9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TDC Geronimo
    Engem már csak az érdekel, hogy lássam az összes helyszínt, beszéljek minden NPCvel meg itemeket megszerezzem. Nem érdekel már hogyan.
  • SlickAdam
    aaa, nem adom fel ilyen könnyen.:) de mara befejeztem, mert felö, hogy kifolyik az agyam az orromon.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.25. 21:58:58
  • TDC Geronimo
    Na teszünk egy próbát ludwignál?
  • n000rbi
  • SlickAdam
    pfffffffffff + meg par "f"

most olvasom a GOTY kiadasban nincs a lemezen a DLC. nyüves kod, meg egy uj (csunya) borito. meg jo, hogy nem vettem meg! 70 ojro...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.25. 21:40:49
  • darkSectorxxx #7281
    De tudhatnád hogy a stat a fegyverhez egy stndard érték az enemy-k és a te további tulajdonságaiddal számoltat értéket, hiába 850 ha mondjuk egy boss 30%-os ellenállása van az ügyben. :)

A videóban nem a sebzése érdekel, énis sebzek ezreket ha 10-es a kard, hanem az élete a vicc, 1 cm-eket megy le ha bekap ütéseket, na ez az érdekes inkább. :)
  • TDC Geronimo
    Én vele vertem le, más nem volt. Jó ronda fight volt, de meglett :D
  • TDC Geronimo
    3. boss. Itt is csávó miket sebez ebbe? Én nekem 10es ludwigom van 780at ír sebzésnek info panelen, de buffal 850 környékén és felét sebzem kb

• darkSectorxxx #7278
    Tippet adott, vagy hívsz embereket, vagy azt a 2 köcsög Hunter-t. :D
    Más nincs. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 21:35:28
  • darkSectorxxx #7277
    Ja hogy ÚGY értve 1 boss-t hogy valamelyik egyiket, azt hittem ott is eldugtak egy új boss-t mai a ligához tartozik. :)
  • SlickAdam
    ja en nem rohangalok sehova. ketlem, hogy meröben mas lenne, mint az en tagom.

tehat ha jol ertem, te vele le tudtad gyozni Ludwig-ot? vagy jött meg valaki? esetleg vmi pro tippet dobhatnal a balfasz népnek.:D
  • darkSectorxxx #7275
    Itt vagyunk egymásnak, látod Gero is ráér. :)
  • TDC Geronimo
    Mindegy. Miután ligába vagy minden boss dob vermint, coopba is
  • darkSectorxxx #7273
    Instatnt delete. :)
  • Ulthane
    Lehet, hogy egyutt lnyomhatnank, ha megunom a doglott lovat :))
  • darkSectorxxx #7271
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Basszameg! :D
    Elbasztam én bementem join és őt is megöltem meg a kupakfejű haverját kint...akkkor cumi nem? :)
    Milyen boss-t kell neki megölni?
  • TDC Geronimo
    Ha benne vagytok sghu passal mehetek én is segíteni, megpróbálhatjuk 3an
  • Ulthane
    Valtrnek hovjak. En kinyirtam. :)

Eddig a liga szart se er. Nem tudom, hogy kell hasznalni. Csak a leaderboardot lattam, de azt meg pont lefosom.
  • darkSectorxxx #7268
    2 van.
  • darkSectorxxx #7267
    Gut.
    Most én ha kell másnak helpelek Ludwigban mert vágom a mozgását nagyjából csak szóljatok, de én magamért benem lépek a dlc-be.
  • TDC Geronimo
    Ez a ligás csóka. Forbidden woodsba kell vele beszélni, megölni egy bosst és eltaposni egy vermint. Utána megint beszélsz vele és a liga tagja leszel. Utána lehet őt is hívni segítségül ludwig előtt, de az opcionális bossnál is lehet. Mondjuk ott szart se ért 2* próbáltam
  • SlickAdam
    wat? Henrietta nem fix?
  • TDC Geronimo
    Én Valtr-al vagy kiaz vertem le. Szerencsére nem fingott meg nálam végig életben maradt, mondjuk ez is szerencse kérdése.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.25. 21:29:36
  • Ulthane
    Kepzeld, ha annyit kene futni, mint logariushoz. :))))

Igen, gecinehez, ismersz, en nem fogom szopatni magam. Amikor amygdalaval basztam a rezet defiledben, tudtam, hogy elobb-utobb meglesz. Szepen kitanultam mind a harom fazisat, es le is nyomtam. Ereztem, ahogy egyre jobban megy, minden harccal tanulok valamit.

