9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #6443
    Ulthane játszik!
  • darkSectorxxx #6442
    Hát akkor lehet csak nálam viselkedik másképpen.
    Lehet oldalra menni a feje alá csak ne csodálkozz ha elér.

Ott a videóm úgy értem. :)
    Nézd meg. Nálam fel sem ugrik. Lehet azért mert nem vagyok hozzá elég közel?
  • Ulthane
    Ahogy a fejével csap, kvázi az álla alatt bújsz el jobbra vagy balra. Ne szó szerint értsd. És igen is felugrik a levegőbe, nézz csak utána. Phase 3-ban.

Már miért kéne hátrafelé menni? Én megyek felé, amikor tököl egy helyben, s amikor legyint a fejével, akkor ugrok jobbra vagy balra. Ha előrebök a fejével, és tüzet hány, akkor ugrálok hátra szépen.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.31. 16:32:12
  • darkSectorxxx #6440
    Mert mostanában nem készülnek játékok amikhez lehetni kiadni eennyi infót.
    Legtöbb játék guid-ja a tokban van egy 4 oldalas lapon ;)
  • darkSectorxxx #6439
    Nem csoda hogy nem megy.
    Szája alatt. Meg rádesik a semmiből.

Előszöris a kutyánál mindig hátrafelé kell menni, kivéve ha fut.

Az meg aki felugrik, az a kövi boss. Amygadala. :)

Ha nem megy szólj.
  • Ulthane
    Kurva jó. Amit most beleolvastam, kurva jó, na.

550 oldalnyi tömény információ, fantasztikus illusztrációval. Nem láttam még olyan játékot, amihez ilyen készült volna.

Köszi a tippet, már most imádom! :)
  • Moby
    Amúgy vannak benne olyan nfók is, aiket máshol nem is láttam, hogy melyik bossnak hol vannak blind spotjai meg ilyenek. Nem valami összetákolt gány munka.
  • Ulthane
    Izgulós a pöcsöd! :) de amúgy tényleg, amikor az utolsó harmadban vagyok, és látom, hogy van esélyem egy boss ellen, akkor már tényleg ideges vagyok. Érzem, ahogy gyorsabban ver a szívem, s ha sikerül legyőznöm, a harc végére remeg is a kezem.

Lehet, hogy droid vagyok, de szerintem másnál is ez van. :)
  • Ulthane
    Nahh, akkor rosszul emlékeztem, az megvolt, hogy nem voltál elégedett a borítóval.

Amúgy nem semmi könyv! Ez megérte a 20 fontot, nagyon bejön! Ez egy piros pont a japóknak
  • Moby
    Nem azt mondtam, hogy igénytelen műanyag, hanem a borítókép nyomtatási minősége szerintem igénytelen. De tartalimag fasza, és végülis ez a lényeg. Meghát nincs más, és annyira azért nem gáz.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.31. 15:17:48
  • Ulthane
    Yoda, én is így csinálom. De a harmadik fázisban olyan kurva gyors már, hogy a szája alatt elsasszészni is sokkal nehezebb. Meg felugrik a levegőbe, és egyszer csak rádesik a semmiből.

Megjött Amazontól a Strategy Guide. Bakker, ez egy kétkilós könyv! :-D Keménykötésű, de nem bőrkötés, Moby azt hiszem azt írta, neki az van. S szerinte igénytelen műanyag.

Belelapoztam. Az oldalak lehetnének kicsit vastagabbak, de tartalmilag nagyon igényes munka, tuti nyálazni fogom és meg is tartom! :) Tök jó az illata. Megnézem mit írnak Watchdogra.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.31. 15:17:25
  • darkSectorxxx #6432
    Mondani más. Ulthane izgulós, főleg az utolsó 1/3 élettel próbál sietni mindig. És sokszor szerintem rosszul méri fel az időt ami a rendelkezésére áll. És ha sebződik, inkább megpróbál kontrázni, hátha visszatölti az életét. :)

