9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Ulthane
    Minden megmarad. A fegyverek szintje, a kiegészítők, az inventory tartalma, a képességeid, stb. Kezded újból a sztorit, minden ugyanúgy lesz, néhány új ellenségtípus, meg az ellenfelek erősödnek.
  • WhiteStar
    Hi! Nemrég kezdtem, romnal járok és elég sokfelé olvasom ezt az ng± dolgot. Pontosan hogy is működik ez? Teljesen nulláról indulok ha új gamet kezdek? Mik maradnak meg ha nem? Az első körben elszalasztott / hibás döntések resetelnek?
  • darkSectorxxx #8686
    Kell szerkesztenem egy képet! Még! :)
    kb 1 óra addig összeszedem minden erőm és valahogy szembeszállok a szerintem eddigi leg kilátástalanabb küzdelemnek. :D

Nem csak Boss hiányzik...egy Hunter is, runa, meg itemek....szoval ez a BB nekem itt nem ér véget!
  • SlickAdam
    ja meg nincs meg mindegyik boss? azanyadat akkor mit forumozgatsz he? raerösen...
  • darkSectorxxx #8684
    Áh felejtős! :)
    Quantum Break lesz majd a válaszvonal! Április 5. :)

Addig BB egyértelműen. Sőtt az is lehet a DS 3-al megvárom Uncsi4-et!

Nem erőletetem ha nem megy ez a Boss, de ha unatkozok miért ne. :D
  • SlickAdam
    inkabb hagyd lassan kihulni! mindjart itt a 3. szósz, ki kene fujnod magad elötte, különben csak a rinya lesz...
  • darkSectorxxx #8682
    Összeszámoltam 26495 percet játszottam Bloodborne-al.

Persze még nincs vége, vannak visszamaradt dolgok amiket meg kellene csinálnom.
  • darkSectorxxx #8681
    Azt komálom mikor Lobos dudolja a zenét Ludwig-nál, iszonyat irritáló a zene. :D

Ja és én is ezt nyomatom, amit pl Lobos is, egy olyan taktika, a magán stilusomhoz, egy olyan taktikát keresek mindig, vagy csipegetek el utólag, hogy a Boss-okat ne váletlen győzzem le, hanem tudatosan. A hiba még becsúszhat, de ne legyen akadály a NG+ -ok száma, a sebzés semmi!
    Csak mindentől független menjen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.14. 09:48:49
  • darkSectorxxx #8680
    Nokedli:

Nem tudom miért ez a neved ha végigtolod a BB-t! :D Na mindegy. :D

ELSŐNEK szögezzük le, hogy LobosJr egy megszállott, ő százszor annyi időt tölt ezek előtt mint én. Dark Souls széria meg minden.
    kibaszott van érzéke, tehetsége. Türelme talán nagyobb mint nekem. Ő pénzért csinálja!!! :D
    Biztos szeret játszani, de neki ez egyféle plusz dolog is, unszolja.

PERSZE Lobos is egy ember csak, annyit hibázott már ő is, ezeket max gép tudná mindig rendesen megcsinálni, csak kitartó.

Lehet egyszer én is kedvet kapok erre, de az már csak NG8+ -ban! :D

Én magamnak bizonyítok és elégedett voltam már a DLC előtt is.

Voltak páran PS4 topikban akiktől azt hallottam hogy ez nem fog menni, mert tudták sokan hogy nem szerettem a Dark Souls-t, de azért nem vagyok egy Lobos 2, de bebizonyítottam MAGAMnak főként, és talán a többi embernek is, hogy én nem a levegőbe beszélek, valamint nem a nehézség kitartás hiányzott belőlem D2-nél sem, hanem amit őszintén mondtaam, látványra sem az én stílusom, meg a mechanika sem volt szimpi. :)

Na de a lényeg!!!!!!!!

Nem! nem lesz gond!
    NG2+ után NG3+-ban lesz asszem hasonlóan erős sebzés a bossoknál.

Haverom NG2+ -ban van és még nem vette meg a DLC-t, de megy előre, nem tudja mit csinál még, nagyon tanulékony, próbálom néha baszogatni néha, hergelni, de az a baj hogy nem látom még a mozgásán ezt a rendszerességet, persze mondtam is neki, ne vegye fel, én is elkezdtem valahol, 400 óra után nekem más látni ezt.
    Mondtam neki, nézzen vidiket, gyakoroljon, menni fog.
    Meggyőződésm hogy mindenki képes MINDENRE!
    Csak a kitartás szab határt, és alakítja ki a különbségeket a játékosok közt.

