9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Yodamest12 #7166 5-6 próba/ boss úgy értem, tehát nem 5-6 halállal toltam végig az egész játékot, mielőtt még valaki félreérti :) És mondom nem minden boss, mert chalice amygdala az 1 óra volt és kb 20-25 próba. Talán ROM is olyan 8-9 próba volt, de nem több. -
#7165 Azt mondod mind a 17 főellenséget kinyírtad max 5-6 próbálkozásból?
Mert én elhiszem, miért hazudnál, de ezesetben meghajok mert nekem ez nem ment. -
#7164 Hát egyedül mindet 5-6 próbán bellül azt elméletben lehetséges lenne de akkor le a sapeccal előtte mert azért ez necces, talán ha előtte neten nézel tippeket, meg kihasználtad régen a rest mode-ot, talán. :D
Azért ezt a 6 próbát meglestem volna Logarius-Ebrietas és Descendant-nál. :)
Kb olyan mint nálam ez a Ludwig, elméletileg így is sikerülhetet volna 1-2 próbálkozásból, mert a lehetőség matematikailag megvolt. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 15:22:35 -
#7163 Nem jól tudod.
Annyi hogy a hívó félhez skálázza az annál erősebbek életét és sebzsét, csak ennyi történik. :)
Kérdezd asszem Nooorbi-t hogy miko bejöt lv4-ezni hozzám mik történtek. :D -
Ulthane #7162 5-6, mi? Ember nincs a földön, aki az összes bosst letolta 5-6 próba alatt.
itt mindannyian volt, hogy véreset szartunk egy-egy szörnyeteggel...
Amúgy meg, hogy koopban lebasztad a bosst, mondjuk Ludwigot, az annyit tesz, hogy nem toltad le.
Nekem két bossom volt az alapjátékban, akit nem tudtam lenyomni egyedül. Vagyis egy. Logariust elsőre koopoltam, csak NG+++ban lett meg egyedül.
A három turhát nem tudtam lenyomni, igaz, meg se próbáltam, csak az első végigjátszásban, s éreztem, hogy ez nehezen menne. Onnantól kezdve mindig koopban nyomtam le. -
#7161 Persze senki nem noob mert coop-ozik, itt nem ez volt a hangsúlyos, hanem azt hitték velem együtt a többiek hogy egymagad tóltad le. :D
Mert bármennyire is meg lehet halni coopban ha faszok a társak, de az nem tét. :)
Érted gondolom mire célzok. :D
Van hogy coop-ban 2 ember összekerül és egy lenyomja a boss-t, vagy legalábbbis 90%-ban 1 karakter tólja, és ez marhára elég, mert a másik félnek ha van összhang elég csak csalogatni a főellenséget, a közelébe sem kell menni. :) -
Ulthane #7160 -
#7159 Amúgy co-opnál ha bejön mondjuk két segítő, akkor növekszik a boss életereje is, ha jól tudom. Szóval szivatás ott is van. És ha ilyenkor bejön valaki, aki nem tudja a dolgát, az rosszabb, mintha be se jött volna. :-)
Amúgy az a jó hozzáállású co-operátor, aki felfogja, hogy azért van a host-nál, hogy az életét adja érte. Ilyenkor a host se kell, hogy mindenáron a frontvonalban legyen, mert az senkinek se jó ilyenkor, ha valami instakillel megöleti magát és szétveri a partit. Szóval megvannak a stratégiái egy co-opos csatának is. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.11.25. 15:10:19 -
Yodamest12 #7158 Azért fasza így visszaolvasni milyen pillangóhatást váltott ki a kis a bekommentelésem :) Hiába coop, meglepett (és örültem mint állat) , hogy már 2.-ra lement a boss ezért is írtam be ide. Amúgy az alapjáték minden bossát öltem már egyedül szóval nem vagyok noob. Ráadásul indirekt módon, tehát nem "gyakorolgattam" hosszú órákat, max 5-6 nekifutás kellett. Eddigi legnehezebb bossom a dungeonos amygdala volt, fú na azzal kb 1 órát elvoltam mire sikerült. -
#7156 Nem csít, mert direkt ezért írtam a micro-t, az nem csít mert hivatalos funkció, egész egyszerűen vannak akik mint én pl a Halo5-nél nem akarnak szopni mert annyira nem érdekli a játékot, Totti meg Legendary-n tólja és javaslatként írta is nekem hogy úgy álljak majd hozzá. )
Ennyi.
