9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#7246 DS3nál már csinálok én is USBre mentést :D -
#7245 azért nincs bajod vele nem egyedül ölöd a bossokat így se xd -
#7244 oks de ha visszatöltesz egy mentést akkor az nem egy más lehetőség nem az idő a gond, elvinném énis meg más is addig, a gond a farmolás az itemek miatt nem alternatíva, és ezt szarták le a készítők...persze ott a cooop. Jogos, mondhatják vigyem azzal. :)
Sőtt jobbat mondok nekem VN már ilyen mentése amiből mehetnék is, van 5 mentésem ebből kb 2-3 amiből mehetnék minjárt a dlc-hez, de nem látom értelmét. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 20:42:31 -
#7243 Nem szar, hanem semmi, nincsen semmi, a nagy üresség van. :) -
#7242 A ds2ből tanulva nekem direkt volt 1 mentésem a felhőbe. Nem ng-s. Gerhman elott allt meg a kari.
Na ezt anno 1 honapja visszatöltöttem majd kiplatináztam a játékot. + lèptem 50 szintet.
Most meg szerencsèmre semmi bajom a dlcvel.
Ha ng +++++ lenne nekem is amugy én is szitkozódnék. -
#7241 persze én értem :D én se kezdenék újat emiatt.megértek mindent.igazad van.szar az egész :) -
#7240 De nem a felhúzás a probléma. :D
Ha csak a helyszín lenen a lnyeg, mert ha előről mész annyival is könnyebb akkor 22-es csapda nincs kihívás, egy veteránnak aki már 5-7x végigment annak ez nem kihívás, és a probléma hogy a mentésedet , megszerzett tárgyakat elveszted, meg úgy mindent, akkor legyen 2 külön mntésbe a dlc tárgyak meg a sima játéknak a cuccai? :D
Vagy mondj 1 okot amiért van értelme az NG-seknek új karakterrel menni. :D -
#7239 Bennem is kesergés van, pedig kibaszottul vártam hogy megjelenjen, csak segítségekkel meg nem kell. -
#7238 Engem ez nem vígasztal már. :D
Ez akkor is geciség, a rendes story-ban is nehezebb de mégis megcsinálható, itt nem...esélyem sincs...hisz láttad. -
#7237 Ennyi. :D
És ez nem gond, vagyis nem lenne baj, a sima játékban is amúgy így megy, a sima ellenfelekbe a szart belehugyozom, mert ez nem csak a dlc-be sebez nekem ekkorát, de azokat még így is leverem, mert van némi pause vagy olyan dolog amivel kapok időt életet tölteni vagy nem 1-et üthet rám hanem akár 2-őt és a harmadikaa halok, meg nem is ennyire gyorsak az ellenfelek, ez amolyan Amelia féle, kb ő harcol félkézzel ahyog ez is, csak ez egy döglött ló vagy mi a faszom, amúgy forbidden woods-ban van egy ilyen ló. :) -
#7236 sima ng-be fel kell akkor húzni egy karaktert aztán úgy nekiesni úgy néz ki :D de ez azért jól elbaszott dolog hogy ng+++++-ban lévők elakadnak a faszba.én is láttam mit művel ludwig,embertelen -
SlickAdam #7235 tehat uj karakter se megoldas, ha lehetö leggyorsabban akarom.
ebböl parkolo lesz patch-ig. addig le is arazzak parszor tuti. jo, hogy rohantam, lobalva a 20 ojrot... -
#7234 Az a baj, hogy sima első végigjátszásba amelia után bemész dlcbe agyonbasznak, mert 65-70es szintre van. Bementem kíváncsiságból és az első hunter ellenfélre akkorákat csaptam, hogy kb 3% hpja ment le :D -
#7233 na igen,ez a soulsokban is így volt a dlc-kel:) nem is mentem rajtuk végig több ng+++++ba xd -
#7232 Ámen.
max annyit imádkoznék hogy a FS fórumán utólérjék mások akiknek ez ugyanígy feltűnt a DLC-ben és elmagyarázzák nekik hogy az anyjuk micsodáját, mint nekem is majdnem minden item megvan a játékban 7db +10-es fegyver és akkor kezdjek újat a kurva dlc miatt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 20:25:09 -
#7231 Szerintem ott senki se gyalogol át, de igen. Mi NG++++ akármennyibe toljuk és kibaszott nehéz így. Beléptem sima 30as karimmal és mint kés a vajon úgy rohantam el ameliáig és elsőre úgy levertem alig ért hozzám. -
#7230 Segítőkkel átsétálnak de egyedül csak a kezdő karakterek. -
#7229 KB 2 napja erről fecsegtem, van akinek makkja van aki most kezdő karakterrel megy kevés újrajátszhatósággal mi meg szoptunk....csak ilyenkor orrbabasznék a FS-nél pár embert hogy az egyik játék amiért szívesen kapcsolom be a konzolt így el lett kúrva.
