Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Én feladtam. Se a 2. boss se az opcionális nem megy még coopba se. Használnék más fegyvert, mert boom hammer is meg a pörgő fűrészes is marha jól néz ki, de mind szar ludwighoz képest ami szerintem elég gáz. Amilyen "könnyű" volt NG+ ok sima játékba itt legalább annyira el van baszva.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem vagy meg annyi NG+++++++... vegtelenben, mint Dark vagy en. bar en csak 4-5-nel lehetek.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

a tied az ERDEKES hozzaallas.
nekem is mindegy, ki hogy tolja. csak ha benyögöd, hogy "2.-ra levertem a boss-t", akkor azert ird oda, hogy nem egyedül, hogy kontextusba tudjuk helyezni. mert ezt a jatekot meg mindig egyedül jatssza a nep.
nem hallottam meg, hogy valaha is kooperativ jateknak jellemeztek volna.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Érdekes hozzáállás..... nekem tök mind1 ki hogy játszik, ha neked jólesik a fél napot ott tölteni csacsilábnál hát tessék. Én addigra már a következő végigjátszást fogom pörgetni. De megnyugtatlak kb 1 óra alatt egyedül is le tudnám verni ha érdekelne annyira. Chalice bossokat mind egyedül vertem le.... szóval én nem érzem, hogy saját magamnak bizonyítanom kellene bármit is, de te lehet így érzed nem tudhatom.
n000rbi
Ha ezt az aprócska tényt már az elején mondod, máris más a leányzó fekvése 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

De jobb vagyok! :-D

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

"egyik lényege maga a coop"

ja, valahol hatul a raktarban. oda vezenylik a csirakat, ha nem boldogulnak.
"ereggy fiam, hozzal kis kópot, majd ugy menni fog"

"hogy nem szenvedek 5-8 órát 1-1 bossal"

pedig EZ a lenyege.
fakanal meg nem kell, nem kell tulozni... eleg ha levered egyedul a rendelkezesedre allo targyak, fegyverek, öltözekek segitsegevel.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.25. 13:46:40

Jó én egy szóval sem mondtam, hogy egyedül mentem neki. Attól, hogy itt pár embernek ez a fétise, szerintem a souls játékok egyik lényege maga a coop. Számomra az adja az élvezeti faktor egy részét. Baromi jó többen nekimenni a bossoknak és együtt örülni ha sikerül leverni, akár segítésnél, akár ha te kapsz segítséget. Attól én nem érzem magam rosszabb játékosnak, hogy nem szenvedek 5-8 órát 1-1 bossal csak azért, hogy elmondhassam: egyedül is ment. Ennyi erővel, van aki fakanállal veri le a bossokat (Lobos), most ettől legyek elkeseredve, hogy nekem az nem megy és érezzem kevesebbnek magam?
ugy irrelevans.

"levertem klicskot... en es meg 10 spanom" kb

nem is azert verted le konnyebben, mert jobb jatekos vagy nalam.<#nezze>

Bazzz, miért kamuznék? Mondom, hogy 2.-ra lement mind a 3 boss..... de én nem single-ban nyomom, hanem coop! Habár a clocktower csajszi, meg az ufók azok mennek egyedül is.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.11.25. 13:35:22
Yoda, te akkora kamugép vagy, mint az állat. Már az alapjátékban is mindenki megvolt neked elsőre meg másodikra, ilyen játékos a VILÁGON NINCS, akinek így ment volna.

Érdekes, az egész fórum itt szopik, pedig nem ma kezdtük a BB-t, te meg másodikra nyomod Ludwigot.

MUHHHHAAHHHHA! <#violent>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Fura. Én nem tartom magam különösen jó játékosnak, de nekem Amélia előtt a nagydarab másodikra feküdt. Dark kedvenc módszerével: Hunter Ax kinyitva, pörgős megoldással. Buta, mint a tök.

