9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #6685 Megnéztem Dark bannerjét, hát állat jó, na! Szerintem a három közül messze ez a legjobb, persze szubjektív.
Kérdés, hogy az sg kezeli-e a gif bannert. Ha igen, szerintem hiba lenne nem kitenni! -
Ulthane #6684 Tegnap kicsit garázdálkodtam, folytattam az NG+++t. Szegény Améliát úgy levertük 3-an, szerintem fél perc se volt, hogy mozdulni se nagyon bírt. :) Aztán gondoltam visszaadom azt, amit én is kaptam, s mentem segíteni másoknak, szintén Amelia, úgy levertük párszor, hogy öröm volt nézni.
Szerintem őt ismerem a legjobban a bossok közül, kár, hogy csak 65k echot ad, ha valakinek segítek. -
#6683 Ha érdekel stream-en szakíts félbe irj rám és megmutatom amik vannak eddig nekem. :) -
#6682 -
#6681 Jajj bocs nem tudom ezt sajna.
Nekem 1 fegyver "füstöl" ha arra gondolsz azt nevezik "Beast mod"-nak.....maga a fegyver a Beast Claw, ami valamelyik chalice-ban van egy ládában.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.16. 18:26:48 -
Ulthane #6680 Na, ezt megnezem a guideban. Koszi. -
#6679 Executioner's...telefonon nem megy. -
#6678 Executuoner's gloves. Tool. -
#6675 A fegyver arcane szintjét? Azt is le lehet váltani.
Sőtt tűz meg villámra is.
De majd megdumáljuk ma este ha ráérsz. -
#6674 -
Ulthane #6673 Oké, vágom. De magát ezt a fegyvert, vagy eszközt, vagy mi a szart minek hívják? Azt a füstölő biszbaszt. -
#6672 No sir. Mos mondom 544 a max levelke. :)
Persze egyenként nem megy 100 fölé, hanem 100-100-100-100-100-100.
Bármikó felhúzhatod te is, nincs köze a többihez. Csak mivel gondolom nem akartak évekig farmolni, és az elején hamarabb kapsz szinhez elegendő echo-t ezért páran áthelyezték tudatosan az elejétől fogva a pontokat. :) -
Ulthane #6671 Szerintem ezt már a legelejétől fogva tudatosan így kell építeni. a 100+os karaktered már hiába gyúrod arcanere. Túl késő. -
Ulthane #6670 Na, én olyat akarok. :) -
#6669 Én amúgyis húzom a karaktert. Rámegy arcane-ra azt meglássuk. :) -
#6668 Akkor az ability -
#6667 Igen az de ahoz nagyon magas arcane skill kell -
Ulthane #6666 Én arra gondolok, amikor csaliszban volt egy boss, már nem tudom melyik, és becsöngettem, majd bejött valaki, aki gyakorlatilag teljesen egyedül nyomta le a boss-t ANÉLKÜL, hogy fizikailag hozzányúlt volna. Volt valami a kezében, mint egy füstölő, ami szürke sűrű füstöt "lőtt ki", ami vette le a boss HP-ját.
Moby pont látta a harcot, ő szerintem jobban tudja, hogy mi is volt az. Tuti valami arcane cucc vagy képesség. -
#6665 Ja várj akkor lehet 2 külön dologra gondolunk. :)
Amire én gondolok, az ha jól emlékszem Logarius környékén található. Egy a 9 spec képességből, ha berakod, akkor ilyen kék csillám lesz a fegyver körül. 3 töltényt fogyaszt és 3 percig tart kb a hatása.
Olyan az ikonja kb mint Ebrietas csápjainak ilyen kékes fehér.
Az Arcane ability tunningolásáról még nem hallottam hhogy milyen hatása van. De kipróbálom.
Csak gecisok idő.
Vagyis hát lehet rajta segíteni, de az is idő.
Tudni illik ahogy megy az ember előre.
NG-ekben úgy növekszik az echo értéke.
Pl most nékem a Lecture-ban 190k echot ad egy körben a teremben lévő, asszem 15 csúszómászóért.
Ellenben az is igaz hogy már nem elég nekik 1 ütés, még lv 10 Ludwig hegye sem!
Én egyelöre itemeket szeretném százalékolni, aztán jöhet a lv 544. :)
Van pár játékos akinek van ilyen karakter, de ők még az echo glitch-el nyomták fel.
