9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#7647 :) -
#7646 Ezek után még benéztem utolsó bosshoz, de ilyen agresszív egy bosst én még életembe nem láttam. Levegővételre nincs időm konkrétan. Most eléggé elakadtam ennél a 2nél -
#7645 valtral próbáltam. Végén beszorultam a köpködő feje és a hátsó láva közé. Az fingatott meg. Tippem nincs. 2 vagy max 3 alkalommal, ha eljutottam phase 3ba... -
ppista #7644 Totál igy jártam én is vele. Utána kezdtem el lövöldözni, mert ha mégegyszer igy beszopat, kivágtam volna a gépet TV-stöl, majd utána vetem magamat. -
#7643 Milyen item ez? :P -
Yodamest12 #7642 OMG:
https://www.youtube.com/watch?v=vlyeHg_nV08 -
SlickAdam #7641 dzsizusz! el-mohóskodtad a veget, vagy szimplan beszopatott?
nagyon kozel voltal, vmi pro tipp? NPC segit? -
#7640 hány órát próbálkoztál? -
#7639 -
#7638 Na jó mára ennyi elég volt
-
SlickAdam #7637 jah, nem figyeltem. na meg nem tudtam, hogy az öreg german csinalta a babat. -
#7636 Nem. Rá kell nézni az arcára :D -
SlickAdam #7635 tudnam ha elmeselne a jatek :D
vagy ez megint valami item leirasban van benne? -
#7634 Azt vágjátok, hogy Gehrman a dollt maria alapján készítette? :) -
SlickAdam #7633 közben rajottem es el is szaladtam gyorsan az erdöbe csatlakozni.
de tenyleg nem sokat segit a pasas. hajlamos a gyors ongyilkossagra.:D meg jobban, mint Henrietta
mondjuk Laurence-nel meg igyis latom az alagut veget, mig Ludwig-nal teljesen eselytelennek tunt. szal probalgatom NPC-vel kicsit, ha nem jön be tolom egyedül.
kicsi a hely, ugyhogy szerencse (helyezkedes / kamera) kerdese igazabol. mert amugy viszonylag "könnyü" a tanc Laurence-el. eleinte.... :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.28. 13:49:17 -
#7632 Hát persze hogy az -
ppista #7631 Egyformán gyenge mind a kettö. :)
A kutatólaborban levö tolószékes bige miért nem adja nekem a cuccot, amikor vittem neki két brain fluid-ot is. Néztem video-t is, és koppra ugyanazt csináltam, mégse adja oda. -
#7630 Milyen fegyóval tolod amúgy?
szerk: ja most nézem videód te is ludwiggal
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.28. 13:43:22 -
ppista #7629 Amint belépek a katedrális kapun, egyböl ott a jel. Lehet neked azért nincs ott, mert Forbidden Forest-ben, a lámpás melletti helységben nem csatlakoztál az ott dekkoló faszi ligához.
A Simons bowblade a halászfalu világitótorony lámpásánál haldokló ürgétöl kapod, ha végighallgatod. -
SlickAdam #7628 laurence, csak hogy legyen kirol beszelni.:) -
#7627 DS3ból lesz valami megfizethetőbb gyűjtői? értsd 30-40 körül max. -
#7626 Na kivel kezdjem a szopást? Laurence vagy kos? :D -
#7625 Ha nem vetted észre, akkor te nem tudod hívni. Ott van a templomban bent ajtó után közvetlen. -
#7624 Figy nem mindenkinek megy egyformán és ez nem csak a játékos hibája.
Elég egy véletlen lépés amit elnéz véletlen valaki, vagy adódhat ez a különbség pl mint ugye tudjuk sebzés, ellenállásból is.
Vagy fegyverválasztás, vagy taktik, tapasztalat...nagyon sok dolog függvénye. -
SlickAdam #7623 na en ilyen nyil kardokat nem ismerek.:D
körfüreszes pali?! laurence-hez is lehet npc-t hivni? hol van? -
ppista #7622 Mondjuk én csak ng2-esen vagyok, igy könnyebb a helyzetem itt egy-két embernél, de igy se volt egy leányálom. Eleinte, amig ki nem tapasztaltam valamennyire a támadásait, mindig behivtam a körfürészes palit. Persze hamar kifilézte, viszont figyelem elterelésnek tökéletes volt. A kúszó alakjához életveszély közel menni, igy én megfontoltan, na jó, picit gyáván, a maxra húzott Simon nyil-karddal kb. tiz lövéssel kivégeztem. Jó kis flinta az, mert ha magas a blood szinted, simán 1500 körül sebez. -
SlickAdam #7621 15
en mar nala is minimum 50. probanal jarok.