TDC Geronimo
elmész a picsába opcionális boss második formája is mi már. Közelébe se lehet menni... Azt hiszem ezzel a karival hanyagolom ezt én is

AntiHero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kell hozzá egy fej. Ami ott lesz ahol inatkozott egy varázsló hunter és fel lifteztél (halott az oltáron + szobor). Na azt megkerülöd mikor fel van emelve eleg ha a a lámpához vissza teleportalsz. Oda mész az oltarhoz és elveszed a fejet. Majd vissza az opcionális bosshoz. Így feléled.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tatyla
Katedrálisban opcionális bosst hogy kell felébreszteni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Potit meg lőszert mostmár 600-at lehet elraktárotni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én is csapattam már tegnap a kieget, 3 boss megvan, most vagyok a halászfaluban. Az a Ludwig lóember volt eddig a legnehezebb, elég instabil a mozgása, de 2. próbálkozásra ő is meglett, mint a többi. Amúgy a clocktoweres csajszinál echot-t jól lehet farmolni, mert könnyű leverni (nekem legalábbis nem volt vele gondom) és gyakorlatilag 1 lámpásnál van 2 boss is szóval még váltani is tudsz, ha ráunsz. Azok a failure lények (a nagy növénnyel középen) sem voltak nehezek, szóval most amúgy is ott fogok farmolgatni kicsit, ha valakinek kell help ennél a két bossnál, tudok jönni estefelé.
Mind a 2 dark soulsban a dlc-k sokkal nehezebbek az alapjátéknál gondolom ez sem kivétel,azért ng+7 már nagyon kemény lehet.
hat nemtom nekem a hunterekbe kb 15-20 csapas kell maxra tolt ludwig pengevel 177-es szinten. barlangos gatling gun-os csavoka is 0,1 mm eletcsikkal lett meg.
de az alap lancos kalapos mob-okba is 8-10 csapas az atlag.
nagy harangozo melakot "amelia" elött vagy 10. nekifutasra öltem nagynehezen, ugy, hogy dobaltam ra a tüzet, meg fire paper es miegymas.

Bementem egy terembe, ahol volt két vadász. Az egyik nekem támadt, a másik a távolban, háttal nekem imádkozott. A közelebbi megtámadt, mire az imádkozó, kb. harminc méterről, egyetlen varázslattal atomjaimra robbantott. Tényleg nem nehezek. 😊
darkSectorxxx
Alapjátékban is mindent legelőször egyedül nyomtam, alap felszereléssel, utána oks hogy 7x van akit utálok és kihagytam de ennyi.

Inkább többnyire másnak mentem helpelni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Elsőre egyedül. Igen elveszi a kedvem ha nem egyedül ölöm meg. Utána jöhet coop. Másoknak viszont segítek szívesen ha kéri. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Szerintem a pályákkal nincsen gond érdekes ez az alternatív helyszín, de ez is szerintem a játék eleje.

Ludwig ja geciszopó, max halátni akarod mi van utána hívd be a segítőket.

A hunterek közül nem annyira gondolom azt hogy annyira könnyűek lennének, valóban 5 hunter van ebből 2 télleg kibaszott gyenge, a másik -nak sem az élete a sok, hanem az hogy ki is kell térni előlük ami azért okoz meglepit, bár nem tudom hányas szinten vagy hogy mennyi sebzést bír a karaktered de nálam meg tudnak lepni, főleg inkább az ostoros, a gépfegyóst csak simán a vakság miatt nem nyírtam még ki.

Nahh, a velemenyem eddig:

Ne kem nem tetszik az annyira, hogy meglevo helyszineket dolgoztak at, s azt is ugy, hogy benovesztettek az egeszet fagyokerekkel. A hunterek egyaltalan nem nehezek, harom negy csapas es fekszik mind. ludwig viszont, haaat, szerintem en ezt nem fogom egyedul lenyomni soha. A kerdes, hogy van-e kedvem vele tobb o rat szenvedni, mire egyaltalan kiismerem. Nem biztos.

Mivel mashol meg nem jartam, nem tudok mit. Mondani, uj fegyvert nem talaltam, csak ruhat.

