Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen a paperre gondoltam én is, csak mivel ez NG nem akartam rá költeni, hátha megy anélkül is. Fegyver csak a vajazó van eddig, de felfogok húzni még valamit ami távolsági harcokra jó, pl. ludwiggal a szúrás elég hasznos lenne itt. Azért ilyenkor előjön az NG hátránya is, kevés nyersanyag, kevés fegyver, nincs annyi opció mint később.

Slick: ez az Eileen the crow küldisorozat lezáró bossa, aki a grand cathedralban vár rád.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.01. 09:02:11
Nekem sem volt könnyű, de azért bosshoz köze nincs. Fire-t vagy boltot használj, anélkül kurva nehéz. S valami távoltartós fegyóval, pl. Hunter Axe pörgös verziója, vagy a vajazó. de akkor nagyon jól kell dashelned!

Nekem megvolt kb. olyan 15-20 próbából.

Jahh, én NG+++ban öltem le.

Gyűlöltem a szöveget, amit a nő mond mindig, miután megmurdalok. <#gun>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.12.01. 08:52:39

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

melyik az a hunter pontosan? igy nem clear.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Mi az, hogy durva dlc? 😊 Amúgy lehet a vajazó nem a legjobb ellene, talán felkéne fúzni egy ludwigot erre a fightra, habár azt nem akartam használni ebben a végigjátszásban.... az a fos, hogy a viscreallal instant öl és bármikor beadhatja neki, egyszerűen nem lehet lereagálni azt a lövést a hunter bone-al.

+ ez ahogy most reggel gyakorlatilag 0 HP-n lőtt egy parryt rám és bevisrealozott tök olyan volt, mintha script lett volna (tudom, hogy nem az, de annyira úgy jött le áh elképesztő)
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.01. 08:44:13
darkSectorxxx
Durva dlc.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Sima ng+-ban 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ááááh én meg képtelen vagyok ezt a grand cathedral huntert legyőzni.... mondom nekimegyek most frissen gyorsba erre konkrétan annyi HP-ja maradt, hogy full üres volt a csík, kb ha egy légy ráfingott volna már belehal, de ekkor nem belém lő és rám tol egy viscrealt.... komolyan nem hiszem el. Ennyit még egy bossal nem szenvedtem a játékban, közel ennyit se, ez nagyon beteg.

A Eileen-nek ugye ez lenne a befejező missziója, de fúbazz.... ti ezt hogy győztétek le? YT-n is csak olyan videót találtam róla, hogy még egy korábbi verzióban lehetett cheeselni. Normálisan egy embert nem láttam aki legyőzte volna, csak így trükközve, hihetetlen.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.01. 07:26:45
darkSectorxxx
Igen a ruhát néztem, ha meztelen vagy akkor az nagyon durva, ezt LV4-ben játszva tapasztaltam, az brutális ha nincs rajtad ruha....de nem mértem még mondjuk pontosan az eltlrlst a runák nélkül meg velük, de úgy nézve most is 90%-ban 2 csapás és meghalok, lehet védenek, csak valszeg annyit nem hogy leredukálják itt NG7-nél azt a 2 sebzést úgy hogy az életcsíkom fedezze őket. 😊

mindegy a fontos hogy holnap megöljem ezt a faszt. 😄

A fontos úgyis a szalmakalap, az véd a legtöbbet amúgyis. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 23:35:32

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

"de nem annnyira sokat védenek. "

hat nem mindegy azert, hogy a - hasraütök - 1600-as HP-dre radob-e meg 5-10%-ot es fizikai vedelmedre szinten...

meg a ruha is szamit (probaltam), pedig azok tenyleg nem nagyon novelik az ertekeket.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Akár ki is vehetném, annyira nem ezen múlik. 😄
Most sem bírok 2-nél több ütést, viszont kint a moboknál azért az a pár HP sporolás valóban jól jön, de ez itt a boss-nál úgy veszem észre kevés, és nem tudom nem-e járok jobban a 8 vial-al. 😄

Amúgy meg milyen csalás, ezt úgy tudom ti nem számítjátok csalásnak, ennyi erővel a vajazóba sem tehetnék semmi követ. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 23:26:06

darkSectorxxx
Tudtam hogy vannak ilyenek, de nem annnyira sokat védenek. 😄
Úgy veszem észre nagyon, nagyon néha van jelentősége, ritkán amikor azon az 1 miliméteren múlik...az a baj hogy túl sok élete van NG7+ ban....

Pls nekemis majnem közel annyikat sebez mint a másik csávónak értékben csak éppen az a boss életsávja ugyanazon méretben több hp-t jelent...mintha több életpontja lenne.

n000rbi
LOL

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

betette, szal CSALIKOL!