Nincs tragédia, megbeszéltétek ennyi. :)
Van 1-2 boss ami igen coopban nehéz, pontosabban ott is, csakhogy ez ember kérdése, az NPC-ket nem ismerem, de a multiban egyértelműen a nem együttműködés kérdése az egész.
Ha 3-an nem tudnak mondjuk egy boss-t leverni akkor ott nagy gondok vannak.
Persze én tudom mi ilyenkor a gond, de hát ez van.
Első legfontosabb, ne egyszerre és egy oldalról támadjanak, és ha hárman vannak a hívót kell védeni.
Csak ugye mörfi törvénye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 14:52:23 -
#7155 Most nehogy ezt lebaszásnak vegyétek nekem 8 hogy ki hogy tólja, csak énis elsőnek azt hittem Yoda egyedül nyomta le, már kezdtem kellemetlenül érezni magam. :D -
#7154 Oké, köszi, megértettem.
Tény, hogy BB-ben egy kolosszus leverése egyedül olyan sikerélményt ad be, mintha egy másik játékot úgy-ahogy-van végigjátszottam volna, és van olyan boss, akinek a leverésével én is annyit vesződtem, hogy más azalatt végigtolta az Order-t.
De NG+++-ban vagy hol a túróba vagyok, már én is co-opot kérek egy-egy boss ellen olykor, ha épp nem vagyok olyan passzban, hogy rendesen szopjak, viszont szeretnék tovább haladni.
Amúgy egyetértek, és a mikrotranzakciós hasonlat se rossz, bár megértem azt is, ha valaki az idegei és a kontrollere épsége miatt inkább ezt választja, mert nem mindenkinek van meg a ritmusérzéke vagy a türelme minden boss-hoz. Az úgyis örülni fog és talán nagyobb sikerélményt él át úgy is, mint mi tennénk hasonló helyzetben. -
Yodamest12 #7153 Így is van, de azért annyit még hozzátennék, hogy a mikrotranzakció egy kicsit erős volt. :) Annyira azért nem könnyű coopban, tehát ne csítként fogjuk már fel. Itt van, pár hsz-el lejebb Geronimo írta szegény, hogy neki még coopban sem megy sehogy a boss legyőzése, szóval ne nézzük ennyire le azért. -
#7152 Yodamest12 és Amiga.
Félreértettétek amiket a többiek mondtak.
Itt ennél a játéknál nem az a lényeg hogy fut-e, rózsaszín a karaktered vagy nem, kék a sapkája vagy nem, összeszedtél-e már minden itemet vagy nem, stbstb.
Ezeknek a játékoknak a lényege 1 a nehézség.
Erről szólnak ezek a játékok.
Ha valaki egy From Software játékról beszél, nagyon nagy hangsúlya van hogy hogy játszik, senki nem néz le senkit, hogy coop-ban vagy 8-an vagy 21-en öltök vagy multiztok.
De baszottnagy jelentősége van itt arról beszélni hogy ha kinyírsz valakit, hogy fogalmazol.
Itt nem az a lényeg ki nyomja le gyorsabban segítséggel, ezt bárki meg tudja csinálni, egész egyszerűen nincsen jelentősége.
NEM baj, csak itt nem véletlen kapják fel sokan a fejüket arra ahogy van fogalmazva.
Szóval az ha valaki coop-ban viszi, oké fun de télleg, de a FS játékok nem erről szólnak, ez egy segítség, egy plusz fícsör.
Ha valaki 8 órát tólja egy bossfighnál, és egyedül leveri, ez jelenti a FS játékokat, mert ennyi, ha coop-ban végigszaladsz bármely FS játékon, nem lesz semmi sikerélmény, mert a játék amúgy a nehézségen, kihíváson kívül semmi mást nem tud nyújtani, ha őszinték akarunk lenni.
Szóval a játék része a coop, de kb olyan minősítés elsőre coop, mintha mondjuk egy autós játékban valaki versenyzéssel ér el egy drága autót, valaki meg mikrotranzakcióval kifizeti a dlc árát és bekerül az a drága kocsi a garázsba.
