9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#7607 Nem tört meg még a jég, de megrepedt, asszem 2 óra alatt kb 4-5x elértem idáig. :D
Ez kis fejlődés.....nem kiabálom el, de hátha.Talán.... Esetleg.
-
#7606 Ja amúgy köszönöm mindenkinek a segítséget stream alatt! -
#7605 Igen. Kevés a hely és okádék fos a kamera emiatt -
SlickAdam #7604 ez is amolyan Watchdog ver.2 fele harc lesz ugy latom. face 2 face, hataron tancolva.
csak tul keves a hely :(
40%-ot sikerult kabe levennem. -
#7603 Még nem de újabb lépcsőfokra léptem, már picit elégedettebb vagyok magammal. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.27. 22:12:41 -
Ulthane #7602 Lvl 170 vagyok.
Ezt nagyon bedaraltuk. :) kb. 12 probalkozas utan. -
#7601 áhh. Nekimentem 8-10 alkalommal, de phase 2ben nem tudok vele mit kezdeni -
SlickAdam #7600 bemegyek, megindulok, hogy majd jol be-dodge-olok, azt' ... csend. vegtelen csend.:D -
SlickAdam #7599 jofej srac. 1 ütesböl vegem.:D HAHA
(es sajnos eleg sokat kell szaladni hozza :( )
te mar kinyirtad? -
#7598 Ja és még az az oltár alá is le lehet menni. Ott meg egy lőfegyver van eldugva :) -
#7597 Én is véletlen találtam meg, mert megtaláltam a balcony kulcsot és onnan visszajutottam az oltárhoz és láttam, hogy valami fénylik. Miután felvettem koponyát és elolvastam leírást már tudtam mire való :) -
SlickAdam #7596 de durvis. tuti nem talaltam volna meg. thx -
#7595 Igen. Ő fekszik az oltáron, ahonnan az elején a nagy melák kitör. Meg kell szerezned a koponyáját. Az meg ott van, ahol a 2 hunterrel küzdöttél és beraktad a liftbe a pendantot. Ráállsz a liftre felmész vele research hallig. Lámpával vissza hunters dream, onnan oda ahol ludwigot megölted és gyalog vissza a lifthez. Mivel előtte felment a lift, alulról feljött egy másik oltár. Ott lesz a koponya. Utána visszamész laurancehez és feltámad.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.27. 21:15:43 -
SlickAdam #7594 assetom ki az :D
de elmondhatod naggyabol, ha nem überszpojler. ö az opcionalis? -
#7593 laurancet tudod hogy kell feléleszteni? -
SlickAdam #7592 remelem is! :) nem szoptam meg eleget. es valahogy szophatnekom van.:D -
#7591 kos meg laurance majd feladja a leckét újra ne félj :D -
#7590 szép volt srácok :D -
#7589 akkor végülis sikerül mostmár?:D -
SlickAdam #7588 hat ez igy meszarlas :D
vege epik
ugye te mondtad, hogy 177-es szint körül vagy? mert tenyleg nagyobbakat sebzel, mint en es dark (laza +2-300-al ket ütesböl). es valamivel jobban is allod az üteseket.
elbaszott from software...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.27. 20:29:34 -
#7587 [b]Na végre levertem a 2. alakjáig egyedül Ludwig-ot. :DDDDDDDDDDDDDDDD[b] -
Ulthane #7586 Ludwig utan van ket hunter, hat azokon en nem tudok atmenni. -
Ulthane #7585
Csak megdodlott ez a Ludwig. -
SlickAdam #7584 nem ertem ezt a jatekot. ludwig-on kinszenvedve jutok at, aztan meg szepen visszavesz?
ez a maria olyan csira, hogy 100% visceral-al akartam kinyirni, de sajnos nem jött össze szepen (ezelötti run-ban viszont majdnem, ott meg 1 hianyzott volna es kb 3 potion-t löttem csak el, aztan elkapott...)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.27. 19:15:00 -
#7583 Vagy mi.
Akinél kell join-olni, én kinyírtam őket és utána láttam a fegyót az itemeim közt.