Csak már annyit sírtam a szobám sötét sarkában hogy a legjobban várt 10 dolláros dlc-mben ezt tapazstalom , hogy már csak nevetek ezeken.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 20:22:56 -
#7228 senki nem sétál át rajtuk senki:) egyszerűen elvan baszva a balansz. -
#7227 Jó a 100-a hiteket ha beszopja valaki az más, de normál támadásoknál össze lehet játszani, most azért azok a 100-as hiteket könyebben elkerülhetitek ha figyeltek mint a sima ütéseket.
De mindegy hiába beszéljük a végeredményen nem fog változtatni. -
#7226 Nem veled van a baj, leírtam sokszor és beszéltük hogy ez a boss egyedül akkor győzhető le ha nem vagy sok NG-ben illetve valszeg lv szint függvénye is.
Egész egyszerűen ilyenkor annyira random üt vág, hogy mivel a legjobb gémerek sme gépek hibáznak de nem hagy lehetőséget hibára, tök felesleges szinte vinnem vial-t. -
SlickAdam #7225 ludwig tovabbi 2 ora utan: neha sikerul elvinni masodik fazisig. rekord: atalakulva ra tudtam csapni kettöt.
NAGYON közel allok hozza, hogy leverjek egy Moby-durcit.
valami nem stimmel, olyan nincs hogy egyesek atsetalnak ezeken, en meg itt szopok. 2. probara öltem Amelia-t a kibaszott DLC kedveert mittomen mennyi kihagyas utan. legrovidebb idö alatt platinaztam anno elsökent (nem villogas, just sayin')
el van kurva. -
#7224 Hagyjuk ezt a mi könnyű mi nem dolgot. Ha nagyon könnyű lenne leverném elsőre. 3* nekimentem, ma már nem játszok. -
Yodamest12 #7223 A clocktoweres maria naggyon könnyű volt, nehogy már ott elakadj :) Ha kell bejövök segítek, pont ott vagyok helyileg. -
#7222 Itt nézek videót mariaról és csávó fele annyit sebződik kb, mint én. "simán" betankolja sokszor és visszatölti hpját -.- -
#7221 Coop se olyan egyszerű ám, főleg ezeknél az 1 hites bossoknál. Marianak nekimentünk 3an. Egyik kihalt 70% körül, engem meg 90% hpról egyhitelt a szoba másik végéből. -
#7220 OK :P
Csak mert az a lényeg....:)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 19:06:29 -
#7219 Franc tudja hirtelen. Majd meglesem ha nem dolgozom. :D -
#7218 Még coopban se? -
#7217 El se jutok oda :D -
#7216 Miért kb mekkora sebzés eltérést kapsz vele? :) -
#7215 Hogy fogod te szeretni a 4. Boss-t. :D
Főleg 2. Formban. :p -
#7214 Defiled amygdala megis erősen utálta. :) 3-5 között sebzett meg kb. :)
Pedig tudod mennyit szoptam én azzal.
Na miatta toltam fel 50re az arcanet. Be is szopta. Most meg a kézen járva ölöm a dlcbe vele a teremtményeket. :D -
#7213 Undorítóan nehezek bossok. Tele ilyen 1 hites abilitykkel. -
#7212 ludwig egy igazi szopatós láttam :D -
SlickAdam #7211 3 orat ludwigoztam. legjobb run az volt, hogy triggereltem a videot a masodik alakjahoz... -
#7210 Az megvan hogy az eldobható gránátot lehet venni a boltban? :D -
#7209 najó mariska elmész a picsába a 3. formoddal együtt :DD
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.25. 18:14:31 -
#7208 Na csak bepróbáltam clocktoweres bosst és lement végre -.- -
#7207 HOPPÁ Forbidden Woods-ban nem 1 Hunter van csak?????????? Az a ligás csávó...ez komoly.