9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Yodamest12 #8528 A daze-t azért kaptad mert ott van egy amygdala, csak nem látod amíg nincs 40 insightod. Egyébként ott tudsz majd a dlc helyre is eljutni ha nálad lesz a szükséges item hozzá. Először emlékszem én is csak lestem hogy WTF??? :)
A vörös ruhás "nő"-höz pedig sok npc-t eltudsz majd küldeni a játék folyamán, egyikük fontosabb lesz, mert nála van egy, a befejezés szempontjából lényeges item, de a többieknek nincs jelentősége. Én mindig csak azt a nőt küldöm hozzá, aki a legfontosabb a többieket hagyni szoktam.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2016.01.06. 14:18:40 -
Ulthane #8527 Ezekre soha nem fogsz választ kapni :) -
#8526 Na végre volt időm játszani. Dark "vajazó" fegyverét választottam mert jól nézett ki akarom mondani mert gyors. Cleric beast, Father Gascoigne -al sikerült végeznem, bár mire rájöttem mire jó a music box... Ideje lenne olvasni az itemek descriptionját is. Most lvl 18. Több paranormális jelenség nem hagy nyugodni pl:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Hunter dreambe mért lehet megölni a "doll"-t? (csak ütöttem rajta egyet de nem öltem meg)
-Ki az a hunter yharnam csatornájában? (én megöltem.) Hiba?
-Akkor a cathedral, tomb résznél a temetőben kaptam egy "daze"-t és instant halál. Mintha valami gravitációs anomália kaszált volna el.
-Vörös ruhás nő azt mondta hogy "hogy ez egy biztonságos hely nincs mitől félni "mániákus nevetés" Aztán megnyílt egy olyan opció hogy a kiscsaj ablakánál és az egyik csatorna előtti ajtónál választható opcióként megjelenik ez. (ennek később lesz szerepe?)
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.01.04. 18:08:51 -
SlickAdam #8525 "Dark foglalta imába"
ja, mert az elsö 100 oraban nem tudta meg, hogy kell fegyvert valtani -
Ulthane #8524 Nincs olyan. Egyéni stílushoz, bosshoz, pályához van jó fegyó. de ha már nagyon választani kell:
* Ludwig - erre esküsznek a legtöbben a neten, mint univerzálisan k jó fegyver
* vajazó (nem tudom a rendes nevét, talán saw cleaver), ezt meg Dark foglalta imába, és fejlesztette mesteri gyilokeszközzé. :)
Még én is megszerettem miatta. -
Ulthane #8523 Balra el kell menni a nagykapu előtt, végig, be az épületben, kurva nehéz rész lesz, agyszívókkal, farkasokkal. ott bent lesz egy kulcs, ha mindenkit kinyírsz, s azzal belülről fogod tudni kinyitni. -
Ulthane #8522 Lakótárs menjen csajozni, vagy vegyen magának egy ps3-at, és játsszon azon azzal a szar infemösszel. -
SlickAdam #8521 nos, meglett a ps4-ED! a TE ps4-ed. lakotars huzzon olvasni! -
#8520 Na tegnap meglett a ps-4-em köztük a bloodbornal. Volt is szerencsém az első fél órához viszont amíg a lakótársamat nem tudom levakarni az infamousról, addig nem tudom elkezdeni a passiómat a játékkal
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.01.03. 14:25:24 -
#8519 Mi? :) -
xyz123xyz #8518 upper catedral ward-nál a lámpással szembeni kaput hogy tudom kicsitni a Celestial Emissary bosshoz? -
#8517 Öööööö....izé. :X -
xyz123xyz #8516 Melyik a legjobban bevált fegyó? ha egyálltalán van ilyen. -
#8515 Nincs, talán a kibaszott kút miatt ;) -
Ulthane #8514 Az meg odebb van! Nincs elvonasi tuneted? :) -
Ulthane #8513 Ugyanazok a ruhak. A dlcben lesz uj. -
#8512 -
#8511 -
#8510 Ez a dlc annyira meghozta a kedvem, hogy újévben adok még egy esélyt a BB-nek. -
#8509 Te fiú, én ahányszor meglátom a logód mindig elfog a röhögés...nem DARK 1-800 LUDWIG? :) -
#8508 Grátulá. :) -
xyz123xyz #8507 ha végignyomom 1x a játékot másodjára ha nekiugrok ng+ba akkor ott ugyan azok a ruhák lesznek vagy vannak benne már újak is.?Azért kérdem mert videókban láttam más ruhákat is,de eddig én még nem találkoztam velük. -
Ulthane #8506 :) Bandival agyonvagtuk tegnap. :) vagy elotte. :) -
xyz123xyz #8505 Köszi. -
#8504 Az első pár perc számodra a lényeges....
-
xyz123xyz #8503 Hogyan juthatok el a dlc területre? -
#8502 Jó csak ha valaki azt mondja ng +15-be van vagy igaz vagy nem -
#8501 Én úgy oldottam meg, hogy a Hunter Torch-omat fejlesztem. Ahányas szintű, annyi pluszos NG-ben vagyok. Ésszerű keretek között. :-)
Aztán lehet fejleszteni a következő fáklyát, ez meg mehet a ládába. -
#8500 Január 6.-án érek haza. -
Ulthane #8499 Valakinek van kedve leverni velem Kost? -
#8498 Nekem meg annyi ilyen insight van, hogy legalább lesz hová ürítenem. :) -
#8497 :D -
Ulthane #8496 Sok az, nagyon. Nekem nem ér meg 60 Betekintést egy kő. Akkor inkább elvagyok a szokásos arzenállal. -
#8495 Ja lehet akkor most is. Jó akkor 60 boss kill :D -
#8494 Mié sok? :)
De régen coopba csak 1 insight járt a segítőnek. -
#8493 60-hoz coopba 30 bosst kell leölni. Az nem sok? -
#8492 Hát pár boss vagy úgy haladsz hogy nem halsz meg. Jó nem olyan durva de az eredetit sem nehéz felvenni. -
#8491 hát azért 60 insightot nem olyan könnyű összeszedni -
#8490 De akkor is könnyű.
Insight-ot kurvasokat össze lehet szedni, míg eddig 1 végigvitellel csak 1 rock. -
#8489 Ja értem csak az elején még jó volt, 1 végigjátszással 1 rock akkor számontartottam hogy ahány rock annyiszor vittem végig.
Most a dlc is bezavart.
Amúgy semmi nem jelzi hányszor vittem végig, de ezekután ha elveszteném a fonalat, isten irgalmazzon. ;)