9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Myselor
    nekem nincs ps4em sajnos.majd talán karácsonyra lesz pénzem rá :)
  • Ulthane
    Na, akkor ess neki a Bloodborne-nak :)
  • darkSectorxxx #6601
    :P
  • Myselor
    a-a az nem én voltam :)
  • darkSectorxxx #6599

nem te irtál ds2-ben segítségeket nekem? :)
  • Myselor
    köszi srácok nem rég néztem és jó volt.remélem jó is marad:)
  • Ulthane
    Lehet, hogy inkább resetelni kéne a routert, nem csak restartolni. Egész biztos, hogy ez helyi hálózati hiba.
  • darkSectorxxx #6596
    Régebben asszem nálam is volt. Router és moder restart?
  • Myselor
    kár.pedig jó lett volna hogyha valaki tud segíteni :I
  • darkSectorxxx #6594
    Nem vágom én sem hogy mi lehet. :S
  • Myselor
    igen bárkit nézek,titeket is néztelek múlthéten még jó volt.emlékszem amikor a resit nyomtad akkor is ez volt a gondom.de megjavult de hogy mitől nemtudom
  • darkSectorxxx #6592
    Mindenkinél?
  • Ulthane
    Én ugyan nem régen kezdtem el használni, de azon kívül, hogy párszor eldobott a szerver, más gondom nem volt vele. Nem akadt, nem nyafogott, semmi nem volt.
  • Myselor
    nem értem nálam miért töltöget ennyit a twitch,nézni sem lehet.eddig jó volt most megint szar,windows újra telepítés után.tudtommal minden fent van,legújabb flash player.sokan szenvednek ilyen gondal.annyit bufferel hogy nézhetetlen.másnak nem volt ilyen?ha igen tudna megoldást mondani?
  • darkSectorxxx #6589
    Ha megvan mehet a gyűjtés.
  • darkSectorxxx #6588
    Jó elhiszem hogy azzal lehet blockolni. Csak simán ütéssel ugye be tud ám kavarni. Meg észnél kel lenni mikor rádugrál. :)

Most nekem Ebrietas-nál van szopoklész. De megoldjuk.
    A buzi ökleléssel van a probléma, mert véletlenszerű, és ha éppen akarom hergelni, közel kell menni, ámde közelről meg szinte 100% sérülés.
  • Ulthane
    Doboz nelkul. S abban a stilusban, amit mindig lesajnaltal. Kizarolag hunter axe forgos charged attackkel. Megy mint az agybaszaras. Meg csak parry sincs.
  • darkSectorxxx #6586
    Érdekes mennyire mások a játékosok, eltérő a nehézség én szívtam vele, mert volt asszem amikor 2x könynen megvertem, 1x annyira hogy át sem tudott változni!!!!!

De amugy legalább 5-6x szivtam.
    Persze azóta megtanultam szépen a kitérést, csak a buzi sirjelekben el tudok ám rendesen akadni. :D

/// amúgy dobozzal nyirod ki vagy annélkül? :D mert ha átalakul és nem vágod a kitérést előle, akkor max dobozzal tudom elképzelni. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.13. 22:31:37
  • Ulthane
    Nekem o volt a legkonnyebb szerintem. Mind a harom vegigjatszasra ment siman. Masodik es harmadik alkalommal masodik probara ment. Az elsonel volt egy par, de ott se sok.
  • darkSectorxxx #6584
    Ő a Father egy könnyű boss? Hogyan? :D
  • Ulthane
    Tojom le a sidequestet, kellett a platinahoz az a crow badge valamire.

Az elobb elovettem a jatekot, dobbenet, hogy egy het kihagyas utan mennyire nem all mar kezhez. :)

Faternek nekimentem ketszer, pedig az egyik legkonnyebb boss, meghaltam megis. S utana kirvara arra gondoltam, hogy jezus fasza, hogy tudtam en ezzel 135 orat jatszani? :)
  • Moby
    Nem adja, elveszed. És így _NEM_ csinálod végig a sidequestet.
  • Seth
    TUdod, nem mindenki támad, hanem szépen el lehet velük beszélgetni. Eileen is ilyen csoda NPC...van neki egy sztorivonala a játékban, más helyszíneken is feltűnik, ha nem mártottad belé korábban a vajazódat
  • Ulthane
    De hogy kerult az oda? Az az elso palyan van, ott kell kinyirni, es adja a Crow badge-t.
  • darkSectorxxx #6579
    Seth akit ír, de én oda hozzá ilyen későn nem mentem még, csak most meg ma délután is kicsit gyüjtögetek, bóklászok.
    És most láttam hogy mi van...lehet mert lent az elágazásnál amikor a korlátnál nézelődik ráütöttem de nem sikerült megölni, otthagytam azt lehet most azé van itt, csak mondom WTF. :D
  • Seth
    Eileen the Crow
  • Ulthane
    Ki a fene volt az Amelia helyen?
  • darkSectorxxx #6576
    A kis geci blokkolta a csengőt meg a lámppát.

