9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TDC Geronimo
    Osszad majd meg Mobyval hátha le akar menni hozzá
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.12. 19:07:47
  • balee4
    A bossok nem randomok. Mindig ugyanazt kell legyőzni.
  • darkSectorxxx #2348
    :D na de fasza, random bossok vagy mindenkinek szintenként egyforma?
  • balee4
    Na megtaláltam a játék legnehezebb bossát. Isz Gravestone Chalice Dungeon Layer 3 boss, aki nem más mint Ebrietas, és sokkal-sokkal durvább mint a kampányban. Még jó hogy nem kellett a platinához. Azt hiszem nem is szenvedek vele tovább.
    Utoljára szerkesztette: balee4, 2015.04.12. 18:42:50
  • darkSectorxxx #2346
    útsz azonnal hátra (kör), előremész ütsz, azonnal hátra
    és lassan megdöglenek a nagy pók meg nem dfér át a szük helyeken.. :)
  • yesname #2345
    A pókok a szúró támadásra sebződnek legjobban (és még a vágóra). A másik, hogy szemből páncélozottak. Hátulról/oldalról a potrohjukat üsd. Egy csapás és döglenek. Az ugrásokra figyelni kell, nem szabad a tömegbe bemenni vagy maximum egy csapás és azonnal elugrás. Ha a nagy pók valamelyik oldalán pókmentes övezet van rohanj oda és csapkodd a potrohát, de figyelj a pókok és a saját pozíciódra. Ha látod, hogy ugrik pók azonnal ugrás el. Majd kamerával megkeresed hova ugrott és a hátsójába feldugod a kardodat. :)
  • Moby
    Én a kis pókokat leszartam. Elugráltam mellettük, és szevasz. Csak a nagyot csapkodtam. Azt is apránként, hogy ne tudjanak a kis tetvek rámugrani. Nagyon sérfülékeny az a pondró, szóval olyan sokáig nem is tartott.
  • darkSectorxxx #2343
    Megmutatnám , de már elhagytam, ha addig nem megy a 3. végigjátszásban mutatom a taktikát, kicsiket kinyírhatod, és szabad a nagy de kár vesződni.

Taktik.
    Szaladj mellé és üdsd a gecibe, és ha lock-al ütöd ne figyelj semmira, csak üsd és ha támadni kezd kezdj el picit arrébb gurulni mellette, meg ha felugrik kis pók, kb 6-8másodpercenként
    és ennyi.
  • Laza
    Én annál a póknál vagyok, ami a hol árnyékban van a sok kis pókkal ... a kis pókokat sokat kell ütlegelni, a nagyot meg csapkodom, de ha egy kicsi rá ugrik rögtön halok, az arcane lövedékek is brutál sebeznek, pedig az ellen öltöztem be. Néztem zt-on egy videót, ott az ember egy ütéssel verte a pókokat, ezért gondolom, h kicsi vagyok ide a 30-as VIT és 30 STR-el, 15 END (erre nem emlékszem pontosan) és 13 SKL-el ....... mert csinálom úgy, hogy nem foglalkozom a kicsikkel, csak a nagyot csapom, de mégis rám csap egy kis buzi, ne adja még elkapok egy arcane lövedéket is és hulla vagyok :(

Fingom nincs melyk a Lecture Building, nem rémlik a neve, de meglesem.

De még próbálom, hátha egyszer összejön :)
  • darkSectorxxx #2341
    Na én 136. :)

138 boccccs
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.12. 16:17:10
  • AntiHero
    Vagy 130 asszem.
  • darkSectorxxx #2339
    Ja azt vágom, csak level-ben hanyas vagy....:D
  • darkSectorxxx #2338
    Gyere fel megmutatom. :)
  • Kongy
    Na bazki Dark, 1 órát szenvedtem ott forbidden woodsnál ma, és nem találtam meg a bossokat, csak a piros követ, de onnan meg gőzöm se volt már merre menjek... 10k-val öklelt fel random a kurva vaddisznó....
  • AntiHero
    defiled / watchdog of the old lords.-nal szenvedek.
  • darkSectorxxx #2335
    Hanyas szinten vagy? :D
  • darkSectorxxx #2334
    :S

Hát akkor a lámpához képest mondanám.

Ribanc 1.
    Balra le, nehogy elkapjon a lézeres (nem lézerezik itt de van egy pók).
    Be a toronyben és szemben ha bemész az emelvényen van csak vigyázz mert 2 sniper is van.

Ribanc 2
    Mehetsz tovább a lézeren fuss át, gurulva, kövi lámpához érsz, ott a lámpa után amikor leesel és van egy sniper meg 2 vörös kutya alattad, na ott a bal alsó sarokban, a sniper a dagi és a baltás előjön a földből, és hozzájuk képest a melák bal oldalán a fal szélén....

