9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Yodamest12
    Hát gyerekek látom Dark kivételével megtörtetek és már coopban toljátok :) (most, hogy az player vagy npc az mind1)
    Nem nagyzolásból, de én ludwig kivételével a többi bosst egyes egyedül öltem le és kb 10 próba volt max. Végső boss egyébként nem is volt olyan nehéz, mint 1. re tűnt, Lávrensz sokkal nehezebb volt nála.
  • TDC Geronimo
    Nekem ma már úgy izzadt a kezem, hogy kicsúszott majdnem kontroller :D

Összes hang 6ra le volt véve BBbe, mert erősítőn ez a játék valamiért max hangon nagyon hangos. Ma felnyomtam egyedül a zenét 10re. GLORIOUS volt :D
  • SlickAdam
    altalaban ha megnezel egy gyoztes videot, azt mondod, hogy nem nagy szam. logikus, hisz a sok-sok probabol az jott össze.
    méksz szensz.

persze vannak csunya gyozelmek is, de amiket en neztem videokat laurence-rol, azok konnyednek tuntek, pedig NPC nelkul toltak. mas, ha te remegsz kontrollerrel a kezben.:)
    pl az en videom legvegen: igy nem is tunik neccesnek (az volt pedig). de atelni teljesen mas volt, azt hittem szivrohamot kapok vagy valami. kb 3-szor olyan hosszunak tunt az az uccso nehany masodperc.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.28. 20:26:31
  • darkSectorxxx #7684
    aha.
  • SlickAdam
    egyedül az elsö ket fazis olyan kb. mint chalice-ban a watchdog 2. verzioja. hataron tancolgatas szemtol szembe.
    csak ott SOKKAL nagyobb helyed volt erre.
  • darkSectorxxx #7682
    Mondjuk ez nekem is tetszik ha jól néznek ki, ötletesek.
  • TDC Geronimo
    Kíváncsi leszek DS3ba hány boss lesz. Beta test alapján design szempontból gond nem lesz velük
  • SlickAdam
    föleg, hogy szinte 5 masodpercenkent kell oldalt cserelni, mert maris a terem vegebe szorit...
  • darkSectorxxx #7679
    Már nem tudod megmutatni milyen ha egyedül próbálsz?
    Kíváncsi lennék.

De a hsz-ban nem véletlen fogalmaztam úgy hogy ez ami nálad történt ez lofütty, ha értelemszerűen más támadások vannak amiket nem látok arról nem tudok nyilatkozni, ez így nem nagy szám.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.28. 20:21:30
  • darkSectorxxx #7678
    " kurva nagy szerencse is kell bossoknál, hogy 1-1 alkalommal olyan kombót toljon vagy ne toljon, ami neked kedvez"

ebben egyetértünk.
  • SlickAdam
    egy NAGYON osszejott video alapjan itelsz. azert volt ilyen passziv, mert ket oldalrol bombaztuk charged attack-al, olyankor persze, hogy megmakkan. amugy kalimpal, ugral, vetödik, kuszik, robbant, ...
  • TDC Geronimo
    ma többször nekimentem úgy, hogy na most tuti leverem. Szépen táncolgattam, de én se találtam el. Erre egy ütést benézek és halál. Random mivolta miatt, kurva nagy szerencse is kell bossoknál, hogy 1-1 alkalommal olyan kombót toljon vagy ne toljon, ami neked kedvez
  • SlickAdam
    hatalmas összegben fogadnek, hogy elsö... mondjuk 10 probadban 5 masodpercen belül fogsz elhalalozni 1 csapastol.:)
  • darkSectorxxx #7674
    Figy, csinál ezeken a támadásokon kívül mást is?
    Mert semmi nem ugrik, nem szalad feléd, semmi....ezt még a sima wolf is tudta.
  • darkSectorxxx #7673
    Remélem nemsokára ott leszek.
    Ludwig-ot le kell ölnöm, ha 1 hónap akkor is.
  • SlickAdam
    "nagyobb területre hatnak ki"

