9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #9530
    :)
  • Ulthane
    A 3 turha azóta se tért magához! :-D
  • darkSectorxxx #9528
    Sajna nincsen csere. :(
  • Ulthane
    Remélem, mert lvl 40-en vagyok.

Este jó lesz, csapathatunk egy kis koop mókát. Itt nem lehet cuccot cserélni, mint DaS-ban?
  • darkSectorxxx #9526
    Ja mindenhol ezen múlik. Ma este tudok már segíteni. :) Remélem nincs limit a szinteknél.
  • Ulthane
    Nem, vagy kétszer nekimentem még, aztán nem volt kedvem. Amúgy nem nagy durranás, kicsit figyelnem kéne...
  • darkSectorxxx #9524
    Átmentél már a boss-on?
    Tegnap este jött le a játék, mert este 6-ig dolgoztam. :)
  • darkSectorxxx #9523
    Az elején van egy rész, ahol sok farkas támad rád, amik közül az egyik kitör egy ajtót téged megijjesztve, őket gyilkold, van belőlük 4-5....utána ha eljutsz az Ulthane által említett részhez, egy teremben 17 nyálkás valami kel fel a székéből, azokat üsd le.

Vagy ha találsz nagy disznókat, csak hátulról szúrd segbe, ez a legelején is van már, amikor mész a temetőbe, és előtte legurítanak feléd egy tüzes nagy golyót a hídon, na itt mássz vissza a létrán a csatornába, ott van egy nagy disznó. :)
  • Ulthane
    Nem olyan nehéz, Attól függ a játék melyik részén vagy. Ha elértél már a Lecture Room-ba, akkor easy-peasy. De máshol sem nagy kaland. Menj Forbidden Woods-ba, és kezdd el a mobokat irtani. Alig mész be a pályára, máris 8-9k összejön. Vissza a lampához, majd 4-5 kör, és megvan. Szerintem 10 percemben lenne.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.04.18. 08:22:51
  • Panzeradler #9521
    40K Blood Echo-t, hogy egyszerű összeszedni? Kene a Blade of Mercy
  • darkSectorxxx #9520
    Bazz most nézem nem is Dark Souls 3, hanem BB-ben kell, most nézem

Bloodborne-al nyomod még? Mert nekem ez sem gond, csak le kell valszeg töltenem. :D
    De mostantl vagyok!!!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.16. 17:23:31
  • darkSectorxxx #9519
    ok. :)
  • darkSectorxxx #9518
  • Ulthane
    Elsore. Nem segitunk. A platinaig el kell jutnod egyedul :)
  • Ulthane
    Megbeszeltuk!
  • Panzeradler #9515
    Egyelőre nem tudom, örülnek végre valami haladasnak, mert eddig 2 bosst megtaláltam(ofc nem tudtam megölni) a környéket már lassan kívülről ismerem.
  • darkSectorxxx #9514
    Mindenkinek segítünk, de gondold meg jó-e ha nem első alkalommal egyedül csinálod meg. :D
  • Panzeradler #9513
    Most vettem meg, ha segítettek eljutni addig akkor nekem is jó:D
  • darkSectorxxx #9512
    nekem este lesz időm játszani kb 18:00 körül
    :D
  • Ulthane
    Van valakinek kedve a harom turhahoz koopban?
  • darkSectorxxx #9510
    Hát mert elvileg arra gondolnak hogy csak boltban hivatalosan fogsz vásárolni lemezes játékot. :)

Bárcsak ne kellett volna segítenem, ha érted a célzást. :D
  • zoli199205
    Az a legszebb az egészben, hogy mi a francért engedi így megvenni, nem igaz, hogy nem tudnák valahogy ellenőrizni a verziókat. Újra megvenni nem fogom, legfeljebb buktam 3000Ft-t :( Azért köszi a segítséget :)
  • darkSectorxxx #9508
    Sőtt tovább megyek a mentések sem lesznek jók eltérő régióhoz, vagyis ha gebasz van akkor nem lemezt kell váltani, hanem dlc-t kell még1x megvenned a főjáték régiójához mérten.....
    Jó nagy paraszt dolog amúgy, dehát ez van.

