9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#8328 De , annyira amennyire írtam #8320 -ban, csak ti nem akarjátok észrevenni. :) -
#8327 Ki fogom nyírni, elsőnek kivesézem a DLC-t, majd NG+8 és mehet a saját idegeim húzása. :)
Maria-t nem tudom lesz-e türelmem. De Ludwig_ra tuti sor kerítek, meg még utána az Alien-eknél látok némi esélyt hogy mindenféle ráunás nélkül kipróbáljam. :)
Ludwig mozgása viszont beleégett az agyamba. :D
Na nem így fogom valszeg ütni mint ő, meg jópár dologban eltér az én mozgásom az övétől, más a stílusunk, de írtam neki is hogy most nem de utána énis bevállalom, legalább Ludwig-ot, mert ha Maria-hoz mennék, sikerülne csak sok próbába kerülne, és én mással is szeretnék már játszani...:D
Bloodborne már 400 orám elvette, azért vannak határok, lehet a nehezebb boss-okat majd akkor ha a maradék listámon lévő játékokkal már végeztem. :) -
#8326 #8320 elején is ezt írtam....:)
Ettől független még Tartom amit írtam, ha van egy recept, utána már csak türelem kell. -
#8325 ez az amit soha nem mond senkire :D -
#8324 jó de azért ennyire türelmes legyen valaki már alapból nem semmi :D -
#8323 hogy érted hogy te is kinyírod?kinyírtad már nem?:D nem értem -
#8322 Kimondhatod nyugodtan, hogy lobos egy kurva jó souls játékos. Nem fog ám fájni. -
#8321 Ja ez a taktikán múlik, ezzel a taktikával gyorsan leveheti az életét, igazából itt a türelmen van a hangsúly, neked is menne nekem is max nem ennyi órán bellül. :D
Magyarul tanulható a játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.09. 20:14:00 -
#8320 Láttam gratuláltam is pm-ben, igazából mivel volt rá 20+ órám énis kitanultam már a mozgását, ezt itt többen is látták.
Nyugi NG8+ ban énis kinyírom....mert most értelemszerűen már nincsen lehetőségem rá. :D -
#8319 hát ja :D de ez se semmi
-
#8318 Az igen :D Mondjuk ez a csávó türelmes volt mindig is az biztos. :D -
#8317 dark :D
-
xyz123xyz #8316 Köszönöm a tanácsot :)
SlickAdam:Ezek szerint nem vettem,már fáradt voltam hozzá :P -
Ulthane #8315 Bameg, ez a Kos total hulye. Egy oriasi hasnyalmiriggyel csapkod. -
Ulthane #8314 Lehet :) -
Ulthane #8313 Ezt a Kos gyereket lehet parrizni? Micsoda orjongest levag... -
Yodamest12 #8312 Jó bizonyos ellenfelek ellen jókat lehet vele szop@tni, persze. Viszont elsődleges, tehát fő fegyverként egy egész végigjátszást csak fejszével nem tudnék elképzelni. Ez úgy jó, hogy van egy saw cleaver vagy egy ludwig mint elsődleges fegyó és amikor könnyen staggerelhető lassú ellenféllel kerülsz szembe akkor átváltogatsz fejszére. Elég sok ellen van akiknél nem fogod tudni megcsinálni azt, hogy mindig toljad a charge attackot. Hunter típusú gyorsabb ellenfelek szét fognak szedni ha csak erre alapozol. ( most egy kezdő fejével gondolkozva persze, nyilván akinek több 100 órája benne van annak bármilyen fegyver lehet tökéletes) -
#8311 Ő akkor is 2 handed-re gondol :D
_________
Elkezdtem tegnap nulláról, gondoltam legyen kezdőfegyver a stake diver. Amélia ellen még jól is jöhet az "ostor" alakja, de hogy Gaszkony szénnészopat :D (megyek a baltáért)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.12.09. 10:16:41 -
SlickAdam #8310 vajazokes nyitva nem ketkezes.:P -
#8309 kétkezes :) -
SlickAdam #8308 en meg mindig nem ertem mi az a 2h mod. vagyis ertem persze mire gondolsz, de honnan jött a "2h"?
