Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
<#integet2>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen mondták legyetek minnél közelebb....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Volt. 😄

TDC Geronimo
konfigoljá' tvn 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Amit megfigyeltem a mi coopunk-nál: lehet az is számít a hívó fél hol áll, mert csak elég távol a boss aránétól váltott neked aktívra a csengő és végig ott álltál a hívás alatt. Én meg szintén onnan csilingeltem és 5mp múlva bent is voltam nálad.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Mindenestre most hogy elindítottam, hirtelen hátrahőköltem a sok recétől. Ilyen volt ez régen is? 😄D

Adversus solem ne loquitor

Moby
Pedig azthittem nyomunk egy rettenetesen vicces duelt, amiben kurvára megdödlünk mindketten. Abban ugyanis jó vagyok 😄DD (má azt se tudom melyik gomb mi)

darkSectorxxx
Az. 😄
Thx, esélyük sem volt...jó mondjuk nyámnyila csuklyások voltak.
Ulthane....ha jössz legközelebb ENNEK működnie kell!

benthagyom a jelszót azért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 21:08:32

n000rbi
Elsőre összejött a coop. VICC 😄

darkSectorxxx
Mi tudjuk mit érzel....kelleni fog ez a coop. 😄

Próbálgatjuk:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 20:48:51

A tetves isten geci faszával basszák meg azt, ki kitalálta ezt a játékot, azt!

Gyűlölöm ezt a játékot.

Kétszer majdnem megvolt Amál ribanc, de egyszer a tetves geci kameraállás miatt nem láttam magam egy másodpercre, és teljesen kiestem a ritmusból. A csarnok végén az oltárnál vagy mi a fasz van ott. S utána lebaszott a geci.

Pont, miután Moby elment kis Mobyt mosni. Pedig akkor kurva jól megvolt a ritmus, időben indítottam a dash-t mindig, megvártam, míg elindul a scriptje.

Maguszuka Myamaki, vagy hogy a kurva anyádba hívnak, aki csinálta ezt a játékot, elrepülök japánba, és egy lángolo sushirudat tolok fel a picsádba!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.05. 20:44:45

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Mégsem megy, nem értem mifasz van....hihetetlen, várunk pedig 10 perceket.

darkSectorxxx
vr4G69Xb

Itt írj neki.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 19:37:06

Moby
Én utolsjára slickkel coopoztam, még a szigorú szabályokkal. Igen, akkor még figyelembe KELLETT venni. Ma már nem kell.

n000rbi
Segítek szívesen, password?

darkSectorxxx
Hali te coop-oztál.
Ti a level szintet figyelembe vettétek vagy hogy sikerült?

darkSectorxxx
Ha addig senki nem ér rá gyors felhúzok max egy karit.
Ha sikerül.

Moby
őszintén szólva sosem próbáltam, de szerintem pusztakézzel és fáklyával nincs visceral.

darkSectorxxx
Ja kösz akkor miről beszélünk?
És az még az égéssel is sebzi utólag.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 19:33:31

Myselor
a fáklyát is lehet upgradelni,ő is csinálta😊
Tudna valaki segiteni Ameliaban?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Mondjuk ha fáklyával végigment a srác akkor nekem alap karddal is mennie kéne...😄 Mert annak sem jobb a sebzése.

De lehet utána nekiállok kézzel. 😄
Csak ha sebzek 2-ő HP-t akkor évekig tart majd végigvinni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 18:52:45

darkSectorxxx
Ja igen láttam a stream egy részét.
Ügyes a srác, persze sok játékkal ki kell tapasztalni a bossokat.
Persze halt ő is párszor, amíg néztem.

Az a baj hogy ha tutkóra betanulod, akkor is érhetnek váratlan dolgok.

A leg képtelenebb dolgokba beragadsz.
Nekem pl az analog karom a bal most vagy gyárilag vagy már a használat miatt ugy mükszik, hogy totál előre kell vagy hátra kurni hogy fusson a karakter, ha csak simán első akadásig akkor sétál, ez néha zavaró.

Vagy kamer.

Vagy van a temetőőrnél pl az a nagy fasz ahogy jön utánad az az ugrás az néha árkon bokron átmegy, utána 10x meg elakad vele egy fűszálban is....ez csak egy példa amit sokszor beszoptam.

Ja Ebrietas hülyeségeit meg tudod te is nagyon jól....néha csinálja a szivatást néha nem.
És így tovább.
Most majd Amelia-t akarom, persze a töltődései ellen fogalmam nincs mit fogok csinálni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 18:47:46

Moby
Ő az aki lenyomta fáklyával, meg fejre állított tévével. Szal még van előtted kihívás bőven!😊

darkSectorxxx
Őt nem ismerem. <#puszis>
Így könnyebb leírnom 37x-re . 😄

Moby
Pedig te lehetnél a magyar lobos jr. 😄

darkSectorxxx
Logarius. 😄

n000rbi
>hókirály

Kész, meghaltam <#taps><#vigyor>

darkSectorxxx
Nem csodálom ha használják, meg ruhát, meg a fegyvert attól még amik vannak neten végigjátszások abban azt láttam azokat huzzk attól még, simán csak a karakter szintje low. semi más megkötés.
Legalábbis a legtöbbnél.

És a ruha meg egy fegyver szintje is dob ám a nehézségen.

Nekem olymindegy, nincsen célom nagyon, amíg eljutok eljutok azt ennyi.
Descendant csak annyiban más hogy ő vele még full karakterrel sincsen kedvem játszani.
MERT NEM ÉLVEZEM, a többi jöhet, még 3 csuklyás, a hókirály, meg a főboss lenne nagyon erős így lv4-en ahogy fejben most lejátszom a csatákat, a többinél látok kiutat....

