9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    Navelem nem biztos, hogy sokra mész, de legyen (csak átlagold még pár véleménnyel).
    Untildown:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Megvétel másnapján eladtam. Bárgyú sztori, bárgyú karakterekkel, borzalmas kivitelezés mellett, fosfrémmel. Mivel a játék egyszerre kb semmit nem jelenít meg, csak ilyen minilófasz tereket, agyon van effektelve az egész, amitől majdnem szép, de ilyen robotszerű, értelem és érzelemmentes arcokat játékban még nem láttam - azok közül, amik pont erre építenek. Amúgy egy értelmetlen nongame, az ezekre jellemző "miregondolhatottakészítő" momentumokkal.
    0/10 Totális agyfasz. A videójáték lényegének kicsúfolása. Értelmezhetetlenül szar bithalmaz. Fostornádó amit eladtak a kockasrácoknak szűknacis csajmodellkarakterekkel.

MGSV
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az egyik legnagyobb mélységgel rendelkező single játék, ami a kezemben volt valaha. A végtelen lehetőségek játéka. Csodálatosfantasztikusmindenlegjobb...nekem, de ha van egyáltalán komoly hibája, akkor pont ez az. Úgy játszod ahogy akarod. Ergo ha TE nem építesz ki szoros kapcsolatot vele, ő nem fog ráderőltetni semmit. Kicsit többet kér belőled, mint az átlag. Vagy elkap, és bedarál keményen, vagy nem, de az kevéssé rajta múlt. Ha nincs meg ösztönből, zsigerből a vonzalom (nekem nem volt), akkor picit el kell hajolni hozzá. Megéri.
    Naszal nem egyértelmű a dolog kimenetele.

• darkSectorxxx #6562
    :D

#6561 "Örömmel tettem"
    Mindig......
    Igen, hát persze......:D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:28:47
  • n000rbi
    Örömmel tettem :)

#6560 : Hát persze Dark, hát persze :D
  • darkSectorxxx #6560
    De ezt a legnehezebb is elérni nem? :D
  • Moby
    Még szép! Morálisan az az egyetlen tiszta befejezés. Az egyetlen mód, amikor nem válsz részévé a madnessnek. Ezek a pthumériaiak elbaszott egy faszrágó beteg népség volt. És minden az, amit létrehoztak. Az egyetlen értelmezhető emberi cseledeket eltakarodni onnan.
    Bármi áron.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.06. 21:11:22
  • darkSectorxxx #6558
    Ezek kizárólag rossz helyen és időben vannak, nem tudom figyelted-e.
    Vagy nem tudsz mellettük elfutni egy szűk helyen, vagy nem tudsz mellettük elfutni mert egy szűk folyosón, hídon, falbaa vájt lyukban vannak.

~400 bb-zés alatt 1 , azaz EGY darabot öltem meg érdekességképpen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:10:45
  • Ulthane
    Agyas
  • darkSectorxxx #6556
    Na semmi nem irritálóbb a frenzy-nél, az egy mentális támadás ezért nincs "honnan".
    Buzernyák egy kitaláció.
    Egy Frenzy mind felett, ez ráver minden más irritálóra.

(amelia előtt a 2 keresztes az is frenzy)

Persze van ellene bevehető kis kulacs, de ha közben ütnének akkor szopacs.

Frenzy-t 3 ellenfél tud tudtommal:
    az agyas, a fehér szőrű lofaszok, a 2 keresztes
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:05:56
  • Ulthane
    Amiket amúgy gyűlöltem a játékban:

- az Insight elszívó csiga
    - a semmiből kilövő vérnyilak, melyek beleálltak a testedbe (honnan a faszomból lőttek azok ki?)
    - Micholas
    - a 3 Shadowgeci
    - a medúzafejű nemtudom mik, akik frenzyztek ezerrel
    - az Amelia kapuja előtt álló két keresztes geci
    - meg amúgy az egészet :)

Mobynak amúgy igaza van, a bossok közül egyértelműen Amelia a námber ván!
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.09.06. 21:02:46
  • darkSectorxxx #6554
    Ezért mondom. :D
    De te 12-ért akarod.

Bár a másik oldala a dolognak hogy te utána eladhatod és még mindig pótolhatsz egy MGS-ra.
  • Ulthane
    De azért te megvetted :)
  • Ulthane
    Amúgy utolsónak hagytam azt a befejezést, amikor megadtam magam a sorsnak.

És bevallom, nekem az tetszett a legjobban. Olyan keserédes, lemondóan felemelő, én megláttam benne a szépséget
  • darkSectorxxx #6551
    Hooooooo.
    Untilt no. Nehogy megvedd, vagy Youtube, vagy majd nagyon nagyon akciósan szerintem.

Nekem belefért 7-8-ért félááron, meg amúgyis MGS-t nem vettem volna (PC-n ez a motorral nagyon faszán fut, majd ott ráérek bohóckodni vele), de ha téged picit is érdekel a MGS akkor vedd azt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:00:18
  • Ulthane
    Nem adom el.