2 tag van, a vödörfejű meg a haverja. -
SlickAdam #7582 "league huntereket megölöd FW-ban"
hol, mi? ilyenekröl en nem tudok. vagy ez valami uj cucc dlc-n kivul? -
#7581 Hupsz mekkora User Fail!
Most látom hogy én az L2-őt valamiért azt hittem a másodlagos ütés, holott az a lövés gombja. :D -
#7580 A DLC reklámban volt benne, egy kerék egy nagy rúd végén is mint a geci szikrázik orrba-szájba, ha a league huntereket megölöd FW-ban akkor kapod. -
#7579 Melyik fegyó a "pizzaszeletelő"? -
#7578 Mindent, kapsz 10 percet belépek a játékba és twitchen jösz segíteni mester. :D kell egy szenszej, tudod mint a karate kölyökben...
Ulthane-nek úgyis ígértem egy átrugdosást, ott jó lesz letesztelni majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.27. 17:40:00 -
#7577 jójó :D mi az hogy hogy pörgessed?sehogy nem pörög neked a körfűrész?:D mindent próbáltál már?:) -
#7576 De ezen nincsen mit beszélni, a durva ütéseket nem védi csak megússza és a maradékot 1 kézzel játszva és közben veled twitchelve kikerülném simán, ez amúgyis hasonlít nagyon az eddigi Hunterekhez, semmi esetre sem nevezhetjük gyorsnak alap támadásait, könynen felkészülhetsz rá.
Szerintem itt nagyon nincsen "de", csak az hogy én akkor mondanám hogy ügyes valaki ha olyat látok amit az ő helyében nem tudnék kivitelezni, vagy netán önhibámon kívül türelmem nem lenne, pl a fáklyás végigjátszáshoz nem lenne türelmem azért tiszteletem. :)
Mond már inkább hogy pörgessem a reszelőt, hogy haladjunk is. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.27. 17:32:14 -
#7575 dehogy.dehát így elkerülgetni és parryzni mindig de könnyű.te is tudod :De vedd fel verd le így,most ne nézzük a halált :) tudom te 1-2 ütésből halsz. -
#7574 Ja bár már csak ott lennél, kb annyi erőt érzek Maria-ban mint amikor a királynő ellen mentem, pár próba és ennyi.
Igaz nekem a saebzéssel is kell számolni, pl ahol Lobo még tud életet tölteni, ott én már éppen párolgok el. :D -
SlickAdam #7573 hat parry nincs, de be tud stagger-elni mindket alakja, ha jol tolod. kis elöny... -
#7572 Nekem is ezért kéne a megoldás hogy pörgessem, mert az nekem is előny lenne. -
#7571 Néha azt érzem összebeszéltek és csak engem akartok felbaszni ilyenekkel. :D -
SlickAdam #7570 viszont ez a "Living Thing" boss nagyon csira volt. vagyis ketszer elhalaloztam, mert nem jöttem ra mi a trükk a meteoritok ellen es elkaptak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ugye a napraforgo felfogja oket, ha jol helyezkedsz :)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.27. 17:05:00 -
#7569 Na ezaz, tegnap 800x próbáltam tanúk vannak rá twitchen, L2 nyomvatart, de mindegy már mindent próbáltam, nyomogatni is, és csak lecsap mindig nem pörög a reszelő...nem értem mit csinálok másképpen. -
#7568 :D
és utálni fogtok, de megnéztem mit csinál elsőre Maria-nál, hogy játszik a gyerek.
OMG ti milyen felvételt néztetek, mert én valami tök mást.
Mi volt ebben ügyesség?
Már minden ügyességnek számít ha 20 vial-al egy ilyen nyomorék boss-t valaki ilyen kismértékű sérüléssel megöl és kikerülgeti a nyomorék szúrkálódásokat?
Amikor oda teleportál meg üt vág na azt kellene kivédenie ha ügyes akar lenni, ez amit itt láttam ez max átlagos tudás. SEMMI több.
Nem értelek néha titeket. :D