9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #8768 De minek ez neked? Letoltad mindenestül, nem? :) -
#8767 Tudtam, hogy ismerős a név valahonnan :) Akkor így még jobb -
SlickAdam #8766 shopto-tol. megneztem rendes honlapon, nem-koveteses postaval 27 font lenne, az 11k alatt. gondolkodok erösen.:)
köszi! -
#8765 12500 postával (ennél szvsz nem lesz olcsóbban, pláne újonnan)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.04.25. 00:23:20 -
#8764 Kéne nekem is, de ez ennyiért száradjon rájuk. -
35ös karim van néztem BBben forbidden woodsnál járok. Azt fogom folytatni és megnézem a DLCt majd sima NGbe, hogy milyen nehéz -
SlickAdam #8762 köszi, de az 60 ojro. muszajbol nem kell.:) digital is megvan a DLC, olyan 30 eurora vartam.:(
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.20. 12:13:15 -
#8761 Van itthon még egy helyen, 18790-ért. Küldjem? :D -
SlickAdam #8760 nem ertem amugy. elvileg nagy siker volt ez a jatek, de ugy tunik a GOTY kiadasbol nem nyomtak sok peldanyt. amazonnal mar nincs is... se nemet, se amcsi. azert az komoly. de mig volt is full aron ment vegig, hasznaltan is 50 eurok... mijazisten? pedig kene. vartam menjen lejjebb az ara. -
Ulthane #8759 Jó neked, nekem már csak ő van hátra. De előbb lenyomom DS3-at. -
#8758 Hát én nem tudom, nekem úgy rémlik belebassza a testükbe, ezért kell közel menni hozzájuk.
De lehet én csináltam csak így. :D
Amúgy én is azt hittem eldobja a tőrt, de ez nem olyan mérgező tüske, azt valóban dobni kell.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.17. 15:36:48 -
#8757 Én azt hittem ezt is dobni kell, mint a mérgező tőrt. Mindegy, így a nehezebb megoldás maradt :P -
#8756 Mondjuk nem arcoskodás, de a shaman beleütése a szörnybe annyira egyszerű, hogy nem is tudom értelmezni amít most mondtatok.
KB mint egy charge attak.
Egy kombo végén mögégurultok és belebasszátok a testébe.....ha másképpen nem megy. -
#8755 Dettó, volt nálam 3db, egyik se jött össze. Végül az maradt a taktika, hogy a lehető legmesszebb kezdem csépelni a sétálót, majd fél hp-nál úgyis elindul a csimpaszkodó felé. Közben meg sikerült 1mm-nyire szednem az életét így kb. 5 mp-ig voltak ketten ellenem, utána már sima ügy a másik. -
#8754 Hát a második leelsése előtt is használhatod a tőrt, csak nem támadnak egymásra.
Tény hogy kurva nehéz, iszonyat szar legyőzni őket.
Főleg a födön csúszásokkal volt tele a péniszem. :D
Ezt a tőrt asszem insight-al lehet venni.
Én NG7+ -nál eleget szoptam. Tőrrel is oda kell figyelni. Amíg csak 1 van addig tudod a középső oszlopnál védeni magad, csak körbe kell futkározni. :)
Megéri megölni őket ám, mert olyan cucc van náluk, amit máshol nem tudsz megszerezni. -
SlickAdam #8753 ugy mondom inkabb, hogy ha jol emlekszem, a masodiknak le kellett esnie, hogy belejuk dobhassam a tört, de valahogy tul kozel voltak hozzam / tul gyorsan ramrontottak, ugyhogy haltam szepen. es hova szarakodjak annyit (föleg, hogy csak par olyan töröm volt)? :D -
#8752 Én csak azt mondtam emlékeim szerint, hogy én nem akarok segítőt. :) -
#8751 Pedig mükszik, igaz csak 3-at vihetsz magaddal belőle. -
SlickAdam #8750 probaltam, de valahogy nem akart mukodni. -
LBandi77 #8749 Van az a shaman blade,belevágod az egyikbe és kinyírják egymást. -
#8748 Én se akkor kezdtem ám, amikor ide beírtam :D Egy órácskát eljátszottam velük, de aztán meglett a módja :) -
SlickAdam #8747 fu azokkal en rengeteget szivtam :D -
Még egy fegyver kell a teljes szetthez, de ez a két monstrum a kútban is felér egy bossfighttal :D
Szerk.: hopp, meg is van :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.04.17. 01:07:15 -
SlickAdam #8745
bar reszemröl nagyobb grat laurence-hez! föleg ha meg ingame segitöt se hivtal (bar az se vonna le az ertekeböl, csak Darky szerint :))
(holnap MK8!... ugy lelkezzel!) -
#8744 Nem ma lesz, le kell nyugodnom, még mindig remeg a kezem :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.04.16. 22:13:14 -
#8743 na végre!. Na go DS3 az levezetés lesz ehhez képest :D -
#8742 Sikerült!! Árvalányhaj végre kipurcant! -
#8741 Lehet kezdek egy friss runt, DS3 után, ha lesz idő majd rá a többi cucc mellett :) -
#8740 Most néztem vissza lady maria harcomat. Nagyon jó volt ez a DLC, remélem DS3hoz is hasonló minőségű lesz. -
#8739 Kösz, 10 alatt volt a próbálkozások száma :D A pizzaszeletelő itt nagyon hasznosnak bizonyult. Már csak az a szarházi van hátra.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.04.16. 21:01:27 -
#8738 Na grat. Ez elég hamar ment -
#8737 Laurence halott :) -
#8736 Az előbb pontosan 1mm-nyi élettel baszott szét. Kösz, de ezt egyedül kell intéznem -
#8735 Ha nagyon nem megy bemehetek segíteni bossra -
#8734 Valami item kell hozzá, ami ha megvan oltárhoz odamész és az triggereli. Ott is szopni fogsz csak szólok :D -
#8733 Őt még azt se tudom hogyan lehet elérni. Vissza kell csak menni a dlc elejére, ahol feküdt? -
#8732 Hát igen szerintem az a boss a legnehezebb amivel én valaha találkoztam. Laurence megvan már? -
#8731 Mondjatok már valami tippet ehhez a kurva árva köcsöghöz, mert széttöröm a kontrollert. -
Was #8730 Persze, előrendeltem annak idején. Van art szekció is a végén. A Dark Souls III -é is hamarosan megjön, kár hogy ez már nem Future Press-es, azokkal nagyon meg voltam elégedve. -
SlickAdam #8729 tudtatok amugy, hogy DLC-hez kulon kiadtak egy hardcover guide-ot? addig agyaltam rajta mig szepen elfogyott mindehol... :( amcsibol lehetne meg, de a sarkai 100%, hogy benyomodnanak egy olyan hosszu ut alatt (ismerve hogy csomizzak ezeket)