9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TDC Geronimo
    DS3nál már csinálok én is USBre mentést :D
  • Myselor
    azért nincs bajod vele nem egyedül ölöd a bossokat így se xd
  • darkSectorxxx #7244
    oks de ha visszatöltesz egy mentést akkor az nem egy más lehetőség nem az idő a gond, elvinném énis meg más is addig, a gond a farmolás az itemek miatt nem alternatíva, és ezt szarták le a készítők...persze ott a cooop. Jogos, mondhatják vigyem azzal. :)

Sőtt jobbat mondok nekem VN már ilyen mentése amiből mehetnék is, van 5 mentésem ebből kb 2-3 amiből mehetnék minjárt a dlc-hez, de nem látom értelmét. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 20:42:31
  • darkSectorxxx #7243
    Nem szar, hanem semmi, nincsen semmi, a nagy üresség van. :)
  • AntiHero
    A ds2ből tanulva nekem direkt volt 1 mentésem a felhőbe. Nem ng-s. Gerhman elott allt meg a kari.

Na ezt anno 1 honapja visszatöltöttem majd kiplatináztam a játékot. + lèptem 50 szintet.

Most meg szerencsèmre semmi bajom a dlcvel.

Ha ng +++++ lenne nekem is amugy én is szitkozódnék.
  • Myselor
    persze én értem :D én se kezdenék újat emiatt.megértek mindent.igazad van.szar az egész :)
  • darkSectorxxx #7240
    De nem a felhúzás a probléma. :D
    Ha csak a helyszín lenen a lnyeg, mert ha előről mész annyival is könnyebb akkor 22-es csapda nincs kihívás, egy veteránnak aki már 5-7x végigment annak ez nem kihívás, és a probléma hogy a mentésedet , megszerzett tárgyakat elveszted, meg úgy mindent, akkor legyen 2 külön mntésbe a dlc tárgyak meg a sima játéknak a cuccai? :D
    Vagy mondj 1 okot amiért van értelme az NG-seknek új karakterrel menni. :D
  • darkSectorxxx #7239
    Bennem is kesergés van, pedig kibaszottul vártam hogy megjelenjen, csak segítségekkel meg nem kell.
  • darkSectorxxx #7238
    Engem ez nem vígasztal már. :D
    Ez akkor is geciség, a rendes story-ban is nehezebb de mégis megcsinálható, itt nem...esélyem sincs...hisz láttad.
  • darkSectorxxx #7237
    Ennyi. :D
    És ez nem gond, vagyis nem lenne baj, a sima játékban is amúgy így megy, a sima ellenfelekbe a szart belehugyozom, mert ez nem csak a dlc-be sebez nekem ekkorát, de azokat még így is leverem, mert van némi pause vagy olyan dolog amivel kapok időt életet tölteni vagy nem 1-et üthet rám hanem akár 2-őt és a harmadikaa halok, meg nem is ennyire gyorsak az ellenfelek, ez amolyan Amelia féle, kb ő harcol félkézzel ahyog ez is, csak ez egy döglött ló vagy mi a faszom, amúgy forbidden woods-ban van egy ilyen ló. :)
  • Myselor
    sima ng-be fel kell akkor húzni egy karaktert aztán úgy nekiesni úgy néz ki :D de ez azért jól elbaszott dolog hogy ng+++++-ban lévők elakadnak a faszba.én is láttam mit művel ludwig,embertelen
  • SlickAdam
    tehat uj karakter se megoldas, ha lehetö leggyorsabban akarom.

ebböl parkolo lesz patch-ig. addig le is arazzak parszor tuti. jo, hogy rohantam, lobalva a 20 ojrot...
  • TDC Geronimo
    Az a baj, hogy sima első végigjátszásba amelia után bemész dlcbe agyonbasznak, mert 65-70es szintre van. Bementem kíváncsiságból és az első hunter ellenfélre akkorákat csaptam, hogy kb 3% hpja ment le :D
  • Myselor
    na igen,ez a soulsokban is így volt a dlc-kel:) nem is mentem rajtuk végig több ng+++++ba xd
  • darkSectorxxx #7232
    Ámen.

max annyit imádkoznék hogy a FS fórumán utólérjék mások akiknek ez ugyanígy feltűnt a DLC-ben és elmagyarázzák nekik hogy az anyjuk micsodáját, mint nekem is majdnem minden item megvan a játékban 7db +10-es fegyver és akkor kezdjek újat a kurva dlc miatt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 20:25:09
  • TDC Geronimo
    Szerintem ott senki se gyalogol át, de igen. Mi NG++++ akármennyibe toljuk és kibaszott nehéz így. Beléptem sima 30as karimmal és mint kés a vajon úgy rohantam el ameliáig és elsőre úgy levertem alig ért hozzám.
  • darkSectorxxx #7230
    Segítőkkel átsétálnak de egyedül csak a kezdő karakterek.
  • darkSectorxxx #7229
    KB 2 napja erről fecsegtem, van akinek makkja van aki most kezdő karakterrel megy kevés újrajátszhatósággal mi meg szoptunk....csak ilyenkor orrbabasznék a FS-nél pár embert hogy az egyik játék amiért szívesen kapcsolom be a konzolt így el lett kúrva.

