9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2430 Nagyon, én ezért DS2-őt max akciósan vállalom be majd. -
#2429 Na meg a világa arról ne is beszéljünk. :D
Mint itt a Blood-ba a dungeonozás kb. -
#2428 :)
Jó d az fusztráló míg a Blood úgy nehéz hogy élvezem. :) -
#2427 Ez tudod mire emlékeztet? :D
Defiled \ Watchdogs. :D ott kell ugyan ezt csinálni. Nem kaszabolhatsz őrült módjára. hanem szépen taktikusan , lassan szedegetni az életét.
Ennek is meg van a maga varázsa, De BB után lehet nem jönne be nekem. Azért, majd egyszer beszerzem PS4-re a DS2-tőt.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.13. 12:44:40 -
#2426 itt is lehet körbe táncolod én pajzsnélkül vertem végig a bossokat eddig.smelter demonra menj rá pajzsnélkül meglátod nem olyan künnyű :D nekem már nincs sok boss hátra kb 5 mindenkit pajzs nélkül verek :) meglehet csinálni és máris nem olyan könnyű :D -
#2425 Nézegettem a DS2 vidiket, úúristen mennyire lassú itt minden :DD
Mennyire másképp fest már ez az egész így a BB mellett.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.13. 12:10:54 -
#2424 Neeem, az elsőt toltam, csak egy rossz időszakomban, és a ráuntam a világára, de egy 40 órát beletoltam így is. Mindeképp pótolni fogom azt is, csak nekem a DeS után csalódás volt, és nagyon sokat teknószoptam vele, mert nálam valamiért nem működött a dsfix. -
SlickAdam #2423 te is szenvednel. kicsit en is szenvedek. anelkul nem lenne Souls.:) -
#2422 Oks akkor vállald a következményeket. :)
Moby szétkap, mert szenvedni fog vele. Mert trágya-retek az irányítása. -
#2421 Mindenképpen ajánlom így is ... és az első részt is, ha nem volt meg :) -
#2420 Kurvajó, nem esik szét, max javítgatni kell nekem még nem esett szét eddig. -
#2419 Amúgyis gáz. -
#2418 Én a DS2-t is egy idő után pajzs nélkül nyomtam két kézre fogott fegyverrel ... sőt, szerintem sokkal többet tettem bele így ... utána direkt indítottam egy második végigjátszást csak pajzs nélkül :)
Csináltam is róla 1-2 érdekes kimentést, de csak pvp, sajna bossokat nem :)
Mit nekem pajzsos ellenfél.
Ez egy hosszabb, az elején rögtön verek egy rakatot egymás után, 4:30-tól van benne egy érdekesebb, mikor bemegyek vkihez, megvárom míg végez, mert nem támadok míg ketten vagyunk ... volt itt egy érdekes macskaegér szaladgálás :) -
SlickAdam #2417 persze, hogy poen. fricska a Souls jatekoknak. -
#2416 Rég megvan, az elején ad valami fa pajzsot, de sosem használtam, arra tippeltem, hogy csak poén és két ütéstől szétesik :) -
SlickAdam #2415 vizualisan az. majdnem stabil 60, meg felhuztak a texturakat is, de visszalepes nyilvanvaloan. ill. a mozgas is gepiesebb. de ezek szokhatok. mas jatek na, elözö generacios souls. mint eggyel lejjebb irtam: pajzs alapu. ezert lassabb is. lehet szisztematikusabban tudnal haladni vele. reflex nem kell annyi, mint BB-hez, de csapni termeszetesen a jo pillanatban kell es tudnod kell, hogy 2-3 ellenfel mar atuti a vedelmet, no matter what.
en mar raalltam.
szerk.: kis szuntetet erdemes tartani a ket jatek között. nekem se kellett volna azonnal elkezdenem. 1 het mondjuk. addig pokemon vagy farming simulator.:D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.13. 10:38:13 -
#2414 Nagyon gáz a DaS2 a BB után? Szemezek vele. -
SlickAdam #2413 tudom lesz kemenyebb, de 10+ oranal vagyok es meg nem talalkoztam jobbal.
