9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Bandicoot
    Geszkony lement elsőre...:)
    Bár tény, ráment 16 vérpakk.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.02. 15:37:11
  • Amiga
    Nekem is csak annyi gondom volt vele, hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mindenkit megevett a kolduson kívül, mire rájöttem, hogy nem kellett volna Cathedral Ward-ba küldeni... :-D
  • Ulthane
    Szerintem az első sokk geszkony lesz neki, utána BSB, majd Amália.

Későbbiekben Ebrietas, Hókirály, meg esetleg a három turha. Meg persze ha majd odaér a vakus pókhoz. :)
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.02. 12:24:08
  • Ulthane
    Az csak csaliszban lesz, jó sokára. Nekem nem volt vele gondom. :)
  • Amiga
    Majd az Abhorrent Beast is szopórollerre teszi, főleg, mert először rendesen meg is fogja szivatni. ;-)
  • Ulthane
    Geszkony fater. Huhh, de kemény volt. Sokkot kaptam tőle. :)
  • darkSectorxxx #8844
    Ott még sok vial van, annyi tapasztalat neki azért van, én inkább a temetőőrben mondanám hogy kicsit furi lesz a Das után. :D
  • Ulthane
    Na, majd kezdésnek Cleric Beast a szart is kiveri belőled! :-D
  • Ulthane
    Én meg núlt héten voltam üzletben, és rákérdeztem, azt mondták, a GOTY-ban IS csak kód van, a lemezen nincs a DLC:
  • Ulthane
    Mert az is.
  • darkSectorxxx #8839
    Néhány?
    A kutyákat kivéve mind, meg a barátságos szörös kakikat kivéve. :D
  • darkSectorxxx #8838
    Hahah. :D
    Jó laszti volt beismerem, de majd nyugtával, egy stream-et bevállalhatnál, hogy lássalak probaszámokat illetően. :D
  • Amiga
    Sok sikert! Ez a játék a legjobb Soul-game, bár nem tudom, milyen lehet egyből a DLC-s verziót tolni, mert nekem anélkül is brutálisan egyben volt. Amikor kijött a DLC, újrakezdtem ugyan az egészet, mert 2+-ban vért hugyoztam tőle, de azért nem olyan vészes. Néhány olyan ellenfél van benne, akiktől a hajam is az égnek áll, amúgy viszont irigyellek, mert nem mindennapi út áll még előtted. :-)
  • Bandicoot
    Jó hát aki a Crystal Sage-nél szopik.....
  • darkSectorxxx #8835
    Az lehet kevés is, az az 50-60. :D

Igazából mindegyik bossfight az 5-ből geci tud lenni, sorrenben a második annyira szerintem nem vészes mert csak adott helyzetben tudnak ellened fellépni, de a maradék 4, hát te jó ég.
  • darkSectorxxx #8834
    Várj NG2+ -ig nem vészes annyira, de utána vért lehet hugyozni, előtte is sokkal nehezebb az alapjátéknál, de mikor átlendül a sebzés, nem tudom medig kell ehhez elmenni, asszem NG2+ -ig.

Onnantól isten irgalmazzon, én szoptam a faszt hogy nG7+ -ba vettem meg a DLC-t, mondjuk előbb nem is jelent meg szóval nehéz lett volna. :D

Szerintem a DLC-t ugy vidd el, első végigjátékban mikor a boss előtt vagy éppen akkor menj oda felhuzva a karaktereddel....vagy második körben utána már kezdődik az agyfasz.
  • Bandicoot
    Ok köszi! :)
  • Bandicoot
    Mit szarozok...?
  • n000rbi
    Kihívás kell, vagy csak mismásolsz?
  • TDC Geronimo
    lvl55-60as szintre van, akkor menj oda
  • Bandicoot
    És gondolod jó ötlet szinte egyből elbandukolnom a dlc területre miközben arra mindenki azt mondja hogy brutálnehéz?
  • Vadnokedli
    Ludwig's Holy Blade + Pizza slicer
  • TDC Geronimo
    DLCben van annyi fegyver, mint az alapjátékban és ott vannak a legdurvábbak
  • darkSectorxxx #8826

irány a Platina. :D
  • Bandicoot
    Akkó vedd meg 16-rt a japófeliratos Old Hunter Limited edition-t muzsikkal,díszdobozban. 16k.
  • Moby
    U4 után :)
  • Moby
    Sokallom...:D
  • TDC Geronimo
    Ne fukarkodjál vedd meg, megéri :)
  • Bandicoot
    13500-14000 pénzért jatekaim.hu-n újba nemjó?
  • Moby
    Szerintem ez nekem.már csak külön lesz meg. Nagyon kevés goty fogyhatott, vagy azt már mindenki megtartósra vette.
  • Bandicoot
    Azok a fegyverek!
  • n000rbi
    Hajrá-hajrá
  • Bandicoot
    Este belekezdtem mondom eltolom az első bossig.:)
    Eddig nagyon baba, az art tényleg odab*sz, és kellemesen nyomasztó a hangulat is.:)
    Waste of Skinként kezdtem hogy kicsit nehezítsek az első bossig laza menet volt, a 2 farkasember volt az egyetlen amit benéztem a hídon,elcsaltam az egyiket és míg elvoltam vele nem számítottam rá hogy a másik is jönni fog.:)
    Eddig tényleg nagyon faszányos!
  • SlickAdam
    enyimé is megjött

közben meg szepen visszaemeltek 43 fontra GOTY-t shopto-n.... :(
  • SlickAdam
    barcsak ujra atelhetnem a BB-t teljesen elöröl!
  • TDC Geronimo
    Imádni fogod
  • Bandicoot
    Már az is bosszantó amikor az asszony néz és röhög, nemhogy még mások is...

Majd nyugodtan nekiesek. Eddig csak elindítottam és karaktergenbe belenéztem (+Uc4 elött még a 3-at ki kell tolnom crushingon)
    A menü/zene odabaszós hangulatos eddig faja a stuff. Ráadásul a karaktergen valahogy kevésbé baltaarcú karaktert ad mint a ds3.:)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.29. 22:49:57
  • darkSectorxxx #8812
    Puhány, dugiba játszol mi? :D
  • Bandicoot
    Még mitnem...
  • darkSectorxxx #8810
    +1