9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#6765 De, csak darksector nagy energiákat fordít annak bizonyítására, hogy mennyire könnyű egy olyan játék, ami vele törölte fel a wcpadlót Visszaszoktam a topik olvasgatására, rendkívül szórakoztató ugyanis
-
Ulthane #6764 Dark, örülhetsz, kedzem megszeretni a vajazót! :) Most 8-as szinten van, bloodrock már meg van, még az a nyamvadt bloodstone chunk kéne pár, és ki is maxoltam. -
Ulthane #6763 Ha egy lámást kigyújtasz, oda vissza fogsz tudni menni. Maximum rossz síron keresed. :) Az utolsó előtti síron kell lennie. -
Paranoia #6762 ehppff de láma vok
kösz! -
#6761 Másik kőtábla? -
Paranoia #6760 olyankor mi a teendő ha új pályaszakaszra érek és aktiválom a lámpákat,de hunter dreamből már nem tudok vissza menni oda?
Jelenleg két ilyen lámpám is van :S
Egyik a hemwick charnel a másik pedig a forbidden woods. -
Ulthane #6759 Ez nem BB topik? -
#6758 ja akkor jó.hát nem lesz könnyű dolgod folyamatosan támad nagyon fasz a többi bosshoz képest nagyon nehéz :D de hát na pont ez a jó benne várom a videódat róla :) -
#6757 Láttam már délután ezért akartam kipróbálni. :)
Mi a gyíkomnak fut a gyerek lock nélkül? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.20. 22:39:13 -
#6756 :))
-
#6755 :) -
#6754 hát igen nem egyszerű.ha nem zavara a spoiler nézd meg videón miféle boss az ha játszod úgyis más:D
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.09.20. 22:26:37 -
#6753 Ja akkor ez bonyolult így, sebaj, majd kitalálok valamit. :D -
#6752 igen abban benne van,elkell jutni addig a pontig hogy átmehess oda aztán végig kell menni a dlc-n és ott lesz :) -
#6751 DLC Boss az...nekem fel van téve az új kiadás, elvileg az tartalmazza a dlc-ket nem?
Mert én nem találom sehol vagy be vannak építve a pályába? -
#6750 jaj a fume knight,na az izzasztó tud lenni tényleg,azzal kíváncsi vagyok mit kezdesz,az egyik legjobb és legnehezebb boss,talán a legeslegjobb az egész játékban :) de ő egy dlc boss különben méghozzá a második dlc utolsó boss-ja.nem letöröltem csak nem mentettem el,annyira nehezen nem vittem végig,másodszorra amúgyis könyebb volt xd 2-3 próbára ment :D -
LBandi77 #6749 Még ajánlanám a kék smeltert,de hozzá nem könnyű eljutni se. -
LBandi77 #6748 Nincsen sajnos. -
#6747 Nincs véletlen mentésed pc-re? -
LBandi77 #6746 Hát az tényleg nem lesz könnyű. -
#6745 Csak teszteltelek mennyire ismered a játékot. :D
Fume Knight állítólag. :)
/////Most azt mondod? hogy letörölted a nehezen végigvitt DS2 mentésedet? Mi? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.20. 21:41:59 -
#6744 most egy boss nevet leírsz nem történik semmi,teljes nevét már így nemtudom :D amúgy adnék de nekem nincs sajna már meg -
#6743 FK...:)
Te bazz feltettem a DS2-őt és nem jó a mentés, mert T a sima DS2-vel ment odáig...dejó. :D
Most szereznem kéne egy másik mentést...:S -
#6742 melyik az a legendásan nehéz boss?:D -
#6741 :D
Mondom így ennyit meglesek, ez mondjuk eddig eszembe sem jutott hogy pc-n ugye kérhetek mentéseket boss-okhoz....szóval ennyi, de hogy én annyi órákat öljek bele amiket a BB-be nem...és ez nem a lassúsága, vagy nehézsége miatt....részben a sekély látvány, a hozzán nem közelálló dizáljn, stílus talán az ami miatt elmegy a kedvem hamar.
Evvan...Rettegj F. K. jövök. :D
Amúgy azért érdekel, egy nehéz boss, mert az elején is a kunyhó mellett mindenkitől azt hallom hogy az kemény még szintlépés nélkül, én meg mikor játszottam levertem simán.
És érdekel mi a helyzet a Boss-okkal. -
#6740 persze én is így látom és megértem amit mondasz :) -
#6739 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!DS3 még1x mondom nem sokkal gyorsabb, BB sme sokkal gyorsabb....