BB utan en is ösztönösen pajzs nelkul probaltam, de nem lehet teljesen mellözni. pl ennel a boss-nal mit csinalsz anelkul? 2-3-szor elgurulsz es el is fogyott a stamina. jo, pajzzsal is majdnem, de ez igy biztos. DaS pajzs alapu, pont.
igaz elsö boss-nal nem kellett, söt masodiknal se. azoknal lehetett vetödni jobban.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.13. 10:28:08 -
#2412 én is újra játszom de pajzs nélkül és nem a legbénább bosst kéne mutatni hanem pl smelter demont :D vagy dark lurkert -
#2411 Az van a BB-ban is (szerintem neked mán meg kéne legyen) :D
Mondjuk kétszer nem használtam szvsz, de van :) -
#2410 Pf védekezés pajzzsal ... mijez a tízéveseknekszóló easy game? :D -
#2409 NG++
6 boss és pár hunter halott....
Holnap kis dungeon....elmegy így az idő. :D
Vagyis ma. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 01:01:27 -
#2408 Na áramos csontinak is kitaláltam egy szuper taktikot, amivel akár nodamage-ban meg tudnám ölni. :DDDDDDDDDDDDD
A titok hogy váltani kell a lock-ot. :D -
SlickAdam #2407 az legyen a legkisebb gondunk, hogy elegge random viselkednek a boss-ok (bar nalam mindharom vegigjatszasnal ugyanazokat csinaltak...).
ugye emlekszunk meg mindannyian a 3. (altalaban 3.) Bloodborne Boss-ra? a Blood-Starved Beast-röl beszelek. na most csukjatok be szemeitek, idezzetek fel nehany pillanatra, aztan nezzetek meg ezt a videot a szinten 3. Dark Souls 2 Boss-rol (elegge jellegtelen, sztem megnezhetitek, nem nagy szpojler), es kacagjatok. annnnnnyira gagyi es unalmas es ugyanazt ismetelgetös harc volt, hogy borzalom. de az elsö 2 se volt jobb... vegen utott meg egyszer picit, mert moho voltam. ill. elsöre "megölt", mert belecsusztam a vizbe. na bumm. ehhez kepest a BB...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.13. 00:03:15 -
#2406 ISDTENEM ez amikor a torony aljára le kell esni ez gáz...vagy sikerül vagy nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.12. 23:47:31 -
#2405 Tuti. Azt másképpen kell megölni annél a guruláskor lehet könnyen parry. -
#2404 :P -
#2403 Remélem! -
#2402 Kár hogy nem vettem fel most a clericemet. Az elmaradhatatlan bennyhill zenével kiváló kis videó lehet volna LOL -
#2401 Igen ilyen is van. :D -
#2400 ROFLASDASSDADSDFGFASDASDG -
#2399 Nem az a tiéd az a neccesebb változat a simába 3-as kombot csinál és védhetőbb.
Nekem első menetre kijátszhatóbb volt, vagyis te a nehezet nyomtad le.
A másik változatban a puskával lő és feléd gurul sokszor, az az enyhe...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.12. 23:44:05 -
#2398 Hű baze de odaültetném mindet a kurvámhoz: nesztek gecik, toljátok! :D -
#2397 Tessék, lehet ezt fogod kapni :DD
-
#2396 Kicsit attól is tartok, hogy a Gherman túl könnyen aludt el. Szóval lehet, hogy én abból valami könnyűt kaptam? Bár dark eléggé ráismert az övére benne, -
#2395 Bugos az ai, ennyi. Mondjuk nem értem ilyen QAból hogy a rákba kerül ki, mert ha letolták 10* vagy 20* a bosst nem hiszem el, hogy egyszer se jött nekik elő. -
#2394 Ha így lesz felröhögök. De tényleg. -
SlickAdam #2393 lehet NG+ -ban odatartja neked a kozmik bijaccs a picsajat, hogy "verj el daddy, rossz kislany voltam" es hasonlok.
meg kene nezned. -
#2392 a baj a véletlenszerűséggel van a durva kellett volna NG+ -ra. :D -
#2391 Lehet, hogy tényleg azért, hogy ne váljon gépiessé a NG, nade ez így kabaré tényleg. Ez így annyira hulladék, hogy nem javítani kell, hanem megszűntetni a rákba.