9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Yodamest12
    A daze-t azért kaptad mert ott van egy amygdala, csak nem látod amíg nincs 40 insightod. Egyébként ott tudsz majd a dlc helyre is eljutni ha nálad lesz a szükséges item hozzá. Először emlékszem én is csak lestem hogy WTF??? :)

A vörös ruhás "nő"-höz pedig sok npc-t eltudsz majd küldeni a játék folyamán, egyikük fontosabb lesz, mert nála van egy, a befejezés szempontjából lényeges item, de a többieknek nincs jelentősége. Én mindig csak azt a nőt küldöm hozzá, aki a legfontosabb a többieket hagyni szoktam.
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2016.01.06. 14:18:40
  • Ulthane
    Ezekre soha nem fogsz választ kapni :)
  • spybot919
    Na végre volt időm játszani. Dark "vajazó" fegyverét választottam mert jól nézett ki akarom mondani mert gyors. Cleric beast, Father Gascoigne -al sikerült végeznem, bár mire rájöttem mire jó a music box... Ideje lenne olvasni az itemek descriptionját is. Most lvl 18. Több paranormális jelenség nem hagy nyugodni pl:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -Hunter dreambe mért lehet megölni a "doll"-t? (csak ütöttem rajta egyet de nem öltem meg)
    -Ki az a hunter yharnam csatornájában? (én megöltem.) Hiba?
    -Akkor a cathedral, tomb résznél a temetőben kaptam egy "daze"-t és instant halál. Mintha valami gravitációs anomália kaszált volna el.
    -Vörös ruhás nő azt mondta hogy "hogy ez egy biztonságos hely nincs mitől félni "mániákus nevetés" Aztán megnyílt egy olyan opció hogy a kiscsaj ablakánál és az egyik csatorna előtti ajtónál választható opcióként megjelenik ez. (ennek később lesz szerepe?)

Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.01.04. 18:08:51
  • SlickAdam
    "Dark foglalta imába"

ja, mert az elsö 100 oraban nem tudta meg, hogy kell fegyvert valtani
  • Ulthane
    Nincs olyan. Egyéni stílushoz, bosshoz, pályához van jó fegyó. de ha már nagyon választani kell:

* Ludwig - erre esküsznek a legtöbben a neten, mint univerzálisan k jó fegyver
    * vajazó (nem tudom a rendes nevét, talán saw cleaver), ezt meg Dark foglalta imába, és fejlesztette mesteri gyilokeszközzé. :)

Még én is megszerettem miatta.
  • Ulthane
    Balra el kell menni a nagykapu előtt, végig, be az épületben, kurva nehéz rész lesz, agyszívókkal, farkasokkal. ott bent lesz egy kulcs, ha mindenkit kinyírsz, s azzal belülről fogod tudni kinyitni.
  • Ulthane
    Lakótárs menjen csajozni, vagy vegyen magának egy ps3-at, és játsszon azon azzal a szar infemösszel.
  • SlickAdam
    nos, meglett a ps4-ED! a TE ps4-ed. lakotars huzzon olvasni!
  • spybot919
    Na tegnap meglett a ps-4-em köztük a bloodbornal. Volt is szerencsém az első fél órához viszont amíg a lakótársamat nem tudom levakarni az infamousról, addig nem tudom elkezdeni a passiómat a játékkal
    Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.01.03. 14:25:24
  • darkSectorxxx #8519
    Mi? :)
  • xyz123xyz
    upper catedral ward-nál a lámpással szembeni kaput hogy tudom kicsitni a Celestial Emissary bosshoz?
  • darkSectorxxx #8517
    Öööööö....izé. :X
  • xyz123xyz
    Melyik a legjobban bevált fegyó? ha egyálltalán van ilyen.
  • darkSectorxxx #8515
    Nincs, talán a kibaszott kút miatt ;)
  • Ulthane
    Az meg odebb van! Nincs elvonasi tuneted? :)
  • Ulthane
    Ugyanazok a ruhak. A dlcben lesz uj.
  • Kandurex
  • TDC Geronimo
  • Kandurex
    Ez a dlc annyira meghozta a kedvem, hogy újévben adok még egy esélyt a BB-nek.
  • Kandurex
    Te fiú, én ahányszor meglátom a logód mindig elfog a röhögés...nem DARK 1-800 LUDWIG? :)
  • darkSectorxxx #8508
    Grátulá. :)
  • xyz123xyz
    ha végignyomom 1x a játékot másodjára ha nekiugrok ng+ba akkor ott ugyan azok a ruhák lesznek vagy vannak benne már újak is.?Azért kérdem mert videókban láttam más ruhákat is,de eddig én még nem találkoztam velük.
  • Ulthane
    :) Bandival agyonvagtuk tegnap. :) vagy elotte. :)
  • xyz123xyz
    Köszi.
  • Kandurex
    Az első pár perc számodra a lényeges....

• xyz123xyz
    Hogyan juthatok el a dlc területre?
  • darkSectorxxx #8502
    Jó csak ha valaki azt mondja ng +15-be van vagy igaz vagy nem
  • Amiga
    Én úgy oldottam meg, hogy a Hunter Torch-omat fejlesztem. Ahányas szintű, annyi pluszos NG-ben vagyok. Ésszerű keretek között. :-)
    Aztán lehet fejleszteni a következő fáklyát, ez meg mehet a ládába.
  • darkSectorxxx #8500
    Január 6.-án érek haza.
  • Ulthane
    Valakinek van kedve leverni velem Kost?
  • darkSectorxxx #8498
    Nekem meg annyi ilyen insight van, hogy legalább lesz hová ürítenem. :)
  • darkSectorxxx #8497
    :D
  • Ulthane
    Sok az, nagyon. Nekem nem ér meg 60 Betekintést egy kő. Akkor inkább elvagyok a szokásos arzenállal.
  • TDC Geronimo
    Ja lehet akkor most is. Jó akkor 60 boss kill :D
  • darkSectorxxx #8494
    Mié sok? :)
    De régen coopba csak 1 insight járt a segítőnek.
  • TDC Geronimo
    60-hoz coopba 30 bosst kell leölni. Az nem sok?
  • darkSectorxxx #8492
    Hát pár boss vagy úgy haladsz hogy nem halsz meg. Jó nem olyan durva de az eredetit sem nehéz felvenni.
  • TDC Geronimo
    hát azért 60 insightot nem olyan könnyű összeszedni
  • darkSectorxxx #8490
    De akkor is könnyű.
    Insight-ot kurvasokat össze lehet szedni, míg eddig 1 végigvitellel csak 1 rock.
  • darkSectorxxx #8489
    Ja értem csak az elején még jó volt, 1 végigjátszással 1 rock akkor számontartottam hogy ahány rock annyiszor vittem végig.

Most a dlc is bezavart.

Amúgy semmi nem jelzi hányszor vittem végig, de ezekután ha elveszteném a fonalat, isten irgalmazzon. ;)