9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    100 helyen le vannak írva
  • Seth
    Mintha nem létezne a google, vagy a playstationtrophies.org , de Te inkább csak bosszankodj tovább
  • Ulthane
    Moby, a secret trofeakkal mi a szart csinaljak? Ha azt sem tudom mit kell tenni erte, mi garancia, hogy megkapom oket?

Aki a secret acsit trofit kitalalta, tuzes vas kene a seggebe! A legertelmetlenebb es legszopatobb dolog, es a legbosszantobb is.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.29. 13:36:42
  • Ulthane
    Yoda,

En ugyanott vagyok, segitek ha kell. Amugy varialtam a hunter axe gemezesen kicsit, s gyakorlatilag erolkodes nelkul levettem a fele hpjat. Ma este meglesz a kocsog.

Ne foglalkozz vele h eg a haz, az enyem is, de most mar a csaliszt vegigcsinalom.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.29. 13:37:13
  • Yodamest12
    Na elkezdtem tolni a defiledet, végre minden kis mutyűr meglett hozzá az iszből. Most a layer 3-nál vagyok, már kinyírtam a tüzes banyát meg a villámos szörnyet. Ebbe fog jönni a sokatok által rettegett kutyuli? :)

Fú aztán olvasom még Great Pthumeru Ihyll Chalice is hátra lesz, annak a végén jön a császározott kísértet-asszony, ami a platinához is kell.
    Amúgy ég a ház storyba, minden nyitva szóval ha kell help tudok jönni, majd írjatok. Nekem dungeonban fog kelleni idővel szerintem...
  • Moby
    Nemsemmi
  • Ulthane
    Aztakurva! Akarok egy ilyet.

Olyat lehet csinálni, hogy a játékban csinálsz egy teljesen új karit, miközben a régi is megmarad? Azaz, ha most new game-re nyomok, megmarad a másik?
  • Ulthane
    Be voltál rúgva, azért láttál fényeket! :)
  • Yodamest12
    Na gyerekek így kell defiledben leölni a kutyát, nem gyenge:
    https://www.youtube.com/watch?v=HEvSVOEFcYE

Ma elkezdem az arcane buildomat, durvás lesz.
  • Seth
    Chalice-ok nem skálázódnak
  • darkSectorxxx #6393
    Utána marad ugyanúgy minden azonnal folytatható!
    Nyugodtan kinyírhatod.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.28. 22:15:23
  • sublimaze
    Chalice - eket Gherman előtt kell lenyomnom, ha leakarom? Olvastam, hogy utána automatikusan ng+.
  • darkSectorxxx #6391
    Ja láttam, de nekem akkor sem jön be, nem csak kizárólag az a fontos hogy van benne néhány gyors karakter vagy meccs. :)
  • Moby
    Attól érdekesebb, hogy lám, a karakterem sem az. Pedig nem kisgatyában van.
  • darkSectorxxx #6389
    Ja találtál egy boss-t ami nem lassú? :)
  • darkSectorxxx #6388
    Jajj ba+ , nedm mondod. :D
    És ott hogy? beirom a freemail-t valahová? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.28. 21:14:06
  • Moby
    Jaja, meredek volt :D (csak emiatt linkeltem be, meghogy dark ne terjessze oktalanul a lassú játékmenet legendáját :D )
  • Moby
    Nekem sem, megteszi helyettem a telefonom, ami azonnal hisztizik ha jön valami.
    Telefon. Tudod az a világító izé, amit az emberek a fülökhöz tartanak néha! :D
  • darkSectorxxx #6385
    Nyugi mondtam akkor utána neked hogy én sem tudtam, én is wtf-oltam utána, azt hittem csak simán meghaltál....:)

Csak érted messziről nézve vicces volt. :D
  • n000rbi
    Mondjuk inkább úgy, hogy eszemben sem volt, hogy a szintedre húzás ennyire drasztikusan szarul fog érinteni.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.28. 20:55:45
  • darkSectorxxx #6383
    Nem ezt mondom, én sem tudom kibírni sokáig, csak mivel nem tudtad hogy leszed lv4-re ezért vicces volt mikor nekirontottál....nem a te hibád, de vicces volt. :D
  • n000rbi
    Te kinyírtad már lvl4-en? Ja nem.
  • darkSectorxxx #6381
    Jó basszus, de meddig éltél? amíg oda nem futott Descendant. :D

Igaz sokszor nem próbáltuk.
    Meg én sem tudok sokat ráütni. :D

Hagytalak kibontakozni, csak annyit láttam, hogy 2 kasza és eltűntél. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.28. 20:50:34
  • n000rbi
    Alázzál még Mester
  • n000rbi
    Na tessék, mit hagytál volna ki, ha nem győzködlek. A vége húzós volt, hogy elfogyott a szörp :)
  • darkSectorxxx #6378
    Amúgy maszek melo miatt későn érek haza, vasárnap előtt úgysem játszom tovább az Until-t.
    Ha lenne kedved próbálhatnánk coop-ot, nem muszáj ölni csak kíváncsíságból.
    Nem arcoskodásból csak nekem úgysincs nagyon szükség help-re max lv4-re mint Nooorbi bejött érdekességképpen, de nem bírta sokáig. :D

Aki kíváncsi és próbára tenné magát LV4-en boss-ok ellen, az szóljon. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.28. 20:47:51
  • darkSectorxxx #6377
    Jaaaa, leves.
    Nekem nem mindennapi tevékenység nézni e-mail-t. :)
  • Moby
    Küld emailt (nekem is ha tik sztrímoltok, onnan tudom én is).
  • darkSectorxxx #6375
    Mégisd hol értesít?
    Fel vagyok amúgy iratkozva.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.28. 20:42:07
  • Moby
    Iratkozz fel, és akkor értesít (a twitchre is, meg a yt-ra is)
  • darkSectorxxx #6373
    ŐŐŐŐ miért válogatós a neted? :)
  • darkSectorxxx #6372
    Na ez fasza, szólj ha stream-elsz. :)
  • Moby
    Úgy sejtem ezen kijelentés mögött a legcsekélyebb hálózati, vagy alkalmazásismeretek sincsenek meg :D

/hint: kurvára nem :D
  • darkSectorxxx #6370
    Ha egyszer bejött máskor is tudna.
  • darkSectorxxx #6369
    Ja ezt mondom, hiába a trükkök tömkelege, de ahogy bemész Nooorbi-hoz, máshoz is képes lennél, valami nem stimmelt amikor próbáltad Ulthane-el....

Nálam 1000% hogy mivel én akartam segíteni neked naná hogy nem ment.
    Egyetlen 1x akartál jönni hozzám próbaképpen csak akkor sok disconnect server hiba volt....mert nem inditottam újra a játékot.
  • Moby
    Egyszer jött be hozzám valaki logaritmushoz. A tetőről néztem végig, ahogy cainhurst kapujából fut végig hozzám (csak a HP csíkját láttam mozogni).
    Na erről ennyit.
  • darkSectorxxx #6367
    Pl nem sikerül egy chalice-ban a lámpa és boss közt, vagy ha mégis nem 1 perc mire összejön ezt teszteltük.
  • darkSectorxxx #6366
    Nem írtam hogy nagyon közel, azt írtam hogy van egy távolság amin kívül már nem megy vagy lehet sok idő kellene... :D
  • Moby
    Hozzád bemegyek szívesen.
  • Moby
    Dark: DaS, ami akár lehetne BB is :) (a minőség fos, de a sugárzottat mentettem le).