9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • partizan182
    Ludwig - ded
    Living Faliures - ded (elsőre, mondjuk piss easy volt)
    Maria, here I come :)

Jó ez az Old Hunters, nagyon adja.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2016.03.04. 11:18:17
  • Samurai84
    Egyik szemem sír a màsik nevet. Reggel mondom teszek egy próbàt Amyval elvégre könnyebbnek tünik mint Csigusz.
    Elsőre lenyomtam, miutàn a szerencsének köszönhetően egyik ugràsa utàn màr nem volt elég staminàm elugrani, meglepő felfedezést tettem :) onnantól kezdve piss-easy.

• Ulthane
    Ebrietas az egyik legköcsögebb, mellesleg Moby szerelme. Sünt szartam, mire legyőztem, de meglett. :) Amygdalanak az első fázisa elég könnyű, a második fázisban csak szaladj be a segge alá, és vajazd ki az ánuszát! Amikor felugrál közben, kell néha a mázli is, de kis szerencsével túléled. :)
  • Samurai84
    Köszi a felajánlást, ha nagyon nem fog menni behívok valami helpet. Még próbálkozok, mert 200 próba alatt azt lehet mondani nem is akartad igazán.
    Igazából csak ide jövök kibeszélni a fájdalmat mikor 1mm-en múlik a bódottá' :D Meg mikor Vialt kell farmolni mert felégeted mind a 300at ami nálad van. Ezt a gyűjtögetést remélem DS-ben megússzuk.
  • darkSectorxxx #8644
    Amigadala-hoz tudok szolgálni egy olyan taktikával amihez no damage-al megölöd.
    Ebrietas-hoz is van ilyen, de az nem egyszerű, de neked segítene túlélni. :D

Haverom kinyírta kb 60-70 próba után, de kicsiket sebez NG-ben....hallom te is itt vagy NG-ben még akkor neked kis gyakorlással fog menni.

Ha kell help, akkor bárhol elérsz, twitch pl lentebb vagy ps4-en darkSectorUS / darkSectorHT
  • Samurai84
    Ahogy nézem ez az Orphan of Kos egy igazi tirpák, nem semmi amiket művel...az a szőnyegbombázás bullshit attack. Na aki azt kitalálta, annak nagyon beteg gyerekkora lehetett.
    Még mindig Ebrietassal és Amygdalával (egyszer majdnem meglett 1mm élete maradt) szenvedek. Crow of Cainhurst is kinyír azonnal...(ezt nem is értem miért, a tetves Cainhurst rend tagja vagyok miért támad meg??) Nightmare of Mensis pedig ultrakemény, nem is értem ezt hogyan gondolták a japók. Beszerezném a kiegészítőt is, mert kegyetlen jó játék, csak lassan DS3, meg már Siege-zni is kellene, és addig nem fogom tudni végigvinni az alapjátékot sem...
    Amúgy ez az utolsó két helyszín (Nightmare Frontier és Mensis) nagyon nem tetszik. Irtó kemény, pedig LVL70 vagyok, Kirkhammer+9, de néha a sima mobok úgy beaprítanak hogy öröm nézni. Kár hogy nem hamarabb lett PS-m, mert DS miatt így már nem lesz időm NG+-ozni, pedig co-op boss aprítások jók lettek volna. Meg a Chalice D-k... Meg kipróbálni más utakat. Mennyi tartalom és milyen kevés idő :(
  • darkSectorxxx #8642
    Váó akkor lehet menne a LV4 harcom tovább amit kitaláltam zsírosdeszka akkor ha kos meghalt teszek egy próbát. :)
  • Ulthane
    Numbing mist.
  • darkSectorxxx #8640
    Tud valaki megoldást pl arra hogy Amelia-ra milyen cucc hatna amikor tölti az életét, hogy ha nem ütök erőseket, mivel tudnám legalább szinten tartani?

Van ilyen módszer?
    Mert az kéne akkor. :D
  • darkSectorxxx #8639
    Ugye hogy fasza játék. :D

Nekem is voltak időtlen időkig tartó küzdelmeim....egy boss-al LV4-en 35 órát harcoltam! :D
  • Samurai84
    Hát kitanulod... az is egy kifejezés. Olyan 500x nekifutottam az öregnek :)
    Dark Soulsban soha nem parryztam, itt valahogy rákaptam és iszonyat jó.
  • darkSectorxxx #8637
    Jaja, nem vészes ha kitanulod, de az elején?
    Én parry nélkül öltem meg mindig ezeket. :)
    Most a DLC-ben kénytelen voltam parry-zni.
  • Samurai84
    Most megy Ebri, valóban vannak turpisságai, meg hát nem egy szépség. Fun fact: lemegy előtte Celestial gomba és ugye keresem a továbbvezető utat. Sehol egy kapcsoló, semmi. Már próbáltam pray gesture-t a nagykapunál, mert ott láttam egy hullát ilyen pózban azokban a körökben... tettem még köröket az egész területen, de semmi. Aztán idegességemben rávertem egyet az ablakra... Gyakorlatilag csak 1 órát kavarogtam emiatt, mert nem volt egyértelmű, hogy az törhető...
    Loginál szerintem egyszerű a stratégia:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. a hullámzó koponyákat keresztüldasheled, 2. bemész mögé, ráversz 2-t. 3. mindig a jobb oldalára dashelsz és nem talál el az arcba robbanó koponya. 4. figyeled az életét, közel maradsz mert ==> 5. leül buffolni, ezt nem hagyod, be mögé, backstab. 6. kicsit bedurvul, de nem vészes. tartod a távolságot, mikor jön gun parry, kibelez, ismétel. 7. ha lerakja a kardot, azonnal szétlövöd.
    Persze leírva minden könnyebb mint gyakorlatban.
  • darkSectorxxx #8635
    Ezek amúgyis piszok könnyűek, az áramos is amíg nem látod a gyenge pontját, de ezek könnyűek, ami nehézség inkább Ebrietas és Logarius, ezekből is a Logarius amin én nem találtam még fogást, Ebrietas-t már kitanultam hálisten.

