9653

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Jó, most te azt gondoltad hogy nem fogja? :)
Ha jön egy 60fps-es alkotás ami kicsit is látványos szerintem már akkor evidens hogy ha nem is bolondul bele de pre-order lesz belőle. :D -
Látod az untilról pont ellenkezőleg vélekedünk mint a mGS-ban, kivéve hogy télleg a fix30fps ritkán érezhető, ha van ilyen. :D
De azért a 0/10 erős túlzás.
Egyrészt a karaktereknek lehet túl fehérek a fogai de brutáljók az animációk a fizika (ruha bármi).
Az effektek kemények, mondhatni a jelenlegi legszebbek, és annyira adja a horror hangulatot, hogy a többi horrorjátéknak csúfolt gebasz allul a lábát nyaldoshatná.
Mozgás igen inkább laggosnak láttam éreztem mintsem robotosnak.
Végre egy játék, még ha qte is, ahol nem látok textúraillesztési hibát, nem raknak el és vesznek elő tárgyakat egy láthatatlan zsebbe.
Végig vérprofi a story, még a végjáték is immel ámmal.
Nekem nem elég, de másoknak tetszett akikkel beszéltem.
Többféle alternatív cslekmény, "befejezés".
A frame-et kivéve igazából semmi baj nincs vele, max annyi hogy nincsen kilépés, nem létezik exit opció, vagy legalábbis én sehol nem láttam.
Szóval oks a 0/10 szubjektíven, de azért ez icipicikét elég erős lehúzás a játéknak, van az 7/10 lazán.
Az más tészta, hogy ha a 2 játékot feltétlen összemérjük akkor ha valakinek mindkettő érdekfeszítő akkor a MGS-ba inkább érdemes pénzt ölni mint nem. -
Pedig MGS megjelenése előtt még ki se akartad próbálni, de én megmondtam, hogy ez lesz :) -
Navelem nem biztos, hogy sokra mész, de legyen (csak átlagold még pár véleménnyel).
Untildown:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megvétel másnapján eladtam. Bárgyú sztori, bárgyú karakterekkel, borzalmas kivitelezés mellett, fosfrémmel. Mivel a játék egyszerre kb semmit nem jelenít meg, csak ilyen minilófasz tereket, agyon van effektelve az egész, amitől majdnem szép, de ilyen robotszerű, értelem és érzelemmentes arcokat játékban még nem láttam - azok közül, amik pont erre építenek. Amúgy egy értelmetlen nongame, az ezekre jellemző "miregondolhatottakészítő" momentumokkal.
0/10 Totális agyfasz. A videójáték lényegének kicsúfolása. Értelmezhetetlenül szar bithalmaz. Fostornádó amit eladtak a kockasrácoknak szűknacis csajmodellkarakterekkel.
MGSV
Az egyik legnagyobb mélységgel rendelkező single játék, ami a kezemben volt valaha. A végtelen lehetőségek játéka. Csodálatosfantasztikusmindenlegjobb...nekem, de ha van egyáltalán komoly hibája, akkor pont ez az. Úgy játszod ahogy akarod. Ergo ha TE nem építesz ki szoros kapcsolatot vele, ő nem fog ráderőltetni semmit. Kicsit többet kér belőled, mint az átlag. Vagy elkap, és bedarál keményen, vagy nem, de az kevéssé rajta múlt. Ha nincs meg ösztönből, zsigerből a vonzalom (nekem nem volt), akkor picit el kell hajolni hozzá. Megéri.
Naszal nem egyértelmű a dolog kimenetele.
-
:D
#6561 "Örömmel tettem"
Mindig......
Igen, hát persze......:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:28:47 -
Örömmel tettem :)
#6560 : Hát persze Dark, hát persze :D -
De ezt a legnehezebb is elérni nem? :D -
Még szép! Morálisan az az egyetlen tiszta befejezés. Az egyetlen mód, amikor nem válsz részévé a madnessnek. Ezek a pthumériaiak elbaszott egy faszrágó beteg népség volt. És minden az, amit létrehoztak. Az egyetlen értelmezhető emberi cseledeket eltakarodni onnan.
Bármi áron.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.06. 21:11:22 -
Ezek kizárólag rossz helyen és időben vannak, nem tudom figyelted-e.
Vagy nem tudsz mellettük elfutni egy szűk helyen, vagy nem tudsz mellettük elfutni mert egy szűk folyosón, hídon, falbaa vájt lyukban vannak.
~400 bb-zés alatt 1 , azaz EGY darabot öltem meg érdekességképpen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:10:45 -
Ulthane #6557 Agyas
-
Na semmi nem irritálóbb a frenzy-nél, az egy mentális támadás ezért nincs "honnan".
Buzernyák egy kitaláció.
Egy Frenzy mind felett, ez ráver minden más irritálóra.
(amelia előtt a 2 keresztes az is frenzy)
Persze van ellene bevehető kis kulacs, de ha közben ütnének akkor szopacs.
Frenzy-t 3 ellenfél tud tudtommal:
az agyas, a fehér szőrű lofaszok, a 2 keresztes
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:05:56 -
Ulthane #6555 Amiket amúgy gyűlöltem a játékban:
- az Insight elszívó csiga
- a semmiből kilövő vérnyilak, melyek beleálltak a testedbe (honnan a faszomból lőttek azok ki?)