Support marha rendes de nem fog tudni szerintem sokmindent csinálni, mert ők cska a magyar profilokhoz zudnak hozzányúlni, de tégy próbát, nem vszetesz semmit vele.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.01. 21:09:45
  • zoli199205
    Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy régiós probléma. Múlthónapban lett véve a játék használtan, nem is gondoltam, hogy problémás lesz a dolog, mikor megvettem a DLC-t. Mindenesetre írtam a supportnak. Remélem lesz rá valami megoldás.
  • darkSectorxxx #9506
    Hát volt már olyan hogy valaki más régióban vett játékhoz nem tudta használni a digitális dlc-t igen elég fontos és komoly kérdés ilyenkor. :)
  • LBandi77
    Ez most komoly kérdés volt?
  • darkSectorxxx #9504
    DLC és alapjáték kompatibillis egymással?
  • zoli199205
    Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy ma megvettem a DLC-t a lemezes alapjáték mellé, viszont a DLC-t sehogy nem tudom elkezdeni, pedig minden előfeltétel megvan hozzá (Amelia-t rég megöltem, jelenleg a Shadow of Yharnam boss-nál tartok NG+ban) A messenger sehogy nem akar megjelenni a "Eye of a Blood-Drunk Hunter"-el, többszöri újraindítás után sem.
    Utoljára szerkesztette: zoli199205, 2017.04.01. 18:28:12
  • Mozes
    Köszi a segítséget. Ez nagyon jó videó, ezt nem találtam, pedig rákerestem.

THX
  • n000rbi
  • Mozes
    oké, köszi szépen
  • LBandi77
    Én csak azt írtam hogy észre fogod venni ha dlc területen vagy,a bejáratot nézd meg yt.mert nem fogod megtalálni.
  • Mozes
    De egyszer már jártam a Central Yahrman-ban amikor elsőre végigtoltan és akkor nem vettem észre hogy hol a DLC "bejárata" :(
  • LBandi77
    Észre fogod venni az tuti.
  • Mozes
    Nagyon köszi a választ. Ezek szerint akkor Central Yahrman-nál van a valami és ott tudok átmenni a DLC-be? Lehet hülye kérdés, de honnan tudom akkor, hogy a DLC-t nyomom nem az alapjáték fő story-ját?
  • partizan182
    Sajnos csak 2 választásod van:

- A BÁTOR: NG+-ban elviszed Central Yahrnam-ig és így ugrasz neki a DLC-nek. Fel kell készülni az iszonyatos szopatásra, alapból is nehéz, NG+ban meg pláne

- A MEGALKUVÓ: Újra kezded az egészet és olyan LVL70 körül átmész a DLC területre. Előtte nem érdemes, hacsak nem érzed magad BB-istennek (mondjuk akkor NG+-ban is nekieshetsz)

Én is beszívtam anno. Cserébe megéri, az Old Hunters NAGYON jó.
  • Mozes
    Sziasztok!

Segítsetek lszi. Végignyomtam az alap játékot, azzal a befejezéssel, hogy lefejezett az a vadász vagy kicsoda, tehát nem nyírtam ki. Most annyi van, hogy visszakerültem HuntersDream-be és kezdhetem gondolom egyel nehezebb fokozaton újra a játékot. De hogyan tudok a DLC-t elkezdeni?

Tele van a tököm, úgy vártam már, hogy végig toljam most meg folyamatosan szenvedek a hiányérzettől, hogy de jó volt még játszani vele és felfedezni....

Köszönöm,

M
  • darkSectorxxx #9493

Hát később lecserélheted tudtommal nem? Már nem emlékszem hogy vannnak az alap fegyverek .:D
  • Ulthane
    Igazabol nem megelegeltem. Egy srac nezett, kicsit jatszani akart. Aztan masodikra levertuk. :) annyira nem izgatott amigy.

Most ujrakezdtem, uj karakterrel. Lebasztam ma Ameliat. :) hat, sok ora ide vagy oda, biztos volt benne vagy 20 probam. :) Axe-szel tolom mert nincs vajazom. Pedig az kene nagyon.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.03.12. 21:01:29
  • darkSectorxxx #9491
    Csá írtam is PS4 topikban, pont akkor láttalak fent, mikor már kiléptél.

Visszanéztem a felvételt, látom a végére megelégelted a szarakodást Laurence-el...

Ezekután mi a terv? Ni-oH? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.05. 18:40:58