Nincsen probléma ezzel, valakit nem érdekel ennyire a játék, ez normális dolog, de annak jelentősége van hogy amikor valaki azt mondja simán lement az első 3 boss, hogy az coopban ment le. Mert marhára nem mind1. :)
Csak ennyi, nem szabad ezen összevesznetek, csak tény hogy itt ebben az esetben nem mindegy hogy fogalmaztok. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 14:33:24 -
#7151 Ha kell mondanám hogy segítek csak félek amíg nem nyitom ki a helységet addig nem tudsz behívni. :) -
#7150 Nem tök mindegy, ki hogy játszik?
Én egyedül tolom, már minden boss megvolt single-ben, de jólesik behívni co-operatorokat. Jólesik használni a gesztusokat, együtt darálni, Choir Bell-el gyógyítani a sebesült szövetségest.
Sokszor át is járok segíteni másoknak, akik már az erejük végén járnak ROM-nál vagy Ebrietas-nál. Nincs ebben semmi rossz.
"ja, valahol hatul a raktarban. oda vezenylik a csirakat, ha nem boldogulnak."
Hagyjuk már ezt a sznob szarságot, pls.
-
#7149 Én feladtam. Se a 2. boss se az opcionális nem megy még coopba se. Használnék más fegyvert, mert boom hammer is meg a pörgő fűrészes is marha jól néz ki, de mind szar ludwighoz képest ami szerintem elég gáz. Amilyen "könnyű" volt NG+ ok sima játékba itt legalább annyira el van baszva. -
SlickAdam #7148 nem vagy meg annyi NG+++++++... vegtelenben, mint Dark vagy en. bar en csak 4-5-nel lehetek. -
SlickAdam #7147 a tied az ERDEKES hozzaallas.
nekem is mindegy, ki hogy tolja. csak ha benyögöd, hogy "2.-ra levertem a boss-t", akkor azert ird oda, hogy nem egyedül, hogy kontextusba tudjuk helyezni. mert ezt a jatekot meg mindig egyedül jatssza a nep.
nem hallottam meg, hogy valaha is kooperativ jateknak jellemeztek volna. -
Yodamest12 #7146 Érdekes hozzáállás..... nekem tök mind1 ki hogy játszik, ha neked jólesik a fél napot ott tölteni csacsilábnál hát tessék. Én addigra már a következő végigjátszást fogom pörgetni. De megnyugtatlak kb 1 óra alatt egyedül is le tudnám verni ha érdekelne annyira. Chalice bossokat mind egyedül vertem le.... szóval én nem érzem, hogy saját magamnak bizonyítanom kellene bármit is, de te lehet így érzed nem tudhatom. -
#7145 Ha ezt az aprócska tényt már az elején mondod, máris más a leányzó fekvése :) -
Ulthane #7144 De jobb vagyok! :-D -
SlickAdam #7143 "egyik lényege maga a coop"
ja, valahol hatul a raktarban. oda vezenylik a csirakat, ha nem boldogulnak.
"ereggy fiam, hozzal kis kópot, majd ugy menni fog"
"hogy nem szenvedek 5-8 órát 1-1 bossal"
pedig EZ a lenyege.
fakanal meg nem kell, nem kell tulozni... eleg ha levered egyedul a rendelkezesedre allo targyak, fegyverek, öltözekek segitsegevel.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.25. 13:46:40 -
Yodamest12 #7142 Jó én egy szóval sem mondtam, hogy egyedül mentem neki. Attól, hogy itt pár embernek ez a fétise, szerintem a souls játékok egyik lényege maga a coop. Számomra az adja az élvezeti faktor egy részét. Baromi jó többen nekimenni a bossoknak és együtt örülni ha sikerül leverni, akár segítésnél, akár ha te kapsz segítséget. Attól én nem érzem magam rosszabb játékosnak, hogy nem szenvedek 5-8 órát 1-1 bossal csak azért, hogy elmondhassam: egyedül is ment. Ennyi erővel, van aki fakanállal veri le a bossokat (Lobos), most ettől legyek elkeseredve, hogy nekem az nem megy és érezzem kevesebbnek magam? -
SlickAdam #7141 ugy irrelevans.
"levertem klicskot... en es meg 10 spanom" kb -
SlickAdam #7140 nem is azert verted le konnyebben, mert jobb jatekos vagy nalam. -
Yodamest12 #7139 Bazzz, miért kamuznék? Mondom, hogy 2.-ra lement mind a 3 boss..... de én nem single-ban nyomom, hanem coop! Habár a clocktower csajszi, meg az ufók azok mennek egyedül is.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.11.25. 13:35:22 -
Ulthane #7138 Yoda, te akkora kamugép vagy, mint az állat. Már az alapjátékban is mindenki megvolt neked elsőre meg másodikra, ilyen játékos a VILÁGON NINCS, akinek így ment volna.
