9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#9530 :) -
Ulthane #9529 A 3 turha azóta se tért magához! :-D -
#9528 Sajna nincsen csere. :( -
Ulthane #9527 Remélem, mert lvl 40-en vagyok.
Este jó lesz, csapathatunk egy kis koop mókát. Itt nem lehet cuccot cserélni, mint DaS-ban? -
#9526 Ja mindenhol ezen múlik. Ma este tudok már segíteni. :) Remélem nincs limit a szinteknél. -
Ulthane #9525 Nem, vagy kétszer nekimentem még, aztán nem volt kedvem. Amúgy nem nagy durranás, kicsit figyelnem kéne... -
#9524 Átmentél már a boss-on?
Tegnap este jött le a játék, mert este 6-ig dolgoztam. :) -
#9523 Az elején van egy rész, ahol sok farkas támad rád, amik közül az egyik kitör egy ajtót téged megijjesztve, őket gyilkold, van belőlük 4-5....utána ha eljutsz az Ulthane által említett részhez, egy teremben 17 nyálkás valami kel fel a székéből, azokat üsd le.
Vagy ha találsz nagy disznókat, csak hátulról szúrd segbe, ez a legelején is van már, amikor mész a temetőbe, és előtte legurítanak feléd egy tüzes nagy golyót a hídon, na itt mássz vissza a létrán a csatornába, ott van egy nagy disznó. :) -
Ulthane #9522 Nem olyan nehéz, Attól függ a játék melyik részén vagy. Ha elértél már a Lecture Room-ba, akkor easy-peasy. De máshol sem nagy kaland. Menj Forbidden Woods-ba, és kezdd el a mobokat irtani. Alig mész be a pályára, máris 8-9k összejön. Vissza a lampához, majd 4-5 kör, és megvan. Szerintem 10 percemben lenne.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.04.18. 08:22:51 -
#9521 40K Blood Echo-t, hogy egyszerű összeszedni? Kene a Blade of Mercy -
#9520 Bazz most nézem nem is Dark Souls 3, hanem BB-ben kell, most nézem
Bloodborne-al nyomod még? Mert nekem ez sem gond, csak le kell valszeg töltenem. :D
De mostantl vagyok!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.16. 17:23:31 -
#9519 ok. :) -
#9518 :)
-
Ulthane #9517 Elsore. Nem segitunk. A platinaig el kell jutnod egyedul :) -
Ulthane #9516 Megbeszeltuk! -
#9515 Egyelőre nem tudom, örülnek végre valami haladasnak, mert eddig 2 bosst megtaláltam(ofc nem tudtam megölni) a környéket már lassan kívülről ismerem. -
#9514 Mindenkinek segítünk, de gondold meg jó-e ha nem első alkalommal egyedül csinálod meg. :D -
#9513 Most vettem meg, ha segítettek eljutni addig akkor nekem is jó:D -
#9512 nekem este lesz időm játszani kb 18:00 körül
:D
-
Ulthane #9511 Van valakinek kedve a harom turhahoz koopban? -
#9510 Hát mert elvileg arra gondolnak hogy csak boltban hivatalosan fogsz vásárolni lemezes játékot. :)
Bárcsak ne kellett volna segítenem, ha érted a célzást. :D -
zoli199205 #9509 Az a legszebb az egészben, hogy mi a francért engedi így megvenni, nem igaz, hogy nem tudnák valahogy ellenőrizni a verziókat. Újra megvenni nem fogom, legfeljebb buktam 3000Ft-t :( Azért köszi a segítséget :) -
#9508 Sőtt tovább megyek a mentések sem lesznek jók eltérő régióhoz, vagyis ha gebasz van akkor nem lemezt kell váltani, hanem dlc-t kell még1x megvenned a főjáték régiójához mérten.....
Jó nagy paraszt dolog amúgy, dehát ez van.
