9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Samurai84
    Bloodborneban meg plàne jó ha speed fegyód van, erre épül a harc mechanika is hogy tàmadj oldalazz csinàlj openingeket. DSben bebújok valami fainabb pajzs mögé és kivàrok :)
  • Ulthane
    Fele annyi idő alatt sikerülne gyors fegyverrel.
  • Amiga
    Én pont Master Logarius-t szoktam fejszével szétcsapni.
  • Ulthane
    Minden fegyverrel le lehet nyomni mindegyik boss-t, de nem mindegy, hogy mennyi idő alatt.

Például Logarius egy irtózat szívás lehet a fejszével. Épp ezért érdemes egy gyors, és egy nehézfegyvert is kimaxolni, és megtanulni. És váltogatni. Sztem.
  • AntiHero
    Megszokás kérdése. Én Axe-hoz építettem minden stratégiám. Nyilván nem gyors, de minden fegyverhez van egy "stílus"..aztán kinek mi fekszik jobban. :)

Pl a "pizza Cutter" (Whirligig Saw) iszonyat tetszett mint fegyver. Feltoltam maxosra..de nem voltam vele olyan jó mint Axe-val. Bár idővel tuti megtanultam volna azt is használni, de hagytam a francba. :D
  • Ulthane
    Hát, bár én is axe-függő voltam, messze nem tökéletes mindenre. Legnagyobb hátránya, hogy lassú, és ezt gyakorlatilag semmivel nem lehet kompenzálni. Szépen lassan tértem át a vajazóra, s most már vallom, a gyorsaság megfizethetetlen. :)
  • AntiHero
    1 fegyód legyen de azt ismerd ki teljesen, meg legyen maxos! Én a Fejszével mentem végig...még a dlcben is. Tökéletes volt mindenre.
  • Ulthane
    Lehet, hogy ők már tolták a DLC-t.
  • xyz123xyz
    Másoknak olyan fegyóik és ruháik vannak amik nekem nincsennek,pedig azt a részt már régen elhagytam.
    Pedig körülszoktam nézni mindenhol......
  • Samurai84
    Igen, eddig tényleg ő a legnehezebb akivel from jàtékban talàlkoztam. Még a Squalid Queen volt ilyen mikor a màsik boss-t beidézte.
    Annyi progressziót sikerült elérnem hogy az első fàzisàt màr tudom. A kardjàt ki szoktam lőni, csak a parry megy nehezen mert eddig nem hasznàltam.
    Amúgy màr bànom az STR karimat, DS3at tuti skilles gurulós, staminàs builddel kezdem... Làtok neten olyanokat hogy pisztolyokkal meg ilyen zsebkésekkel olyanokat sebeznek a skill 3s a bloodtinge miatt... kirkhammerrel kétkezesen 630 körül zúdítottam valamire én is, de az fàrasztó.
    Mindegy. Napjai meg vannak szàmlàlva ;)
  • xyz123xyz
    Köszi :) akkor még próbálgatom :)
  • SlickAdam
    20 proba BB-ben egy komolyabb boss-nal olyan, mint mikor elmesz haverral inni es veretitek a feleseket, szorakoztok.

aztan a 21.-tol felfele egyikotok elkezd megvadulni valamilyen erthetetlen oknal fogva es bar jo haverok vagytok, nemsokara egymasnak estek verbalisan es/vagy ököllel.
  • Ulthane
    Itt pont meghaltam a végén, ez a jó videó

És 4+, nem három. :)
  • Ulthane
    Logarius az egyik legszemetebb patlány. Egy titka van: szét kell verni mindig a kardját, amit lebasz. Illetve parry. Én első végigjátszásra nem tudtam lenyomni, a második-harmadiknál kihagytam, viszont NG4+ban már felszívtam magam, és feküdt a rohadék. Íme.

Álmomba ne jöjjön elő. Nem emlékszem, hányszor próbáltam, de olyan 30-40-szer biztosan. Vagy több.