2 alakja van igen, de 3 fazisa. 2. fazis mar rombol. komolyan mondom az utolso (amikor kuszik) könnyebb valamivel (ertsd jol) -
ppista #7620 Ennek a Laurenc skacnak biztos nekimentem vagy tizenötször mire sikerült bedarálni. A második alakja jóval könnyebb volt, mert csak simán lelövöldöztem távolról. -
Yodamest12 #7619 íme a végső boss:
https://www.youtube.com/watch?v=ujik2Y7V_Bg -
Yodamest12 #7618 Na gyerekek én végeztem a DLC-vel. Egyedül leöltem a végső bosst is, kb 7 potit használtam csak fel! Most töltöm a vidit játubéra, 40 perc és megtekinthető lesz, majd beírom a linket. Nem tudom, de nagyon easy volt, hátha segít majd nektek is a taktikom, 40 perc. -
#7617 Amúgy eléggé rákattantam megint a cuccra. Melóban egész végig ezen agyaltam :y
Ma nekiugrok komolyabban Kosnak meg laurencenek.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.28. 04:26:42 -
#7616 Igyekszem, előttem a hétvége, de most Geow. :D -
#7615 hát igen buzi volt nagyon :) meglesz ez nagyon jól ment :) -
#7614 Ja az egy vicces rész a videjó végén mikor beszorulok. :D
és próbáltam futni, balra és jobba is, de nem és végig kellett néznem ahogy tök nyugiba lecsap rám. :)
Hát ha nem is lesz meg kicsit elégedettebb vagyok már...majd meglátjuk.
A vicc az hogy ha még azon múlna hogy elfogy a vial, de nem mert bőven elég, csak időm nem van sokszor alkalmazni, rengetegszer az élettöltés miatt kap el.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.27. 23:31:11 -
#7613 szerintem még meg is lett volna ha nem szorít be :D nagyon jól nyomtad.hajrá ^^ meglesz :D -
#7612 Ja csak hiszed. :D
Van hogy 2x körbefutsz és vár rád...nem.
Elárulom, a vérrel szembe kell menned, a vér alá, és úgy gurulni azonnal ilyenkor veled szemben áll, agyis kénytelen leesni de ugye te elgurulsz ilyenkor a háta mögé, ez akkor azonnal egyszerűbb ha veled szembe felugrik, te megindulsz szembe előre és amikor ugy érzed alatta vagy gurulás...100%-os megoldás, kivéve ha annyit szaladgálsz hogy elveszted a pozíciót és nem tudod már merre néz...:D
Amúgy ez a megoldás sem rossz amit mondasz a vérrel kapcsolatban van, az a jel valóban..., de úgy sokszor elkap mert a feje hozzádér.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.27. 23:06:08 -
SlickAdam #7611 vagy egyszeruen sprint (egyenesen) es akkor nincs para, hogy 1 tick-el tul kesön nyomod a gombot.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.27. 23:04:00 -
#7610 "A felvételen a plafonról mikor leesik még nem tudtam a megoldást, ez random éltem túl....most azóta viszont már konkrétan tudom a megoldást."
Amikor elkezd csöpögni a vér a plafonról azután 1-2 seccel kell dodgeolni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.27. 23:02:33 -
#7609 Egy napja még lehetetlen vállalkozásnak hittem énis, akárcsak idáig eljutni NPC vagy coop nélkül. -
#7608 Minden támadásra megvan az ellenlépés tudatosan, az egy máss dolog hogy hibázhatok, de a megoldás megvan.
2 dolog aminél tök egyértelmű megoldást nem tapasztaltam még ki, csak helyzettől függően menten az irhám. Ez a szökkenése, és már már sejtem az öklelését, de nem merem tisztán mondani hogy ismerem a fullos elleszert, csak tapogatok egyelőre.
Ha felbaszom magam első fázisát még akár No Damage-ban is menne egy idő után.
Nem arcoskodás, csak mondom hogy ez ügyeskedés, ügyesség amit mondogattam pár napja. Nekem erről szól ez a játék.
A felvételen a plafonról mikor leesik még nem tudtam a megoldást, ez random éltem túl....most azóta viszont már konkrétan tudom a megoldást.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.27. 22:58:57