Na, itt nem erzem. :(
  • SlickAdam
    plusz meg jo nehany masodperc megidezni Henriettat, aki amugy szart se er tobbnyire. neha ha jo a legaramlas, talan atsegit a masodik fazisig. aztan ott instant halalt hal es felcsuszik a ludwig-penge a picsadba.
    tru talk
  • darkSectorxxx #7261
    Az itemek nemkem a gyüjtés miatt érdekes, attól nem kell félned hogy magára a bosszokra kell sok kaft, ha régi mentéssel mész sima ng-ben mondjuk akkor molyfingok ezek a szörnyek, szóval erős lennél, csak én azért nem megyek mert a felszereléseket meg itemeket nem 2 külön mentésbe akarom.
  • darkSectorxxx #7260
    Nem nem most nem te vagy béna, valóban kibaszott nehéz, annyira passzolnia kell mindennek, és akkor még nem beszltünk arról hogy a 2. alakjával mit kezdesz mire kiismered, hogy brutális, sok sok 100 halálba kerülne ahogy számolgattam és órákba vagy napokba míg éppen szerencsédre összejönne minden és sikerülne.
    Nem lehet azt mondani hogy lehetetlen, mert nem az, csak mint egy nem megszállott embernek ez már sok szerintem és könynen furtszráló lesz és megunja az ember.

még talán ha közveten halál után inditani lehetne a meccset de ez a 20-30 másodperc míg odafutsz és utána 3 másodperc alatt meghalsz na ettől szar.
  • Ulthane
    En ezert nem kezdek ujat, bar van egy mentesem, par ora jatekkal, de hat annak,lofasz iteme van. Gyenge, mint a bolhafing.
  • Ulthane
    Vagy en vagyok bena. Nem tduom.
  • darkSectorxxx #7257
    Ja akkor NG+++ is elég a szopáshoz látom....
  • darkSectorxxx #7256
    Hát elvileg egy lótetem is van benne, de pontos infót nem tudok, viszont FW-ban télleg van egy hasonló fejű lótetem. :D
  • darkSectorxxx #7255
    Mintha lemásoltad volna a kommentemet.
    Miért Mit tenne most Moby? :D
    Ő sem tud mit tenni a szinteddel. :)

Evvan, ezt el kell fogadni hogy vagy uj profillal viszed vagy segítséggel.

Amúgy balról alá lehet menni, de max egy komora utána elkezd rád ugrálni, azt a köpést a jeges szarokat nekem sokszor tólja, én is az egy harmadáig mentem csak el, de azt 2x. :D
  • SlickAdam
  • Ulthane
    NG+++, lvl 178
  • Ulthane

Doglott lo! :)))))) Ezen kurva jot rohogtem. Tenyleg, mi a faszom ez? :))))))) utalatos egy geci.
  • SlickAdam
    üdv a klubban!
    50 proba? LOL :D

hanyas szinten vagy es mennyi NG+?
  • Ulthane
    Na, eltoltottem kis,idot ludwiggal. Vagy 10szer nekimentem, a legjobb amit elertem, hogy egyharmadat lekaptam a hpjanak. Sajnos ketszer telibe talal a,pofonja, akkor vegem, de van, hogy egy is eleg hozza. :(

A mozgasa eleg random, arra kezdek mar rajonni valahogy, hogy a segge fele kell orientalodni.

Ha szembol ramugrik instant halal, nem tduom, hogy jo-e hasznalni a lock ont. Egyszer mar lovoldozni kezdett valami jeges cuccal, de azt csak egyszer csinalta, es nem tudom miert.

Kicsit hasonlit Ameliara abban, hogy annak is a jobb keze volt ep, a bal kacska, ez meg a bal kezen tamaszkodik, s azt nem hasznalja.

Szoval nem tudom, mi a jo megoldas, ezt szerintem minimum meg vagy 50szer meg kell,probalni.

Moby kene ide.
  • darkSectorxxx #7249
    Nincs ezzel sem gond.... :) Mindenki maga játsza és magának.

Én csak annyit írtam neki twitchen, nekem ez kb olyan mintha a Shadow of the Colossus-ban bejöne még 1-2 karakter és én a háttérbe megbújva másznél fel rájuk és nyugiba szúrkálnám a bossokat le.
    Nekem kb hasonló érzés ez hogy elvették a lehetőséget, vagyis nem a lehetőséget, hanem a reális lehetőséget, mert papíron lehetséges minden. :)
  • AntiHero
    Nem hát. :D sietve megakartam nézni a bossokat. Majd 100%nal kinlodok. :D
  • darkSectorxxx #7247
    És amiket az usb-s mentés után szerzel meg? :)
    Most is van a BB-ben mentésnek hely több. :)