9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#7206 Mivel a vaskalapos Hunter-t megölni nem tudom , esélytelen 2 ütéses halálnál.
Kibasztam vele és a lift-nél hagytam lezuhanni. :DDDDDD -
#7205 Mert szart sem ér, kb annyi a segitség mint egy cs go-snak egy tesco-s meg egy gamer egér.
Ha tudsz akkor szinte olymindegy. -
-
#7203 Nekem 50es az arcane. De dlcbe nem nagyon hatja meg a bossokat. Talan 1nél volt hasznos.
Hunterekre viszont nagyon hatásos. -
#7202 Minek az ehhez van egy item is, lofaszt nem ér. :D -
Yodamest12 #7201 99? az beteg hard capeled szerintem az bőven elég, annál több nem kell. Nekem 15-ön van csak jelenleg, de ez is volt a cél. Lényeg, hogy a fegyóra rátudom tenni az arcane sebzéserősítést, a többi toolt úgysem használnám. -
#7200 Ja nekem a NG+ ok a fegyók végett fontosak igazából meg persze minden más miatt...
Arcane miatt nem kell új karakter :DDDDDDD
Csak annyi hogy gyorsabban éred max el. NG+ -okban növekszik az echo, vagyis ott is tudsz gyúrni arcane-ra csak lehet lasabban lesz meg a 99.
A cél ez lenne nekem is lv 544.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 17:06:16 -
Yodamest12 #7199 Én a dlc után lehet ng+3 helyett inkább egy új gémet kezdek. Lehet rámegyek az arcane-ra vagy ilyesmi... majd meglássuk, persze párhuzamosan ottvan nekem a ds2 remaster, is azzal is haladni kell mert év elején meg jön a ds3 :) -
#7198 Ha netán suttba vágnám ezt a 2-300 órás gyüjtögetésemet, akkor is ott a kérdés hogy a karakter kinézetével mit nyernék? :) -
#7197 Rajtam egy dolog segít, ha tiszta fejjel nyugodtan (ami mostanában nehéz ügy) leülök elé és valami baszottmód kikerülöm szine no damage módban aezt a ludwig-ot.
Ha akarod nézd meg, kicsit szokok délután próbálkozni, de előre szólok, keci unalmas lesz a sok halál miatt. :D
Twitch -
Yodamest12 #7196 Nem gondolkoztál egy új karakter indításán? Akár egy jó female? -
#7195 Kedvezhet......"feltételes módban" :D
Pontosan. :D
Nálam nem a fegyver a problem, hanem a teherbírás, a sérülés, van hogy ahogy belépek a boss-hoz 3 másodperc alatt elkap.
Itt ezen ami az én bajom nem segít már semmi . :)
Hogy képletesen mondjam a dolgokat 800-1200hp-t üt kb egy ütéssel és van 1600-1700hp-m
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 16:52:03 -
Yodamest12 #7194 Dark, egyébként neked kedvezhet a DLC, mert a vajazóhoz nagyon hasonló fegyverek vannak. Adsz nekik esélyt? -
#7193 Nekem nem lenne gond ha nem veszteném el a cuccaimat....:D -
#7192 Nagyon...
De azért jön vissza, csak még be vagyok rozsdásodva. Gondolkozom rajta, hogy új játékot kezdek és nem ezen a sokpluszos NG-n próbálkozok a DLC-vel. -
#7191 Ennyire? :D
Basszus. :D -
#7190 Lehet, jaja. Hát régen játszottam vele, most az Old Hunters kezdi visszahozni egyáltalán, hogy melyik gombra mit csinál... Az elején kb magamba nyomtam három gyógyítást véletlenül... :-D -
#7189 Akkor az mert Ailing az a Yharnam kircsi felé van 3. layer-en. :) Méghozzá Descendant utáni, utáni asszem. :D -
#7188 http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Abhorrent+Beast
Vagy a másik... Nem tudom. -
#7187 •Lower Loran Chalice (Layer 2)
Talán ez... -
#7186 Ja azt vágom miért opcionális csak a nevére gondoltam, hogy a neve mi. :D -
#7185 Végülis sok pumpálással, itemekkel, magas életcsikkal és NG-ben még azt mondom menj mint a bivaly, de behívhatlan NG7+ ba hogy itt sikerül-e bivalykodni. :D
Én amikor játszottam sokszor, dlc-ben is volt hogy nem támadtam és csak kitrtem, direkt elémentem egy ellenélnek, mert én nem egyszeri sikert akartam, hanem megérteni az ellenséget, a támadását, a mozgásoka, hol vagyok milyen távol biztonságban, az összes rezdülését akartam ismerni.