Én őt látva hogy harcol, így látom.
  • darkSectorxxx #6431
    Hátra egyszerűbb.
  • Moby
    Én is mindíg így cigányoltam le. Ne problémázz ezen. Nem szép megoldás, de azzal főzünk, amink van :D
  • Yodamest12
    Nem nehéz az a kutya, annyit kellett csinálni, hogy elsasszézol oldalra amikor harap, majd befelé mozdulsz el, tehát ilyen lóugrást rajzolsz le gyakorlatilag. így nem tud megharapni és egy lóugrással ott vagy az oldalánál, ahol rögtön 2-3 ütést betudsz vinni. Nekem kb 5 perc volt 2. próbálkozásra.
    Amygdalával voltam el kb 1 órát, mert onnantól, hogy letépi a karjait nem tudtam mit csináljak. Ott meg az kellett, hogy a fight végére bementem mögé és a "farkát" kezdtem el ütni.
  • Ulthane
    Úgy legyen, mert már nagyon mennék tovább. Észre sem vettem, hogy annyit szarakodtam már a kutyával, hogy elfogyott a vialom. Pedig párszáz volt a raktárban, ha nem is 600.
  • darkSectorxxx #6427
    Oks, drukkolok, meglesz ez érzem! :)
    Ahogy Amelia, mikor bejönnék vagy valaki coopba előtte lenyomod egyedül. :D
  • Ulthane
    Igen, az arcane az tenyleg kulonleges. :) olyat akarok en is.
  • Moby
    Amit a kutya ellen láttam, és valamilyen módon külöleges volt, az egyiksem str build :) Az str buildnak a kutya ellen 2 dolog segít: skill meg türelem.
  • Ulthane
    Most farmoltam kicsit lecture roomban, egy gyors kor 50 ezer echo. Kifogytam vialbol is, meg felnyomom a strengtht csilliorq. Hatha az segit a kutya ellen.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.30. 22:01:33
  • darkSectorxxx #6423
    Ja értem én, én is ha icipicit nem figyelek , túl bátor vagyok akkor hozzámér.
    Nem könnyű tudom, nem is várja el senki, mondtam is, mutathatom, fejből elmagyarázhatom, hogy én mit csinálok.
    Egyszerűnek is tünik mégsem az.

A LV4-es videóimat is ha bárki megnézi, akkor homlokon csapja magát, hogy ja ez egyszerű, igen ám csak nem a gyakorlatban.
  • Ulthane
    Nekem a hamrmadik fazis az, ami nem megy. Ott elakadok sajna. Annyira megvadul ez a hulye kutya, hogy kicsinal.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.30. 20:05:42
  • AntiHero

• darkSectorxxx #6420
    Van több taktika mint írtam.
    Persze ez benne a szép, a lényege az hogy én azt a megoldást nézem és keresem, ami lehet tovább tart de a tiéddel ellentétben sokkal kisebb a kockázat, vagyis magyarul a lehető legbiztosabb út hogy akár no damage-ba meg tudd verni, akár mindenféle extra fejlesztés nélkül. :)

2010-es karakterrel asszed sokáig tart leütni? :D

Amúgy kiütheted az első lábait is egyfolytában csak mire megölöd 90% hogy megsérülsz legalább 1x.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.30. 16:17:06
  • Yodamest12
    Fúbazz, na megvan amygdala is, hát ezzel jól elvoltam, utóbbi idók legnehezebb bossa volt számomra.
  • Yodamest12
    Na 2.-ra meglett már nekem is. Nagyon jó kis taktikom van ellene, sokkal hamarabb lelehet ölni, mint ahogy Dark csinálja.
  • Moby
    Én tegnap Kalameetel jártam ugyanígy(das). Aztán még párszor nekimentem, de semmi, szal inkább lefükdtem aludni. Aztán 15 perc után felkeltem az ágyból, bekapcsoltam a gépet, kicsit setupoltam a gearemen, bementem hozzá, és molekuláira bontottam :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.30. 12:12:07
  • Yodamest12
    A fasszooom, majdnem meglett 1.-re a kutya, 1 azaz 1 ütés kellett volna bele, de rámugrott és instant halál.....
  • darkSectorxxx #6415
    Így leves ja.
  • darkSectorxxx #6414
    Ele kell menned ugyanoda arra a területre ahol be akar hívni, ha utadban áll egy Boss, akkor adott a feladat, lenyomod vagy visszajön Ulthane és ott próbál ő segíteni neked.
  • Ulthane
    :))))

Okes. :)
  • Moby
    Hát izé...ezt most napoljuk el.
    Lejárt a psplusom LOL

(jó sokat használom a ps4-et mostanában...)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.29. 20:08:55
  • Ulthane
    Ha nem ok, szolj, mert ma mar csak erre van idom, h gyorsan lenyomjuk, ha nem jon ossze, vagy van mas bossod is, akkor nem fogom tudni megvarni. Akkor majd holnap, ha addig nem sikerul. :)
  • Ulthane
    Vagy nyomjuk le egyutt ;)
  • Ulthane
    Szerintem de. :)
  • Moby
    Hát izé...nekem a te cseliszedben a keeper is él még. Ez nem.lesz gond?
  • Ulthane
    Az jo lehet. :) nyolckor bekapcsolok, gyors menet, s remelem vegzunk :)
  • Moby
    Elvileg kb 8-tól játéképes vagyok. Egy utolsó próbát még tehetünk a coop-al.
  • Ulthane
    Ez meg koopban is nehez. :(
  • Ulthane
    Tolom a tuzes kutyat, a modszer mar tiszta, meg a technikat kell csiszolni.