Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy inkább resetelni kéne a routert, nem csak restartolni. Egész biztos, hogy ez helyi hálózati hiba.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Régebben asszem nálam is volt. Router és moder restart?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
kár.pedig jó lett volna hogyha valaki tud segíteni :I
darkSectorxxx
Nem vágom én sem hogy mi lehet. :S

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
igen bárkit nézek,titeket is néztelek múlthéten még jó volt.emlékszem amikor a resit nyomtad akkor is ez volt a gondom.de megjavult de hogy mitől nemtudom
darkSectorxxx
Mindenkinél?

Én ugyan nem régen kezdtem el használni, de azon kívül, hogy párszor eldobott a szerver, más gondom nem volt vele. Nem akadt, nem nyafogott, semmi nem volt.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Myselor
nem értem nálam miért töltöget ennyit a twitch,nézni sem lehet.eddig jó volt most megint szar,windows újra telepítés után.tudtommal minden fent van,legújabb flash player.sokan szenvednek ilyen gondal.annyit bufferel hogy nézhetetlen.másnak nem volt ilyen?ha igen tudna megoldást mondani?
darkSectorxxx
Ha megvan mehet a gyűjtés.

darkSectorxxx
Jó elhiszem hogy azzal lehet blockolni. Csak simán ütéssel ugye be tud ám kavarni. Meg észnél kel lenni mikor rádugrál. 😊

Most nekem Ebrietas-nál van szopoklész. De megoldjuk.
A buzi ökleléssel van a probléma, mert véletlenszerű, és ha éppen akarom hergelni, közel kell menni, ámde közelről meg szinte 100% sérülés.

Doboz nelkul. S abban a stilusban, amit mindig lesajnaltal. Kizarolag hunter axe forgos charged attackkel. Megy mint az agybaszaras. Meg csak parry sincs.

darkSectorxxx
Érdekes mennyire mások a játékosok, eltérő a nehézség én szívtam vele, mert volt asszem amikor 2x könynen megvertem, 1x annyira hogy át sem tudott változni!!!!!

De amugy legalább 5-6x szivtam.
Persze azóta megtanultam szépen a kitérést, csak a buzi sirjelekben el tudok ám rendesen akadni. 😄

/// amúgy dobozzal nyirod ki vagy annélkül? 😄 mert ha átalakul és nem vágod a kitérést előle, akkor max dobozzal tudom elképzelni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.13. 22:31:37

Nekem o volt a legkonnyebb szerintem. Mind a harom vegigjatszasra ment siman. Masodik es harmadik alkalommal masodik probara ment. Az elsonel volt egy par, de ott se sok.

darkSectorxxx
Ő a Father egy könnyű boss? Hogyan? 😄

Tojom le a sidequestet, kellett a platinahoz az a crow badge valamire.

Az elobb elovettem a jatekot, dobbenet, hogy egy het kihagyas utan mennyire nem all mar kezhez. 😊

Faternek nekimentem ketszer, pedig az egyik legkonnyebb boss, meghaltam megis. S utana kirvara arra gondoltam, hogy jezus fasza, hogy tudtam en ezzel 135 orat jatszani? 😊

Moby
Nem adja, elveszed. És így _NEM_ csinálod végig a sidequestet.

Adversus solem ne loquitor

Seth
TUdod, nem mindenki támad, hanem szépen el lehet velük beszélgetni. Eileen is ilyen csoda NPC...van neki egy sztorivonala a játékban, más helyszíneken is feltűnik, ha nem mártottad belé korábban a vajazódat

PSN ID.: Beegabor

De hogy kerult az oda? Az az elso palyan van, ott kell kinyirni, es adja a Crow badge-t.

darkSectorxxx
Seth akit ír, de én oda hozzá ilyen későn nem mentem még, csak most meg ma délután is kicsit gyüjtögetek, bóklászok.
És most láttam hogy mi van...lehet mert lent az elágazásnál amikor a korlátnál nézelődik ráütöttem de nem sikerült megölni, otthagytam azt lehet most azé van itt, csak mondom WTF. 😄

Seth
Eileen the Crow

PSN ID.: Beegabor

Ki a fene volt az Amelia helyen?

darkSectorxxx
A kis geci blokkolta a csengőt meg a lámppát.

darkSectorxxx

Ez mekkora! 😊))))))

darkSectorxxx
Egyértelmű, ez sme kérdés hogy 0/10 az nem egyéni vélemény, nincs is baj, végülis téged kérdezett Ulthane, ezt sejtheti ő is hogy a 0/10 az egy ilyen Moby féle értékelés. 😄
Jó szíved joga. 😊