Csak már annyit sírtam a szobám sötét sarkában hogy a legjobban várt 10 dolláros dlc-mben ezt tapazstalom , hogy már csak nevetek ezeken.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 20:22:56
  • Myselor
    senki nem sétál át rajtuk senki:) egyszerűen elvan baszva a balansz.
  • darkSectorxxx #7227
    Jó a 100-a hiteket ha beszopja valaki az más, de normál támadásoknál össze lehet játszani, most azért azok a 100-as hiteket könyebben elkerülhetitek ha figyeltek mint a sima ütéseket.
    De mindegy hiába beszéljük a végeredményen nem fog változtatni.
  • darkSectorxxx #7226
    Nem veled van a baj, leírtam sokszor és beszéltük hogy ez a boss egyedül akkor győzhető le ha nem vagy sok NG-ben illetve valszeg lv szint függvénye is.
    Egész egyszerűen ilyenkor annyira random üt vág, hogy mivel a legjobb gémerek sme gépek hibáznak de nem hagy lehetőséget hibára, tök felesleges szinte vinnem vial-t.
  • SlickAdam
    ludwig tovabbi 2 ora utan: neha sikerul elvinni masodik fazisig. rekord: atalakulva ra tudtam csapni kettöt.

NAGYON közel allok hozza, hogy leverjek egy Moby-durcit.
    valami nem stimmel, olyan nincs hogy egyesek atsetalnak ezeken, en meg itt szopok. 2. probara öltem Amelia-t a kibaszott DLC kedveert mittomen mennyi kihagyas utan. legrovidebb idö alatt platinaztam anno elsökent (nem villogas, just sayin')
    el van kurva.
  • TDC Geronimo
    Hagyjuk ezt a mi könnyű mi nem dolgot. Ha nagyon könnyű lenne leverném elsőre. 3* nekimentem, ma már nem játszok.
  • Yodamest12
    A clocktoweres maria naggyon könnyű volt, nehogy már ott elakadj :) Ha kell bejövök segítek, pont ott vagyok helyileg.
  • TDC Geronimo
    Itt nézek videót mariaról és csávó fele annyit sebződik kb, mint én. "simán" betankolja sokszor és visszatölti hpját -.-
  • TDC Geronimo
    Coop se olyan egyszerű ám, főleg ezeknél az 1 hites bossoknál. Marianak nekimentünk 3an. Egyik kihalt 70% körül, engem meg 90% hpról egyhitelt a szoba másik végéből.
  • darkSectorxxx #7220
    OK :P
    Csak mert az a lényeg....:)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 19:06:29
  • AntiHero
    Franc tudja hirtelen. Majd meglesem ha nem dolgozom. :D
  • darkSectorxxx #7218
    Még coopban se?
  • TDC Geronimo
    El se jutok oda :D
  • darkSectorxxx #7216
    Miért kb mekkora sebzés eltérést kapsz vele? :)
  • AntiHero
    Hogy fogod te szeretni a 4. Boss-t. :D
    Főleg 2. Formban. :p
  • AntiHero
    Defiled amygdala megis erősen utálta. :) 3-5 között sebzett meg kb. :)

Pedig tudod mennyit szoptam én azzal.

Na miatta toltam fel 50re az arcanet. Be is szopta. Most meg a kézen járva ölöm a dlcbe vele a teremtményeket. :D
  • TDC Geronimo
    Undorítóan nehezek bossok. Tele ilyen 1 hites abilitykkel.
  • Myselor
    ludwig egy igazi szopatós láttam :D
  • SlickAdam
    3 orat ludwigoztam. legjobb run az volt, hogy triggereltem a videot a masodik alakjahoz...
  • darkSectorxxx #7210
    Az megvan hogy az eldobható gránátot lehet venni a boltban? :D
  • TDC Geronimo
    najó mariska elmész a picsába a 3. formoddal együtt :DD
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.25. 18:14:31
  • TDC Geronimo
    Na csak bepróbáltam clocktoweres bosst és lement végre -.-
  • darkSectorxxx #7207
    HOPPÁ Forbidden Woods-ban nem 1 Hunter van csak?????????? Az a ligás csávó...ez komoly.