DLC-ben így visszagondolva Ludwig aki erős, és a Tüzes farkas aki számomra még egy rejtvény amit meg kell oldanom.
  • Samurai84
    Szerintem lassan végzek az alapjátékkal... Lement elsőre Paarl, One Reborn. Szerintem túl erős voltam hozzájuk mire ideértem, igaz nekem kimaradt Hypogean Gaol, mert nehéznek éreztem nagyon mikor odakerültem, így meg már túl könnyű volt. Jobban jártam volna ha még az elrabláskor kinyírom Paarlt, mert sokszor hiányzott a jó kis villám sebzés.
  • darkSectorxxx #8633
    Nem vagy gyökér, mindenkivel megesik az ilyen, ezért vagyunk hogy segítsünk egymásnak.
  • zoliologia
    Köszönöm srácok,kicsit régen toltam vele,én úgy emlékeztem hogy az L3-at kell benyomva tartani és úgy fut,a kört lenyomva meg sem próbáltam.Ez van,gyökér vagyok,köszi a segítséget!:)
  • darkSectorxxx #8631
    Kör nyomvatart.
  • LBandi77
    Vagy elromlott a kontroller,futni lehet benne.
  • zoliologia
    Sziasztok!

Egy ideje már nem játszom a Bloodborne-al,de most megint elővettem hogy folytassam,és nem fut a karakterem.Kivették a futást vagy mi?Lemaradtam valamiről?
  • darkSectorxxx #8628
    Hát túl sok nem lehet. :D
    max a duflája. :D
  • Ulthane
    Van, kérdés mennyi. Én is rendelek egyet. :)
  • darkSectorxxx #8626
    Oks ezt már rendelem is. :D
    THX
    Gondolom van posta magyarra.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.22. 12:42:29
  • Ulthane
    Darky, nézd mit találtam neked!
  • Ulthane
    Na, elkezdtem tolni Lawrence-t. Egyelore o all nyeresre.
  • Ulthane
    Ez látszólag rémkönnyű, azt nem tudjuk, neki ez hányadik nekifutásra ment. A viscerallal mazlija volt, hogy nem robbant Logarius, de amúgy tényleg jól cisnálta. Hát nekem nem ment így. :)
  • darkSectorxxx #8622
    Ő meg Ebrietas a legkecibb.
  • Samurai84
    Lenyomtam a nyomorultat! Nem skill, de örülök, hogy megszabadultam tőle:
    https://www.youtube.com/watch?v=jUSOGhASwCI&feature=em-upload_owner#action=share

Kicsit sok volt a parry amit benéztem / elkapkodtam, de már nagyon izgultam :)
    Majdnem lecsüccsent Shadow of Y. is, 2-nek maradt 1-1mm élete, erre megidéztek egy rohadt kígyót...
  • darkSectorxxx #8620
    Az amit élőbe összeraktak és a játék védjegye, a borítókon is rajta van a Hunter kezében. :)
    Mint egy régi borotva. :)

Fent a banner alja nem látszik, ott van a kezében, neten beird a google képeknél hogy Bloodborne és 100 képből 90-en ez lesz.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.16. 19:42:40
  • xyz123xyz
    Melyik fegyó a vajazó ?
  • darkSectorxxx #8618
    Link? :)
  • LBandi77
    Itt 1 srác nemrég kezdte a BB.-T. https://www.youtube.com/watch?v=JJ8pf4Ea63s
    kb. Szerintem így kell nyomni ezt a játékot. Legalábbis én is hasonlóan játszom.
    Utoljára szerkesztette: LBandi77, 2016.02.16. 19:16:54
  • Samurai84
    Te nyerted a nyelvi dekóder versenyt. Igen arra gondoltam hogy ujraelosztani a pontokat, de akkor ezek szerint nincs ilyen.
    Amugy ha nyomod a baba előtt a dreamben a gesztusokat, akkor reagàl ő is.

• Ulthane
    és tééééééényleg, lehetett menni a nyanyákhoz, DaS2-ben újraosztásért. Ott a pont.
  • darkSectorxxx #8614
    Én sem értem. :D
    Respect funkció tudtommal nincs a játékba, van ez az animáció, amit már nem emlékszem a játék minek ír, de azok közt nincs respect.
    Azok animációk.

Hogy meghajolsz meg integetsz és erre érti szerintem ez a respect dolgot.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.16. 14:44:37
  • n000rbi
    Respect, Emoticon? Mijazúristenről beszéltek ti?? :D

Szerk.:
    Lehet kezdem érteni mire értette a respec-et: DaS2-ben újra lehet osztani a pontokat egy bizonyos tárgy segítségével.

@Samurai84: Ha a fentire gondoltál, BB-ben erre nincs lehetőség.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.02.16. 14:41:51
  • Ulthane
    Respectre? Dehogynem, úgy hajlonghatsz, ahogy akarsz a megfelelő gesztusok használatával.
  • darkSectorxxx #8611
    Respect?
    Az emoticon-okra gondolsz?
  • n000rbi
    Mire?
  • Samurai84
    Amugy BBben nem lesz lehetőségem respecre?