Ja és ha nem szereted a BB-t esélyed nincs hogy ennyire elmélyülj benne. :)
  • SlickAdam
    memory lane...
  • Ulthane
    Fiam, meg nem állsz a platináig! Tessék nekiesni! Aki egyszer ebbe a topikba vetődik, onnan nincs menekvés. Távozni csak úgy lehet, ha a zsebben a platina!
  • Samurai84
    Inkább arra gondoltam, hogy DS-ben nem kellett farmolnom soha (tudom, hogy lehetett ezt azt), nem szorultam rá. Az Estus sokáig kitartott. Iszonyatosan várom a 3. részt, amit videót láttam belőle kb. 45 perceset, az nagyon komoly volt. Ezután kíváncsi leszek mivel áll elő a From Software, mert az eddigi munkájuk zseniális. Emlékszem hogy annak idején a Demons miatt vettem PS3-at, úgy, hogy azt sem tudtam mi az, csak mindenki áradozott róla, de azzal a megjegyzéssel hogy kössem fel a gatyát ha nekikezdek. És nem tudtam letenni. Aztán a DS Prepare Edition, majd a Scholar PCn (istenkáromlás :D).
  • darkSectorxxx #8676
    Ezért mondom hogy nem szenvedés! :D A játék olyan része amit utálsz, de mégis szeretsz majd. :D
  • Samurai84
    Nem szenvedés volt, élveztem (majdnem) minden percét. Azért mikor Logi eszembe jut, meg hogy közel járt a TVm a selejtezéshez... szóval voltak meredek pillanatok.

• darkSectorxxx #8674
    "Ami nem tetszett: a blood vial farmolás"

Mindenki utálja, de játékelem.
    Mivel így is végigszenvedted velünk együtt, ezért annyira nem lehetett nagy akadály! :D

"Ha még nincs PS4-re játékod és bizonytalan vagy, hogy mit vegyél meg akkor EZT!!!!!!"

Nagyon sokan megélték már ezt a pillanatot! :D
  • TDC Geronimo
    néhol a zene??! A zene mindenhol eszméletlen jó volt :)
  • Samurai84
    Pörög a stáblista :(
    Ami tetszett: hangulat, helyszínek, a pályafelépítés, ellenfelek, harc-mechanika, néhol a zene, hangok rendben voltak. Nagyon elborult az egész, viszonylag jó az angolom, de megmondom, ha nem olvasom el a PSC-s cikket ami egy srác rakott össze a story-ról, akkor csak kb. negyede állt volna össze a képnek.
    Ami nem tetszett: a blood vial farmolás, az NPC hangok néhol "ZS" kategóriásak, nem tudom ez hogy működik de én pl. "covenantokkal" sem nagyon találkoztam. Cainhurst VIleblood voltam, de kb. zsák szart nem ért, egy hasznavehetetlen rúnán kívül.

Szerintem sok minden kimaradt, NG+ban majd behozom alkalomadtán, igyekszek DLC-t is beszerezni hozzá.

Ja, megvolt az első PVP-m, amit elvesztettem, de szoros volt, pláne a vége, sőt majdnem egy Visceral is összejött csak elbénáztam :)

ajánlás: Ha még nincs PS4-re játékod és bizonytalan vagy, hogy mit vegyél meg akkor EZT!!!!!!

• darkSectorxxx #8671
    Vetted a lapot akkor. :DDDDDDDDD
  • Ulthane
    Axe-pörgés foreva!
  • darkSectorxxx #8669
    1 charge attak sebződése után. :D

• darkSectorxxx #8668
    Haver darál éppen a BB-ben!

NG+ -ban van...ennyire pöttömöket sebeztek volna régebben a Boss-ok!!!?!??!?!????!

OMG!

BB NG+ stream
  • darkSectorxxx #8667
    Igen van ilyen, ez nem skill.
    "Persze valami űber DLC-s fegyóval, meg gondolom végigfarmolva a Chaliceokat. "

Amit én csinálok az független a sebzés mértékétől.
    Ha kell a végtelenségig tudom kerülgetni azokat akikkel leszenvedtem ennyi órát, mert néha csak azért hagyom hogy megöljön hogy bizonyos dolgokat lássak. :)
  • Samurai84
    Ha azt nézem, hogy milyen kevés időm van sajnos játszani, akkor örülök, hogy egyáltalán eddig eljutottam.
    Láttam videókat, hogy srác bemegy, és kb. 1 perc alatt lenyomja Csigát, semmire nem volt ideje. Persze valami űber DLC-s fegyóval, meg gondolom végigfarmolva a Chaliceokat. Chaliceból is egyfélét építettem, kb. 3 szintet jutottam benne mikor jön 3 óriás hájpacni, aztán mentem vissza story-ba.
  • darkSectorxxx #8665
    Én sem azért irtam hogy ne mutasd meg a küzdelmeket, pont ellenkezőleg.
    Nyugi valaki még ennyire sem tudja legyőzni, nem vagy gyenge....

