9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #2390
    Igen nálam volt egy eset amikor beállt a saroba és semmit nem csinált. :D

Verd le elsőnek a csontvázakat. :D
  • Moby
    Vagy kb ugyanez volt most a cleric. Söprögette a földet. Néha nekem háttal(!!!).
  • Moby
    GIGALOL
    Nálam ilyen volt amigdala. Ált mint egy barom, néha ugrott egyet...Ebrietas...nos őt meg tudjátok.
    Valamit tutira sorsol a gép, csak geci szélsőséges határok között. Azt sem értem mi a gecinek. Miért nem kapja mindenki ugyanazt???
  • TDC Geronimo
    36 perctől kb. Micolash mit csinál? Csak boxol LOL. Komolyan kamera után ez a játék legnagyobb hibája. Ezt minél előbb javíthatnák, mert kabaré.

• darkSectorxxx #2386
    :)
  • Laza
    De úgy tűnik nem vagyok beljebb ... ez a Nightmare Frontier ... és úgy tűnik a szokásos DeS/DaS 'lelökős' pojén itt is megvan :)
  • TDC Geronimo
    :DDD

• Moby
    Jézusom...Nálam NG+ -ban ugyanazt az egy mozdulatot tolta a cleric

/elsőre szénné szopatott
  • darkSectorxxx #2382
    Látod. :)
  • Moby
    Áh
  • Laza
    Na, most elmentem a víz alatti bosshoz és elsőre meglett ... érdekes ... a végén már kva sok pók volt :)
  • darkSectorxxx #2379
    Nem hiszem ahogy mesélitek az az alakja biztos nehéz, várom nekem mikor dobja...bár elsőre is szórt villámokat nekem csak akkor nem mikor a saját modszeremmel megtéptem...blokkoltam ugymond mint Abigélt. :)
  • darkSectorxxx #2378
    Moby-nak, még nem de NG+ -ban legyakja a picsába...:D
  • SlickAdam
    ebihal is?
  • Moby
    És a második nekifutásra (ötödikre állesz), szóval vagy inkompatible vagyok azzal a kurvával, vagy tényleg besorsolt nekem egy szörnyeteget, merhát annyira gecibéna azért nem vagyok (illetve de, de rajtakívül megettem mindenkit, viszonylag könnyen)
  • darkSectorxxx #2375
    Nem, nekem folyton 99 körül és változóak.
  • darkSectorxxx #2374
    Hát ja de más meg bedurvult....farkasnak is van 2. stílusa, NG++ -ban
  • darkSectorxxx #2373
    Moby-nak sikerült!
    GRAT.

Csak unszolni kellett hogy nyomj stream-et és amint megnéztelek egyből sikerült. :D
  • SlickAdam
  • Moby
    Pörög a credits.
    Nem ettem meg a cordokat, nem tudtam, hogy megkell, szóval csak 1 volt.
  • TDC Geronimo
    :O

Na tessék :(
  • Kandurex
    Nem insight függő dolgok?
  • Tatyla
    Ng+ban volt csak ködös fázis nekem először nem
  • TDC Geronimo
    random fos az egész sajna. Én is láttam videót, ahol egyetlen támadást tolt a wet nurse, ködös fázis sehol.
  • SlickAdam
    en a nedves növerket lattam ma. sötetbe borulos, 8 felöl tamados fazist be se adta neki.:D

lehet van valami titok, amirol nem tudunk...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.12. 20:55:25
  • Moby
    És olyankurvajó, hogy ezt egyetlen rivjú sem említi. Biztos senkinek nem tűnt fel. Biztooooos :D
  • Moby
    Néztem dark clericjét ng++-ban.
    Egyetlen,
    Mozgást.
    Tolt.
    Végig.
    Egy.Gyet.
    Hihetetlenőrületes faszbaromdolgok ezek.

/lóbálta a karját. Ennyit tudott. Egy boss. LOL
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.12. 20:53:09
  • Kongy
    Hát nem szaroztam behívtam egy random embert, hogy szétoszlassuk őket, így ment mint a karikacsapás. Ő is lefoglalt egyet, én is, a harmadik meg rohangált kettőnk között, mint a hülye :DD
  • darkSectorxxx #2362
    Ráérsz nekem majdnem 80-90 óra volt elsőre asszem.
  • darkSectorxxx #2361
    Ja ne siess, ki kell tapasztalni a boss-okat én sokszor csak figyeltem, hátráltam, nem használtam életet tudni kell mire képes egy egy boss, és mik a korlátai....utána menni fog.

Moby-val beszéltem, nem mindegy hogy csinálod, nem szabad a fegyvereket összevissza használni, meg más tanácsolhat persze de magadnak kell megtapasztalni és kiválasztani a fegyvert, azt hogy nem mindegy mivel és hogy ész, nekem a vajazókés jött be, arra találtam ki a taktikáimat, egy nehezebb lassúbb fegyver teljesen más beállítást igényel, és hozzáállást.

Sőtt szerintem Moby-nak az elején ez volt szerintem az egyik dolog amit lehet nem így kellett volna.
    És neki is ezt a pengét kellett volna választani, jó persze nem tudhattuk mi lesz, meg NG+-ban felszedhetőek újra a fegyók de az neki már nem segítség.
  • Kongy
    Durván nyomod :O

Nekem most lett meg Shadow of Yharnam.. :D Nem mondhatnám, hogy sokat tolom, csak izlelgetem :)
  • darkSectorxxx #2359
    Nekem meg NG++ a farkas jön...LV 142

Chalice-oknál apránként mert megunom sokszor egymásután.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.12. 20:15:59
  • darkSectorxxx #2358
    Mennyi van még vissza? :)
  • darkSectorxxx #2357
    Lol nekem ugyanez volt első végigjátszásra....ennél van könnyebb megoldás is, a lézert azé nyomta mert rossz oldalról közelítetted meg a problémát. :)
    Mint Abigélnek a lézere....:)
    Sebaj, gratula amúgy.

Majd ha végre odaérek megint mutatok egy jobbat, legalábbis én másképpen öltem meg. )
    És kis level szinten voltam és nem okozott gondot.
    Persze így NG++ -ban meglephet akár de ez eddig ugyanaz amivel én harcoltam.
  • Moby
    Hát nekem nem íagy tűnik. Itt egy ökleléssel 30%-ot sebez, az enyém 100-ról megöl egy ökleléssel, de ha épp nem, akkor ilyen 40% marad, legjobb esetben.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.12. 20:02:17
  • balee4
    Szerintem jóval erősebb a sebzése, illetve amikor először futottam neki, egyfolytában lézerezett, ez már egy nyugodt verziója. :) Na meg ugye a frenzy miatt nem árt az insightot letornászni, 99-es insight-tal egyből ölt a frenzy-je.
  • Moby
    Nemtudom ebben mi a durva. Nekem kb ezt műveli fent. Csak negyed ennyi vitalityvel, meg staminával kell(ene) megoldanom LOL
  • balee4
    Nincs lehetetlen:

A megfelelő taktikával már nem is volt olyan nehéz. :)

• Moby
    Nem kell, nekem szerintem ez van fent :D
  • TDC Geronimo
    BLOODborne