TDC Geronimo
Áh úgy túl könnyű lenne!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arra is ra kellett mutatnom, hogy 3 db vial-t növelö runa helyett talan dmg csökkentöt es hp-t növelöt kene betennie. hihi 😄

Myselor
elmebeteg,nemrég néztem xd épp kost alázgatta be😊
darkSectorxxx
Ja...

Akkor megnyugodtam az pont olyan durva amivel utoljára szeretnék összefutni. 😄
De annál télleg sok időt el kell majd töltenem úgy érzem mert hiába nézem nagyon rendszertelen a mozgása.

De minnél később érek oda annál jobb, mert annál tovább kitart a DLC...😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 22:59:51

TDC Geronimo
Kos az utolsó boss

darkSectorxxx
Ez a Limbo mod télleg durva, én így nem játaszanék, ez télleg elmebeteg. 😄

De neki ez az élete a dark souls játékok? 😄
Mert ehhez nem kevés időt kell gyakorolni. 😄

darkSectorxxx
Miért Kos nem Ludwig után van? 😄

n000rbi
Lobost nem ismered? Nemvagyfromjátékfan 😄
Iszonyat beteg arc, DaS1-et a Limbo moddal (is) nyomta = nulla textúra + no hud:

Volt neki Upside-Down DaS runja is:

Elmeorvosi eset, nem kérdés 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
El se jutsz odáig ha így folytatod

darkSectorxxx
Kos-nál kicsit félek, lehet ott már fel kell adnom az elveimet. 😊
De most még nem.

darkSectorxxx
Ez oké.
Értem és jól csinálod, csak én vagyok makacs kicsit. 😊
Nekem valamiért ez okoz örömöt, és jó, probálgattam a többi fegyvert, tény más taktika kell, tempo minden.
Valszeg pont ez a bajom....átszokni a boss-oknál. Nekem nehéz. 😊

TDC Geronimo
Nekem pizzaszeletelő kevesebbet sebez, mint a +10es ludwig, mégis arra váltottam. Hogy miért? Mert tetszik nagyon a moveset és legalább valami változatosság.

darkSectorxxx
Miért miről szól ez a játék?
Nem szenvedésről? 😄

Mondom egyelőre hallani sem akarok más fegyverről...

Tudom hogy jók, jót akartok, de amig látom az alagút végét, addig maradok 1 fegyvernél, amivel elkezdtem azzal fogom befejezni. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 22:42:42

darkSectorxxx
Mert 2 dolgot nem akarok....
Másik fegyvert és segítőket....

És hogy miért nem nehezítem még jobban?
Mert itt is vért hugyzok. 😄
Majd azt amit mondasz akkor ha már egyszer így meg tudom csinálni, de azért hagyjuk már ezt a kézzel ütést, akkor elmondanám hogy kb 100.000 ütést kéne beadnom....😄 és ruha nélkül 1 ütés=halál...azért az már emberfeletti, de ebben még látom azt amit az én korláataim mellett még meg tudok oldani. 😊
Így is sokat feladtam már, pl használok itemet a második alakjában hogy tudjak viseral-t, de még ezt sem szeretném igazából....

TDC Geronimo
lol hát akkor szenvedjél tovább erre nem tudok mást mondani. Nem csak sebzésről van szó, hanem movesetekről, de ezt neked magyarázzam 300+ órával...?

darkSectorxxx
Jó értem...és anno írtam hogy ügyes, de ez azért nem akkora rizikó és nem említhető egy lapon a másik alatta lévő videóval pl....

Csak pl. hol húzod meg a határt? én értem, hogy mit akarsz ezzel a sanyargatással, de ennyi erővel miért nem tolod simán ököllel? a vajazó ahhoz képest hatalmas könnyítés szóval igazán tolhatnád úgy, vagy only rifle mint Lobos.
darkSectorxxx
De faszomat a játék nem ilyen, nem te válogatsz, automata a játék, van hogy gurul van hogy ugrik.....sőt ha nagyon precíz az időzítés, ezt nálam láthatod 70%-ban akkor NEM is mozdul meg, csak azt látod hogy átmegyek az ütéseken, nem gurul, nem hajol meg csak átmegyek a kardon, a kezén, lábán....😄

Myselor
jójó rendben hajrá 😄 várjuk^^
darkSectorxxx
Ezaz neked meg a többieknek Kandurex stb lesz nem igazatok a végén...IGENIS elég lesz. 😄
Mert elég vagyok és elég a fegyver, meg akarom csinálni, tehát meg FOGOM csinálni. 😄

darkSectorxxx
Kitárgyaltuk....más fegyverrel ha nagyobbat sebzek, nem érdekel, hiszen az nem kihívás nekem.
Engem nem érdekel a könnyítés, ragaszkodom a vajazóhoz és ezzel meg akarom magamnak mutatni hogy igenis az elejétől fogva ha eddig nem hagyott cserben képes vagyok egymagam ezt megcsinálni a jó örg vajazóval...ez a lényege, hogyne lehetne könnyebb én is tudom.