AZ ellenfelek gyorsabbak inkább.
Nem kell kevergetni a gyors gameplay-t a gyors mozgású ellenfelekkel.
Én megnéztem, annyit azé futkostam a játékkal, a mászkálás futás egyforma, E-G-Y-F-O-R-M-A.
A harc a támadások, talán a védekezés, kitérés ami sebességben és taktikában eltér.
BB-ben gyorsan támadnak az ellenflek, akár mindenféle előjel nélkül, cserébe gyorsabban ütsz, ihatsz vial-t séta közben, talán fürgébb vagy kitéréskor.
DS-ban lassúak az ellenfelek, a támadásuk nagyon ritka esetben kiszámíthatatllan.
DE cserébe te is még a gyors ütésekkel is hozzá hasonlóan kicsit kötöttebb, lassabb vagy, illetve az élet töltést ha jól néztem (egyhelyben állva lehet megoldani), pajzsnál kisebb ideig megtorpansz...ez inkább hozzáállás/taktika terén más.
Bár néztem olyan vidókat fanoktól, akik szerint, legalábbis az elején sajnos a pakzs haézkes, és inkább a kitérés/gurulást ajánlották. :) -
#6738 Hát nem köt le nem tudom mit tenni, annyi hogy érdekesség , iiizzzéééé valamennyi kíváncsíság van részemről, ez is inkább a boss-okkal kapcsolatban, Tinman mesterrel beszélgettünk és addig eljutottunk, hogy nem kell nekem unalomig szöszmötölnöm higy kipróbáljam a boss-okat, egészen egyszerűen kérek egy mentést.
Tehát kértem, persze nem ps-re.
Az ő által tanácsolt "egyik, ha nem a legkeményebb" boss-hoz, hiszen ha erre ő azt mondja hogy nehéz, és kipróbálom és megölöm akkor kielégítem a megmaradt cseppnyi érdeklődésem a játék iránt.
Részemről ennyit a DS2-ről....ha sikerül ha nem akkor sem fogok elejétől nekiállni mert nem az ellenfelek kiütése a problémám a játékkal, szóvval ez inkább csak érdekességképpen magamnak . -
#6737 sokszor belehet szopni igen a mágussal is :D nembaj darki boy nem neked való talán majd a 3 az gyorsabb :D vagy megvárod a bb2-t :D -
#6736 Hát jó az részletkérdése hogy 30 lélek bogyót lő ki, és ujra kell tölteni, de akkor is, mennyire vacak dolog egy ilyen lassú játékban megölni a játékélményt és kihívást ezzel amikor a játék pont a közelharc miatt lesz nehéz, hogy elé kell menned az ellenfeleknek....
Igaz ha szük területen vagy baszhatod. :D
De mondtam már hogy nem telepítem fel még1x. :D -
#6735 hát az elején még könnyű is,de menj be egy bosshoz ott majd meglátod így sem olyan könnyű :D de tény mágiával sokkal könyebb az egész mint kardal vagy bármi közel harci fegyverrel:) amúgy már annyiszor végigvittem de még mindig annyira érdekesen nézem és megjön a kedvem újra,de most lefoglal a mad max xd -
#6734 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy 15 perc környékén....
Jó nehéz a DS2 így messzi támadásokkal. :D
-
Samurai84 #6733 Túl sokat veszekedtek azon ami egyértelmű: Praise The Sun! - ennyi.
-
sublimaze #6732 Ez közel sem az összes játékuk, bár tény, hogy a legjobbak. :) -
#6731 Ja értelek.
csak én azt mondom ez nem gyengeség.
Ez BB nem DS....
Más stílus...a maga módján ez is jó van elég titkos bizbaz benne....bár nem tudom a DS-ok ezekben hogy áll éppen....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.19. 22:20:13 -
LBandi77 #6730 Félreérted nem mondtam hogy rossz vagy hogy nem tetszik a bb,csak azt hogy számomra a leggyengébb mind közül.És itt most nem a nehézségre gondolok bár biztos nehezebb lett volna az elődök nélkül. -
#6729 BB egy erősen ügyességi játék, kimondhatjuk....van bizonyos mennyiségű taktika, kevesebb talán mint a ds-ben, de ez a harcmodor miatt van, itt egész egyszerűen kimondhatjuk hogy nincs időd nagyon agyalni harc közben.