Önerőből ez kuvasok idő.
Végén 1 szintlépés milliókba kerül már. -
#6664 Helyénvaló. Nem moby döntött úgy, hogy ne nyíljon. -
Ulthane #6663 Nincs. Tényleg nem vágom az Arcane-t. Ha mondjuk valaki Hunter Axere nyomul, és ezerrel az arcane attributumot fejleszti, a strengtht mondjuk nem, akkor egy idő után az axe füstölni meg villámlani kezd, és úgy nyírja ki az ellenfeleket? :) -
Ulthane #6662 Az MGS V teljesen helyénvaló volt, hogy megnyílt. Ha egy játék ennyi embert érdekel innen, az menjen, és ott hepajkodjon, mert mást nem biztos, hogy érdekli sokszáz ilyen hozzászólás a PS4 topikban. Szóval jól tetted, hogy menyitottad.
Ugyanakkor te se legyél mimóza, bár igazad van több dologban, lépj ezen túl. Moby a lelke mélyén egy szeretetre vágyó kisfiú, csak hát a zord köntös kell a mai világban. Ássátok el a csatabárdot, szívjátok el a békepipát, aztána majd jól vesézzük ki együtt a BB DLC-t! -
Ulthane #6661 Moby, csak részben van igazad. Szerintem igazságtalan, amit Darkkal csináltok. Jó gyerek, segítőkész, én bírom. Az, hogy ti itt rászálltatok páran, az a saját ügyetek, de fogadd el, hogy más nem úgy viszonyul hozzá. Ő olyan, hogy bő lére ereszti a mondókáját, te meg olyan vagy, amilyen. Tudjuk milyen.
Ez így jól is van, megfér itt egymással minden népség. Egy névtelen, arctalan, teljesen személytelen nicknév mögül keménykedni, nahh, az meg a teljesen felesleges. Szerintem nem bántott téged, senkit nem anyázott le, ő olyan Darkos, ennyi. .
Ez a topik pont amiatt jó, mert egy aberrált játék aberált játékosai rugdossák egymást, és segítik át a gyötrelmeken. Úgy jó ez, ahogy van, maradjon is ilyennek. -
Ulthane #6660 Moby már csak Moby. Ez van. Bunkófalva megmondója. A stílus slendirán, időnként erőszakos meg minden, de ha a mondanivalójáról lehántod a köntöst, amit ott találsz, az viszont értékelhető. Például ha ő nincs, nincs meg a platinám. :)
Mielőtt Dark besértődik: ha ő nincs, akkor sincs meg! -
#6659 Posztot kérek, amiben az anyádba küldtelek el. Ha ilyen viszont esetleg nem lenne, akkor a személyeskedésnek itt ezen a ponton befetéma van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.16. 00:08:07 -
#6658 Sajnálatból nem kérek senkitől. Banner téma lezárva részemről. -
#6657 "majd elkezdted átterelni az embereket."
Mondom lezártuk a MGS5-öt igazad van én rosszat akartam. Sokmindenkit áttereltem, véletlen sem maguktól mentek át.
Nem mártírkodok, hanem FÉLREÁLLOK.
Nem szeretek veszekedni senkivel, inkább magamban elvagyok ilyenkor.
Banner:
Leírttam hogy nem az a fontos hogy mi legyen kint, csak mutatni akartam másikat, a végeredményen nem változtatot volna talán, de ha ez rossz és ezzel sértek korlátozok bárkit akkor mondom hagyom.
VELED SEM SZERETNÉK VITÁZNI.
Mondtam neked twitchen.
Csak annyira tudsz sértegetni néha, és szar amikor azt feltételezed hogy az én stílusomat érzéseimet másoknak helyettem mondog , határozod meg.
Igen tévedek dolgokban, de soha SENKIVEL szemben nem vagyok geci, és kikérem magamnak hogy azzal legyek vádolva hogy pl a MGS5-bed is beleerőszakoltam a többieket, vagy itt vagy bárhol az én rosszindulatommal vagy erőszakommal bárkit korlátoztam volna.
Mindenkivel próbálok korrekt lenni és rendes még "skyline"-al is vagy bárkivel akivel apró baromságokon vitáztunk.
Aki ismer az tudja rólam.
