9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #6483
    Nem. Vele egyszer 3-4-et kb és egy full véletlennek hála meghalt.

Rühellem a kombóját, meg a frizbit.
    Mindezt oszlopos csarnokban, ami csak neked jelent akadályt.

Kibebaszott undorító.
  • TomStorm
    Ja oks,köszönöm!!
  • Ulthane
    Vele tököltél 100 órát?
  • darkSectorxxx #6480
    Most jön Des, aki 8 billiószor nehezebb ellenfél. :)
  • darkSectorxxx #6479
    Meg hiába vártam hogy szólj hogy vége, még 1 óra várás után jóhogy benéztem sg-re :)
  • Ulthane
    A rohadékja, visszanézve a figjhtot, a segge alatt párszor azért volt mázlim. Amúgy ez előtt vagy háromszor is volt olyan, hogy gyakorlatilag nem volt HP-ja már, s akkor taposott el. No, akkor éreztem, hogy ezt ÉN fogom megcsinálni egyedül, a taktika megvan, tökéletesen működik, már csak a mázlifaktor kell a végén. Csak sikerült.

Szegény Dark hiába várta a bevetést. :) No, majd máskor.
  • Ulthane
    Rom, a vakus szpájder! :)
  • n000rbi
    Ott lesz, csak előbb Rom-ot le kell nyomnod hozzá.
  • TomStorm
    Nincs ott
  • TomStorm
    Ok köszi,megnézem
  • n000rbi
    Ha jól emlékszem, akkor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Grand Cathedral ajtaja mellett fog haldokolni a lépcső tetején és bent lesz a katedrálisban egy hunter, aki ezt tette vele -> ki kell nyírnod a rohadékot :)
  • TomStorm
    Üdv.
    Új játéknál életben maradt Eileen a temetőben,végre sikerült.
    Következő szakasz most akkor mi lesz?
    A quest line-t csinálom Hunter of Hunters
  • Ulthane
    Nyugodalmas jó éjszakát! Amygdala...
  • darkSectorxxx #6470
    Nem szabad 2 irányból mert aki közelebb van, főleg a hívó felé akár pillanat alatt KOMBÓ közben elfordul.

vagyis az egyik fél ütése kárba vész, míg a másikat azonnal leüti.
    Nem sértésként de az ucsó 3 menetre fogadta el Ulthane mikor mondtam neki hogy ne fusson körbe hanem legyünk egy vonalba, vagy legyen mögöttem vagy váltásba....érdekesmód akkor ment faszán (szinte sérülés nélkül, mintha egyedül mennénk elleni), csak ugye a végén ez a felugrása lutri.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.02. 18:05:25
  • darkSectorxxx #6469
    Ez így van coopban az a baj hogy 80%-ban a host-ot támadja és glitchek is vannna fázisok kimaradnak a lagg miatt.

Egyedül könnyű, de a végére már rátudtam venni Ulthane-t hogy nem menjen körbe ezt nem tudja bekeríteni, hátulról kár ütni az elején, ésd pláne hogy én mellé ütök ilyenkor őt meg lecsapja mert azt gondolja majd velem elszöszmötöl.
  • darkSectorxxx #6468
    Igen amig rád nem ugrik....felőlem mehet, én a sajátomat tolom, az megbízhatóbb elég a végén ha ugrik. :P
  • Ulthane
    Az.

Nem vagyunk egyformák. Ketten próbáltad már? Azért úgy más az egésznek a dinamikája.
  • Yodamest12
    Ez most a defiled-es amygdala ugye? ami a kutya után van rögtön?
    Szerintem nagyon túlmisztifikáljátok, amíg a karját le nem tépi baromi egyszerű, távol maradsz, körbe körbe mozogsz az arénában és amikor lecsap odamész és rákúrsz a fejére vagy karjára. Engem már meg sem sebzett ebben fázisban.

A végén pedig, amikor elkaszál a karjával bárhol legyél, befutsz mögé, ütöd a farkát. Ha felugrik elgurulsz és imádkozol hogy az i-frame beadja az immunt. Amúgy sima ügy a vége is.
  • Moby
    A csík mindig ugyanakkora...(csak az érték, amit reprezentál, az változik :D)
  • Ulthane
    Az az igazság, hogy nem vettem észre, hogy másfélszer hosszabb a HP csíkja. Lehet, hogy ma nekimegyek egyedül, és próbálom párszor. A harmadik fázisig teljesen jól el lehet vele lenni szemből. Utána meg nincs más megoldás, imádkozni kell.

Mondjuk azért nem teljesen igaz, amit írsz. A meló nagy részét Dark csinálja, de azért jól jön, hogy én oldalról tolom a kezeit, csapásonként -500 HP-val. Ha meg lent a feje, én is rátolok párat. Azaz, segítem, ahol tudom. :)
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.09.02. 13:12:11
  • Moby
    Ehhez rohadt nagy összhang kellene. Az egyiknek úgy hergelni, hogy életben marad, a másiknak meg úgy aközelben maradni, hogy amikor leteszi a kezeit, azonnal lehesen csépelni. De az ilyen módszereknél is egy küzd, egy másfélszer erősebb bossal. Szóval az értelmét továbbra sem látnám, maximum a helyzet megoldását.
  • Ulthane
    Dark végig azzal jött tegnap, hogy álljak a háta mögé, mert állandóan felém fordul a rohadék, s ő csak fut utána. Kb. egy órán keresztül így csináltuk.