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.02.15. 08:15:51
  • Ulthane
    A 20 az semmi. Majd 120-nál mondhatod, hogy egy ideje próbálom már...
  • xyz123xyz
    nekem szerencsére 75% hp mindig lemegy,de utána ....... egyszerűen ledarál :)
  • Samurai84
    Hehe :D 20x??? Az még kevés... én ezt a féreg Logariust üldözöm már 2. napja és eddig a legjobb eredményem az 50% HP volt. Egyszerűen hihetetlen. Nem tudom szavakkal leírni.
  • xyz123xyz
    Ez nem igaz nem tudom,leölni lapurence the first vicar vége fele mikor tüzet köpköd mindíg lenyom eddig már vagy 20x próbáltam de semmit :'( lvl 106-os vagyok.
    Valami tipp ? vagy csak én vagyok béna.......
  • Samurai84
    Most vagyok Cainhurstben. Kegyetlen jól néz ki az a hely, eddig ez a kedvencem. Most Logaritmussal küzdök, de eddig nem jöttem rá mi a titka... a stick-and-move eddig bejött, lement kb. 25% az életéből, de aztán mégse :D Aztán vár Shadow of Yharnam, az út már megnyitva hozzá... Két ellenféltípus van akire nincsenek szavak mennyire idegesítő és gyűlöletes: az egyik a Snatcher a másik ez a sok vérpotrohos pókbanya a kastély udvarában. Mindkettő legyőzhető, de csak egyszer nézed be őket. 2 max. 3 ütéssel véged. De eddig jól haladok, Hunter Axe, Kirkhammer, Pistol, Torch, ezeket használom-fejlesztem, eddig nem nagyon volt ellenfél. Habár olvastam hogy bizonyos ellenfelek ellen a Saw Cleaver jobb mert van valami serration damage-e ami ezeknek nincs.

• Ulthane
    :-D

Annyira bírom, hogy ennyire tetszik neked ez a sorozat. :) Meg azt, hogy kívülről kened-vágod az egészet.

Én is várom na, meghoztad a kedvem hozzá a DaS 2-vel. :) Legalágg lesz kivel értekezni majd róla.
  • LBandi77
    Engem nem érdekel az a szakértés ami mindenhol folyik hogy 28 vagy 32 fps hogy szürke vagy túl sötét,ha tetszik és élvezem akkor tolom.A Gt-t leszámítva az összes játékkal nem játszottam annyit mint a soulsbornokkal.
  • LBandi77
    Szerinted?
  • Ulthane
    Mondom, hogy szakértő vagy. Várod már DaS 3-at, mi?
  • Myselor
    na látod elég nehéz az is.:) főleg hogy te felidegeltd magad és félbehagytad xd
  • LBandi77
    Ha beveszed azt a wolf pelletet 3 -4 ütés fölmegy az a csík nyomsz neki 2 visceralt brutálisan sebez.
  • Ulthane
    Helló Bandi. Na jó, de azért te egész jól nyomod ezt a From-témát, még mindig sokkot kapnék azért, ha Logariushoz kéne mennem, így az ötödik végigjátszásra is. :) Buff ide vagy oda.
  • LBandi77
    Hát az az igazság,hogy minden from játék csak elsőre nehéz,a bb-ben nemrég indítottam a 3.karaktert most a vajazóval.1percnél tovább csak rom meg a dlc bossok éltek.pellet meg áramos buff és megmozdulni nem tudnak csak esnek össze.
  • Ulthane
    DLC-t félbehagytam, az valóban nehéz, mint ahogy írtam is.

Az alapjáték az vicc. BB-ben a legkönyebb boss is nehezebb, mint az ottaniak 80%a.
  • Ulthane
    A DLC az szopatós DaS 2-ben. Az első bosst megfektettem, nem volt könnyű, a másodikat baromira nem ment, de még koopban sem. Felhúztam magam, és letöröltem a francba. :)
  • SlickAdam
    DaS utan hirtelen a BB is szopat a mas jellegü harc es gyorsabb tempo miatt.
    összessegeben valszeg ugyanolyan nehez, mint DaS1 es DeS.

alap DaS2 az vicc.
  • Myselor
    meg egy másik pár akikhez nem volt már türelmed. ala dlc bossok :D ja és az első nehezebb mint a 2 ez igaz:)
  • Ulthane
    Gondolom attól függ, melyik DS. Én először toltam a BB-t, életem első From-játéka, és véreset szartam tőle időnként. De imádtam. Aztán Bandi rábeszélt a DS2-re, és meglepően könnyű volt a játék legtöbb része. A bossok mindenképp, egy van benne talán, ami izzasztó.
  • Myselor
    hát kinek melyik a nehezebb.mindkettő nehéz a maga módján de ha beletanulsz az egyikbe utána már a másik nemtartogat nagy meglepetéseket:)
  • xyz123xyz
    Dark soul játék mennyire nehéz ehez a játékhoz képest?
    Vagy egy szinten van a 2 játék nehézségi szintje?
  • darkSectorxxx #8574
    Véresen komolyan ja. :)

Resi zero még legalább 2 délután betart, szerintem hétvégén lesz energiám folytatni a BB.
    Ott vagyok mikor le kéne menni a kútba a 2 csicska szörnyhöz, de azt hagyom későbbre.
  • Myselor
    vajas eperlekváros kenyeret kennél igaz?
  • darkSectorxxx #8572
    Nem, véresebben :)
  • SlickAdam
    igy-e?
  • darkSectorxxx #8570
    Én használnám. :)
  • Ulthane
    Ez de király, rohadjak meg, vennék egyet, és kitenném a falra.