9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#6403 100 helyen le vannak írva -
#6402 Mintha nem létezne a google, vagy a playstationtrophies.org , de Te inkább csak bosszankodj tovább -
Ulthane #6401 Moby, a secret trofeakkal mi a szart csinaljak? Ha azt sem tudom mit kell tenni erte, mi garancia, hogy megkapom oket?
Aki a secret acsit trofit kitalalta, tuzes vas kene a seggebe! A legertelmetlenebb es legszopatobb dolog, es a legbosszantobb is.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.29. 13:36:42 -
Ulthane #6400 Yoda,
En ugyanott vagyok, segitek ha kell. Amugy varialtam a hunter axe gemezesen kicsit, s gyakorlatilag erolkodes nelkul levettem a fele hpjat. Ma este meglesz a kocsog.
Ne foglalkozz vele h eg a haz, az enyem is, de most mar a csaliszt vegigcsinalom.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.29. 13:37:13 -
Yodamest12 #6399 Na elkezdtem tolni a defiledet, végre minden kis mutyűr meglett hozzá az iszből. Most a layer 3-nál vagyok, már kinyírtam a tüzes banyát meg a villámos szörnyet. Ebbe fog jönni a sokatok által rettegett kutyuli? :)
Fú aztán olvasom még Great Pthumeru Ihyll Chalice is hátra lesz, annak a végén jön a császározott kísértet-asszony, ami a platinához is kell.
Amúgy ég a ház storyba, minden nyitva szóval ha kell help tudok jönni, majd írjatok. Nekem dungeonban fog kelleni idővel szerintem... -
#6398 Nemsemmi -
Ulthane #6397 Aztakurva! Akarok egy ilyet.
Olyat lehet csinálni, hogy a játékban csinálsz egy teljesen új karit, miközben a régi is megmarad? Azaz, ha most new game-re nyomok, megmarad a másik? -
Ulthane #6396 Be voltál rúgva, azért láttál fényeket! :) -
Yodamest12 #6395 Na gyerekek így kell defiledben leölni a kutyát, nem gyenge:
https://www.youtube.com/watch?v=HEvSVOEFcYE
Ma elkezdem az arcane buildomat, durvás lesz.
-
#6394 Chalice-ok nem skálázódnak -
#6393 Utána marad ugyanúgy minden azonnal folytatható!
Nyugodtan kinyírhatod.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.28. 22:15:23 -
sublimaze #6392 Chalice - eket Gherman előtt kell lenyomnom, ha leakarom? Olvastam, hogy utána automatikusan ng+. -
#6391 Ja láttam, de nekem akkor sem jön be, nem csak kizárólag az a fontos hogy van benne néhány gyors karakter vagy meccs. :) -
#6390 Attól érdekesebb, hogy lám, a karakterem sem az. Pedig nem kisgatyában van. -
#6389 Ja találtál egy boss-t ami nem lassú? :) -
#6388 Jajj ba+ , nedm mondod. :D
És ott hogy? beirom a freemail-t valahová? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.28. 21:14:06 -
#6387 Jaja, meredek volt :D (csak emiatt linkeltem be, meghogy dark ne terjessze oktalanul a lassú játékmenet legendáját :D ) -
#6386 Nekem sem, megteszi helyettem a telefonom, ami azonnal hisztizik ha jön valami.
Telefon. Tudod az a világító izé, amit az emberek a fülökhöz tartanak néha! :D -
#6385 Nyugi mondtam akkor utána neked hogy én sem tudtam, én is wtf-oltam utána, azt hittem csak simán meghaltál....:)
Csak érted messziről nézve vicces volt. :D -
#6384 Mondjuk inkább úgy, hogy eszemben sem volt, hogy a szintedre húzás ennyire drasztikusan szarul fog érinteni.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.28. 20:55:45 -
#6383 Nem ezt mondom, én sem tudom kibírni sokáig, csak mivel nem tudtad hogy leszed lv4-re ezért vicces volt mikor nekirontottál....nem a te hibád, de vicces volt. :D -
#6382 Te kinyírtad már lvl4-en? Ja nem. -
#6381 Jó basszus, de meddig éltél? amíg oda nem futott Descendant. :D
Igaz sokszor nem próbáltuk.
Meg én sem tudok sokat ráütni. :D
Hagytalak kibontakozni, csak annyit láttam, hogy 2 kasza és eltűntél. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.28. 20:50:34 -
#6380 Alázzál még Mester -
#6379 Na tessék, mit hagytál volna ki, ha nem győzködlek. A vége húzós volt, hogy elfogyott a szörp :) -
#6378 Amúgy maszek melo miatt későn érek haza, vasárnap előtt úgysem játszom tovább az Until-t.
Ha lenne kedved próbálhatnánk coop-ot, nem muszáj ölni csak kíváncsíságból.
Nem arcoskodásból csak nekem úgysincs nagyon szükség help-re max lv4-re mint Nooorbi bejött érdekességképpen, de nem bírta sokáig. :D
Aki kíváncsi és próbára tenné magát LV4-en boss-ok ellen, az szóljon. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.28. 20:47:51 -
#6377 Jaaaa, leves.
Nekem nem mindennapi tevékenység nézni e-mail-t. :) -
#6376 Küld emailt (nekem is ha tik sztrímoltok, onnan tudom én is). -
#6375 Mégisd hol értesít?
Fel vagyok amúgy iratkozva.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.28. 20:42:07 -
#6374 Iratkozz fel, és akkor értesít (a twitchre is, meg a yt-ra is) -
#6373 ŐŐŐŐ miért válogatós a neted? :) -
#6372 Na ez fasza, szólj ha stream-elsz. :) -
#6371 Úgy sejtem ezen kijelentés mögött a legcsekélyebb hálózati, vagy alkalmazásismeretek sincsenek meg :D
/hint: kurvára nem :D -
#6370 Ha egyszer bejött máskor is tudna. -
#6369 Ja ezt mondom, hiába a trükkök tömkelege, de ahogy bemész Nooorbi-hoz, máshoz is képes lennél, valami nem stimmelt amikor próbáltad Ulthane-el....
Nálam 1000% hogy mivel én akartam segíteni neked naná hogy nem ment.
Egyetlen 1x akartál jönni hozzám próbaképpen csak akkor sok disconnect server hiba volt....mert nem inditottam újra a játékot. -
#6368 Egyszer jött be hozzám valaki logaritmushoz. A tetőről néztem végig, ahogy cainhurst kapujából fut végig hozzám (csak a HP csíkját láttam mozogni).
Na erről ennyit. -
#6367 Pl nem sikerül egy chalice-ban a lámpa és boss közt, vagy ha mégis nem 1 perc mire összejön ezt teszteltük. -
#6366 Nem írtam hogy nagyon közel, azt írtam hogy van egy távolság amin kívül már nem megy vagy lehet sok idő kellene... :D -
#6365 Hozzád bemegyek szívesen. -
#6364 Dark: DaS, ami akár lehetne BB is :) (a minőség fos, de a sugárzottat mentettem le).