9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2390 Igen nálam volt egy eset amikor beállt a saroba és semmit nem csinált. :D
Verd le elsőnek a csontvázakat. :D -
#2389 Vagy kb ugyanez volt most a cleric. Söprögette a földet. Néha nekem háttal(!!!). -
#2388 GIGALOL
Nálam ilyen volt amigdala. Ált mint egy barom, néha ugrott egyet...Ebrietas...nos őt meg tudjátok.
Valamit tutira sorsol a gép, csak geci szélsőséges határok között. Azt sem értem mi a gecinek. Miért nem kapja mindenki ugyanazt??? -
#2387 36 perctől kb. Micolash mit csinál? Csak boxol LOL. Komolyan kamera után ez a játék legnagyobb hibája. Ezt minél előbb javíthatnák, mert kabaré.
-
#2386 :) -
#2385 De úgy tűnik nem vagyok beljebb ... ez a Nightmare Frontier ... és úgy tűnik a szokásos DeS/DaS 'lelökős' pojén itt is megvan :) -
#2384 :DDD
-
#2383 Jézusom...Nálam NG+ -ban ugyanazt az egy mozdulatot tolta a cleric
/elsőre szénné szopatott -
#2382 Látod. :) -
#2381 Áh
-
#2380 Na, most elmentem a víz alatti bosshoz és elsőre meglett ... érdekes ... a végén már kva sok pók volt :) -
#2379 Nem hiszem ahogy mesélitek az az alakja biztos nehéz, várom nekem mikor dobja...bár elsőre is szórt villámokat nekem csak akkor nem mikor a saját modszeremmel megtéptem...blokkoltam ugymond mint Abigélt. :) -
#2378 Moby-nak, még nem de NG+ -ban legyakja a picsába...:D -
SlickAdam #2377 ebihal is? -
#2376 És a második nekifutásra (ötödikre állesz), szóval vagy inkompatible vagyok azzal a kurvával, vagy tényleg besorsolt nekem egy szörnyeteget, merhát annyira gecibéna azért nem vagyok (illetve de, de rajtakívül megettem mindenkit, viszonylag könnyen) -
#2375 Nem, nekem folyton 99 körül és változóak. -
#2374 Hát ja de más meg bedurvult....farkasnak is van 2. stílusa, NG++ -ban -
#2373 Moby-nak sikerült!
GRAT.
Csak unszolni kellett hogy nyomj stream-et és amint megnéztelek egyből sikerült. :D -
SlickAdam #2372 -
#2371 Pörög a credits.
Nem ettem meg a cordokat, nem tudtam, hogy megkell, szóval csak 1 volt. -
#2370 :O
Na tessék :( -
#2369 Nem insight függő dolgok? -
#2368 Ng+ban volt csak ködös fázis nekem először nem -
#2367 random fos az egész sajna. Én is láttam videót, ahol egyetlen támadást tolt a wet nurse, ködös fázis sehol. -
SlickAdam #2366 en a nedves növerket lattam ma. sötetbe borulos, 8 felöl tamados fazist be se adta neki.:D
lehet van valami titok, amirol nem tudunk...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.12. 20:55:25 -
#2365 És olyankurvajó, hogy ezt egyetlen rivjú sem említi. Biztos senkinek nem tűnt fel. Biztooooos :D -
#2364 Néztem dark clericjét ng++-ban.
Egyetlen,
Mozgást.
Tolt.
Végig.
Egy.Gyet.
Hihetetlenőrületes faszbaromdolgok ezek.
/lóbálta a karját. Ennyit tudott. Egy boss. LOL
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.12. 20:53:09 -
#2363 Hát nem szaroztam behívtam egy random embert, hogy szétoszlassuk őket, így ment mint a karikacsapás. Ő is lefoglalt egyet, én is, a harmadik meg rohangált kettőnk között, mint a hülye :DD -
#2362 Ráérsz nekem majdnem 80-90 óra volt elsőre asszem. -
#2361 Ja ne siess, ki kell tapasztalni a boss-okat én sokszor csak figyeltem, hátráltam, nem használtam életet tudni kell mire képes egy egy boss, és mik a korlátai....utána menni fog.
Moby-val beszéltem, nem mindegy hogy csinálod, nem szabad a fegyvereket összevissza használni, meg más tanácsolhat persze de magadnak kell megtapasztalni és kiválasztani a fegyvert, azt hogy nem mindegy mivel és hogy ész, nekem a vajazókés jött be, arra találtam ki a taktikáimat, egy nehezebb lassúbb fegyver teljesen más beállítást igényel, és hozzáállást.
Sőtt szerintem Moby-nak az elején ez volt szerintem az egyik dolog amit lehet nem így kellett volna.
És neki is ezt a pengét kellett volna választani, jó persze nem tudhattuk mi lesz, meg NG+-ban felszedhetőek újra a fegyók de az neki már nem segítség. -
#2360 Durván nyomod :O
Nekem most lett meg Shadow of Yharnam.. :D Nem mondhatnám, hogy sokat tolom, csak izlelgetem :) -
#2359 Nekem meg NG++ a farkas jön...LV 142
Chalice-oknál apránként mert megunom sokszor egymásután.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.12. 20:15:59 -
#2358 Mennyi van még vissza? :)
-
#2357 Lol nekem ugyanez volt első végigjátszásra....ennél van könnyebb megoldás is, a lézert azé nyomta mert rossz oldalról közelítetted meg a problémát. :)
Mint Abigélnek a lézere....:)
Sebaj, gratula amúgy.
Majd ha végre odaérek megint mutatok egy jobbat, legalábbis én másképpen öltem meg. )
És kis level szinten voltam és nem okozott gondot.
Persze így NG++ -ban meglephet akár de ez eddig ugyanaz amivel én harcoltam. -
#2356 Hát nekem nem íagy tűnik. Itt egy ökleléssel 30%-ot sebez, az enyém 100-ról megöl egy ökleléssel, de ha épp nem, akkor ilyen 40% marad, legjobb esetben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.12. 20:02:17 -
#2355 Szerintem jóval erősebb a sebzése, illetve amikor először futottam neki, egyfolytában lézerezett, ez már egy nyugodt verziója. :) Na meg ugye a frenzy miatt nem árt az insightot letornászni, 99-es insight-tal egyből ölt a frenzy-je. -
#2354 Nemtudom ebben mi a durva. Nekem kb ezt műveli fent. Csak negyed ennyi vitalityvel, meg staminával kell(ene) megoldanom LOL -
#2353 Nincs lehetetlen:
A megfelelő taktikával már nem is volt olyan nehéz. :)
-
#2352 Nem kell, nekem szerintem ez van fent :D -
#2351 BLOODborne