9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #7125 Nahh, a velemenyem eddig:
Ne kem nem tetszik az annyira, hogy meglevo helyszineket dolgoztak at, s azt is ugy, hogy benovesztettek az egeszet fagyokerekkel. A hunterek egyaltalan nem nehezek, harom negy csapas es fekszik mind. ludwig viszont, haaat, szerintem en ezt nem fogom egyedul lenyomni soha. A kerdes, hogy van-e kedvem vele tobb o rat szenvedni, mire egyaltalan kiismerem. Nem biztos.
Mivel mashol meg nem jartam, nem tudok mit. Mondani, uj fegyvert nem talaltam, csak ruhat. -
Ulthane #7124 Most ezt nem ertem. Akkor zavar,mha nem egyedul viszed vegig, vagy nem zavar?c:) -
#7123 értem köszi:) -
#7122 Ott van megy a stream (leírás twich). De én co-opba futok gyorsan most végig. Vagyis csak bossoknál co-op. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 23:40:40 -
#7121 helyes :D -
#7120 te nem akarsz streamelni?:D -
#7119 Basszus a 4. boss (nem az opcionális azzal együtt 5. boss akkor :D). Na ennek van mozgás kultúrája... (meg az a hang :O)
Spoiler kép a boss-rol:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 23:32:31 -
#7118 Próbálgatni fogom majd, azt írtam is. :) -
#7117 hát jólvan.azért remélem meggondolod magad.és tovább próbálgatod :) -
#7116 Hát nem para, ez van. :)
Elfoglalom magam mással, nekem nem gond. -
#7115 jólvan ahogy gondolod kár hogy így elvette a kedved
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.24. 23:16:45 -
#7114 Majd néha próbálgatom a boss-t, persze, de ahogy így látom egyhamar nem lesz meg, a többit visszanézheted. :)
Majd frissen talán hétvégén. -
#7113 úgy látom nagyon nem megy dlc durva lehet:) kár hogy nem tolod néztem volna -
#7112 Mi beteg ez a set. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #7111 nnna. egesz büszke vagyok magamra. kapolna elötti böhöm szörnynel (öt nem vallalom be elsöre) jobbra lefordulva elvittem halal nelkul, mindenkit leölve...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!idaig! nagyon out of world ez a jatek. ha nem lenne nalam hunter's bold mark, ez jelentene a mentesem veget, mert leesni le tudok, de meghalni nem...
...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.24. 23:07:42 -
#7110 Call of egyik régi kedvencem szonyat durva cucc volt. -
#7109 Na jóóóó aki tudja mi az "Call of Chulhu..az 3. boss utáni részt imádni fogja. . Baromi hangulatos rész. Meg gusztustalan is egyben.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 23:00:37 -
#7108 3. boss down. :)
Hello esős rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Halász falu:)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 22:55:31 -
#7107 Amúgy Ludwig-nál próbálom kitalálni az ugrásának a szisztémáját, de nem jutottam logikus eredményre, full random szokott ugrálni. Legalábbis eddig azt az érzetet kelti.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.24. 22:48:53 -
#7106 Elhiszem. :)
Majd kiderül néha ránézek, ha sikerül megcsinálni akkor megyek tovább természetesen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.24. 22:41:30 -
#7105 Pedig baromi jó kis dlc.. :) -
#7104 Nekem nem esik nehezemre, nem vesztek vele semmit.
Engem kurvára zavar ha nem egyedül viszem végig, legalább 1x, most az hogy online vagy offline segítők az mindegy, az érzés ugyanolyan.
Biztos rápróbálok néha, de annyira nem érdekel ami utána van hogy ezért feláldozzam azt amiről szólnia kéne a játéknak.
Ezzel meg nem más miatt mondom hogy lenézem azt aki így csinálja, vagy gáz lenne, csak én így érzem hogy nekem az már nem élvezet, ebben a játékban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.24. 22:40:39 -
#7103 Halottak :D Tüzes menyecskébe beletört viszont a bicskám. :\
A másik fenti bossba bele sem ütöttem inkább. Mondom előbb a tüzes legyen meg. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 22:39:09 -
#7102 Igen. Azok is 2 hitelnek. Meglegyint és 60% hp lemegy. -
#7101 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A living az a virágos réten van? Mert azokat olyan gyorsan megöltem, hogy nevükre sem emlékszek. Utána rögtön jön egy másik boss.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 22:37:01 -
#7100 lol akkor legyél nub és inkább hagyd abba. Az tényleg jobb... -
#7099 Tuti hogy nem, nem tudnám már élvezni a játékot. -
#7098 Igen. Nekem most ő van meg a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de mindkettő elpicsázott ma többször is.living faulire -
#7097 Ne legyél már nub. Menjél tovább npcvel azt kész. -
#7096 Ő lenne az opcionális (4. boss)?
#7095 Ja írtam hogy első ütés félig vesz le, a 2.-at már nem élem túl. -
#7094 2. boss halott.. 3. boss inkább eljöttem..mert felfedezem a többi részt :D
azért megint eljátszani azt, hogy látom előttem a ládát, de leesek, mert van egy nyílás.. :DD
Mászhatok fel megint :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 22:19:02 -
ppista #7093 Engem is három-négy ütésböl kicsinált, pedig az összes fizikai sebzést csökkentö rúnám be van pakolva. Gondolom amilyen szinten vagy, ott még szarabb a helyzet. A harc másik fele szerintem könnyebb, mert jobban kiszámithatóbb támadásokat csinál. Persze oda el is kell érni. -
#7092 Nem mondom hogy nem próbálok még egymagam, de hogy npc-vel nem megyek tovább az 100%, inkább hagyom így ahogy most van.
De azért értékelem a segítségeket. -
ppista #7091 A körfürészes segitö szerintem a legjobb társ Ludwig ellen, mert ahogy figyeltem, ö gyógyul is elég intenziven. Vele kb. két perc volt lenyomni ng++ -ban. -
#7090 Na itt a shield :D
#7089 Ezaz #7086. :) -
#7088 Hmm 2 boss fincsi -
#7087 Amúgy szerintem egy jó része ennek a DLCnek már régóta tervezett/kivágott/félkész content volt, mert pl az opcionális boss benne van a régi project beast trailerbe, még a hely is ugyanaz. -
#7086 Streamben sikítottam is a fájdalomtól hogy ez tudatos dlc volt mivel az a kőtábla nem véletlen volt ott eddig sem. :)