• darkSectorxxx #6575
    NG++++++ -ban nekem a lecture-ban a teremben lévőkért 190k echo-t ad és egy disznóért 100k echo-t.. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.07. 20:37:29
  • Ulthane
    Ez mekkora! :)))))))
  • darkSectorxxx #6573
    Egyértelmű, ez sme kérdés hogy 0/10 az nem egyéni vélemény, nincs is baj, végülis téged kérdezett Ulthane, ezt sejtheti ő is hogy a 0/10 az egy ilyen Moby féle értékelés. :D
    Jó szíved joga. :)
  • Moby
    Mindez nyilván szubjetum, ami az én izlésemet tükrözi. És én nem finomkodok. Nálam nem 6/10-nél kezdődnek a játékok, és 9/10-nél végződnek. Ha valami kurvaszar, akkor beleáll a földbe. Kész. Nem fingunk rózsaszínűt.
  • darkSectorxxx #6571
    Ja az arcok.... Hát jó furcsa kicsit.
    Megnézi youtube-on azt döntse el. :D

Jó mivel az Order kiváló, attól nehéz jobbnak lenni.
    Hát az a baj hogy nehéz nem elfogult lenni hogy horror, és télleg jó az atmoszféra, a történet, mondom csak a vége necces száámomra, nem szar csak kevés.

És nekem pozitív a kontroller használat terén is, ötletes.

Mindegy MGS akkor is árban megéri jobban ez már csak tartalmilag is. Ez nem kérdés.
  • Moby
    Nem a mozgás robotos, az szénné van mocapelve, hanem az arcok.
    A 0/10-én én is brutális túlzásnak tartom, de a negatív számok az értékelésben sajnos értelmezhetetlenek.
    De mondok egy olyan értékelést is, amiben nincsenek ilyen torzítások: Messze-messze a legszarabb játék volt, amit ps4-en láttam. És ebben benne van a order is meg az evolve is.
  • darkSectorxxx #6569
  • Moby
    Ez pontosan így van.
  • Moby
    Azon a platformon elég sok minden bírna 60fps-el azok közül, amiket nem veszek meg
  • darkSectorxxx #6566
    Jó, most te azt gondoltad hogy nem fogja? :)
    Ha jön egy 60fps-es alkotás ami kicsit is látványos szerintem már akkor evidens hogy ha nem is bolondul bele de pre-order lesz belőle. :D
  • darkSectorxxx #6565
    Látod az untilról pont ellenkezőleg vélekedünk mint a mGS-ban, kivéve hogy télleg a fix30fps ritkán érezhető, ha van ilyen. :D
    De azért a 0/10 erős túlzás.

Egyrészt a karaktereknek lehet túl fehérek a fogai de brutáljók az animációk a fizika (ruha bármi).
    Az effektek kemények, mondhatni a jelenlegi legszebbek, és annyira adja a horror hangulatot, hogy a többi horrorjátéknak csúfolt gebasz allul a lábát nyaldoshatná.
    Mozgás igen inkább laggosnak láttam éreztem mintsem robotosnak.

Végre egy játék, még ha qte is, ahol nem látok textúraillesztési hibát, nem raknak el és vesznek elő tárgyakat egy láthatatlan zsebbe.
    Végig vérprofi a story, még a végjáték is immel ámmal.

Nekem nem elég, de másoknak tetszett akikkel beszéltem.
    Többféle alternatív cslekmény, "befejezés".

A frame-et kivéve igazából semmi baj nincs vele, max annyi hogy nincsen kilépés, nem létezik exit opció, vagy legalábbis én sehol nem láttam.
    Szóval oks a 0/10 szubjektíven, de azért ez icipicikét elég erős lehúzás a játéknak, van az 7/10 lazán.

Az más tészta, hogy ha a 2 játékot feltétlen összemérjük akkor ha valakinek mindkettő érdekfeszítő akkor a MGS-ba inkább érdemes pénzt ölni mint nem.
  • TDC Geronimo
    Pedig MGS megjelenése előtt még ki se akartad próbálni, de én megmondtam, hogy ez lesz :)