9653
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • n000rbi
  • Kandurex
    well, megláttam újra azt az agyalágyult króm aberrációt és úgy döntöttem még sem kell ez nekem...

• spybot919
    Közben utána olvastam a dolgoknak. Valószínűleg egy darabig nem lesz 40-es insightom de roppant ötletes.
    A pestisdoktor kinézetű csaj akit el reapeltem a csatornában az meg egy side story lett volna elvileg de mivel halott nem fog gondolom feltűnni se henryk se az a hunter a catedralban. Úgy tudom hogy lesz egy asszony is akit a menedékre küldesz akkor szűlni fog valami gyereket és akkor ott kapsz valami itemet ami fontos de ez lehet az iosefka klinikán lesz. Meg elvileg van egy karakter aki gyilkos és ha oda küldöd mindenkit lemészárol a g*cibe . Pscommunity-n azt javasolták hogy klinikára olyanokat küldjek akik nem szimpatikusak (nem mintha lenne épeszű karakter a játékban)
  • Yodamest12
    A daze-t azért kaptad mert ott van egy amygdala, csak nem látod amíg nincs 40 insightod. Egyébként ott tudsz majd a dlc helyre is eljutni ha nálad lesz a szükséges item hozzá. Először emlékszem én is csak lestem hogy WTF??? :)

A vörös ruhás "nő"-höz pedig sok npc-t eltudsz majd küldeni a játék folyamán, egyikük fontosabb lesz, mert nála van egy, a befejezés szempontjából lényeges item, de a többieknek nincs jelentősége. Én mindig csak azt a nőt küldöm hozzá, aki a legfontosabb a többieket hagyni szoktam.
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2016.01.06. 14:18:40
  • Ulthane
    Ezekre soha nem fogsz választ kapni :)
  • spybot919
    Na végre volt időm játszani. Dark "vajazó" fegyverét választottam mert jól nézett ki akarom mondani mert gyors. Cleric beast, Father Gascoigne -al sikerült végeznem, bár mire rájöttem mire jó a music box... Ideje lenne olvasni az itemek descriptionját is. Most lvl 18. Több paranormális jelenség nem hagy nyugodni pl:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -Hunter dreambe mért lehet megölni a "doll"-t? (csak ütöttem rajta egyet de nem öltem meg)
    -Ki az a hunter yharnam csatornájában? (én megöltem.) Hiba?
    -Akkor a cathedral, tomb résznél a temetőben kaptam egy "daze"-t és instant halál. Mintha valami gravitációs anomália kaszált volna el.
    -Vörös ruhás nő azt mondta hogy "hogy ez egy biztonságos hely nincs mitől félni "mániákus nevetés" Aztán megnyílt egy olyan opció hogy a kiscsaj ablakánál és az egyik csatorna előtti ajtónál választható opcióként megjelenik ez. (ennek később lesz szerepe?)

Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.01.04. 18:08:51
  • SlickAdam
    "Dark foglalta imába"

ja, mert az elsö 100 oraban nem tudta meg, hogy kell fegyvert valtani
  • Ulthane
    Nincs olyan. Egyéni stílushoz, bosshoz, pályához van jó fegyó. de ha már nagyon választani kell:

* Ludwig - erre esküsznek a legtöbben a neten, mint univerzálisan k jó fegyver
    * vajazó (nem tudom a rendes nevét, talán saw cleaver), ezt meg Dark foglalta imába, és fejlesztette mesteri gyilokeszközzé. :)

Még én is megszerettem miatta.
  • Ulthane
    Balra el kell menni a nagykapu előtt, végig, be az épületben, kurva nehéz rész lesz, agyszívókkal, farkasokkal. ott bent lesz egy kulcs, ha mindenkit kinyírsz, s azzal belülről fogod tudni kinyitni.
  • Ulthane
    Lakótárs menjen csajozni, vagy vegyen magának egy ps3-at, és játsszon azon azzal a szar infemösszel.
  • SlickAdam
    nos, meglett a ps4-ED! a TE ps4-ed. lakotars huzzon olvasni!
  • spybot919
    Na tegnap meglett a ps-4-em köztük a bloodbornal. Volt is szerencsém az első fél órához viszont amíg a lakótársamat nem tudom levakarni az infamousról, addig nem tudom elkezdeni a passiómat a játékkal
    Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.01.03. 14:25:24
  • darkSectorxxx #8519
    Mi? :)
  • xyz123xyz
    upper catedral ward-nál a lámpással szembeni kaput hogy tudom kicsitni a Celestial Emissary bosshoz?
  • darkSectorxxx #8517
    Öööööö....izé. :X
  • xyz123xyz
    Melyik a legjobban bevált fegyó? ha egyálltalán van ilyen.
  • darkSectorxxx #8515
    Nincs, talán a kibaszott kút miatt ;)
  • Ulthane
    Az meg odebb van! Nincs elvonasi tuneted? :)
  • Ulthane
    Ugyanazok a ruhak. A dlcben lesz uj.
  • Kandurex
  • TDC Geronimo
  • Kandurex
    Ez a dlc annyira meghozta a kedvem, hogy újévben adok még egy esélyt a BB-nek.
  • Kandurex
    Te fiú, én ahányszor meglátom a logód mindig elfog a röhögés...nem DARK 1-800 LUDWIG? :)
  • darkSectorxxx #8508
    Grátulá. :)
  • xyz123xyz
    ha végignyomom 1x a játékot másodjára ha nekiugrok ng+ba akkor ott ugyan azok a ruhák lesznek vagy vannak benne már újak is.?Azért kérdem mert videókban láttam más ruhákat is,de eddig én még nem találkoztam velük.
  • Ulthane
    :) Bandival agyonvagtuk tegnap. :) vagy elotte. :)
  • xyz123xyz
    Köszi.
  • Kandurex
    Az első pár perc számodra a lényeges....

• xyz123xyz
    Hogyan juthatok el a dlc területre?
  • darkSectorxxx #8502
    Jó csak ha valaki azt mondja ng +15-be van vagy igaz vagy nem
  • Amiga
    Én úgy oldottam meg, hogy a Hunter Torch-omat fejlesztem. Ahányas szintű, annyi pluszos NG-ben vagyok. Ésszerű keretek között. :-)
    Aztán lehet fejleszteni a következő fáklyát, ez meg mehet a ládába.
  • darkSectorxxx #8500
    Január 6.-án érek haza.
  • Ulthane
    Valakinek van kedve leverni velem Kost?
  • darkSectorxxx #8498
    Nekem meg annyi ilyen insight van, hogy legalább lesz hová ürítenem. :)
  • darkSectorxxx #8497
    :D
  • Ulthane
    Sok az, nagyon. Nekem nem ér meg 60 Betekintést egy kő. Akkor inkább elvagyok a szokásos arzenállal.
  • TDC Geronimo
    Ja lehet akkor most is. Jó akkor 60 boss kill :D
  • darkSectorxxx #8494
    Mié sok? :)
    De régen coopba csak 1 insight járt a segítőnek.
  • TDC Geronimo
    60-hoz coopba 30 bosst kell leölni. Az nem sok?
  • darkSectorxxx #8492
    Hát pár boss vagy úgy haladsz hogy nem halsz meg. Jó nem olyan durva de az eredetit sem nehéz felvenni.