Hogy ne csak akkor menjen ha van fejlesztés meg "item".
Én elismerem nehezebb ahogy én csinálom, de én így szeretem, a resident-knél is kis pisztollyal mentem ahol csak tudtam, és közelharcokat, holott lehetett volna shotgun-al is futni.
Ezért mondom biztos ugy van ahogy mondod, pl ha bivaly erős a sebzésed sokat számít, hiszen amit mondtál időt nyersz hamar leütöd és nincs ideje támadni.
Én egyik végigjátszásban a 2 boss-t a kaszást a síroknál úgy levertem az erős fegyveremmel hogy mikor levettem az életét, nem halt meg egyből hanem átváltozott és ahogy átalakult nagy szörnyé azonnal szétrobbant....vagyis nem is kezdődött el a 2. alakjával a harc. :)
De ez csak az első 1-2 végigjátszáskor, meg a peccsek is régi állípotokhoz képest kicsit javítgattak, már nem hibáznak annyit az ellenfelek. -
#7184 Ez nem gonosz, gratulálok. :-) Én még sose játszottam előtte igazán DS-t, most így BB után megvettem a remasteredet PS4-re, de egyelőre parkolópályán van. -
#7183 Tetőn és a kör alakú chalice-ben én is kinyírtam, ez egy olyan chalice, ami nem az Yharnam felé vezető chalice-k között van, hanem teljesen opcionális mag a a chalice is. -
Yodamest12 #7182 Hát lehet patch történt azóta, nem tudom, mostanában nem harcoltam ellene, de én elég hamar megöltem, volt hogy még a lézer sem jött ki mert addigra behalt. -
#7181 Hát lehet nem láttam ezt én 2 helyen harcoltam, egy kör alakú terem chalice és az átváltozós rész a tetőn single, ha a tetőn kinyírtam itt is talán menne, melyik chalice ez? -
Yodamest12 #7180 Most legyek gonosz és mondjam, hogy az 1. meglett? Amit Darknak is írtam, annyit csináltam, hogy nem gondoltam túl, nem menekültem előle, hanem fire paper föl és mindig mögé chage-oltam aztán hátba vertem 2-3X aztán elhunyt... -
#7179 Most mivel nem használtam ilyen itemeket amiket írtál, nem mondom lehet, de azt hogy te hogy tudod megoldani hogy az elejétől a végéig mögötte légy az érdekes, mert van olyan mozgása amikor nem tudsz egész egyszerűen mögé menni, mondom megnézném ha még1x eljutsz hozz... :) -
#7178 Ahol az Abhorrent Beast megszivatott, az a Chalice Dungeon egy téglalap alakú szobában, ahol nem tudtam kellőképpen eltávolodni tőle. Na az meg se lett, feladtam, szerencsére opcionális volt. -
Yodamest12 #7177 Az is baj lehet ha túlgondolod a dolgokat. Sokszor jobb ész nélkül csak nekiesni, mögé menni, fegyóra felcsapni egy fire papert vagy bolt papert és 2 kombóból szétcsapni a fejét. Amikor néztem a játékod azt láttam, hogy nagyon kivárósan tolod, mindig vársz arra, hogy támadjon. Ez nem rossz csak pl. Ebrietas pont egy olyan boss, akinél mögé kell menni feltolni egy pelletet vagy papert és annyi dmg-et kitolni amennyit csak tudsz, aztán ha feltöltődtél megint majd megint és vége. Néha jobb csak vadállatnak lenni :) -
#7176 Te énkomolyan elhiszem, azt is hogy Ebrietas első végigjátszásra megvolt hamar, de hogy ezt a játék jelen állapotában te még1x meg tudnád csinálni arra kíváncsi lennék de nagyon. :D
Akkor elmondhatnád a titkát. :)
Én úgy halok sokszor hogy az összes rezdülésére tudom mi a megoldás. :D
max respect ha neked ez pikk pakk megy :P
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 16:21:31 -
#7175 Jah a Beast durva, de azt át lehet fordítani, az kemény tud lenni, ellenben ha eltöltesz pár percet vele csak megfigyeléssel, akkor kezesbárány, azt ki tudtam játszani és szinte azt mondhatom kb annyiszor bukok el ellene mint a Starvest ellen. :)
Na igen Ebrietas, szintúgy első végigjátszáskor talán elsőre vagy másodikra vagy harmadikra, de annyira hogy eszembe sem volt mikor Moby itt emlegette hogy húha.