Érdekes, az egész fórum itt szopik, pedig nem ma kezdtük a BB-t, te meg másodikra nyomod Ludwigot.
MUHHHHAAHHHHA! -
Ulthane #7137 Fura. Én nem tartom magam különösen jó játékosnak, de nekem Amélia előtt a nagydarab másodikra feküdt. Dark kedvenc módszerével: Hunter Ax kinyitva, pörgős megoldással. Buta, mint a tök. -
#7136 elmész a picsába opcionális boss második formája is mi már. Közelébe se lehet menni... Azt hiszem ezzel a karival hanyagolom ezt én is -
#7135 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kell hozzá egy fej. Ami ott lesz ahol inatkozott egy varázsló hunter és fel lifteztél (halott az oltáron + szobor). Na azt megkerülöd mikor fel van emelve eleg ha a a lámpához vissza teleportalsz. Oda mész az oltarhoz és elveszed a fejet. Majd vissza az opcionális bosshoz. Így feléled. -
#7134 Katedrálisban opcionális bosst hogy kell felébreszteni? -
#7133 Potit meg lőszert mostmár 600-at lehet elraktárotni -
Yodamest12 #7132 Én is csapattam már tegnap a kieget, 3 boss megvan, most vagyok a halászfaluban. Az a Ludwig lóember volt eddig a legnehezebb, elég instabil a mozgása, de 2. próbálkozásra ő is meglett, mint a többi. Amúgy a clocktoweres csajszinál echot-t jól lehet farmolni, mert könnyű leverni (nekem legalábbis nem volt vele gondom) és gyakorlatilag 1 lámpásnál van 2 boss is szóval még váltani is tudsz, ha ráunsz. Azok a failure lények (a nagy növénnyel középen) sem voltak nehezek, szóval most amúgy is ott fogok farmolgatni kicsit, ha valakinek kell help ennél a két bossnál, tudok jönni estefelé. -
LBandi77 #7131 Mind a 2 dark soulsban a dlc-k sokkal nehezebbek az alapjátéknál gondolom ez sem kivétel,azért ng+7 már nagyon kemény lehet. -
SlickAdam #7130 hat nemtom nekem a hunterekbe kb 15-20 csapas kell maxra tolt ludwig pengevel 177-es szinten. barlangos gatling gun-os csavoka is 0,1 mm eletcsikkal lett meg.
de az alap lancos kalapos mob-okba is 8-10 csapas az atlag.
nagy harangozo melakot "amelia" elött vagy 10. nekifutasra öltem nagynehezen, ugy, hogy dobaltam ra a tüzet, meg fire paper es miegymas. -
ppista #7129 Bementem egy terembe, ahol volt két vadász. Az egyik nekem támadt, a másik a távolban, háttal nekem imádkozott. A közelebbi megtámadt, mire az imádkozó, kb. harminc méterről, egyetlen varázslattal atomjaimra robbantott. Tényleg nem nehezek. :) -
#7128 Alapjátékban is mindent legelőször egyedül nyomtam, alap felszereléssel, utána oks hogy 7x van akit utálok és kihagytam de ennyi.
Inkább többnyire másnak mentem helpelni. -
#7127 Elsőre egyedül. Igen elveszi a kedvem ha nem egyedül ölöm meg. Utána jöhet coop. Másoknak viszont segítek szívesen ha kéri. :) -
#7126 Szerintem a pályákkal nincsen gond érdekes ez az alternatív helyszín, de ez is szerintem a játék eleje.
Ludwig ja geciszopó, max halátni akarod mi van utána hívd be a segítőket.
A hunterek közül nem annyira gondolom azt hogy annyira könnyűek lennének, valóban 5 hunter van ebből 2 télleg kibaszott gyenge, a másik -nak sem az élete a sok, hanem az hogy ki is kell térni előlük ami azért okoz meglepit, bár nem tudom hányas szinten vagy hogy mennyi sebzést bír a karaktered de nálam meg tudnak lepni, főleg inkább az ostoros, a gépfegyóst csak simán a vakság miatt nem nyírtam még ki.