9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#8809 Majd nyomhatnál streamet bár hétvégén nem nagyon leszek -
Bandicoot #8808 Igen a DLC a lemezen van. A mellékelt kis online leírás (a Hunters dlc-ről) is azt írja hogy ha megvetted a dlc-t VAGY ha a GOTY-al játszol akkor hogyan juthatsz el a dlc területre. -
Bandicoot #8807 A GOTY-ban én úgytudom a lemezen van. Rákerestem neten kb mindenhol ezt írták. -
#8806 DLCt tuti nem használták fel? Ha jól tudom az kódos benne -
#8805 Bazzeg...makker -
Bandicoot #8804 Jatekaim.hu használtan.
Napok óta nézegettem, van fent új 13500-ért de úgy voltam vele majd UC4 után. Erre ma felkerült 11-ért namondom ennyiért má csaknemhagyom ott.:) -
#8803 Amúgy csak az én kedvemért vette meg, szóval....:D -
#8802 Honnan sikerült 11-ért? -
#8801 Hát sejtettem, de nem hittem hogy ez bekövetkezik!
Gratula, várom élménybeszámolót!
Esetleg stream?
NG7+ -ig ne tovább. :D -
Bandicoot #8800 Nem. Teljesen kimaradt a BB elött váltam meg anyagi okok miatt a ps4-től és idén vettem új gépet. Most pótlok. -
#8799 Te még nem toltad BBt??
De jó neked, hogy friss lesz az alap meg a DLC is :( -
Bandicoot #8798 No urak hölgyek és Darksectorxxx ( ) beújítottam egy BB Goty-t 11k-ért, hétvégén csekkolom, bár UC elött nemigen akarok belezuhanni. Aztán büfizek véleményt,nekem ez a cucc még új én ős DS-os vagyok inkább.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.29. 21:11:52 -
#8797 Nekem se. -
SlickAdam #8796 jep -
#8795 slicknek nem BB volt az első mégis számára az a legjobb souls játék -
#8794 Értem, biztosan igazad van. Talán ezt hívják úgy, hogy az újdonság varázsa.
Ezen felül BB témaválasztása nálam telitalálat, ez a lovecrafti világ, harcstílus, maga Yharnam iszonyatosan bejön nekem. Ennyire az Arx Fatalis óta nem éltem bele magam egy játékkörnyezetbe, mint a BB-ban. -
#8793 hát igen de mind a 3at szeretem nagyon.a bb is biztos tetszene ha tolnám mégjobban.de őszintén annyira az nem izgat. -
partizan182 #8792 Ja, a DaS2 kicsit outlier ilyen szempontból, azért a többi objektíven jobb :) -
#8791 élő példa vagyok dark souls 2ben tanultam meg játszani azt vitte végig először mivel az első rész nem ment normálisan a gépemen .imádtam a kettőt sokszor végigvittem aztán az első részt is.most pedig 3ik végigjátszásnál járok a 3résszel és az a kedvencem utána az első rész aztán a 2 .BBhez nem volt szerencsém csak végig néztem.eleinte nagyon odavoltam ezért is de mára már annyira nem.a dark souls előbb van nálam valamiért:) -
partizan182 #8789 Akkor azért érzel így, érdekes cikk róla:
http://www.kotaku.co.uk/2016/04/27/youll-never-get-your-first-dark-souls-experience-back
Tehát nem azért mert a BB jobb/rosszabb mint a DS hanem mert neked ez volt az első valódi SoulsBorne élményed (lepattanós 1 óra DS nem számít, az is nagyon tipikus mindenkinél). Én a DS1-el érzek így. Aki DeS-el kezdte az csak arra esküszik. Sőt, van olyan kollégám aki szerint a DaS2 a legfaszább, csak azért mert neki az volt az első.
Tényleg, itt van bárki is akinek a saját From-listájában nem a legelső élménye volt a top? -
#8788 Az első Dark Souls még PS3-on. Csak akkor még nem tudtam, mivel játszom. Elkezdtem a játékot, jött egy kardos, megölt. Újrakezdtem, jött egy másik, hátbarúgott, meghaltam. És ezt így egy órán át, amíg rá nem jöttem, hogy ez nem az én játékom. :-)
Aztán jött PS4-en a Bloodborne, először nem is vettem meg, pont ezért, aztán jöttek az értékelések és lázba hoztak. Az első órám hasonlóan telt, de itt nem éreztem öncélúnak, hogy csakazértis továbbjussak.
BB után megvettem a DS2 remasteredet, de az annyira nem adta, illetve nem tudtam átállni a pajzsra. Úgyhogy DS3-ban is tűzlabda meg nyílpuska van a bal kezemen, mert már BB style-ban tolom azt is.
-
partizan182 #8787 Melyik volt az első From játékod? -
#8786 Nagyon jó a DS3, de arra is ráébresztett engem, hogy a BB egy más szint. Ez egy szinte tökéletes játék, egy komplex és mégis elképesztően egységes stílussal. Szívből remélem, hogy BB2 lesz majd egyszer, bár őszintén szólva ez a játék így is mestermunka, a kategóriáján belül elévülhetetlen érdemekkel. -
#8785 Kemény kis bug. :D -
#8784 Én néztem a videót de nem látok 3:02-nél semmit. :) -
Ulthane #8783 3:02-nél epic fail. :) Egy hely volt, ahova nem szabadott állni akkor, amikor indította a támadást, sikerült! :) -
-
#8781 Jelen állás szerint.
Jelen.... -
SlickAdam #8780 jo hat ki tudja pontosan hogy szolt a kijelentes japanul... mindenesetre from jrpg-rol beszelnek. na az nem kell. se online kompetitiv multiplayer... mehh -
#8779 BB nem mellékszál hanem új IP :P -
SlickAdam #8778 "A Demon's Souls, a Dark Souls, a Bloodborne és a Dark Souls III rendezője, Hidetaka Miyazaki egy tajvani oldalnak adott interjújában megerősítette azt, amit már korábban is sugallt: jelen állás szerint számára véget ért a Dark Souls, nem lesz több folytatás vagy mellékszál."
-
#8777 Nekem már elkelt a top 3. :D
Laurence
Kos
Ludwig. :D -
#8776 Még mindig top 3ba benne van <3
-
#8775 28án lesz 3 órás karbantartás, lehet lesz patch bár kétlem -
#8774 Most jutott eszembe, hogy a queen által dobott stonenak még mindig semmi jelentősége :( -
#8773 Melyek azok az NPC-k? :D -
#8772 Igen, amazon, 16-án rendeltem, most jött 10 perce. -
SlickAdam #8771
honnan? USA? enyimet 5 nap alatt... adtak fel.:D -
#8770 Minőségi Future Press kiadvány Belelapoztam és rájöttem, hogy egy raklap NPC-vel nem is találkoztam a DLC-ben :D Ami még rohadt jó: van benne vagy 15 oldalnyi lore, ábrákkal, kapcsolatokkal, itemekkel a komplett játékra vonatkozóan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #8769 jo lenne lemezen az egesz. tavaly #1 jatekom volt, megerdemelne.