9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#8970 Igen? én ezért csak simán visszamentem és felszedtem amikor meghalt a csóka. :D -
Ulthane #8969 Nekem nem nála úszott be, hanem a kaszásnál a végén. Amikor az utolsó endinget is kitoltam. Ehh, bazze, mekkora játék volt ez, te jó isten. Életem legjobb játéka. Annyira beszippantott hónaopokra, hogy a megszállotja lettem. :) -
#8968 Ne add fel a chalice dungeon-öket, mert nagyon nagy élmény találkozni Yharnam-mel, legyőzni őt és látni beúszni a platinát. Gyűjteményem legszebb ékköve ez. -
#8967 Akkor dobja a Moonlight Sword-ot. De nem kell a full set-ben lenned, elég, ha egy ruhadarab rajtad van belőle.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.01. 08:10:29 -
Ulthane #8966 Ne add fel, ha már csak pár dolog kell a boldogsághoz. Youtube videokat néztem az összes farmoláshoz, és egyáltalán nem volt olyan nagyon vészes!
-
#8965 én sem vágom hogy mi lesz akkor. :D -
#8964 Mi történik? -
Yodamest12 #8963 Loller most néztem meg yátubén, hogy mi történik, ha Ludwighoz executioner settben mész oda :) Ez kurvajó, én tuti így fogom csinálni :) Erősen ajánlott! Ezt én sem ismertem, kösz a tippet.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2016.08.31. 12:41:45 -
#8962 Jaja megértelek. :) -
Yodamest12 #8961 Das3-at is kéne tolni, kb 4. bossnál járok még csak.... sajnos ez van ha a bőség zavara beüt. :) -
#8960 Nyomasd csak, nyomasd, nekem a Das 3 DLC előt kell egy tréninget nyomnom, de nem tudom melyik legyen, Das3 NG8+ vagy Bloodborne NG8+. :) -
Yodamest12 #8959 Na én is visszanéztem a játékra, mert még a kircsinő hiányzik a plathoz, aztán nehogy már ennyin múljon. Le is vertem tegnap a dungeonos ROM-ot, meg a bloodletting beastot, de utána el is szállt a lelkesedésem, mivel sajnos ez nehezebb mint gondoltam, mert faxom ritualblood5-öt kellene még gyűjtögetnem, meg a ailing loran dungeon még meg meg sincs nyitva, irisz genyába sem tudok menni oda is valami alapanyag kellene... Csak ezektől a dungeonoktól már abszolút herótom van, tök ugyanúgy néznek ki, csak kóvályog bennük az ember. Poén úgy egy ideig, de utána már pain inthe ass keményen. Inkább ne legyen plat, de ezzel én már nem szenvedek. Elismerésem annak, akinek volt kitartása, hogy a ritualbloodokat farmolgassa, én már biztos hogy vissza nem megyek farmolgatni, előbb tolok inkább egy non-chalice végigjátszást vagy bármit, minthogy a katakombákat járjam újra meg újra. + rengeteg játék van amit végig kéne még tolnom, pl. most kezdtem el az uncharted collectiont. Adja rendesen az is :) -
#8958 Nekem az alapjátéknál volt így. Egyszer besok(k)altam a közepe fele és 1 hónapig rá se néztem. Aztán később ledaráltam az egészet 3 végigjátszást belepakolva. -
Ulthane #8957 Az az igazság, hogy már pár hónapja talonban van, néha eszembe jut, nekimegyek ötször tízsszer, aztán kikapcsolom. Annyira nem égek a vágytól, hogy leverjem, de egyszer megcsinálom! :) -
#8956 Igen, területre ható támadásai vannak és ha beszorulsz, véged.
Kos ellen a legjobb taktika, hogy felhergeled magad és még agresszívabb vagy, mint ő. Laurence ellen viszont nagyon hideg fejjel kell belemenni.
Elsőre a Laurence természetesen engem is úgy darált be, hogy komoly kételyeim támadtak aziránt, legyőzhetem-e egyáltalán. Kos ehhez képest viszonylag hamar megvolt, csak kicsit halkítottam a tévén, mert visítófrászt kaptam a hangjától. -
Ulthane #8955 Azzal nincs gondom, amíg megfekszik, a lávaköpés az már neccesebb, de a legrosszabb a vége, amikor elkezd körözni. Na, az ott nem megy. Igaz, sokszor már a lávaköpés se. :) -
#8954 No sir. Laurence egy rémálom hozzájuk képest, nekem is nagy volt a szám az elején, a videó ha más látsz ellene harcolni iszonyat csalóka, igazából real-time bődületes mozgása van....:)
Persze nem lenne FS játék ha nem lenne igaz az állítás: "minden nehézség a játékostól tudásától függ"
Most hogy megtapasztaltam, persze tudom a gyenge pontjait, van taktika ellene, de az nem változtat azon, hogy legelőször senki nem tudja....mondani sem lehet senkinek, mindenkinek magának kell eljutni odáig, hogy gyakorlatban is tudja.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 17:37:13 -
#8953 Nem.
