9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Myselor
    hát igen ez kicsit összetetteb és több minden van benne mint a bloodborne-ban az leegyszerűsített a dark souls-hoz képest lehet ezért sok neked .de tényleg hogyha elkap maga a játék hangulata ráérzel akkor lehet még jobban tetszene mint a bloodborne.nem kell persze mindenki ugynaazt szeresse és tudom nem szidtad.mindenkinek más az igénye nekem túl egyszerű és "üres" lenne a bloodborne a ds-részekhez képest :)
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.09.19. 21:23:12
  • LBandi77
    Üdv.
    Én az összes játékukat végigtoltam demons dark,bb.Nekem viszont az a véleményem hogy a bb a leggyengébb az összes közül leszámítva a grafikát,dehát azok még előző generációra készültek.
    Aki 3-4 óra után leteszi a ds-t az semmit nem kap belőle,mert itt tényleg kellenek a tárgyak is.Frusztrál hogy gyorsan kopik a fegyver,tegyél be 1 gyűrűt és nem kopik,nem tetszik hogy zombi leszel találd meg a gyűrűt és nem leszel.Nekem sokkal jobban bejön pl. hogy kaját nem kell farmolni fegyvert nem kell javítani ha nem töröd el csak leülsz a tábortűznél.A souls játékokban mindennek súlya van fegyver ruha ,ha felteszed a legjobb páncélt de még nem vagy elégséges szinten alig mozog a karaktered lassú leszel de így is lehet,lehet kisgatyában is de akkor igaz hogy gyors leszel de sokat sebeznek rajtad.
    A darkban ha meghalsz és zombi leszel az nem csak szívatás valahova csak így juthatsz el illetve vannak fegyverek amik nagyobbat sebeznek ha zombi vagy.
    Egyébként mindenki mellett el lehet futni csak néha nem érdemes mert mondjuk nehezebb 1 bossharc ha szűk helyen kell harcolni ugye.
  • sublimaze
    Félreértés ne essék, én nem állítottam, hogy rossz a játék, sőt én magam is írtam, hogy nem játszottam vele eleget, de nekem hirtelen sok volt az egész. Nem azt várom, hogy bloodborne-osítsák, de hirtelen úgy éreztem, hogy túl sok mindent nyom rám a játék, olyan dolgokat ami túlmutat az én igényeimen és már már elveszi a kedvem a játéktól, pedig maga a játék, a stílus az nagyon tetszik. Megpróbálom megfogalmazni a véleményem úgy, hogy ne tűnjön úgy, hogy ócsárolom a játékot. Nekem ezek a gameplay elemek megférnek külön szedve. Pl. ha a DS2 egy körökreosztott harcrendszerrel operálna, akkor bőven elennék a statok bűvölésével, meg kraftolgatással, de egy ilyen harcrendszer mellett egy ilyen szintű mókuskodás engem már kizökkent. Egyelőre még nem akarom feladni a dolgot, hátha sikerül belerázódni és ráérezni a játék dinamikájára, de most perpillanat semmi sem késztet arra, hogy elővegyem a játékot.
  • darkSectorxxx #6722
    Nincs rossz játék, csak különböző igények. :D
  • Myselor
    elég rossz véleménnyel vagy a dark soulsokról pedig jó játék az ,lehet hogy lassabb a játékmenet de nem rosszabb mint a bb:) ez hogy a mobokkal való szöszmötölés és a bossig mindig ugyanezt kell ez hülyeség.ugyanúgy van shortcut abban is minden boss előtt,nagyon jól megvan odlva és nem kell szarolni. a fegyverhasználódás,figyelj van amivel zsebből tudod javítani,ha nem megy szarrá és törik el akkor a bonfire automatikusan megjavítja ez ekkora probléma így?lépten nyomon van bonfire szóval.nem is igazán értem mibajod vele mert hogy nem nehéz az biztos.elsőre más szokatlan de hülye "hibákat" hoztál fel amik nem is léteznek csak te nem játszottál annyit vele hogy erre rájöjj:) egyébként nem kell a ds3-at bloodborn-osítani bár megtették de szerencséren nem olyan mértékben hogy elrontsák egyszerűen megkell szokni és rájössz menynire jó is az,ha pedig nem jön be nem kell erőltetni nem pedig a játékot változtassák ilyenné :)
  • darkSectorxxx #6720
    Igen ezért félek én is, a DS3 nem feltétlen lesz BB mert az itemek tárgyak dolgok, gameplay marad, csak kicsit enged a gyeplőn az irányítás, sebességet kap a harc, intenzívebb lesz, csakhogy nekem nem ezzel volt a legnagyobb gondom, ettől még nem lesz nekem egy újabb BB. :D
  • sublimaze
    Nekem nagyon tetszik a téma, sajna a gameplay annyira nem jött át. Igazából nem is vártam, hogy pont annyira legyen egyszerű mint a Bb, de még így is hidegzuhanyként érintett.
  • darkSectorxxx #6718
    :D