Aztán kipróbáltuk úgy, ahogy mondta, és valóban gyorsabban haladtunk. Én mögötte, csak akkor mentem ütni, amikor a feje a földön volt. El is jutottunk a harmadik fázisig, na, azt még csiszolni kell.

Szóval tény és való, hogy lehet benne valami, amit mondasz.
  • Moby
    Soha az életben nem próbáltam coopban, szal ez elmélet, de szerintem amygdalát ketten szopó lenyomni. Ahogy én szoktam lenyomni, annak az egyik alapköve, hogy nem hergelem nagyon. Ha ketten vagytok ez kivitelezhetetlen, namost egy őrületig hergelt, másfélszeres HP-val futó amygdalát lenyomni, háááát....
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.02. 11:23:47
  • Ulthane
    Érdekes amúgy, mert én az alapjátékban lenyomtam őt egyedül, és nem úgy emlékszem rá, mint a legnehezebb bossra. Nem elsőre vagy másodikra ment, próbálkoztam nála néhányszor, persze egyből virnyákoltam, hogy nahát őt nem lehet legyőzni, és elegem van a játékból. Erre jött Moby, aki leintett, hogy ne sírjak már, reszeljem inkább a seggét. Majd kikapcsoltam a konzolt, és másnap este (vagy lehet hogy reggel) meg megcsináltam.

Igaz, hogy most fele a HP, de elképzelésem sincs, hogy egyedül hogy csinálnám meg defiled-ben. Vélhetően nagyon-nagyon sok ideg, próbálkozás és görcsölés után, amit meg nem ér meg nekem. Ezért szóltam Dark-nak. Remélem, hogy ma jobb formában lesz! :) :-D
  • Yodamest12
    Látom küzdötök amygdalával ti is
    Mondom én is 1 órát szenvedtem vele, eddigi legnehezebb bossom volt ezt kimerem állítani. Ha nagyon nem megy jövök segíteni, én már ráéreztem a végére :) Ha kell help twithchen indíts egy adást meg küldj ide egy linket, ahogy észreveszem írok majd a live alá, hogy jövök.
  • Ulthane
    Na, belenéztem a guidebookba. Bone marrow ash kell Amygdala ellen, és a fejét lőni, valamint, va bal combja alatti rész a blind spotja, ott nem tud sérülést okozni. Oda beállva gyakorlatilag reszelheted addig a medencéjét, amíg ki nem múlik.
  • darkSectorxxx #6457
    :SDSDSDSDSDDDDDDDD
  • Ulthane
    Dark es en elkepeszto luzerkedunk Amygdala ellen. Mar vagy 15 insight ment kukaba. Eloben twitchen :)
  • darkSectorxxx #6455
    Megy a COOP megint. :D
  • darkSectorxxx #6454
    Oks Én eszek iszok és foszok. :D
    Megnézzük ha lesz Moby és kell help, neki kellene majd próbálnia először, nekem ráér ha neki nem jönne össze, hátha sikerül összehoznotok a coop-ot. :)
    Nem?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.01. 18:34:56
  • Ulthane
    Szerintem mindjart :) teszek veszek, es leszek.
  • darkSectorxxx #6452
    Ma hénykor kezdesz? :)
  • darkSectorxxx #6451
    Nincs ezzel baj, azért vagyunk hogy gondolkodjunk, amíg nem csalunk, max kihasználjuk a játékban a lehetőségeket addig jó. :)

Fel csak coop-ba mentem mindig hogy leöljem a csuklyásokat a táram részére.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.01. 13:19:32
  • Ulthane
    Felülről kell ráugrálni. Felé mész, és a párkányról ráugrasz, közben ütsz, majd elszaladsz a lépcsőházba. És ezt ismétled, amíg meg nem hal. Nem túl elegáns, de célravezető.
  • darkSectorxxx #6449
    Mi az? ;)
  • Ulthane
    Nekem van taktikám, azt hiszem még Norbi írta, vagy Slick. De bevált. :)
  • darkSectorxxx #6447
    Reborn-hoz nincs taktika csak ütni szoktam. :)
  • darkSectorxxx #6446
    Ja lehet nem emlékszem. Csak írtad hogy a semmibl ugrik rád, azt a nagy ugrást Aby csinázza, én arra emlékszem hogy a 2 melső lábával felágaskodik. Lehet nem láttam mert játék közbe néha figyelem a chatet is. :)

Persze lesznek boss-ok amik régen hamarabb megvoltak most nem, és fordítva. Kicsit szerencse is kell.

Igen sajna én is vagyok így azoknál a bossoknál akikkel keveset harcolok. Mára szerintem max 2 bossnak nem tudnám fejből a dolgait, a 2. Főboss, meg Reborn-ét.
  • Ulthane
    Amúgy tegnap, amikor együtt toltuk, úgy felugrott, azt hittem, rádesik! Szóval, látod, hogy ugrál.

Amygdalát az első végigjátszásban gyakorlatilag "simán" levertem, szerintem nem próbáltam 20-25 alkalommal többször, a végén én is a segge alatt maszatoltam.

A gond az, hogy már teljesen elfelejtettem a mozgását, így X próbáltkozás egyáltalán az, hogy tudjam, mi fog történni a harcban és mikor.
  • darkSectorxxx #6444
    Ebbű coop lesz.