Most ezt nem ertem. Akkor zavar,mha nem egyedul viszed vegig, vagy nem zavar?c😊

Myselor
értem köszi😊
AntiHero
Ott van megy a stream (leírás twich). De én co-opba futok gyorsan most végig. Vagyis csak bossoknál co-op. 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 23:40:40

Myselor
helyes 😄
Myselor
te nem akarsz streamelni?😄
AntiHero
Basszus a 4. boss (nem az opcionális azzal együtt 5. boss akkor 😄). Na ennek van mozgás kultúrája... (meg az a hang 😮)

Spoiler kép a boss-rol:

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 23:32:31

darkSectorxxx
Próbálgatni fogom majd, azt írtam is. 😊

Myselor
hát jólvan.azért remélem meggondolod magad.és tovább próbálgatod 😊
darkSectorxxx
Hát nem para, ez van. 😊
Elfoglalom magam mással, nekem nem gond.

Myselor
jólvan ahogy gondolod kár hogy így elvette a kedved
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.24. 23:16:45
darkSectorxxx
Majd néha próbálgatom a boss-t, persze, de ahogy így látom egyhamar nem lesz meg, a többit visszanézheted. 😊
Majd frissen talán hétvégén.

Myselor
úgy látom nagyon nem megy dlc durva lehet😊 kár hogy nem tolod néztem volna
AntiHero
Mi beteg ez a set. 😄

nnna. egesz büszke vagyok magamra. kapolna elötti böhöm szörnynel (öt nem vallalom be elsöre) jobbra lefordulva elvittem halal nelkul, mindenkit leölve...
idaig! nagyon out of world ez a jatek. ha nem lenne nalam hunter's bold mark, ez jelentene a mentesem veget, mert leesni le tudok, de meghalni nem...

...

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.24. 23:07:42

darkSectorxxx
Call of egyik régi kedvencem szonyat durva cucc volt.

AntiHero
Na jóóóó <#ijedt> aki tudja mi az "Call of Chulhu..az 3. boss utáni részt imádni fogja. . Baromi hangulatos rész.<#finom> Meg gusztustalan is egyben.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 23:00:37

AntiHero
3. boss down. 😊

Hello esős rész <#fogmosas>

Halász falu😊

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 22:55:31

darkSectorxxx
Amúgy Ludwig-nál próbálom kitalálni az ugrásának a szisztémáját, de nem jutottam logikus eredményre, full random szokott ugrálni. Legalábbis eddig azt az érzetet kelti.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.24. 22:48:53

darkSectorxxx
Elhiszem. 😊

Majd kiderül néha ránézek, ha sikerül megcsinálni akkor megyek tovább természetesen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.24. 22:41:30

AntiHero
Pedig baromi jó kis dlc.. 😊

darkSectorxxx
Nekem nem esik nehezemre, nem vesztek vele semmit.
Engem kurvára zavar ha nem egyedül viszem végig, legalább 1x, most az hogy online vagy offline segítők az mindegy, az érzés ugyanolyan.

Biztos rápróbálok néha, de annyira nem érdekel ami utána van hogy ezért feláldozzam azt amiről szólnia kéne a játéknak.

Ezzel meg nem más miatt mondom hogy lenézem azt aki így csinálja, vagy gáz lenne, csak én így érzem hogy nekem az már nem élvezet, ebben a játékban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.24. 22:40:39

AntiHero
Halottak 😄 Tüzes menyecskébe beletört viszont a bicskám. :\

A másik fenti bossba bele sem ütöttem inkább. Mondom előbb a tüzes legyen meg. 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 22:39:09

TDC Geronimo
Igen. Azok is 2 hitelnek. Meglegyint és 60% hp lemegy.

AntiHero
A living az a virágos réten van? Mert azokat olyan gyorsan megöltem, hogy nevükre sem emlékszek. Utána rögtön jön egy másik boss.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 22:37:01

TDC Geronimo
lol akkor legyél nub és inkább hagyd abba. Az tényleg jobb...