9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #8568 Én azzal szopok most. Tiszta Amália amúgy a csaj, de még nem jöttem rá a gyenge pontjára. -
#8567 Resi zero áll 93%-on, nem a BB. :) -
SlickAdam #8566 es mi az hogy 93% ? 5 boss van, 1 db 20%. megdöglött mar legalabb a tüzes diszno a templomban? -
#8565 Ha 100% megvan visszamegyek, ámde áprilisig, akkor kb 3-4 játék lesz amivel el fogom baszni az időmet, szóval addigra kéne végeznem. :D -
SlickAdam #8564 -
#8563 Még nem közbe jött egy resident 0
:D
De 93%-os, lassan befejezem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.08. 23:22:28 -
SlickAdam #8562 tenyleg. befejezted mar a DLC-t? -
#8561 :D
oksa. :D -
#8560 ezzel vajaznád reggelihez a kenyeret ? -
#8559 Hol lehet megrendelni? :D -
#8558 Dark megcsinálták fegyódat RL! :D
-
#8557 -
#8556 A DLC mától február 4-ig csak ~3ezer plusosoknak (anélkül kemény 3594Ft)
Ennyiért pláne balgaság kihagyni. -
#8555 :) -
SlickAdam #8554 -
Ulthane #8553 Körülbelül ennyit bír a Sony. -
#8552 Hát csodálkoztam, azt hittem ez már nem lesz, nem is hallottam erről hogy utólagosan kapjuk meg, nem értem egy témánál miért kapják meg fél évvel korábban magyar profillal. -
Ulthane #8551 Hát akkor neked kurva jó, mert én még mindig nem kaptam. :( Kurva anyjukat. -
#8550 LOOOOOL
Most December 21.-én reggel mentem ki külföldre.
Ma néztem vissza az e-mail-eket...........
És 21.-én jött egy üzenet a PS-től hogy végre a BB Platinámért megkapom a jól megérdemelt BB exclusive témát!!!!!!!!!
JUHÉ....így fél évvel a magyar régió után .....:D -
Ulthane #8549 Fogod te még gyűlölni is. :) -
#8548 -
#8547 Elején nehéz volt a játék azt most hogy haladok könyebb lett aztán most forbidden woods és nightmare felé megint nem hagy élni a játék :D Három napja van meg de imádom <3 :D -
#8546 :D neki nem spoiler. Engem is nézett játszani meg másokat, mit gondolsz hogy sikerült neki leölni? :D -
SlickAdam #8545 hogy a faszba ne! "kapu utan var kis meglepi" <--- ez maris szpojler. ezek a meglepik reszei a "Souls" elmenynek. te meg ellövöd elöre, hogy "baaaazzz megfogol ilyedni / seggbe leszel pukkantva hatulrol"...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.01.07. 18:21:51 -
#8544 :D nem spoiler ez még. :D -
SlickAdam #8543 latom mar nyomod is neki a mikro szpojlereket. lehet nem kene. -
#8542 Haverom ma vette meg a játékot. :D
Mennyi szopásnak lesz még gazdája. :D
BB stream....kezdő. :D -
Ulthane #8541 Hosszú még az év... -
#8540 true story bro... :( -
SlickAdam #8539 Kandur az alap jatekot se vitte vegig. -
#8538 Csak a gyengék nem viszik végig a dlc-t :D -
#8537 haj, ja, félreértettelek
de nem, inkább nem...neeeeeeem....
gyüjjön inkább a DaS 3, talán nem sikerül ostobára butítani a keretrendszert! -
SlickAdam #8536 igen, ezzel tisztaban vagyunk. -
#8535 egyrészt emlékszem, másrészt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.07. 10:43:31 -
#8534 -
SlickAdam #8533 asszony facebook-ol a vagodeszkan, hogy tobb honapnyi csípö-fika utan gany BB-t probalgatsz? ill. szem-orvos latott mar, hogy alapbol kepernyö szeleit nezed (ahol az aberralodas vanik)? -
#8532 Helyes :D -
#8531 -
#8530 well, megláttam újra azt az agyalágyult króm aberrációt és úgy döntöttem még sem kell ez nekem...
-
#8529 Közben utána olvastam a dolgoknak. Valószínűleg egy darabig nem lesz 40-es insightom de roppant ötletes.
A pestisdoktor kinézetű csaj akit el reapeltem a csatornában az meg egy side story lett volna elvileg de mivel halott nem fog gondolom feltűnni se henryk se az a hunter a catedralban. Úgy tudom hogy lesz egy asszony is akit a menedékre küldesz akkor szűlni fog valami gyereket és akkor ott kapsz valami itemet ami fontos de ez lehet az iosefka klinikán lesz. Meg elvileg van egy karakter aki gyilkos és ha oda küldöd mindenkit lemészárol a g*cibe . Pscommunity-n azt javasolták hogy klinikára olyanokat küldjek akik nem szimpatikusak (nem mintha lenne épeszű karakter a játékban)