9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Ulthane
    Ezt a 11 éves unokaöcsém 2 perc alatt csinálja meg Photosopban.
  • n000rbi
  • Myselor
    ennél nagyobb kamu képet nem találtál?
  • n000rbi

• darkSectorxxx #8926
    Érdekesség. :D
  • darkSectorxxx #8925
    Csak simán egy köcsög. :)
  • darkSectorxxx #8924
    Akkor azért volt nekem diafilm.
  • Ulthane
    Én nagyon bírom Dancert, olyan, mintha be lenne szívva. :)
  • Amiga
    Igen, a Dancernek ez a speckója, elég érdekes.
  • darkSectorxxx #8921
    Ja engem is belassít. Az fasza.
  • Ulthane
    De az alapból ilyen, nem azért, mert szar a frame.
  • darkSectorxxx #8919
    Dancer is durva lassú.
  • Amiga
    Igen, nálam is volt, hogy megbotlott a frame-animáció, talán nem is csak nála, aztán már én botlottam meg. :-D
  • Ulthane
    És Darknak igaza van, mert Nameless-nél még mindig komoly gondok vannak a frame-mel. Konkrétan időnként diavetítés. És az a kameraállás az valami borzasztó. Én csak NG-ben vertem le, első végigjátszáskor pont ezért kihagytam, annyira felbaszott a kamera.
  • Amiga
    Igen, BB után próbáltam a DaS2 remasteredet, és amikor bejött a patkány boss, emlékszem a tüzes kardomtól szinte azonnal feküdt. Néztem is utána, hogy ez most mi volt. :-D
    De annak a játéknak is megvan a hangulata, ezt nagyon szeretem ezekben a játékokban.

Azért DaS3-hoz is kell ész, de vannak inkorrekt húzások, pl. a Nameless sárkánya, na ha az felrepül, a kamera miatt általában semmit sem látok. Amygdaláról legalább tudom, nagyjából hová fog ugrani, de ezzel a sárkánnyal szerencsejáték az egész, lehet random gurulgatni, aztán majd lesz valami. :-D
  • Ulthane
    Hát nem tudom, BB-ben a boss-ok HP-je ezerszer magasabb, emlékszem, hogy számomra az első Souls-játék a DaS II volt, az első bossnál néztem nagyot, hogy kettőt rávágtam, és lement az egyharmad HP-ja.

Ha valahol az agyatlan csapkodással végig lehet menni, az pont a Das III.
  • Amiga
    Nemrég írta valaki egy másik fórumon, hogy a Bloodborne-t "agyatlan csapkodással" végig lehet vinni és ezért mennyivel gyengébb már, mint a DaS3.

Először kicsit felnyomta az agyam a kis fellengzős hülyéje (BB-t egyszer végigtolta, de ugye nagy DaS fan), aztán rájöttem, hogy a világ nem lenne ilyen szórakoztató az ártalmatlan idióták nélkül.
  • Ulthane
    De hát így néz ki a játékban is, nem?
  • n000rbi
    Se doll, se bath messengers. Szar
  • TDC Geronimo
    EA DICE’s environment artist, Simon Barle, has been experimenting with Unreal Engine 4 and has recreated Bloodborne’s “Hunter’s Dream” location in Epic Games’ engine.

• Moby
    Nem, még 10-ért sem kell egy újabb várakozó doboz a polcra.
  • SlickAdam
    en megvarom mig megint lemegy a multkori arra shopto-n. tul sokat tokoltem es visszatettek 40+ -ra, jelenleg meg 32 tán. majd 23 + postaert jo lesz.
    font
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.06. 12:16:08
  • n000rbi
    Már csak 10-et kér érte, just sayin'.

Adam?
  • Ulthane
    Szerintem teljesen értelmetlen megvenned. Töltsd majd le a karácsonyi leárazásban a DLC-t kb 2 ezer forintért, addig meg ott a játékhalom.
  • Moby
    Nem. Mindjárt itt az U4, halmokban álnak a játékok, és ez egy kiplatinázott cím, amiből csak a dlc kell. És most csak azért venném meg, mert 14 helyett 12. Arra jutottam rövid gondolkodás után, hogy ennek a világon semmi de semmi értelme. Majd megveszem, amikor játszom is, és úgy tippelem, hogy akkor 12-nél is olcsóbb lesz.
  • n000rbi
    Mégse vetted meg? Ma reggel g365-ön meg lett hirdetve ugyanaz.
  • darkSectorxxx #8904
    Az csak dlc. :D
  • n000rbi
    A dlc megjelenésekor már épp nem volt gépe :)
  • darkSectorxxx #8902
    Bakker, úgy rémlett nekem. :D
  • n000rbi
    Jajj, mit tettél!
  • Bandicoot
    Nincsmit,ha kell gyorsan hívd, jatekaim.hu-ra is feltette, ennyiért vinnifogják.:)
  • Moby
    Köszi!
  • Moby
    Hogy nyomtam volna végig???
  • darkSectorxxx #8897
    Moby mit akar a BB-vedl? :D már végigvitte.
  • Bandicoot
    Moby!!!

goty 12k
  • darkSectorxxx #8895
    Számít, van eltérés mind2-nél persze, én az indiántánc miatt mondtam, hogy nekem nem lényeg. :)
  • darkSectorxxx #8894
    Hát én csinálnék majd tesztet. :D
    BB-ben pl frezy meg mérgeg ellen teszteld ruhákat meg meztelen....nem mindegy. Vagy bármilyen sebzés ellen. :)
  • LBandi77
    Frenzy,poison,próbáld ki.úgy is lehet ahogy te csinálod csak nem mindig tart ki a flaska,pláne ha körül is nézel.
  • Amiga
    Sejtettem, hogy be fog jönni neked a BB hangulata. Szerintem lazán ott van a valaha játszott 5 legjobb játékom között. Ezt nevezem művészetnek, amit ebben a játékban létrehoztak.
  • Amiga
    Én Djurával összebarátkoztam, szerintem hatalmas arc. Persze párszor azért nálam is halt. :-)

A ruha tényleg számít BB-ban. Én az éneklő szörnyek ellen mindig felveszem az Insanity-tól védő felszereléseimet, rengeteget számít. Azokkal meg összefutni, ha mész a rock-hoz, meg a DLC-ben is találkozni velük.