Support marha rendes de nem fog tudni szerintem sokmindent csinálni, mert ők cska a magyar profilokhoz zudnak hozzányúlni, de tégy próbát, nem vszetesz semmit vele.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.01. 21:09:45 -
zoli199205 #9507 Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy régiós probléma. Múlthónapban lett véve a játék használtan, nem is gondoltam, hogy problémás lesz a dolog, mikor megvettem a DLC-t. Mindenesetre írtam a supportnak. Remélem lesz rá valami megoldás. -
#9506 Hát volt már olyan hogy valaki más régióban vett játékhoz nem tudta használni a digitális dlc-t igen elég fontos és komoly kérdés ilyenkor. :) -
LBandi77 #9505 Ez most komoly kérdés volt? -
#9504 DLC és alapjáték kompatibillis egymással? -
zoli199205 #9503 Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy ma megvettem a DLC-t a lemezes alapjáték mellé, viszont a DLC-t sehogy nem tudom elkezdeni, pedig minden előfeltétel megvan hozzá (Amelia-t rég megöltem, jelenleg a Shadow of Yharnam boss-nál tartok NG+ban) A messenger sehogy nem akar megjelenni a "Eye of a Blood-Drunk Hunter"-el, többszöri újraindítás után sem.
Utoljára szerkesztette: zoli199205, 2017.04.01. 18:28:12 -
Mozes #9502 Köszi a segítséget. Ez nagyon jó videó, ezt nem találtam, pedig rákerestem.
THX -
#9501 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mozes #9500 oké, köszi szépen -
LBandi77 #9499 Én csak azt írtam hogy észre fogod venni ha dlc területen vagy,a bejáratot nézd meg yt.mert nem fogod megtalálni. -
Mozes #9498 De egyszer már jártam a Central Yahrman-ban amikor elsőre végigtoltan és akkor nem vettem észre hogy hol a DLC "bejárata" :( -
LBandi77 #9497 Észre fogod venni az tuti. -
Mozes #9496 Nagyon köszi a választ. Ezek szerint akkor Central Yahrman-nál van a valami és ott tudok átmenni a DLC-be? Lehet hülye kérdés, de honnan tudom akkor, hogy a DLC-t nyomom nem az alapjáték fő story-ját? -
partizan182 #9495 Sajnos csak 2 választásod van:
- A BÁTOR: NG+-ban elviszed Central Yahrnam-ig és így ugrasz neki a DLC-nek. Fel kell készülni az iszonyatos szopatásra, alapból is nehéz, NG+ban meg pláne
- A MEGALKUVÓ: Újra kezded az egészet és olyan LVL70 körül átmész a DLC területre. Előtte nem érdemes, hacsak nem érzed magad BB-istennek (mondjuk akkor NG+-ban is nekieshetsz)
Én is beszívtam anno. Cserébe megéri, az Old Hunters NAGYON jó. -
Mozes #9494 Sziasztok!
Segítsetek lszi. Végignyomtam az alap játékot, azzal a befejezéssel, hogy lefejezett az a vadász vagy kicsoda, tehát nem nyírtam ki. Most annyi van, hogy visszakerültem HuntersDream-be és kezdhetem gondolom egyel nehezebb fokozaton újra a játékot. De hogyan tudok a DLC-t elkezdeni?
Tele van a tököm, úgy vártam már, hogy végig toljam most meg folyamatosan szenvedek a hiányérzettől, hogy de jó volt még játszani vele és felfedezni....
Köszönöm,
M -
#9493 :)
Hát később lecserélheted tudtommal nem? Már nem emlékszem hogy vannnak az alap fegyverek .:D -
Ulthane #9492 Igazabol nem megelegeltem. Egy srac nezett, kicsit jatszani akart. Aztan masodikra levertuk. :) annyira nem izgatott amigy.
Most ujrakezdtem, uj karakterrel. Lebasztam ma Ameliat. :) hat, sok ora ide vagy oda, biztos volt benne vagy 20 probam. :) Axe-szel tolom mert nincs vajazom. Pedig az kene nagyon.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.03.12. 21:01:29 -
#9491 Csá írtam is PS4 topikban, pont akkor láttalak fent, mikor már kiléptél.
Visszanéztem a felvételt, látom a végére megelégelted a szarakodást Laurence-el...
Ezekután mi a terv? Ni-oH? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.05. 18:40:58