Te azóta basszus kegyetlen, pedig betanultam elejétől a végéig. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 16:19:13 -
Yodamest12 #7174 Hát annyi köze van a DS-hez, hogy kiismered a from észjárását kicsit. Sokat tud segíteni nagyon, ha már játszottál from játékkal, nem is gondolná az ember mennyit.
Ami a bossokat illeti:
Az ilyen hemvikk boszi meg a gombahadsereg, amik ilyen nagyon könnyűek voltak ott még sokat is mondtam, azok 1-2.-ra meglettek. Ebrietassal nekem sose volt gondom, az második végigjátszásra is azonnal meglett, első alkalommal meg kb 5. kísérletre. A 3 erdei boszival sem volt gondom soha, az úgy emlékszem 2.-ra lett meg. Felcsaptam fegyóra a villámot + beast pellet és bedaráltam őket mint a huzat. Micolash is olyan 3 próba volt, egyedül a végén az az arcane blast tud ütős lenni, de feltoltam az arcane rucikat + nem hagytam szóhoz jutni és vége is volt. -
#7173 Abhorrent Beast... fúj. Hát én attól kaptam idegbajt.
Ebrietast kb. elsőre megaláztam, aztán itt olvastam, hogy milyen szemét és onnantól nekem se ment. :-D -
#7172 Ja az is. :P
De ez sokminden függvénye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 16:15:26 -
Ulthane #7171 Ameliat azért ne hagyjuk ki, a legnehezebbek között van! -
#7170 Mondjuk én magamat nem számítom senkihez ilyen téren mert én semmit nem használtam elsőre, sőtt azóta is max kipróbálásra, se itemek, se fegyver tunning, vagy ha volt is eléggé a végefelé.
Mert sokat segít az is ha kevesebb ütést kell bevinni, ezt már megtapasztaltam mikor lv4-en próbálkoztam. :D
Nemtuom én ilyen sporolos voltam vagyok minden játékban mindig azt gondolom, jajj nem használom el tuti fog majd később kelleni. -
#7169 Hát nem akarok butaságot mondani de nagyon kiváltságos helyzetben vagy akkor, én senkit nem hallottam hogy mindegyik így ment volna, bár mint tisztáztuk nem mind, néhány bossfight oké nem volt brutális, pl a ROM, de most az a nem mindegyik boss-nál tisztábban kéne látni, mert nekem is elsőre makkom volt, régen pl hamar pikk pakk ment Ebrietas...gyüttek a peccsek, azt most meg NG+ óta kiismertem de hiába hiába vágom egészen egyszerűen kizárt az hogy 5-6 próbából sikerülne, vagy akkor az csak makk megint, én azt mondom ha emlékszel kb melyik ment 5-6 próbán vagy azon bellül válasszuk külön, ha még emlékszel, mert igen vannak könnyed boss-ok, de a jó részéhez az 5-6 próba arra elég hogy tapasztalatot szerezz, és lásd a mozgását. Hiszen előre nem ismerheted.
Hát gyanítom hogy kb melyeknél volt elég a 5-6 próba, de pl a csuklyásoknál, Ebrietas, Logarius, Bone-oknál azért az kemény ha ennyiből magadtól megölted.
Mondjuk mint a Rom, Micolash, Starved-nél ott még azt mondom eljátszadozok velük, de a Starved is amikor előveszi a mérget és karmolászik az gebasz tud lenni.
És hiába játszol előtte mást, ennek megint más ritmusa van. Ha ez ment neked nemsok köze van a DS végigjátszáshoz. :) -
Yodamest12 #7168 Jaja, csak leszögeztem biztos ami biztos :) Egyébként szerintem nem olyan hihetetlen az az 5-6 próba, vagyis nem kéne annak lennie. A legtöbb boss tök egy kaptafa, általában kitudsz térni előle jobbra vagy balra majd hátba támadni. Ha ez nem megy 1-2 próbálkozásból akkor az ember megpróbál mást, mondjuk távolságot tartani és néha néha odaszúrni vagy ilyesmi, aztán valamelyik csak beválik. Ha csak megrögzötten egy fajta taktikával próbálkozol, ami pont nem jó az adott bosshoz akkor persze, hogy baromi sokáig fog tartani. Meg azért én sem a nulláról indultam neki, DS2-t végigvittem vagy 8X szóval nagyjából éreztem azért, hogy mi kell a bossok ellen. -
#7167 Ja vicces lenne az egészet 6 halálllal, annyira nem vagyok hiszékeny. :D