Nem agyatlanul kell menni, mert ész nélkül nem jutsz sokáig, kell gazdálkodni, megválogatni az eszközeidet, stb, csk inkább a reakciókra épít a játék...ezt megbolonditj ez az életvisszatöltés a visszatámadással, de becsapós mert nem mindig, sőtt állíthatom hog ynagyon kis %-ban sikerül egy boss-nál visszavenni, mert 90%-ban ez miatt utána ujra megsérülsz és csak te maradsz szar helyzetbe, inkább sokszro hagyni kell a picsába és inkább vial. -
#6728 Elhiszem, tény több cucc van benne stb, variációk száma nagy.
De BB is tele van cumokkal variációk vannak, nem gyürük meg pajzsok formájában de van kombinálás, sok item pont amennyi kell.
Neked etalon volt az a 2 játék, biztos másnak is, de azért mert etalon nem lehet objektív véleményről beszélni, ezért túlzottan szigorú kell hogy legyél a BB-vel....plusz manapság DS rajongókat sértésképpen érinti a DS3 mivolta is, és eldurvulnak a dolgok. -
LBandi77 #6727 1 fromsoftware játék sosem könnyű,egyiket sem veheted félvállról mert mind hamar büntet,de számomra a des-das az etalon,
a végtelen lehetőségek tárháza. -
#6726 Persze van jó is meg rossz is.
Neked viszont csak annyit mondok hogy a BB nehéz, basottul nehéz még ha 7. alkalommal kezded el akkor is, lehet csalóka a gyors futkosés, amúgy NEM értem a DS2-ben sem sokkal lassabb....AZ ENEMY, BOSS-ok lassabbak inkább.
Nézd meg egyszer, nincs ám akkora eltérés csak sokan felnagyítják.
BB-ben nincsen páncél, vagyis ha leterhelnéd magad súlyra, akkor a kitérés nem tudna működni, amiben rejlik a játék lényege.
És itt kurva jó reakciókra van szükség...persze mehetsz 2-3-an akkor elhiszem hogy egszerű, amúgy nagyon nehéz....
Valamint nem értem a súly gondot...válts át fegyvert, és egyből lassabb leszel a harcot illetően, a futáson nagyon kicsit lehet látni, de az ütéseken igen...ez elég nehezítésnek.
Ha végigvitted EGYEDÜL a BB-t mind a 15 ellenfelet megölted, és azután azt mondod könnyű akkor megértem, de amíg nem vagy nem egyedül.
Ami amugy nem szégyelnivaló, nehéz ügy könnyűnek tekinteni, sok ellenfél rádragad, rádmászik, nem hagy még életet tölteni sem.
Pikk pakk akár a pofádba teleportál, megbasz egy bumeránggal.
Nincs olyan hogy van 10 másodperc gondolkodás mire a kezével suhint egyet. Mint ahogy látom stream-ben.
Pl most volt egy boss egy bazinagy kör alakú pályán, ami egy nagy csubakka szörny, lehet nem a ds2 legnehezebbje, de télleg vicces volt annyira körbefuthatná az ember 5x mire reagál.
Kicsit emlékeztetett Rom-ra, csak Rom mellett vannak pokok, és ő nagy területen támad, ne is emlegessük annyira könnyünek látszik room, mégis mikor ott vagyok valamiért elkap és elsőre nem szokott menni.
Tán a kis buznyák pókok vagy a messzi támadásai, de valami bekavar mindig.
Na mindegy értem amit írsz, érthető a véleményed .
Igen elfogadja mindenki, de a BB nehéz, elég nehéz összevetve minden enemy-t,
Gyorsabb, nincs annyi macera valóban, de kibaszott nehéz tud lenni, csak nem fusztrál közben...mert tudod hogy na ezt meg lehet oldani, gyorsabban kell reagállni, sokszor fél másodperceken mulik, vagy még annyi sem.
Vannak enemy-k amik FÉL PÁLYÁT lefednek támadásaival....
Van akinek azt sme látod hol a segge meg a feje, mert annyira nagy, közeljön gyors összevissza mozog.....
Bár ezt tudod ha végigvitted vagy youtube-on láttad.
Most nem mondom hogy nézzük meg hányan vitték végig a trofeák százaléka alapján mert van benne coop...nem lenne valós adat. De hát ez van, állítom hogy maguk a boss harcok legalább annyi odafigyelést igényel mint egy ds résznél....