Mondom, nem vitatkozom, nem kell sajnálni engem senkinek.
Myselor-tól is elnézést kértem ha félrertette volna.
Tőled a "szánizás miatt nem tartom indokoltnak" csak egész egyszerűen mondtam hogy ennyi, nem kell 2x mondani.
Elég 1x normális hangnemben. Köszönöm. -
#6656 Majd gyújtok érted egy gyertyát deal?
Azért nyitottad a MGSV topikot, mert te nem tolod, és zavart a sok msgv poszt a ps4 topikban. _MIUTÁN_ kitárgyalta a topik, hogy nem nyit neki külön a pulbikum, te csak megtetted, majd elkezdted átterelni az embereket.
Ne zsizsegj. sokat zsizsegsz. Idegesítő már. Bírjad már ki, hogy másnak a bannere került ki, miután kb mindenki leokézta. Rajtad kívül, mindenki.
Ne mártÍrkodj és ne zszizsegj.
A sztori mindenstetre jó, majdnem megkönnyeztem. -
#6655 Nem, nem szól rólam semmi.
Vagy te meg a többi tróger akiket felügyelsz meg moderálsz kedved szerint.
Én sokszor voltam korrekt veled, nagyon sokszor, csak te folyton parazst stílusban irogatsz, aztán codálkozol ha megelégelem?
Vagy azt hitted ez így megy a végtelenségig, hogy irsz valakiről valamit és akkor az szent és sérthetetlen.
Pontosan egyformák vagyunk, sem többek sem kevesebbek.
Nem én dirigálok, hanem te. Pont ezt kértem számtalanszor, hogy legyél már kicsit normálisabb.
Ha valaki bejön a PS4 topikba, és véletlen merészel kérdezni olyat amit te szent ember a kisujjadból kirázol, még nem kell lenézően az adott kollegát "kiviccelve" lenézően beszélni, válaszolni.
Volt ilyen sokszor, te lehet nem veszed észre mert mondtad ilyen a stílusod, oké, de ez sokszor bántó.
és nem tudom figyelted-e nem szóltam sok esetben, de mikor télleg semmi rosszat nem csinálok, ne szánakozz légyszíves, ha irritállak netán, miért nem tiltasz le?
Most is fel vagy háborodva, mondtam hogy félreállok, tegyétek ki a képet amit szeretnél és akkor jössz megint sértegetni.
Mutasd meg hol sértettelek meg, melyik szóval.
Utána nem kell utánaolvasnod, a haverokat kérdezd meg hányszor, és hány sértő jelzőt fűztél a soraidba velem szemben az elmúlt honapokban, amivel elnéző voltam.
és semmi nem szóltam. Sőtt segítettem ha tudtam.
De semmi toleranciát nem tapasztalok részedről, akkor ezt fordítva milyen alapon szolgáltassam?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.15. 21:31:10 -
#6654 Nem az esélyen akadtam ki az előbb, hanem a játék iránti rajongásom vagy nem tudom mire azért óvatosan "száni"-zzon bárki is, nem csak Moby-ra nézve.
mert azért basszus a világon semmi rosszat nem mondtam most télleg és kapom a szart a nyakamba, azért elnézést már.
Meg ugyanaz mint a MGS5 topik. kaptam a sarat, hogy miaz hogy én merek nyitni nekik szíveségből egy topikot ahol szépen átláthatóan tudnak egymásnak írni, segíteni.
És akkor azonnal hátsó szándék, meg trógerság. hogy merek ilyet....és így tovább.
Sok egy kicsit má. -
#6653 Ne zsizsegj. Ez a topik nem arról szól, hogy te mit és hogyan tolsz még mindig. Ez nem a darksector topikja. Ez a játék topikja. Nem neked van, mindenkinek van. Te itt vendég vagy, ahogy én is. Vilinger kicsirigó? Látom, hogy könnyen kiugrik belőled a paraszt, de próbáld meg benntartani. Engem meg pláne ne kóstolgassál, mer könnyen egy darksectornégyikszel nick lesz a vége.