Moby
Mindez nyilván szubjetum, ami az én izlésemet tükrözi. És én nem finomkodok. Nálam nem 6/10-nél kezdődnek a játékok, és 9/10-nél végződnek. Ha valami kurvaszar, akkor beleáll a földbe. Kész. Nem fingunk rózsaszínűt.

darkSectorxxx
Ja az arcok.... Hát jó furcsa kicsit.
Megnézi youtube-on azt döntse el. 😄

Jó mivel az Order kiváló, attól nehéz jobbnak lenni.
Hát az a baj hogy nehéz nem elfogult lenni hogy horror, és télleg jó az atmoszféra, a történet, mondom csak a vége necces száámomra, nem szar csak kevés.

És nekem pozitív a kontroller használat terén is, ötletes.

Mindegy MGS akkor is árban megéri jobban ez már csak tartalmilag is. Ez nem kérdés.

Moby
Nem a mozgás robotos, az szénné van mocapelve, hanem az arcok.
A 0/10-én én is brutális túlzásnak tartom, de a negatív számok az értékelésben sajnos értelmezhetetlenek.
De mondok egy olyan értékelést is, amiben nincsenek ilyen torzítások: Messze-messze a legszarabb játék volt, amit ps4-en láttam. És ebben benne van a order is meg az evolve is.

darkSectorxxx
<#awink>

Moby
Ez pontosan így van.

Moby
Azon a platformon elég sok minden bírna 60fps-el azok közül, amiket nem veszek meg <#nevetes1>

darkSectorxxx
Jó, most te azt gondoltad hogy nem fogja? 😊
Ha jön egy 60fps-es alkotás ami kicsit is látványos szerintem már akkor evidens hogy ha nem is bolondul bele de pre-order lesz belőle. 😄

darkSectorxxx
Látod az untilról pont ellenkezőleg vélekedünk mint a mGS-ban, kivéve hogy télleg a fix30fps ritkán érezhető, ha van ilyen. 😄
De azért a 0/10 erős túlzás.

Egyrészt a karaktereknek lehet túl fehérek a fogai de brutáljók az animációk a fizika (ruha bármi).
Az effektek kemények, mondhatni a jelenlegi legszebbek, és annyira adja a horror hangulatot, hogy a többi horrorjátéknak csúfolt gebasz allul a lábát nyaldoshatná.
Mozgás igen inkább laggosnak láttam éreztem mintsem robotosnak.

Végre egy játék, még ha qte is, ahol nem látok textúraillesztési hibát, nem raknak el és vesznek elő tárgyakat egy láthatatlan zsebbe.
Végig vérprofi a story, még a végjáték is immel ámmal.

Nekem nem elég, de másoknak tetszett akikkel beszéltem.
Többféle alternatív cslekmény, "befejezés".

A frame-et kivéve igazából semmi baj nincs vele, max annyi hogy nincsen kilépés, nem létezik exit opció, vagy legalábbis én sehol nem láttam.
Szóval oks a 0/10 szubjektíven, de azért ez icipicikét elég erős lehúzás a játéknak, van az 7/10 lazán.

Az más tészta, hogy ha a 2 játékot feltétlen összemérjük akkor ha valakinek mindkettő érdekfeszítő akkor a MGS-ba inkább érdemes pénzt ölni mint nem.

TDC Geronimo
Pedig MGS megjelenése előtt még ki se akartad próbálni, de én megmondtam, hogy ez lesz 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Navelem nem biztos, hogy sokra mész, de legyen (csak átlagold még pár véleménnyel).
Untildown:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megvétel másnapján eladtam. Bárgyú sztori, bárgyú karakterekkel, borzalmas kivitelezés mellett, fosfrémmel. Mivel a játék egyszerre kb semmit nem jelenít meg, csak ilyen minilófasz tereket, agyon van effektelve az egész, amitől majdnem szép, de ilyen robotszerű, értelem és érzelemmentes arcokat játékban még nem láttam - azok közül, amik pont erre építenek. Amúgy egy értelmetlen nongame, az ezekre jellemző "miregondolhatottakészítő" momentumokkal.
0/10 Totális agyfasz. A videójáték lényegének kicsúfolása. Értelmezhetetlenül szar bithalmaz. Fostornádó amit eladtak a kockasrácoknak szűknacis csajmodellkarakterekkel.