Hunterek csak akkor veszélyesen ha nem egyedül jönnek. :)
  • sublimaze
    Nekem bejön a ds témája, szóval egyáltalán nem bánom ha változik, vagy mondom, tegyenek bele bloodborne módot... :)) de így jelenlegi formájában nekem is frusztráló. Első ragequitem nekem a fegyver elhasználódás miatt volt, és én is úgy vagyok már így Bb -en sima ng+ba, hogy nincs kedvem minden egyes paraszttal vesződni, ds2 meg jóformán rákényszerít, és ha azt nézem, hogy a fegyver 10 mob után bekrepál, javítani se lehet csak úgy, mint a workshopba (igazából annyit nem is játszottam, hogy rájöjjek), szóval ebben tényleg az van, hogy kötelező az állandó mókuskodás. Gyakorlatilag két halál közt, mire harcra kerülne a sor, totál kizökkent a játék. A mobokkal való állandó szarakodas miatt pedig nekem irtó monoton, nyomasztó. Lehet, hogy valakinek ettől hc, hogy a legkisebb hiba miatt is gyakorlatilag "kezdheted elölről ", de nekem ez csak uncsi, de annyira, hogy fárasztó. Nincs hozzá türelmem, így sokadik próbálkozásnál már szakad a cérna és banális bénázásba kezdek. Szóval dióhéjban kb. ugyanaz a véleményem, mint neked. A játék sokkal kevésbé szórakoztat mint idegesít, így alig motivál. Most Bb-be is neki kellett mennem dark beastnek párszor, pedig első végigjátszásnál elsőre meglett, egyszer kifogytam életből, feltörtem pár blood cuccot és vettem, közben arra gondoltam, de jó, hogy nem kell még 5x ennyi szöszmösszel babrálnom mire újra megpróbálhatom. Egyébként tetszene a ds, mindig próbálom is rávenni magam, hogy újra nekifutok, de amikor van időm játszani, akkor általában úgy döntök, hogy inkább játszom... :) Belenéztem ds2 walkthroughba is, nekem abból is az jött le, ha nincs fél napom a játékra, akkor lofasz progresst nem teszek bele, és egy idő után egyszerűen elvesztem az érdeklődésem. :/
  • Ulthane
    Ha lenne bb2, nekm nem kene ds3.

Latva a korabbi reszeket, egyik se erdekel.
  • Ulthane
    Ez a Rom egy budos geci. Utalom. Most Rebornt kaszabolom, probalgatom magam mas fegyverekkel, most epp vajazok. a Tonitrus is tetszik, h alapbol villamlik.

Mar ez a negyedik vegigjatszas, s rajottem, h mind a negyszer ugyanugy tolom. Azokat az ellenfeleket, akiket mar az elsonel is kikerultem, azota is kerulom. :) pl. A hunterek. Felek toluk mint a tuztol.
  • darkSectorxxx #6714
    Üdv a klubban.
    Igen nekemis túl szöszmötölős kicsit, de azért szögezzük le hogy itt is van mikor baszik a gép ránk és a boss-ig kell 50km-et futni meg farmolni unalomig élet meg lőszert.

Már ez felbaszott, nemhogy a DS2-ben ami van.

Valakinek az tetszik, hogy sokáig bíbelődhet benne.
    Itt is amíg volt az az echo farm téma n1x lenyomtam ajátékot és NG+ -ba már a tököm ütögélte a parasztokat vial-ért.
    De valahogy nekem meg ezekszerint nekedis ez még pont az a határeset amikor nem kelsz föl a székből.

Én ezért nem játszok DS-ekkel, nem nehéz, hanem túl van bonyolítva.

Most igazából máig nem értem mi értelme van még azzal is csesztetni a játékost, hogy folyamat változol élőhalottá vagy mi és be kell venned ilyen csipkebogyót hogy emberré válj egy kis időre....

Egyszerűen a harcokra nem látom a taktikai befolyását, annyi hogy harc előtt nyomok egy menüt és beadok egy itemet...mindez fusztráló, és nem látom értelmét.
    Bár mindegy ezt már sokszor kitárgyaltuk.