Köszike! -
#6652 persze én tudom és igazad van.én se haragszok nem is mondtam hogy ne csináld,meg ugye sajna nekem nincs meg a játék,de végigkövettem megjelenéskor youtubeon, a te játékodat is néztem,utána olvastam stb.azért tudok róla én is pár dolgot.az a baj moby tényleg elég hülyén viselkedik,már hogy meg ne sértsem.esélyt adhattak volna neked,meg ugye nem így kellene viselkedni ha valami nem tetszik alapból -
#6651 Ja vicces lenen ilyeneken összevesznünk....bárkivel. <3
Amúgy nem azt mondom hogy nem adok a véleményedre, nem azzal van a problem, sőtt lehet semmit nem változna a dolog, max belinkelnék egy képet és ennyi, lehet senkit nem érdekel.
Mindössze anynit gondoltam hogy hátha valakit érdekel egy másik változat, csak azért írtam délután hogy picit várjatok, hogy ha "netán" megtetszik valakinek a másik, amit te sme tudhatsz milyen lett, az izlésedhez lehet az is vagy jobban passzolna, ne kelljen a moderátoroknak 2x szolni, cserélgetni....
Csak esélyt adni, feltételes módban.
Semmi több.
Tudom hogy te sem szeretnél rosszat.
És ne vedd úgy hogy mert nem játszottál vele nem értékelem a dolgot, ha segítesz, mondasz véleményt, csak nem láttam a többiek véleményét, bár 2-3 ember kapásból minusz ez egyértelmű, érthető okokból mert nem szimpatizálnak, de hát az a lehetősg féle.
Mindegy amúgy meg Geronimo-nak thx a képeit-gif-eket, az segített kicsit az ötletelésben. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.15. 21:12:55 -
#6650 nyugi én nem vettem magamra és nem bánom ha csinálsz csak nekem más az ízlésem :D
egyébként moby engem is elküldött már az anyámba mert nekem a játék sincs meg.de lehet mondjuk nem is rinyáltam annyit egyik from játékon se mint ő ezen xd -
#6649 Halli.
Megvan neked a "Beast mod" meg az Arcane téma? -
#6648 Ja nem a logora gondoltam kizárólag, a kép is csúnya részemről.
De mindegy, Moby megmondta hogy baromság.
Szóval baromság, azt majd kiteszik azt a képet.
Nem fogom fárasztani magam ilyeneken.
A képet amit akartam természetesen megcsinálom, már csak hobby-ból is, mert szeretek ilyenekkel szöszmötölni.
Csak ezt más helyeken úgy szokták hogy megkérdeznek mindenkit.
De nem gond kezdek hozzászokni. :P -
Ulthane #6647 Mivel a BB felirat jo nagy a kepen, szerintem visszaadja azt, hogy ez BB topik, az alatta levo dlc cim pedig kisebb, a ketto jo megfer egymassal.
Bar engem az se zavar, ha nincs kep, nem az a lenyeg, hanem a duma. -
#6646 1 az száni hogy "végigvitted" a játékot.
2. ment a fröcsi
3. most meg "leszaroztad" a játékot (tudod ahol ettél oda szarsz)
4. és ezután meg itt irányítasz hogy aki ezzel a gagyi szar nyomorék esztelenül játszható BB-vel kb 5x annyi kedvel játszik mint te és 10 annyi időt, azoknak akarod megszabni hogy mit válasszanak.
Na ez a szánalmas.
Azért van egy határ. Elég szerintem a sok főnökösködésből. Nem érzed úgy?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.15. 20:24:29 -
#6645 Oks akkor tegyétek ki.
Csak neked és nem bántásképpen szóltam. :)
"Csak azért szerettem volna valami hozzá "illőbbet" mert én vagyok talán az egyik utolsó ember aki hc szinten játsza a játékot, vagyis asszem van kis kapcsolatom a játékkal.
Másrészt többen vagyunk itt, nem leszavazni akarom a képet, hanem mielőtt szólnánk a moderátoroknak, itteni kb 10-15 játékos talán joguk van megnézni többféle változatot, és dönteni. Vagyis csak egy esélyt, hogy választani tudjanak, nem sértésképpen, de most mert van egy kép a neten és azért ezt ne vedd személyeskedésnek nem játszol a játékkal, lehet meg kellene kérdezni a többieket akik játszanak vele...nem? :D
Semmi személyes.
Én havernak tartalak, csak érted valakinek szerintem ez többet "jelenthet" akár. :)" -
#6644 Picit száni ez már.
Van fasza. Tökéletes. Ne zsizsegj örökké.