9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#8488 Max akkor lenne az, ha blood echoért lehetne venni. Személy szerint örülök, hogy nem kell a végigjátszásonként 1 blood rock-kal szívni, vagy a dögunalom chalice-okat megint többször végigmászni egy kőért. Vannak új fegyverek, könnyebb felhúzni, de attól még agyonütnek a dlcben és nem is lehet egyből hozzájutni, ahogy lentebb írják. -
#8487 Loool. Causal on? :) -
SlickAdam #8486 jaja -
#8485 Ezt tudtátok? 1.09-cel jött:
Changes to Insight Shop
・In order to trade for the Blood stone Chuck, the necessary amount of Insight has been changed from 30 to 20.
・Trading for the Blood Rock is now possible. 60 pieces of Insight are required.
※ A certain portion of the main game must been cleared in order to access the above. -
SlickAdam #8484 -
Ulthane #8483 En sem jottem ra gybol hogy kell, de aztan ment. :) -
xyz123xyz #8482 Miért nem tudok rune köveket használni? már van 8 de nem tudom betenni őket :( -
#8481 később kell oda visszamenni, ha már lesz nálad egy bizonyos item -
xyz123xyz #8480 Srácok ahol amelia van a bejárattól jobbra mentem és lesz egy hely ahova bemegyek ilyen rituális kör van középen egy edénnyel,és ha az ajtóhoz megyek valami szellemszerű izé azonnal megöl. :(
Ott mit kellene csinálni? -
#8479 De undorítóak a halászfaluban ezek az óriások. -
#8478 Még mindig, azt hittem megcsináltátok már. :)
Na mielőtt kimegyek tehetünk próbát, csak most odaígértem magam ismerősnek 1-2 órára. -
Ulthane #8477 Kosnál. Bandival valamelyik este megpróbáltuk, hááát, a második fázisban szétzúzott minket, utána meg nem tudtuk kapcsolódni. Szóval ott ragadtam le. -
#8476 Ja...:)
Te hol tartasz? -
Ulthane #8475 Maria halott, azt még néhány napja verted le este, láttam Twitchen. Csak összejöttek a parryk végül. :) -
#8474 Németország. Látogatóba. :)
Hát vinném de úgyse tudnék vele játszani. Multinak örülök ha sg müködik. :)
De Maria halott, lehet mielőtt kimegyek a hétvégén kitisztítom a dlc-t, max a 2 maradék boss-t hagyom újévre. -
#8473 Fasza én nem láttam kapcsolót. :) -
Ulthane #8472 Én sem kaptam, úgyhogy ez szerintem kuka. Még ezt se képes a Sony rendesen teríteni. -
Ulthane #8471 Hová mész, Dark? Vidd a PS4-et is, hogy tudjuk tolni BB-t. :) -
Ulthane #8470 Mert nem magától nyílik ki, hanem a padlón van egy kapcsoló, vagy biszbasz, azzal nyitod meg, és indítod el a cutscene-t -
Yodamest12 #8469 Használni kell egy itemet, hogy az óránál tovább tudj menni. -
#8468 ez az ember beteg... -
#8467 lobos most broccoli man runt tol :D dlc-s csápos átalakulás-t takar ez :D -
#8466 Nem értem a dolgot, elvileg van egy hely ahol nem enged tovább a játék, erre most mi is a kérdés? :D -
#8465 he? akkor min mennének be? -
#8464 Hova oda vazzze?
Ott álltam ez a fasz bejárat előtt, most mondom de nem nyilt ki. :D
Milyen arcpálma, egy végigjátszásban is láttam hogy azon ment be a srác.
Bugos lofasz, vagy mi? minden item megvan szóval biztos nem az a problem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.15. 20:51:23 -
SlickAdam #8463 oda kene menni zsenike, nem itt magyarazni az arcpalmat :D -
#8462 Meg nyomtátok a kontrolleren a gombokat emlékszem.
Most honnan kéne tudnom hogy ha nem nyilt meg Marika mögött az a trágya akkor mi a baj, nem értem.
Másfelé kizártnak tartom a továbbutat mert sehol nem emlékszem olyan helyre ami kimaradt volna. -
#8461 hogy vitted te végig bbt? Ja segítettünk streamen... -
#8460 má mindegy benyomtam a kontrolleren a rage gombot -
SlickAdam #8459 uristen...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.15. 20:43:42 -
#8458 Nemtudom már
-
SlickAdam #8457 kör alaku lofasz...
az orara gondolsz? [arcpalma] -
#8456 Érdekes megöltem Maria-t de nem tudom továbbmenni a nagy kör alakú lofaszba nem nyilik allul meg az a bejárat....:S -
#8455 Na nekiálltam lenyomom Maria-t.....talán. :D
Nem vágom mintha összefosta volna magát a online rész..... -
#8454 :D -
#8453 okés.majd akkor még búcsúzkodunk. értem az tök jó. :D -
#8452 OKsa.
Kösz, viszont, azért vaárnapig még ráérsz könnyes testnedvtől burjádzó érzékeny búcsút venni. :D
Sógoromék kint élnek és hozzájuk megyek ki, keresztfiamhoz és többekközt....meg hogy lógjak a melóból. :D -
#8451 értem.hát hajrá majd szólj és kellemes ünnepeket :D nyaralsz?xd -
#8450 Jó lenne ja, ha megyek ezen a héten lesz mivel dec 21 - jan 06-ig offline leszek. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.15. 17:09:41 -
#8449 :D hajrá.jó lenne már ha haladnál te is vele.nézném