MGSV
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az egyik legnagyobb mélységgel rendelkező single játék, ami a kezemben volt valaha. A végtelen lehetőségek játéka. Csodálatosfantasztikusmindenlegjobb...nekem, de ha van egyáltalán komoly hibája, akkor pont ez az. Úgy játszod ahogy akarod. Ergo ha TE nem építesz ki szoros kapcsolatot vele, ő nem fog ráderőltetni semmit. Kicsit többet kér belőled, mint az átlag. Vagy elkap, és bedarál keményen, vagy nem, de az kevéssé rajta múlt. Ha nincs meg ösztönből, zsigerből a vonzalom (nekem nem volt), akkor picit el kell hajolni hozzá. Megéri.
Naszal nem egyértelmű a dolog kimenetele.

darkSectorxxx
😄

#6561 "Örömmel tettem"
Mindig......
Igen, hát persze......😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:28:47

n000rbi
<#worship> Örömmel tettem 😊

#6560 : Hát persze Dark, hát persze 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
De ezt a legnehezebb is elérni nem? 😄

Moby
Még szép! Morálisan az az egyetlen tiszta befejezés. Az egyetlen mód, amikor nem válsz részévé a madnessnek. Ezek a pthumériaiak elbaszott egy faszrágó beteg népség volt. És minden az, amit létrehoztak. Az egyetlen értelmezhető emberi cseledeket eltakarodni onnan.
Bármi áron.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.06. 21:11:22

darkSectorxxx
Ezek kizárólag rossz helyen és időben vannak, nem tudom figyelted-e.
Vagy nem tudsz mellettük elfutni egy szűk helyen, vagy nem tudsz mellettük elfutni mert egy szűk folyosón, hídon, falbaa vájt lyukban vannak.

~400 bb-zés alatt 1 , azaz EGY darabot öltem meg érdekességképpen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:10:45

Agyas <#taps>

darkSectorxxx
Na semmi nem irritálóbb a frenzy-nél, az egy mentális támadás ezért nincs "honnan".
Buzernyák egy kitaláció.
Egy Frenzy mind felett, ez ráver minden más irritálóra.

(amelia előtt a 2 keresztes az is frenzy)

Persze van ellene bevehető kis kulacs, de ha közben ütnének akkor szopacs.

Frenzy-t 3 ellenfél tud tudtommal:
az agyas, a fehér szőrű lofaszok, a 2 keresztes
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:05:56

Amiket amúgy gyűlöltem a játékban:

- az Insight elszívó csiga
- a semmiből kilövő vérnyilak, melyek beleálltak a testedbe (honnan a faszomból lőttek azok ki?)
- Micholas
- a 3 Shadowgeci
- a medúzafejű nemtudom mik, akik frenzyztek ezerrel
- az Amelia kapuja előtt álló két keresztes geci
- meg amúgy az egészet 😊

Mobynak amúgy igaza van, a bossok közül egyértelműen Amelia a námber ván!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.09.06. 21:02:46

darkSectorxxx
Ezért mondom. 😄
De te 12-ért akarod.

Bár a másik oldala a dolognak hogy te utána eladhatod és még mindig pótolhatsz egy MGS-ra.

De azért te megvetted 😊

Amúgy utolsónak hagytam azt a befejezést, amikor megadtam magam a sorsnak.

És bevallom, nekem az tetszett a legjobban. Olyan keserédes, lemondóan felemelő, én megláttam benne a szépséget

darkSectorxxx
Hooooooo.
Untilt no. Nehogy megvedd, vagy Youtube, vagy majd nagyon nagyon akciósan szerintem.

Nekem belefért 7-8-ért félááron, meg amúgyis MGS-t nem vettem volna (PC-n ez a motorral nagyon faszán fut, majd ott ráérek bohóckodni vele), de ha téged picit is érdekel a MGS akkor vedd azt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:00:18

Nem adom el.

Most azon filózok, hogy Until vagy Metal Gear (ehhez Moby egy-két keresetlen szava is kell).

😊

12-ért használt lemezesen van Until. Sokallom érte. 😊

S ehhez a te két-három betonbiztos koopod is kellett ám! <#taps>

darkSectorxxx
"De egyre könnyebb és könnyebb lett, most kezdek majd neki az NG+++nak, de előtte egy kis pihenő. Most már másoknak akarom visszaadni azt a segítséget, amit én kaptam. "

Na így már örülök. Azt hittem vége. 😊
Hát mond a használtjátékeladónak hogy üdvözlöm. 😊

Hát ha nem is egyhuzamba mész, de én úgy vagyok, hogy játszok valamivel, pl most az Until, és ha vége vagy akár közbe rögtön megjön a kedvem kaszabolni a geci boss-okat, holott már 8x végigvittem.
6x a 2xx-es karakterrel és 2x a 1xx-essel. 😊