nyitott bicska sztem jobb.:) -
#8307 Axenek nagyon jó a movesetje 2h módban. Nem csak staggerel durván, de nagy távolságba is elér. -
ppista #8306 Akkor eddig nem mert előjönni, és csak most gyűjtöttt elég bátorságot. :) -
ppista #8305 Én áttértem a Simons bowblade-re, Ha a blood-ot felhúzza az ember ötvenesre, távolról is sebez mint az állat. Jó lenne a Moonlight is, csak kár, hogy az L2-R2 is skulót fogyaszt, pedig a hátralökő és bénító támadása pazar. A pizzaszeletelő meg egy vadállat, csak a hangja ne cseszné annyira a fülemet. -
Yodamest12 #8304 A pókgenya eddig is ott volt és belökött, ez nem a dlc-vel jött be. Már a pálya elején láthatod egyébként ahogy fent van a sziklafal oldalán, én mindig azt csináltam, hogy már a távolból leszedtem. -
Yodamest12 #8303 Na jön a kontra, éreztem :)
Miért lenne jobb az axe? abszolút nem jobb. Bizonyos helyzetekben a charge attack miatt jobb tud lenni, de nagyon szituációs. Általános felhasználásra a vajazó sokkal jobb kezdőfegyver. Axeval csak pörögni tudsz, amúgy használhatatlan és emiatt sokkal többször fog vele egy kezdő meghalni mint a jó kis stunlockolós vajazóval. És igen, vannak jó fegyverek, de egyik sem egyértelműen jobb a másiknál, miért mondod hogy jobb? A ludwig az egyetlen fegyver ami kicsit kilóg a sorból mert az tényleg tökéletes minden szempontból, de sebzésben gyengébb a vajazónál egészen addig amúgy nincsenek benne 18%-os kövek, teszteltem már. Ettől eltekintve CSAKIS kényelem kérdése kinek, mi jön be, mi a stílusa, hisz minden fegyvernek vannak előnyei, vannak helyzetek amikben jobb a többinél. -
ppista #8302 Nightmare frontier pályán van egy hídszerűség, amit elég nehezen lehet megtalálni. A végében, kicsit lent és mellette van vagy tíz fényes pont a taljon. Amikor odaértem indult egy videobejátszás, hogy valami pókszerű izé, aminek csak a lába látszik lelök a szakadékba. Visszamentem, de semmit sem találtam.
Vagy négyszer voltam már ott az előző végigjátszásokban, de soha nem volt ott ez a video. Lehet a dlc miatt lett most ez? Mikulás is említette Kos-t, pedig az alapjátéknál még kuss volt róla. -
#8301 Ha már kezdő fegyver, akkor az axe jobb, mint a vajazó és az se igaz, hogy a fegyverek között nincs különbség. Ludwig holy blade az egyik legjobb még mindig, de most már DLCvel jött be még pár nagyon jó fegyver -
Yodamest12 #8300 Ahojj a klubban!
Sok tanácsot nem lehet adni, mert itt neked kell kitapasztalni a mechanikát, az évek és a rutin nem pótolható szavakkal :)
Amit lehet ajánlani, hogy első végigjátszásnál életet, endurencet, str-t és dex-et érdemes csak fejleszteni, tehát a bloodstinget és arcanet azt hagyd annyi ponton amennyin a karaktergenerálás után van. Ezek közül is az élet és endurance a legfontosabb, amíg azok nincsenek 30 környékén addig semmi másra ne is tegyél. Kezdőfegyverek közül a saw cleaver (itt nálunk "vajazó" néven fut a dolog) ajánlott és azt folyamatosan fejlesztve simán használhatod akár örökké is, mivel itt nincs olyan, hogy egyik fegyver jobb a másiknál, minden csak személyes kényelem kérdése. Bossoknál lehet jobban jársz ha így elsőre mindig megpróbálsz majd coop-ozni, 2-3-an jobban lehet haladni. -
#8299 Hát ha megvan a módszer te is tudnál. -
#8298 hát igen ahol csak tudja használja,mondjuk nem is csoda a 69es sebzéssel fél nap lenne xd tud na ja és nem normális xd :) -
#8297 Ja megnéztem a videó végén Maria-t így lebénítva hogy 3000 pontokat sebez azért már egy picit hamarabb lehúzható a csíkja, jó taktik,
Ezt a taktikát láttam régebben Descendant-nál, ami amúgy kicsit sem könnyü beidőzíteni, látszik is a videóban nem mindig van ideje hátbaütni, de ez más modszerrel szerintem kész kínszenvedés lenne. :) -
#8296 Az kemény még az Alieneket oké, de hogy Marikát hogyan az durva, majd megnézem milyen taktikával, mert Marikával keringőzni azért kemény. :D -
#8295 Grat neki. :) -
SlickAdam #8294 szoval nem ertetted.:) -
#8293 marikát is lenyomta lobos xd beteg ember -
xyz123xyz #8292 köszi,de ezt akár meg is tarthattad volna magadnak :) -
SlickAdam #8291 Dark-komment-monszun iz kammiiiiin!!! -
xyz123xyz #8290 Sziasztok tegnap vettem meg a játékot dlc-vel együtt.
Tudtok adni pár tippet kezdő játékosnak?
pl milyen statokat toljak,plussz valami jó túlélési tippet,eljutottam az első bossig,de fél hp-t tudtam lenyomni neki elsőre.
Kicsit még szoknom kell a játékot,de ahogy nézem nem lesz rossz. -
#8289 most nyomta le őket.na jön marika aztán a többi lehetetlen xd