdekel a játék. -
Ulthane #6330 Most hagytam abba pont.
Sajnos ra kell jojjek, hogy minel tobbet jatszom ezzel a jatekkal, annal,szarabbul megy. Pedig annal jobban kene. Jobb cuccok, jobb fegyver, es megis. Legjobb tudasom szerint csinalom, s meg akkor is, ha megnezem, hogy kell letolni valakit, meg azt sem tudom utanizni, ami a videon van.
Egy nyolceves gyerek jobban tolna, ha jatszhatna vele. Par evtizede jatszom mar, igy nem gondolom, higy total bena vagy thetesegtelen lennek, de ez a jatek mindig azt dorgoli az orrom ala.
Ezt a buzi tuzkutyat ezert utalom. Az a legrosszab, hogy faek egyszerusegu ellenfel, s megsem birok vele. Meg koopban sem ment ketszer.
Lehet, h most lesz a pont, h ettol a jatektol elkoszonok.
-
#6329 Húúúú most tesztelgettem Yodamest-el nem emlékszem olyanra hogy meghaltam volna ellene, max 1x leestem a mélybe. :DDDD
Ebben is tudok segíteni. :D -
#6328 kell help? -
Ulthane #6327 Ezt a tuzkutyat is utalom. :( meg koopban is halok vele :) -
Ulthane #6326 Utalom logat, minden kopos elverzik. -
sublimaze #6325 Tudom, azért írtam, hogy mehetnék, mert már ég a ház, csak amit lehet megakarok szerezni/le akarok győzni/felakarok oldani... :D -
sublimaze #6324 Én ma már nem játszom, de ha úgy esik majd szavadon foglak. :)