9653
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #2313
    Na NG+....NG+ -ban már lehet nem lenne ilyen geci a boss....

Én meg pont nála bugosodtam be a lift-el nem is vicces nagyon. :D
  • Moby
    Amúgy ezt nem értem. Ha a póknál vagy, akkor meg kell legyen lecture building is . Ergo a farmolás nem lehet gond.
  • Moby
    Az én játékomban a pók volt az egyik legkönyebb ellenfél. Meg amygdala.
    Ezek nálam nem csináltak semmit, csak tevészkedtek mint egy féreg.
  • Laza
    Ez a bajom nekem is ... most éppen a pók bossnál szívok, még talán lvl50-es sem vagyok (18k egy szint) és nem igazán tudok sehol sem rendes mennyiségben farmolni, a chaliceben meg hiába megyek, ott még a tized annyi sem jön, mint máshol :(

Most a pókot vagy azt az elektromos genyát verhetném le ... de hát az elektromos még esélytelenebb ... mondjuk már megtaláltam, hogy ő hova vezet, mert mikor bóklásztam akkor old y alján egy zárt nagy ajtó mögül hallom a villámlásait, valszeg arra nyit majd.

Filóztam, hogy lecsekkolom a multit, de hiába csengetek, senki nem jön seholsem ... ez a rendszer sokkal nagyobb fos, mint a DS-es, ott legalább láttam h vannak.
  • Moby
    Gyorsban beszaladtam hozzá megint, hátha ma jobban viselkedik:
    1. nekifutás kb 10%-a maradt, amikor meghaltam valamitől. Sajnos nem láttam mitől, magamat sem láttam a kiváló kamerakezeléstől.
    2. nekifutás, kb 50%, majd jöttek az arkan villámok.

Kezd szórakoztatni. Szerintem olyan 15 óra környékén járhatok vele, és bőven 100 nekifutás felett.
  • Moby
    Újrakezdeni????LOL

Mondjuk a játék 3/4-ét bármikor újrakezdeném, akár többször is. Ha ki lehetne vonni belőle a gambling machinet. Nem. Az NG+ -ra gondoltam.
  • red13
    Na én 65 óra alatt meg is szereztem a platina trófeát. Színtiszta szívás volt az egész, ilyen kemény kihívásban még egy játékban sem volt részem. Nem az alapjátékra gondolok, hanem a platina trófeára, de főleg a Chalice Dungeon főellenfeleire, te atyaég!
  • darkSectorxxx #2306
    Itt egy Bloodborne hír....:)

(a kép. :D)
  • darkSectorxxx #2305
    Na itt vagyok a boss-nál megnézem van-e villány.
  • darkSectorxxx #2304
    Úristen nehogy újrakezd. :) Még1x megcsinálni, nem tudom mit tennék ha elveszne a mentésem....
  • Moby
    Annyira biztos nem fogok belemerülni.
  • Moby
    Bementem hozzá megint, levertem félig, felöklelt, és 100%-ról meghaltam.
    Ennyike.
    Elugrani nem tudok előle, mert nincs belockolva. Ha belockolom esélyem nincs ellene bármire, nálam ugyanis nem teszi le a fejét mint a youtube videókban.
    Naszóval ez a szélmalomharc nem vezet sehova. Holnaptól rámegyek a ghermanre, de az már csak a jövő zenéje, hétfőtől megint meló, a farmolgatást már jóelőre unom, szal az majd egyszer. New game biztosan nem lesz belőle, egyetlen porcikám nem kívánja. Ezekkel a dungeonokkal még el-el nyomkodom, amíg rá nem unok.
  • SlickAdam
    majd melyebb szinteken (NEM layer, de azokon is)
  • darkSectorxxx #2300
    Bocs 3 volt télleg a 4. egy csengős volt....belezavarodtam már. De másodszorra nem élték túl.
    Irány Upper.
  • darkSectorxxx #2299
    egymás után következnek, és a legvégén valami királynő farmolhatsz cuccokat, új boss-ok.... :)
  • Moby
    Közben lenyomtam a késesvéngecit a central pthumerian dungeonban. Jó-jópofa ez, de van ennek haszna is? Mer itt egy értelmes dolog nem esik senkiből (echo meg pláne nem).
  • darkSectorxxx #2297
    Ja ne is mond én is csengettem orrba szájba amikor funolni akartam de semmi
    valszeg a magas szintem
  • Moby
    Hát nem. Ha lenne segítségem akkor legalább a figyelmét elterelné kicsit. Dehát rázom ezt a kibebaszott csengőt, és
    Nem.
    Történik.
    Semmi.
  • darkSectorxxx #2295
    Hát az gebasz akkor, ha esélyed sincs mozogni.
  • darkSectorxxx #2294
    Ja értem.
  • darkSectorxxx #2293
    2 kicsi volt, egy lovagsisakos és még 1 bejött a végén mikor összeestem, és nem szólva a hátamba jött 2 kutya meg behemot...van esélyem. :D
  • SlickAdam
    durvan tolod. neked extra varazsol +1-et a gep.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.12. 02:10:21
  • darkSectorxxx #2291
    LOOOOL