Vagyis van mindegyiknél megoldás, csak míg a nagyja 5-10 óra átlagban egy Descendant-ot lehet a DS3 megjelenéséig próbálgathatnák, minden nap.

Ennyire nem érek azét rá, és ez már nekem is unalmas lenne.
35 órás Giant-ot még élveztem, mert tezsett, de ezt nem.

Nyilván te tudod milyen őrült kihívásokat támasztasz magaddal szemben, bár jellemzően a low lvl playthrough-k sokkal komolyabban használják az itemeket mint egyébként. Akkor már mehetnél puszta kézzel is, úgy az egyetlen sebsézforrásod a viceral-okból jön 😊

Ulthane-nek segíthet a tőr mindenesetre.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Jó én itemek nélkül gondoltam, ha lehet lőszer meg élet nélkül. 😊
Itemekkel, meg baszós karakterrel más azért, de én tervezem lenyomni lv4-en, és fegyveremet sem akarom fejleszteni. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 16:18:26

Csuklyásokra van fasza taktika NG+-on: Shaman Bone Blade. Beszúrsz, hátradőlsz, élvezed a műsort. Najó, ennyire nem passzív de komoly előny.

Pár bizos van nálad, Mensis Nightmare-ben lehet találni egy csokorral meg Chalice-ekben is előfordul.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Azok buzik, a 3 csuklyás, utálom, bár azért a 6.-7. végigjátszásnál kezdtem kitapasztalni a taktikát.
Van egy ami nekem a legkönnyebbnek tűnik azt szoktam használni.
Hasonlít ahoz amit te csináltál a Rom-nál.

darkSectorxxx
De csak met télleg segített. 😊

darkSectorxxx
A 3 muskétás tudtommal.

Tudom, én végig úgy megyek. Szaladok elejétől a végéig, anélkül, hogy bárkihez hozzáérnék. 😊

Moby
De.
Először utáltam Forbidden Woods-t. Aztán megszerettem. Aztán meguntam. És amikor ez megtörtént, akkor rájöttem, hogy egyetlen suhintás nélkül minden trükköt mellőzve végig lehet futni rajta. KEresztül a kutyás tömegen, le az ágyúsgecihez, át a kigyófejűeken megnyitni a shorttcutot, át a kigyókon, malacokon. Anélkül, hogy megérintenék bárkit, vagy engem érintetnének meg. az egész talán 6-7 perc max.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.05. 15:10:20

Jajj neeeeeeeeeee! Azt becsengetve csináltam meg. De most kinyírom őket a gecibe!

Utáltam azt a forbidden woods-t.! Nem oda kell a password az ajtónál a pálya elején?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.05. 15:00:12

Amiga
:-)))

Nagyon jó. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Kötelelző bossok: Fater, Amelia, 3 turha, ROM, The One Reborne, Mikulás, Wet Nurse.

Moby
jaja, LOL

2-szer is. utana jött a korona.😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.05. 14:36:57

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Mert egyszer anno amikor dark a faszutudja melyik bossal szopott, megduálta őt Slick, hogy a szalmakalap megvédi az arcanetől. Gondolom nyilvánvaló, hogy megette 😊

Moby
Nem. A 3 nyomi az erdőben.

Amália után melyik a következő kötelező boss? Emlékeim szerint lehet menni a boszorkányokhoz, az mintha kötelező lenne, nem?

Amiga
Amúgy miért szalmakalap?

Amiga
Descendant... az level akárhányon is szívás. Sokszor megszopatott, aztán az egyik taktikám bejött végre ellene. Csak már nem emlékszem, melyik. És persze nem level 4-en. :-D

darkSectorxxx
Hát inkább megalázkodom. (ezt átugrom úgy hogy szerzek felszerelést meg vial-t és utána megint alap fegyverrel...a többi már más azokkal merek szarakodni.)
Descent az atyaúristen nekem....mármint így LV4-en ilyen sebzéssel.

Ha birnám az ütéseket próbálnám, de igen talán menne egyszer, csak az a baj hogy elég volt 1x 35 órán át szarakodni 1 boss-al....túl kiszámíthatatlan boss, vagyis scripteket csinál, de a bumeráng iszonyatosan nagy rizikó, és azonnal öl.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 00:22:38

darkSectorxxx
Csinált volna mást is, ezért tart sokáig valszeg míg kigyakorlom, másképpen is meg tudtam volna ölni.
A támadásait kerülgetve, de valszeg inkább pár órát próbálgatom, hogy minden fegyvert, lépést, centire lássak, és végig.
Ha így csinálod nem fog mást csinálni.

Amúgy a többi támadását is simán ki lehet játszani.

vajazókéssel pl van ilyen taktik:

4 csapás 2 hátrálás.
Mikor beizzítja a kardot: 3 csapás 2 kitérés oldalra. Itt a bal oldal a kardra jó, a jobb a lökésre is.
Ezért jobbra kell kitérni, fél másodperces kihagyással, majd tölt, és hátrálás. Ha a folyosó vége, akkor kerülni kell egy oszlop segítségével.
stb....stb.

Igazából keresem a legeygszerűbbet, mert elszórakoztat, és ha más valami furcsa ok végett nem tudná magától bármelyiket, kivéve a Descendant-ot, egész egyszerűen BÁRMILYEN szinten bármilyen item nélkül megoldania a boss-okat.

Ez a haszna másoknak. 😊

Kapcsolók:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pedig mar kezdtem felnezni rad.😞

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597