Mint a többieknek is írtam maradt volna a DS3 DS3 és a BB2-őt inkább ide nekünk.
    Én csak örülök ha egyszerre 2 szálon tólják az arcomba amit szeretek, meg kiegészítőket.
    Csak látdod megy a harc. :D
  • sublimaze
    Nekem nem is biztos, hogy ki lesz... Igazából erre a "kimaxolás "dologra is mostanság kezdtem rámenni. Régen nem egyrészt nem kötött le annyira egy játék, hogy egy alap végigjátszásnál többet beletegyek, másrészt pl. Prevgenbe úgy csöppentem bele egy hosszabb gaming mentes időszak után, hogy bőven volt mit pótolni, így még azoknál a játékoknál sem volt meg a 100% amik egyébként iszonyat bejöttek (Red dead esetében különösen bánom). Mostani generációra most viszonylag időben váltottam, most még nem érzem azt, hogy sok mindennel lennék lemaradva (pedig de), pedig már egy ideje csak Bb-zek és így is csak egy mezei ng+nál tartok... :) Át is kell gondolnom alaposan, hogy mibe vágok majd a későbbiekben, mert a bloodborne az nagyon bejön, ebből kifolyólag a ds3-mát is várom, mert bár az eddigi From játékok kimaradtak, a téma az bejön... De! Újabban beszereztem a ds2-őt és sajnos nekem is ugyanaz volt a benyomáso, mint amiket a ps4 topikban leírtál... :/ Egyelőre még tervezem, hogy valahogy végigküzdöm magam rajta, de a ds3-hoz fűzött reményeimet tekintve én is az unortodox tábort erősítem, és bízom benne, hogy Bb-sebb lesz. Egyszerűen nekem az már túl szöszmötölős, pont az volt itt az első élménybeszámolóm Bb-ről, hogy tök jó, hogy kicsit rpg-s, de nem vitték túlzásba. A másik meg ugye a játékmenet, hogy 40 percet szórakozol a mobokkal, mire lenne valami progress, erre ha elhasalsz mondjuk a bossnál, akkor újabb pöcsölés következik mire megint eljutsz oda. Bb-be ilyen gondom nem volt, volt elég shortcut, ahol nem volt kedvem szívni, kikerültem bizonyos ellenfeleket. Remélhetőleg a mapdesign ilyen irányba fejlődik, illetve olvastam valami olyasmit, hogy valamilyen módon talán saját bonfiret is tudsz majd csinálni, ami pl. szerintem irtó jó ötlet. A fegyverek elhasználódása is nagyon elvette a kedvem a ds2-től, szóval nekem az a játék már már annyira szívós, hogy akár permadeath is lehetne, mert... Mért ne? :DD Viszont ami rinya megy így is a változásokat illetően, hát nem tudom. :) Talán ha lenne minden játékstílusnak megfelelő kaszt, vagy "nehézségi szint "(mint pl. a metrónál stealth vs akció)... Egyeseknek talán az sem lenne elég jó. :D Na jó, most jó sok mindent hordtam itt össze, de ezeket a gondolatokat már rég leakartam írni, nem mintha számítana. :)
  • darkSectorxxx #6712
    nekem közelít a 400 órához és nincs kimaxolva még.
  • darkSectorxxx #6711
    És csak most mondod? :D
  • Ulthane
    Ma reggel, csak ugy ebredes utan elkentuk Amelia szajat, mindjart megyek neki Romnak, NG+++ban.
  • sublimaze
    Fú nekem még az alapjátékban is rengeteg még a tennivaló, de így is nagyon várom!
  • darkSectorxxx #6708
    10 fegyver? gec az alapjátékban nem vót ennyi. :D
  • TDC Geronimo
    The Old Hunters, Bloodborne's much anticipated add-on that's due out this November, sees what was originally planned as two DLC packs combined for one single expansion
    3 new areas and around 10 new weapons

There will be three new areas within The Old Hunters, with some familiar locations folded in with the all-new ones. Considering Bloodborne's approximately 13 areas took players some 30-40 hours to complete, The Old Hunters should present around 8 hour of content in its entirety - depending on your own pace, of course.
    The Old Hunters also features around 10 new weapons, although only a handful were available in the demo build. There's a whip that converts into a katana sword, which in the build provided was combined with a stun-bomb that players could use before diving in for a succession of high damage attacks, what appeared to be a more brutal take on the saw cleaver, and a dagger that doubles up as a bow and arrow. "Its background is that it's the hunter Simon's, who didn't like guns," Yamagiwa said of the latter weapon. "It's a little on the extreme side. We wanted to give the players more options, so in this case it's a ranged weapon."
  • darkSectorxxx #6706
    Ja hogy élő azt hittem visszanézted. :D
    Akkor majd javítva lesz. :)
  • Ulthane
    Már hogy a viharba nem mennek? Tegnap a saját szememmel láttam, hogy még mennek,. Élő sztrím volt.
  • darkSectorxxx #6704
    Egyszer volt májusban egy nagy javítás, ami nagyon sok dolgot javított, kéne tudni a videó dátumát.