Most azon filózok, hogy Until vagy Metal Gear (ehhez Moby egy-két keresetlen szava is kell).

:)

12-ért használt lemezesen van Until. Sokallom érte. :)
  • Ulthane
    S ehhez a te két-három betonbiztos koopod is kellett ám!
  • darkSectorxxx #6548
    "De egyre könnyebb és könnyebb lett, most kezdek majd neki az NG+++nak, de előtte egy kis pihenő. Most már másoknak akarom visszaadni azt a segítséget, amit én kaptam. "

Na így már örülök. Azt hittem vége. :)
    Hát mond a használtjátékeladónak hogy üdvözlöm. :)

Hát ha nem is egyhuzamba mész, de én úgy vagyok, hogy játszok valamivel, pl most az Until, és ha vége vagy akár közbe rögtön megjön a kedvem kaszabolni a geci boss-okat, holott már 8x végigvittem.
    6x a 2xx-es karakterrel és 2x a 1xx-essel. :)
  • n000rbi
  • n000rbi
    Hohó, gratula (ahhoz képest, hogy hallani se akartál róla :))
  • darkSectorxxx #6545
    Ulthane:
    "De egyre könnyebb és könnyebb lett, most kezdek majd neki az NG+++nak, de előtte egy kis pihenő. Most már másoknak akarom visszaadni azt a segítséget, amit én kaptam. "

Jaaaaaa hogy keménykedünk. :D
    Nem tudom hogy ott voltál-e mikor kijelentette hogy na még a Platina és abbahagyja. :DDDDD

Én meg megijedtem hogy eladja a játékot. :D
  • darkSectorxxx #6544
    Én nem, velem mi lesz? :D
  • Moby
    >Pedig a játék, egy szar szemét szar, aberrált faszoknak való, mindjárt kiszedem a konzolból, és miszlikre töröm a lemezt!

Naugye. Számtalan beleölt óra után végül azért csak megértetted a játék lényegét! :DDDD
  • Ulthane
    Amúgy srácok, nektek tényleg köszi! Ha ti nem vagytok, idáig biztos, hogy nem jutok el. Norbi volt a precízkezű bombabiztos kooperátor, Moby a szellemi mester, Dark a hűséges katona, Slick pedig, az ellentmondást nem tűrő megmondóember. Ő megmondta, hogy eljutok idáig. :)

Hát nem volt könnyű, na. De egyre könnyebb és könnyebb lett, most kezdek majd neki az NG+++nak, de előtte egy kis pihenő. Most már másoknak akarom visszaadni azt a segítséget, amit én kaptam.

A játék pedig? Az igazság az, hogy ennyire még nem buzulódtam bele egy játékba se, ilyen megszállott módon. Talán a Mass Effect volt, de lehet, hogy még az sem.

Pedig a játék, egy szar szemét szar, aberrált faszoknak való, mindjárt kiszedem a konzolból, és miszlikre töröm a lemezt!
  • Ulthane
  • Ulthane
    Most nyitom a vorosbort az asszonnyal. O orul, hogy vege, en meg orulok, hogy vege! :)))
  • darkSectorxxx #6539
    És mekkora ász vagy, hogy a nevünket ábécé sorrendben írtad le. :D
  • darkSectorxxx #6538
    Egyben szomorú nap is, vége a drukkolásnak. :D
    Jönnek az unalmas hétköznapok. :D
  • darkSectorxxx #6537
    Gtaula!

• darkSectorxxx #6536
    Na elmész a picsába, és a pezsgő? :D
  • Moby

• Ulthane
    Dark. Moby, Norbi és Slick! Ulthane bácsi meglepetést hozott!

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.09.06. 19:58:46
  • darkSectorxxx #6533
    De csak mert változtál a játék hatására, te (ezt a szart végignem játszom, letörlöm-eladom) emberke. :D)
  • Ulthane
    Megy ez mint az ágybaszarás.

• darkSectorxxx #6531
    Gyors behívtak meloba sürgősen este 18:30 körül leszek
  • darkSectorxxx #6530
    Lehet addigra megtisztítom a teljes térképet. :D
  • darkSectorxxx #6529
    ja, néha offline mész vagy mi? :P
    Mármint stream nélkül?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 09:22:19
  • Ulthane
    Majd ma este esetleg. Főleg a 3 csuklyáshoz.
  • darkSectorxxx #6527
    LOOOOL nemrég elkezdtem NG++++++
    És a 3 csuklyás elsőre. :D
    a Többi 2-3-4re ment kb

Ulthane ha kellek akkor már tudok menni. :)
  • darkSectorxxx #6526
    Huh. :P
  • n000rbi
    Ezt hányszáz óra után teccik kérdezni? :)
  • darkSectorxxx #6524
    :)