NG+-ban elmentem Unsee-ba, és 4 HUNTER 1 teremben!!!!! WHAT?
  • Moby
    De, bementem. Felöklelt, ütött kettőt fektemben és halott voltam. Meg sem tudtam suhintani a fegyverem. Ennyi.
  • SlickAdam
    arkan ellen legjobb a ...
  • Moby
    Arkan villámokat varázsol.
  • darkSectorxxx #2287
    De most amikor próbálgatod gondolom már egyedül be sem mész a boss-hoz nem? :)
  • darkSectorxxx #2286
    Nem hogy milyen támadásokról beszélsz amik megölnek
    ezt nem tudom elképzelni. :D

Látni akarom...nem azért mert nem hiszek neked hanem mert kiváncsi vagyok. :D
  • Moby
    pont úgy, mint ez az egész coop része. Vagy összesorsol valakivel, vagy nem. Hát engem feszt nem. Pedig nem lehet mondani, hogy a net miatt. Lám be tudnak jönni. 20 hívásból egyszer.
  • Moby
    >akkor kiváncsi leszek rá

De mire? Nem veszi be az agyad, hogy egy kibaszott gamblingmachine az egész? Az, amit te ott találsz, az nem az, ami és ahogy nálam, és fordítva. Mit akarsz megnézni? Hogy nálad ottvan-e a boss a helyén? :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.12. 02:00:20
  • darkSectorxxx #2283
    :(
    Nemsokára oda tudok menni énis akkor kiváncsi leszek rá.

Nekem most a 3 testőr teljesen intenzivebb volt nem vizszintesen lőtt a hátsó golyókat tüzeset hanem ivelve , de hiába, nem fogtak ki rajtam.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.12. 01:57:57
  • Moby
    Nekimentem megint a tetvescigánykurvának. Bejött egy tag, tök jól nyomta. Kb két pixelnyi hp-ja volt ennek a trógernak, és agyonbaszott a villámmal.
    Nem tudok már mit mondani...persze mégegyszer már nem jön a tag. Ez egy elátkozott játék.
  • darkSectorxxx #2281
    Addig is kipihened magad, csak a hangulat mellett nekem kicsit nyomasztó meg kipucolni meg minden, sok ismétlés ugye ráuntam egy kicsit, lverni letudom a boss-okat benen egyenlőre de pihentetem kicsit
    :)
  • darkSectorxxx #2280
    Pókica zsinórban. :>
  • Moby
    Ha má úgysincs alvás, nyomom ezeket a dungeonokat(ezt itthagyom bármikor ha menni kell a gyerekhez), kurvajó a hangulatuk. Egész kis játék ez a játékban.
  • darkSectorxxx #2278
    3 muskétás meghalt elsőre kb 1 percen bellül.
  • darkSectorxxx #2277
    NG+ Insight 90 (folyamat költök belőle) és van 81 Deadman, és 4 ami 2 insight-ot ad.....
  • balee4
    Thanks mindenkinek. :)
    Utoljára szerkesztette: balee4, 2015.04.12. 00:52:18
  • SlickAdam
  • darkSectorxxx #2274
    grat
    :P