9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
SlickAdam #8248 premium user vagyok :) -
Ulthane #8247 Az a csinos kis piros jelecske az avatarod mellett ugye valami DLC-trófea? -
Ulthane #8246 Asszem 25, de amúgy több mentése van egy gamehoz, nekem jóval több mint 25 perc van ott egyszerre, olyan 750 megás fájlok mindegyik. -
SlickAdam #8245 a memoriaba, ja... -
Yodamest12 #8244 Azt tudom, de ha utána nem nyomok egy share-t és töltöm fel az utolsó 15 percet akkor azt folyamatosan felülírja gondolom. Mindig csak az uccsó 15 percet menti úgy tudom. -
Ulthane #8243 A PS4 az magától menti...nem kell neked mentened. -
Yodamest12 #8242 Már nem tudom utólag, nem mentettem el sajna lusta voltam :(
De igazából így tudatosan játszva az NG-t szinte minden boss hasonlóan egyszerűen megy. A gombákat is bolt paper + pellet kombóval 10mp alatt kinyírtam, darkbeast is hasonlóan gyorsan halt, rom már 1. fázisban megfeküdt, el sem tudott teleportálni, szóval így sokadszor újrajátszva már megy a dolog gyorsan. -
Ulthane #8241 Töltsd fel. -
Yodamest12 #8240 Gondolkoztam, hogy én is feltöltök egy vidit Ebrietasról, mostanság voltam nála...
Alap szitu: pellet + bolt paper feltolva a +9-es vajazóra, stamina alapból 40 ponton, tehát 160 + erre még rájött egy 10% és egy 15%-os növelés, így volt valami 200+ staminám + volt még stamina visszatöltődést gyorsító rúna betéve.
Na berohantam hozzá és kb 2 sorozatot vertem rá, tehát 2X fogyott le a stami csík és meg is halt.... volt valami 15-20mp kb. mozdulni nem tudott... kicsit bánom, hogy nem mentettem el :) -
#8239 Én is ezért írtam. :D -
SlickAdam #8238 mar-mar sajnizom :D -
#8237 :D -
#8236 Lényeget ismét megfogtad :D -
#8235 az. 3-an 1 ellen. :D -
#8234 LOL
-
#8233 Ne ingereld. :) -
#8232 Na hogy áll BB project? :) -
#8231 Én is pár proba után elég jó eredményre jutottam, most magamnak mem érek rá játszani max besegíteni másnak, de majd jövő héten. -
Ulthane #8230 Alakul, mar nem sok hpja maradt. Par proba es meglesz. Eddig o tunik a legkonnyebb bossnak. -
#8229 Elsőben nem fontos, elsőbe parry-zheted, amikor elkezdi felemelni a kezét, akkor azonnal lőjj és akkor végig tudod parry-zni.
Mondjuk én nem gondoltam parry-re először hanem vajazóval vertem le, de parry-vel könnyebb ez tény. :)
De a szurkálós modod sem rossz ötlet. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.06. 14:28:29 -
Ulthane #8228 En ludwiggal tartom magamtol tavol a kurvajat az elso fazisban. A masodik fazisban meg nem jottem ra melyik fegyo lenne jo. -
#8227 Ja ha rájössz mit kell csinálni nem nehéz az eleje....
Amúgy ja végig parry-zni kell csak szerintem a második alaban nehéz, mert ha ugy parry-zel hogy előtte megüt nem érsz a közelébe hogy megszúrhasd. -
Ulthane #8226 Ez a Maria nem egy nagy szam, legelsore elmentem a masodik alakjaig. Ott egyelore meg kuzdok, negyedszer probaltam. Gondolom parryzni kell, bar a masodik alakjat necces lehet :) -
#8225 A kurva életbe grat! :) -
Ulthane #8224 Most Mariaval jatszadozom. -
Ulthane #8223 Nahh, ez csunya volt. :)
-
#8222 Csá délután leszek elvileg ha addig nem megy. :) -
#8221 egyszerre egyet gyorsan darálj le mindig,akkor max 1-2 lesz egyszerre úgy nem nehéz.ott a kurva pajzs nem dísznek adták azzal kivéded a meteort és heló :D -
Ulthane #8220 Meg mindig nem birok ezekkel a living gecikkel. Mar nekimentem vagy 50szer. -
#8219 Úgy értem az elveszett mentést visszahozni itemekkel együtt. :D -
#8218 Nem -
#8217 Ja nem is arra értettem, hanem az ilyen mentéselbaszásokat elkerülendő. -
LBandi77 #8216 Bocs n000rbinak ment,itt nem lehet fegyvert droopolni? -
#8215 Ez a gép már ki fog tartani gen végéig, légy optimista :p -
#8214 Köszi, most én is úgy érzem , hogy neki fogok ugrani. Egy biztos: ezentúl dedikált From pendrive-om lesz a mentésekhez :) (más játék esetében nem fájna annyira)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.12.05. 15:10:46 -
#8213 minek a chaliceket újra megcsinálni? kezd egy karit, elviszi alap játékot NGbe 60 szint környékére, ami szerintem 8-10 óra alatt bőven megvan és ennyi -
#8212 Ez én feladnám. :) ez nem ugyanaz amit én küzdök én is hasoló ok miatt cseszekedtem Ludwig-nál.
De gondold el eleve csak a chalice-okat újra megcsinálni. -
SlickAdam #8211 platina neked is megvan, ugye? tehat NG3+/4+ környeken lennel.
nos amennyit szopnal ugy a boss-oknal, annyi idö alatt siman elviszel egy uj karit megfelelö szintig (50-60-70), ahol nem lesz agysorvadas dlc-ben.
tekintsd gyakorlasnak! DLC utan most en is alap jatekot tolom ujra es tok jo.:)
a fajdalmad ettol meg aterezzuk...:( buta rendszer. -
#8210 Miért nekem írtad? :)
Meg mi az, hogy adsz fegyvereket. Ez nem az a játék :p -
LBandi77 #8209 Olyat lehet tudnánk csinálni hogy coopolunk egyet adok fegyvereket meg belépsz valamelyik keményebb dungeonomba ahol egy mob is 4-5 ezer ,nagyon hamar tudnál fejlődni.