Ez még megy fejből. :D

Ribanc 3..:
    Ha nem ezekre gondolsz, lesz még egy ha kimész Unseen-ből ahol az a körbelépcső van és a lámpa eltörik ugye mert a másikat aktíváltad, szembe kimész, és ott egy diszno lesz vagy egy ilyen ládában lévő nagy szarság, attól ballra fel a lépcsőn lesz egy sniper és mögötte lesz a ribi.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.12. 15:01:59
  • darkSectorxxx #2333
    Melyik fokozaton?
  • Kandurex
    Mobilról vagyok 3gn :(
  • SlickAdam
    friss, ropogos G365 Bloodborne teszt
  • AntiHero
    Dehogy nem. 100.000 bloddal rohangalok mindig ki. Sima mob öléssel ott.
  • darkSectorxxx #2329
    Lézeres pókgenyó meg ilyenek, 2 ribanc van, mutassam meg twitch-en azt a kettőt?
    Mert akkor megmutatom mielőtt elkenném a télapó szakállát.

Ha igen akkor gyere fel és irj rám.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.12. 14:44:41
  • darkSectorxxx #2328
    Ja ez igaz de azért gáz.
  • SlickAdam
    ez nem game breaking. max egy kurva nagy boss breaking bug. nem is bug ez. design problema.
    ettöl meg be tudod fejezni a jatekot.
  • Kandurex
    Unseen village -be hol vannak azok a nyamvadék csengettyűs ganjok? Ugye az elején van egy amikor lefutunk és a pókgenyó próbál felkapni, aztán jön az a rész ahol a lézeres pókgenyó van, na de ott nem találom, se a lámpás utáni részen...ott annyit menekültem már, hogy még három hunterbe is belefutottam a nagy rohanásba :(

Egyébként permanensen lehet a fegyvernek elementális sebzést adni? Vagy csak kenegetni lehet őket?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.12. 14:26:06
  • darkSectorxxx #2325
    Na megnéztem neten, mások is beszopták....
    Erősen kötelező lenne a peccs, mivel ez game breaking....:S

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.12. 14:23:12
  • darkSectorxxx #2324
    Jah majd az is sorra kerül. :)
    Ha lesz kedvem....

Télapo most lelökött a házról. :D

Chalice-ban nem fejlődöm az a baj.
  • AntiHero
    Hát a chalice nehezebb mint maga a jàték. :)
  • darkSectorxxx #2322
    Abygél térdre rogyott, megvan az új taktika. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.12. 13:40:04
  • darkSectorxxx #2321
    LV 100-as élettel mennyi HP van? 3000?
  • darkSectorxxx #2320
    Abygadala NG+-ban más, nem jóa régi taktika, de már megtalálam az ellenszerét...ebédelek és közbe kinyirom a köcsögöt
    :)
  • darkSectorxxx #2319
    Fusztrálo nagyon
    5-öt kipucolztam egymsá után és besokaltam
    :D
  • sirpalee
    Kapható még magyarországon a nightmare edition valamerre?
  • Tatyla
    na végképp távol kerültem a platinától (4 trófea hiányzik)mivel az egyik cord amit be kell falni a háromból nem lett meg mivel a storylinet elbasztam,így csak két befejezés lett meg,na majd egyszer egy új karakterrel mert hogy én nem erőltetem ezt a ng++ az is biztos...,kicsit meg is csömörlöttem tőle ráadásul ezek a chaliceok engem frusztrálnak...
    Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2015.04.12. 12:20:38
  • darkSectorxxx #2316
    Na addig akkor folyt köv:

BB Day15 NG+
  • darkSectorxxx #2315
    De kurvára aggaszt hogy se hozzád nem enged sem egyedül a bug miatt. :S
    Lehet hívnom kellene valakit bemennem valakihez....fuck, pedig egyedül akartam.
  • darkSectorxxx #2314
    Igen oda nyílik ahol 1 farkas kitör egy ajtót és ott egy toronyban tudsz rövidíteni.
    Elektromossal szívtam én a legtöbbet első végigjátszáskor. Most elsőre megvolt.

Elektromosnál mindig közelfutsz és az első karomolása alatt át kell gurulni, és ütni ha kék fény van azonnal menekülj, és így menni fog, csak a buzernyák kamerakezelés szabhat gátat.

Moby amit mondott Lechter 1st floor.
    Lámpától jobbra a nagy teremben van kb 15 ilyen nyúlos ellenfél ott nyomasd. veszel sárha pajzs itemet amivel az utolsó meghalt elnyomod és mehetsz mehint.
    Én mondjuk életeket vásárolgattam belőle, nem kellett lv szinthez, mert azt a bóklászással szedtem össze hogy kipucoltam a terepet.

Így is találtam 3 olyan helyet eldugva amit első körben kihagytam. :D
  • darkSectorxxx #2313
    Na NG+....NG+ -ban már lehet nem lenne ilyen geci a boss....

Én meg pont nála bugosodtam be a lift-el nem is vicces nagyon. :D
  • Moby
    Amúgy ezt nem értem. Ha a póknál vagy, akkor meg kell legyen lecture building is . Ergo a farmolás nem lehet gond.
  • Moby
    Az én játékomban a pók volt az egyik legkönyebb ellenfél. Meg amygdala.
    Ezek nálam nem csináltak semmit, csak tevészkedtek mint egy féreg.