Csak én szeretek kielemezni. :D
  • Samurai84
    Persze, nem is azért mutogatom hogy mekkora skiller vagyok :D Sokmindent benyeltem tőle, előzőekben kevesebbet, de ott megfogott azzal az instakill nekemrontással. Ez a bajom amúgy a játékkal, hogy ha véletlen lenyomsz valakit elsőre, akkor abból semmit nem tanulsz... Majd meglátom mire megyek NG+-ban, bár kétlem hogy belekezdek, április közeleg, DS, miegymás, valamint a játék sem az enyém sajnos - bár be fogom szerezni DLCvel, mert még sok dolog van amit nem próbáltam. Szerintem azzal kezdek majd NG+-t.
  • darkSectorxxx #8663
    A győzelemhez az járult hozzá, hogy brutálmód sikerült megúsznod a lézert, ez tutira nem tudatos volt egyelőre részedről ezt látom a mozgáson.
    Valamint nagyon merész húzás volt a közelében maradni a végén! :D

Bátor vagy bazze. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.05. 18:21:50
  • darkSectorxxx #8662
    Ulthane is inkább offensive volt az elején még. :D
    Aztán gyakorolta a kitérést. :)
  • darkSectorxxx #8661
    Belinkelem a vididet ha nem haragszol, hogy ne kelljen másoknak a linkekkel szórakozni. :D

• darkSectorxxx #8660
    Megnéztem a meccset, annyi hogy állat, első sikerélmény, viszont én picurit ha feljebb lépsz újabb NG+ -okba vagy akár még a DLC-nél is, nehéz lesz egyelőre, ez még az a harc amikor nem érzed a boss-okat.

Majd kíváncsiín várom a többit is, akár stream-ben, megnéznélek mozgásban hogy fejlődsz majd mert ha nem, akkor tudok segíteni. :D
    Úgy hogy lassan vial-t sem kell nagyon használnod, akár ütéseken keresztül tudsz menni mintha szellem lennél. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.05. 18:13:35
  • darkSectorxxx #8659
    Csak így tovább tesó. :) Menni fog!
  • Samurai84
    Meghalt a rusnya dög:

https://youtu.be/jdSi4mlyxCk

Már kezdem a Vérhollót is érezni, lassan a katedrális lesz a temetője a parasztjának.
  • darkSectorxxx #8657
    Miért kibaszás?
    Tudtad hogy nem lehet elmenni úgy a játék végéig hogy az elejét ne csináld meg? :)

Itt ez nem egy szokásos DLC, nem fegyverskin, amit aktiválasz azonnal, ez a story egy elágazása, becsatlakoztatva a játék történetének egy pontján, ami nem véletlen müködik így.....:)

A kibaszás a DLC nehézsége.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.05. 16:34:22
  • Samurai84
    From Software játékban nincs kibaszás. Ez mind feature.

• pucu9011
    Köszönöm a segítséget. De ez jó nagy kib@szás azért...
  • Ulthane
    Maria jo volt, szet lehet parryzni. Aztan utana jon a fekete leves, Kossal. Na, oda kosd fel a gatyad. Vereset fogsz szarni. :)
  • Ulthane
    Gyakorlatilag ket kotelezo boss van addig csak: Geszkony fater es Amelia. Utana tolhatod is a dlct.
  • darkSectorxxx #8652
    De, viszont most már nem fontos egyedül, egyszer lenyomtad, most hivhatsz segítséget! :)
  • LBandi77
    De ez pontosan azt jelenti.
  • pucu9011
    Sziasztok ! Remelem valaki tud segiteni. Vegig vittem az alapjatekot (Gehrman megoltem). Viszont az osszes hely ahol eddig jartam az elveszett igy viszont nem tudom aktivalni a dlct. Ugye ez nem azt jelenti, hogy megint vegig kell verekednem magam a Cathedral wardig? Azt hiszem ott kell aktivalni a dlct .
  • darkSectorxxx #8649
    grat. :P