Ez a kezdeti első pályán a legelső lámpánál már volt egy rövidítés a klinika felé, akkor voltak 44perces végigjátszások vagy mennyi. :D
    DE CSALTAK!
  • darkSectorxxx #6703
    Ennek valóban azon kívül semmi értelme hogy rámutat a hibákra. :)
    De azóta tutkó nem mennek már ezek a glitchek.

Régen volt amivel echo-ból végtelen mennyiséget lehetett farmolni, mit gondolsz kiktől tudom hogy mekkora a max level? :D
  • Ulthane
    Tegnap néztem Twitchen egy speed runoló faszit. Hát, most azt leszámítva, hogy ennek mi értelme...

Tele van a játék glitchcsel. Például Ameliát úgy nyírta ki kb 10 másodperc alatt, hogy amikor belépett a templomba, és elindult az átvezető videó, akkor kilépett a játékból, restart, majd úgy pakolta vissza, hogy Amelia ült az oltár előtt, ott jajjgatott, de meg se mozdult. S kb 10 másodperc alatt levágta a csajszit. Nem támadott, semmit nem csinált, meg se mozdult.

Aztán, Romhoz úgy ugrott le a tóba, hogy nem ment fel a lépcsőn, ahenm hátul a földszintről ugrott át a korláton. Bár Rom szépen lepofozta párszor.

A három turhát is úgy elintézte, hogy rossz volt nézni. Azt hiszem minden boss előtt Beast pelletet evett, vagy mi a szar. Olyan nem hivatalos shortcutok vannak a játékban, hogy elképesztő. Glicss gliccs hátán.
  • Ulthane
    Köszi :) Ezt is megnézem
  • sublimaze
    Rosmarius. Olyan mint a flamesprayer, csak arcane.
  • darkSectorxxx #6699
    jaaa. akkor oks.
  • Ulthane
    Igen, meg talan a physical DEF az, amit novel. Gondolom minel magasabb szint, annal tobb dolgot piszkal meg.
  • darkSectorxxx #6697
    Hallod amúgy nem vágom az arcane-t, nekem discovery-t növel meg még valamit lentebb, nem tudom hogy lesz ebből magicka. ;)
  • darkSectorxxx #6696
    :D

Amúgy most vagyok NG+7-ben :)
  • Ulthane
    Nem nézem meg ezeket, nem akarom leszpojlerezni.
  • Ulthane
    Tegnap este is toltam, csak pont akkor, amikor átváltottam MGS-re, jött a mail, hogy online vagy. :) S már nem volt kedvem tolni. Elkezdtem az arcane-t növelni, már 9-es szinten vagyok :-D
  • darkSectorxxx #6693
    A többi meg ha végig akarod nézegetni:

downloads83.uw.hu/banners
  • darkSectorxxx #6692
    Amúgy erről a képekről csak annyit hogy valszeg nekiállok egy NFS 2015-nek.
    Már van is hozzá konkrét ötletem talán 5-6 óra alatt meglesz. :)
  • darkSectorxxx #6691
    Este streamelhetnél ha mész játszani. :)
  • darkSectorxxx #6690
    Lehet gyenge és szeretnivaló egyszerre :)
    Csak szegéy támadásait tekintve elég könnyen kikerülhető.

Menjetek 3-an Ebrietas ellen, vagy Descendant ellen neadj isten Aby ellen vagy Logarius? :)
  • TDC Geronimo

• Ulthane
    Gyengének azért nem mondanám. Szerintem az egyik legszerethetőbb boss. Vagy talána legszerethetőbb. Nem látok benne semmi gonoszat, ellenszenveset vagy visszataszítót. Egyszerűen csak teszi azt, amit a természete és a története diktál.
  • darkSectorxxx #6687
    Én tegnap voltam Amelia-nál. Gyenguszka, és tök érdekes mindig észreveszek valami újat , tanulok valamit.

Itt ellene is felfigyeltem pár apróságra.
  • darkSectorxxx #6686
    Thx ha tetszik. Kicsit merészebb ahogy a többi képem talán.

És kösz, tudom jót akarsz, de a bannert inkább csak mutatóba nem szeretném használni csak gyűjtögetem őket inkább.

Amúgy kezel gif-et az sg.
    Szóval a banner tekintetében nincsenek korlátok.

Max figyelni kell a szerkesztéskor a méretezéssel.
    €z ~5mb , ami még belefér.
    Mobilon szoktak panaszkodtak , de ott banner nélkül tölt be újabban az sg.

Sőtt mobilról csak képeket tölt be nekem.

Szóval ezért van hogy néha értelmetlennek tünnek a kommentek.

Beir valaki, hogy de kurvajó lesz ez.

És már megszoktam, de ugye ilyenkor a mondat alatt nekem nincs videó illetve gif. És akkor otthon szoktam meglesni ha hazaérek.