Tényleg a Laurence a legrosszabb. -
Ulthane #8952 Nem Kos? :) -
#8951 Iszonyat a Laurence a legnehezebb boss a játékban. :) -
Ulthane #8950 -
SlickAdam #8949 -
#8948 :DDDDD -
Ulthane #8947 Laurence, te geciláda. -
Ulthane #8946 Szivembol szolsz.
A BB mindig a szivem csucske marad, lehet azert is, mert az elso from jatek volt nekem. -
#8945 Ezzel mindenki így volt, csak 1-2 Das fan nem. :D
10/10 az valóban csak szubjektíven, de mindenképpen szerintem is összeségében többet ér. -
#8944 Amúgy most a két játék kiplatinázása után azt kell mondjam, szerintem a Bloodborne sokkal jobb, mint a DaS3 és nehezebb is. Ugyan nincsen annyi fegyver, ruha és item, de ami van, az stílusosabb, a világ felépítése is érdekesebb, a boss-okról nem is beszélve. A lore is izgalmasabb, egyszerűen hibátlan az egész összkép.
És amíg a DaS3 platinához egy utolsó, nagy farmoláson keresztül vezetett az út, addig a BB platina akkor úszott be, amikor keresztülverekedve magamat a chalice dungeon-ökön találkoztam végre Yharnam-mal és legyőztem őt.
Nálam a DaS3 8/10, a BB pedig 10/10 úgy, hogy végül mindkét játékot sikerült alaposan bejárni. -
Ulthane #8943 Kérdés, hogy hányadik körben. Én NG4+ban tolom. Egyszerűnek semmiképp nem mondanám. -
#8942 Hát sokkal könyebb az tuti. :D
Nem próbáltam még, de annyira nem kombós, hogy ne bírd ki első menetnél a legerősebb ütését se. :D
Kos buzi, gyors, ugrál stb, Laurence lassú, vagyis míg Kos-nál lig hagy időt életet töltögetni, meg hogy a közelébe férkőzz.
Laurence-nél több időd adódik. :)
De majd lehet egyszer kipróbálom én is, meg persze szerencse is kell. -
#8941 Igen, ha emlékszel nulláról kezdtem újra az elveszett mentés miatt. Ja tudom, akkor ez semmi, csukott szemmel is menne :D (érdekes, Orphan of Kos-sal napokig szívtam, vajon azért mert ng-ben annyira egyszerű minden? ) -
#8940 NG2+ alatt gondolom. -
#8939 Embere válogatja. Nekem Laurence másodikra megvolt a pizzaszeletelővel. -
#8938 Laurence-t egyébként szerintem azért nehéz agyoncsapni, mert egyre agresszívabb, az utolsó fázisában pedig igen komolyan területre támad.
Segítőkkel sem egyszerűbb, mert a segítők meg kiszámíthatatlanná teszik a mozgását.
Utolsó fázisig eljutsz gondolom, ott az a lényeg, hogy ne szorulj sarokba, illetve nem baj, ha távolsági harcra is fel vagy valamennyire készülve. No és természetesen tűzálló build, már amennyire lehet. :-) -
Ulthane #8937 Hát úgy, hogy azzal játszom. :) -
#8936 Hogy kerül ide a DLC? -
Ulthane #8935 Amygdala nincs is a DLC-ben.
Egyedül Laurence él még, valahogy nem megy, pedig már próbáltam vagy 40-szer. :) De annyira nem is izgat, ha állva marad, az se baj. -
#8934 Csak azért mondod ezt, mert Laurence, Kos és Amygdala megerőszakolt. -
Ulthane #8933 Nem, annyira nem volt jó játék! -
SlickAdam #8932 BB GOTY heti akcioban (PSN) ---> 30 euro -
#8931 Jól van okoska. Azért ugye magad alá csinálnál, ha egyszer tényleg jönne? Na mert én pontosan ezért dobtam be gondolkodás nélkül.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.25. 08:41:58