9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#8890 Akkor viszont nem értem miért írtad #8869-re, hogy van, ha amúgy is tudtad, hogy nincs BB-ben :D -
Ulthane #8889 Ez nem igaz, menj be Crystal Sage barátnődhöz egy olyan ruhában, aminek alacsony a magic defense, és vedd fel a fehér Petőfi-lebernyeget, és próbáld meg abban.
Vélhetően az első esetben elhullasz gyorsabban, a másodikban meg van esélyed.
BB-ben is számít, főleg a tüzes ellenfeleknél, nem mindegy, hogy rajtad van-e a tüzes ruha, vagy nincs.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.04. 07:57:25 -
#8888 Hát a BB-nél is. -
LBandi77 #8887 Ez megint erősen szubjektív. -
#8886 Nincs hát, Das-ban sem nagyon. :D Legalábbis a 3. részben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.04. 07:05:09 -
#8885 Mert ott nincs gyakorlati haszna -
Ulthane #8884 Meg mindig jol tolom. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8883 Ja, DaS3-ban. BB-ben sehol nincs ilyen. -
Bandicoot #8882 DS3 topikban feltett kérdésedre a válasz (nem akarok odaoffolni):
Este lerúgtam a gépágyús parasztot a toronyból aztán vissza "táborba" és mentettem. Nem viszem túlzásba napi 1-1 órák maximum. Az UC3-at kéne kitolnom az UC4 elött crusheden, jövőhéttől meg UC4. Szóval stop lesz, illetve hétvégén UC3...Csak nehéz megállni mert ez a hangulat ezzel a világgal (BB) ez nagyon fekvős nekem.:) -
#8881 Mondhatnám stílusossan hogy ezt a questet is felveszem amit te most adtál nekem....elsőre annyni hogy a többi beígértet megcsinálom. :D -
Bandicoot #8880 Köszi megnézem otthon!:) -
#8879 Állok elébe, de szerintem most nekem lenne igazam és könynedén átsiklanák, még a dlc-n is. :) -
#8878 Én is. :D -
Ulthane #8877 Kíváncsi lennék, hogy ha mindenki indítana egy új karit, hogy menne neki a játék. :) Azért mert rutin van, attól még nem könnnyű ám, ez a tapsztalatom.
Dark is csúfos indiántáncot járna! -
#8876 Konkrétan írja is alul, h compare details
-
#8875 van és van a das3 -ban
r gomba
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.05.03. 09:25:52 -
Ulthane #8874 Tegnap elszórakoztam kicsit Geszkony faterral. Szemetül van megcsinálva az a terület. Ha már nagyon nyeregben érzed magad, rittig elakadsz valami sírkőben, és lepofoz kegyetlenül. :) Viszont baromi jól parryzható az első fázisa.
A vialok hiánya az első órákban fájdalmasan gyötrő. -
#8873 Leírogatni? Tanuld meg szépen kívülről. :-)
Én már álmomban is tudom, melyik szett mikor jó.
És egy tipp, remélem nem túl spoileres (bár ez olyan dolog, amitől nemigen szokott senki magától rájönni): ha majd Ludwig-hoz bemész, legyen rajtad valami a church-szettből. Erősen ajánlom.
-
#8872 Én nem, csak többnyire a talált ruhákkal elvoltam. -
#8871 Én is...csak külsőt néztem, bár most Das-ban is. :D -
#8870 Beszarás és tényleg nincs ilyen benne. Na kb. ennyiszer vettem ruhát :D -
Bandicoot #8869 Konkrétan shopban mikor rámegyek egy ruhára. Nem látok semmi összehasonlítást azzal ami rajtam van. Mindig irogathatom le hogy összevessem és eldöntsem kell-e...:) -
#8868 Relogoltál volna akkor felrakja a lootot a tetőre -
#8867 Ő szerintem olyanra gondol, mint pl ami DS3nál fegyvereknél van, hogy látod előző érteket is. Olyan nincs sajna -
#8866 Van, a statoknál látod, színezi az értékeket (kék - jobb, piros - rosszabb, színtelen - nem változik) -
Bandicoot #8865 Mégegy....Ebben is csakúgy mint a DS3-ban ha venni akarok mondjuk ruhát vagy fegyvert nincs összehasonlítás a rajtam lévő cuccal??? -
Bandicoot #8864 Az nemérdekel nemnagyon lövöldözöm.. Mindenesetre akkor azt gondolom buktam,leesett a semmibe..:) -
#8863 a gattling ágyúja :) -
Bandicoot #8862 Volt egy toronyban egy paraszt egy nagypapival meg egy sámlival. Namármost én felmentem,szöcskézett nekem ide oda,de lerugtam a francba a toronyból...Volt nála valami hasznos???... -
Ulthane #8861 -
#8860 Ez nem bad luck, ez a souls greed -
Ulthane #8859 Nahh, elovettem kis nosztalgiara, csinaltam egy uj karit. Cleric Beast megviccelt. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Masodikra azert levertem. :) Huhh, meg mindig kepes volt felbaszni a pulzust. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.02. 20:03:47 -
#8858 kb amiket jósolok hogy azért nem fog menni első 10-ből
:D -
#8857 Chalice-okban meg tapasztalattal is akikkkel szopoka lehet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tüzesdogi
descendant (ezt utálom a játékban a legjobban csak 2-3x öltem meg amikor muszáj volt)
az áramos farkas
3 melák
a gülüszemű monster a kircsinő előtt
tüzeskardú -
#8856 ja a buzi farkasok, ezek a farkasok olyan hasonlo mozgással rendelkeznek mint a Das 3-ban a patik....patkányok....:D
Fura harapások, gyors lassú....hirtelen, stb. :D
Én utáltam őket most meg az gáz ha hozzámérnek....das rutinnal elsőre mondom akikkel szerintem gonba leszel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3 csuklyás
csigageci
mikulás
sündisznó
ebigél
elektrocsonti
főboss, meg a dlc-ben a kék geciket kivéve a többi 4.
ja meg az összes tetvedék hunter-rel majd szopol szerintem, azok kurva gyorsan tudnak csapkodni, mint te.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.02. 18:01:12 -
#8855 ja ezt írtam én is ugye. :D -
#8854 Jaja ezt mondtam első végigvitelt ki lehet bekkolni a 20 élettöltövel, ha van időd tölteni, BB szerintem igazából normál from nehézség elsőre, de amit fentebb képvisel az messze durvább, vagyis hirtelen nehezedik a többszörösére a sebzés például. Úgy hogy közben fejlsztesz te is.
Grat. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.02. 17:53:08 -
#8853 +2 -
Bandicoot #8852 A vérfarkasok voltak eddig meglepőek mikor nem jött be a csalogatás és az egyik hátbakapott.
Amúgy nagyon baba a stuff, óvatosan is megyek. Meg élvezem a helyszíneket, hangulatot. Rendesen nézelődöm sokszor. -
#8851 elfelejtik hogy nem ez az első from játékod :) grat én gondoltam hogy nem fogsz szopni