LO-FASZT.
    mondom, visszaterunk erre a temara.:)
  • darkSectorxxx #7671
    Ja egyértelmű valamiért ott van az a bot hunter ez logikus...de mond azt hogy nehezebb kerülgetni mint ludwig-ot.
  • SlickAdam
    csak hozzam kellett volna ernie egy icipicit, vagy csak csunyabban ramzeni, es annyi.:D
  • TDC Geronimo
    Fejezd már be ezt a videóról szakértést. Vért fogsz hugyozni itt is. ludwig 2.0 lesz
  • SlickAdam
    megbeszeltuk mar tegnap stream-ed alatt ezt a segitseget...
    attol, hogy behivod meg nem lesz gyerekjatszma.
    elöszöris ismerned kell a boss-t mar elöre. ha az megvan, akkor johet az NPC, aki - mint Ludwig-nal is latod - hajlamos meghalni, ha nagyon magara hagyod. tehat aktivnak kell maradnod es tovabbra is figyelni a boss minden kis rezgeset, mintha csak egyedül tolnad. teljesen masfajta "tanc" NPC-vel. es mint latod, tenyleg csak arra van, hogy ha mar jo vagy ES szerencsed is van (ne gondold, hogy mindig ugy jott ossze, mint a videoban), akkor atsegit az utolso szopo-fazisba.
    100%-ig biztos vagyok, hogy a fejlesztök ezeket a boss-okat NPC-vel kepzeltek el (magasabb NG+ szinten legalabbis).
    vagy ultra-pro jatekos vagy, speedrunner, de az mas teszta...
  • darkSectorxxx #7667
    Persze de ez minden ellenfélnél sok a sebzés nekem NG7-nél, ellenben ha megfigyeled Ludwigot kikerülni sokkal de sokkal szarabb, és én ott volt hogy majdnem a feléig eljutottam úgy hogy nem ért hozzám, akkor ez?
    Ez lassú, persze kell pár teszt, próba, nem egyből menne a No Damage, de szerintem max egy röpke délután.
  • TDC Geronimo
    lol hát grat én ott nem bírtam volna idegekkel. Amúgy az isteni segítség jó szó, mert szerencsédre nem kombózott, hanem lávát okádott, mert akkor esélyed nem lett volna.
  • darkSectorxxx #7665
    LOL ez fos, látom a mozgásán, Ludwig ehhez képest sokkal erősebb fürgébb és a támadásai is nagyobb területre hatnak ki, ezt látom a videóbol, na majd ha ott leszek meglátod, ezt akár no damage-ban is.
    Ha csak ezeket a támadásokat csinálja végig amiket most látok.
    Nagyon könnyen felkészülhet rá az ember az ütésekre.
  • TDC Geronimo
    Mert OKÁDÉK nehéz még npcvel is azért. 2. 3. fázisban ütések 90%a 1 hit és olyan reache van, hogy beszarsz.
  • darkSectorxxx #7663
    De ha pláne van segítség benne akkor miért csak ilyen ritka a trofi? :)
    Vagy sokan egészen egyszerűen megveszik és idő hijján nem mennek tovább?
    Mert ugye nem azt jelenti a 100% hogy a másik 99 éppen ott áll és próbálkozik.
  • TDC Geronimo
    bwahahahaa. Ne legyen már megint ekkora a szád
  • SlickAdam
    low? majd visszaterunk ra, ha ott jarsz... HAHA
  • darkSectorxxx #7660
    Lol ettől a bos-tól féltek?
    Ez low. :D

Tök gecilassu.
    Bárcsak cserélhetnék veled.
  • SlickAdam
    vicces, hogy csak bronz trofeakat ad a jatek a boss-okert. nezem amugy mindegyik ultra ritka meg. ludwig is csak 3.3%-on van, laurence 1.0%, uccso gondolom 0.valamennyi lehet.
  • SlickAdam
    szoval az eleje nem erdekes, eleg jol összejött, NPC jol elterelte rolam a figyeltem, meg tudtam csapkodni rendesen hatulrol az arábiait. epp 3. fazis elött halt meg szegeny harcostarsam.
    utana egesz jol is ment (volt 1 pillanat, amikor 1 mp-en mult, hogy nem haltam meg), viszont szepen-lassan elfogyott a vial. szal az erdekes resz 4:24-tol jön. 0 vial, boss-nak meg relative hosszu az eletcsikja, es beszorulunk mindketten a bejarathoz 1 negyzetmeterre. ami ott tortent, azt ugy tudnam jellemezni, hogy "isteni segitseg".:D szamoltam a nanoszekundumokat, hogy feltöltödjön a stamina annyira, hogy el tudjak inditani 1-1 csapast. LOAL.
    video szpojlerbe, hogy a kiskep nehogy megzavarja a lelkecskeket

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.28. 20:01:11
  • TDC Geronimo
    Na ott vedd alapon laurence szopást és szorozd meg kettővel :D

Csak hogy mire készülj :y
  • SlickAdam
    csak? :D (igen)
  • TDC Geronimo
    csalogasd le őket lépcsőhöz. Ott könnyebben leverhetők, főleg, hogy ranged ott a fordulóban nem is tud lőni
  • TDC Geronimo
    na grat hozzá. Akkor már csak utolsó van hátra?
  • SlickAdam
    MEGDÖGLÖTT Laurence!!99!!9!4!!

mindjart video, hogy hogyan. akinek mar nem szpojler ez a boss, az nezze meg!
  • Kandurex
    Ezt én is nagyon. De szerintem ezt PC-re veszem. Ezt kizárólag teljes pompába, kompromisszumok nélkül vagyok hajlandó játszani.
  • darkSectorxxx #7651
    Segítenék, ha majd odáig eljutok....így szerintem megnézhetjük de szerintem nem fogok tudni belépni hozzád. :D
  • Ulthane
    Daaaaaark! Help meeeee!

A jo kurvaelet megbassza ezt a dupla huntert.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.11.28. 19:18:48
  • TDC Geronimo
    1 óra 42 től :DD

Beszartam ezen. Alig várom már ezt is. Jó volna, ha lenne még test, de már tuti nem lesz :(

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.28. 18:59:51
  • SlickAdam
    npc-vel most mar olyan szinten összhangba kerültünk, hogy eleg sokszor "könnyeden" eljutunk mindketten phase#3-ig, ugy hogy meg van vagy 10 vial-om is. aztan valahogy mindig elkap a szemet. DE - hogy Dark-ot idezzem - "mar megvan a terv / strategia".
    remelem meg ma összejön, de most kis levegöre van szüksegem.