csak ez azért nem alternatíva, amiért nem hívtam pl segítőket sem. 😊
Saját magamnak kell a nehezítés, szitozódom, de annál nagyobb lesz a végén az öröm. 😊

Hát ő erre épít, hogy minél előbb kinyírja őket. DS1-ben van az, hogy 1 lövéssel öli le a bossokat, ilyen 1-2mp-es fightokat tol, nagyon beteg.
Myselor
de gurulj ne ugrálj xd
Myselor
én értem.de azért egy kicsit tuningolhatnál mert ez így lófasz sajnos😊 hiába vagy jó
darkSectorxxx
Oks jó srác tud, gyakorolt oké de ha nem egy ultimate karakterrel csinálna no damage-t akkor még azt mondanám hogy oks.
Így csak simán begyakorolta hogy az a 1 perc vagy még annyi idő alatt elkerüljön 2 támadást.

Elmondanéám ha ezt nem így csinálja, hanem normál módban, ng sokba akkor nem így menne neki ez 100% mert akkor kerülgetni is kéne a támadásokat, ami miatt több nagyobb a hiba% és mire összejön meg megvágja a videót lehet 1 év proba még pluszban. 😄

TDC Geronimo
pizzaszeletelő kifejezetten ludwig killer. Sokkal egyszerűbb vele.

TDC Geronimo
mondjuk dark te is használhatnál más fegyvert nem csak 300+ órán keresztel egy fegyverrel tolni... Van annál sokkal jobb fegyver, főleg most DLCvel.

darkSectorxxx
Azt csinálom alatta ugrok át....😄 De nem vagyok gép mikor 10 fps-re dropol a játék akkor nem egyszerű tartani a ritmust. 😄

darkSectorxxx
Oks ez olyan mint hogy számomra is adott egy segítőt a játék, Henriett.

Most akkor én nyomom le jobban, vagy az aki hív botokat és feleolyan könnyn átsuhan?
Vagy ezt nem tárgyaltuk ki?

Nemtudom vágod-e, aki csak fáklyával viszi végig az jobb vagy aki mondjuk ludwig blade-jével a játékot?
Mert a csak fáklyával végigjátszó játékosnak is van más fegyvere amivel könnyebb lenne, mégis többet tud mert saját magának csinál kihívást, ez idáig oké? 😄

Mondtam 50x nem azért nem nyomom annyi tunningolt faszsággal mert azokkal nem lenne könnyebb, hanem azért mert az könnyű úgy sokan meg tudnák csinálni...de így vajazóval amikor a meccs nem azon múlik hogy mikor adod be azt az 5 kemény ütést hanem hogy a kis sebzéseddel hogy tudsz annyi ideig túlélni....

Ez a lényege... 😄

Myselor
hát mákja van de azért mégis sikerül neki na😊 hajrá
Azért itt a videóhoz hozzáfűzném, hogy ez a Ray Dhimitri gyerek tuti nem napi 8-10 órás munkát végez. Valószínű abból él, hogy játszik szóval tegyük fel, hogy itt bármelyikünknek az lenne a munkája, hogy egész nap Bloodozni kell, akkor utána tudnánk csinálni rövid időn belül.
Myselor
hát mindig csak elugrálsz a faszba és ugyanúgy beléd sebez de ha átgurulnál az ütés alatt akkor talán nem.
Myselor
és? adott számodra is a fegyver,nehogy már ezt is kimagyarázd😊 neked se azért tart 20percig mert úgy akarod.ha tudnál te is nagyobbat sebezni miért nem csinálod meg olyanra?rendesen megalázza a bossokat nevetésessé teszi.azért nem igazán láttam még mást így harcolni.nem mondom hogy csináld utána de azt se értem ezzel mibajod😊 mibe tudsz belekötni nem csal meg semmi.
darkSectorxxx
Hogy mi?

darkSectorxxx
Jajj ezt hagyjuk már ekkora sebzéssel? 😄

Régen láttam már 😄
Ez más itt a fegyó kibaszottnagyot sebez, ezt kitárgyaltuk nem mindegy hogy egy harc 2 percig tart vagy 20 percig 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 22:17:38

darkSectorxxx
Lol ez a srácnak egyszerűen makkja van nézd meg hányszor rácsap és nem vesz le életet, nem kerüli el csak szerencséje van, de igen ez már jobb videó, csakhogy nálam nem kegyelmez a földön fekve is leszedi az életem én ha így tennék mint ő a videóban már rég nem élnék....mondjuk nem tudtam hogy meg lehet akasztani fegyverrel de asszem nem próbálkozom. 😊

Myselor
amúgy ti miért csak dasholtok és nem rolloltok?nem tudom megérteni annyiszor kilehetne kerülni ütéseket ahogyn nézem ennek a no damage gyereknek is a videóját sokat használja 😊