- Micholas
- a 3 Shadowgeci
- a medúzafejű nemtudom mik, akik frenzyztek ezerrel
- az Amelia kapuja előtt álló két keresztes geci
- meg amúgy az egészet :)
Mobynak amúgy igaza van, a bossok közül egyértelműen Amelia a námber ván!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.09.06. 21:02:46 -
Ezért mondom. :D
De te 12-ért akarod.
Bár a másik oldala a dolognak hogy te utána eladhatod és még mindig pótolhatsz egy MGS-ra. -
Ulthane #6553 De azért te megvetted :) -
Ulthane #6552 Amúgy utolsónak hagytam azt a befejezést, amikor megadtam magam a sorsnak.
És bevallom, nekem az tetszett a legjobban. Olyan keserédes, lemondóan felemelő, én megláttam benne a szépséget -
Hooooooo.
Untilt no. Nehogy megvedd, vagy Youtube, vagy majd nagyon nagyon akciósan szerintem.
Nekem belefért 7-8-ért félááron, meg amúgyis MGS-t nem vettem volna (PC-n ez a motorral nagyon faszán fut, majd ott ráérek bohóckodni vele), de ha téged picit is érdekel a MGS akkor vedd azt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:00:18 -
Ulthane #6550 Nem adom el.
Most azon filózok, hogy Until vagy Metal Gear (ehhez Moby egy-két keresetlen szava is kell).
:)
12-ért használt lemezesen van Until. Sokallom érte. :) -
Ulthane #6549 S ehhez a te két-három betonbiztos koopod is kellett ám!
-
"De egyre könnyebb és könnyebb lett, most kezdek majd neki az NG+++nak, de előtte egy kis pihenő. Most már másoknak akarom visszaadni azt a segítséget, amit én kaptam. "
Na így már örülök. Azt hittem vége. :)
Hát mond a használtjátékeladónak hogy üdvözlöm. :)
Hát ha nem is egyhuzamba mész, de én úgy vagyok, hogy játszok valamivel, pl most az Until, és ha vége vagy akár közbe rögtön megjön a kedvem kaszabolni a geci boss-okat, holott már 8x végigvittem.
6x a 2xx-es karakterrel és 2x a 1xx-essel. :) -
-
Hohó, gratula
(ahhoz képest, hogy hallani se akartál róla :))
-
Ulthane:
"De egyre könnyebb és könnyebb lett, most kezdek majd neki az NG+++nak, de előtte egy kis pihenő. Most már másoknak akarom visszaadni azt a segítséget, amit én kaptam. "
Jaaaaaa hogy keménykedünk. :D
Nem tudom hogy ott voltál-e mikor kijelentette hogy na még a Platina és abbahagyja. :DDDDD
Én meg megijedtem hogy eladja a játékot. :D -
Én nem, velem mi lesz? :D -
>Pedig a játék, egy szar szemét szar, aberrált faszoknak való, mindjárt kiszedem a konzolból, és miszlikre töröm a lemezt!
Naugye. Számtalan beleölt óra után végül azért csak megértetted a játék lényegét! :DDDD -
Ulthane #6542 Amúgy srácok, nektek tényleg köszi! Ha ti nem vagytok, idáig biztos, hogy nem jutok el. Norbi volt a precízkezű bombabiztos kooperátor, Moby a szellemi mester, Dark a hűséges katona, Slick pedig, az ellentmondást nem tűrő megmondóember. Ő megmondta, hogy eljutok idáig. :)
Hát nem volt könnyű, na. De egyre könnyebb és könnyebb lett, most kezdek majd neki az NG+++nak, de előtte egy kis pihenő. Most már másoknak akarom visszaadni azt a segítséget, amit én kaptam.
A játék pedig? Az igazság az, hogy ennyire még nem buzulódtam bele egy játékba se, ilyen megszállott módon. Talán a Mass Effect volt, de lehet, hogy még az sem.
Pedig a játék, egy szar szemét szar, aberrált faszoknak való, mindjárt kiszedem a konzolból, és miszlikre töröm a lemezt!
-
Ulthane #6541
-
Ulthane #6540 Most nyitom a vorosbort az asszonnyal. O orul, hogy vege, en meg orulok, hogy vege! :))) -
És mekkora ász vagy, hogy a nevünket ábécé sorrendben írtad le. :D -
Egyben szomorú nap is, vége a drukkolásnak. :D
Jönnek az unalmas hétköznapok. :D -
Gtaula!
-
Na elmész a picsába, és a pezsgő? :D -

-
Ulthane #6534 Dark. Moby, Norbi és Slick! Ulthane bácsi meglepetést hozott!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.09.06. 19:58:46 -
De csak mert változtál a játék hatására, te (ezt a szart végignem játszom, letörlöm-eladom) emberke. :D) -
Ulthane #6532 Megy ez mint az ágybaszarás.
-
Gyors behívtak meloba sürgősen este 18:30 körül leszek -
Lehet addigra megtisztítom a teljes térképet. :D -
ja, néha offline mész vagy mi? :P
Mármint stream nélkül?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 09:22:19 -
Ulthane #6528 Majd ma este esetleg. Főleg a 3 csuklyáshoz. -
LOOOOL nemrég elkezdtem NG++++++
És a 3 csuklyás elsőre. :D
a Többi 2-3-4re ment kb
Ulthane ha kellek akkor már tudok menni. :)