9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2470 Jah az is valami más, a tapsihapsi
:D
De kibaszott unalmasak ezek a dungeonok főleg hogy nem lehet sorba csinálni...vagy felslegesen megyek vagy nem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 20:54:18 -
#2469 A "harvest"-ről a mai napig nem tudom mi :D -
#2468 Abygél az direkt, mert hosszú a neve, a tlapóról ne is beszéljünk...ugye Moby? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 20:53:11 -
#2467 Bocs. :D Franc se figyelte csak nagyjából. :) -
#2466 én is sokat kacagok hogy mindent tök máshogy hív abygél pl :"D -
#2465 Az elég beteg ha az ébresztőm a telón a lullaby for mergo?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.13. 20:51:39 -
#2464 Komolyan megütköznék rajta, ha valaminek a nevét egyszer is jól írnád le :D -
#2463 Na nekem ezekből egy sincs még nyitva gut....:D
Lower Picsu Ch -t nem nyomtam
Hipertomb-ból a sima root és a 2 lower nincs.
a 3. és 4. kategóriát nem is engedi....akkor még sokminden van vissza de félek baszott unalmas lesz és beleunok....
így is elég gáz folyton ugyanolyan helyenek futni 1000x
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 20:51:33 -
#2462 Köcce így azért jobb ha tudom miket kell mert elég keszekusza így a 4 kategória. :D -
#2461 - Pthumeru Chalice (3 layers)
- Central Pthumeru Chalice (3 layers)
- Lower Pthumeru Chalice (4 layers)
- Ailing Loren Chalice (you need to find two "Bastard or Loran" items, needed to create the next dungeon - you could find these as early as the first layer, or much later, but play at least until you find the Beast Claw weapon in Layer 2)
- Defiled Chalice (3 layers - you have half HP throughout this dungeon, which makes the bosses *brutal*)
- Pthumeru Ihyll Chalice (3 layers, Yharnam, Blood Queen of the Old Labyrinth is at the bottom)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.13. 20:46:00 -
#2460 Defiance-hoz melyeket kell amúgy megcsinálni? a Picsukat? -
#2459 Oks nem ott egyértelmű írtam is, csak a mozgását kérdeztem, mert ha ugyanaz, a taktika is ugyanaz ellene. :)
Csak hogy mire számítsak, csak a sebzés a gond vagy más támadásokat is tesz mint az alsóbb szintű? :) -
#2458 Isz-hez 4 ritu (5) kéne még, gondolom abba kell menni majd. -
#2457 Ami azt is jelenti, hogy az általunk szidott Watchdog-ot sem győzte le ott. Szóval azt sem tudja miről van szó, csak beszél és beszél és beszél... félre. :D -
#2456 bossfight -
#2455 Akkor melyik kell? a többihez nem volt item. :S -
#2454 -
SlickAdam #2453 meg jo, hogy te a hintertomb chalice-okat csinalod, amik rohadtul nem kellenek a queen-hez vezetö uton. tehat nem haladtal meg semmit.:D LOL -
#2452 Tegnap sietve figyelmetlenségből elköltöttem 94 insight-ot....
Utána 1-2 órával rá 45-el zártam a napot. -
#2451 BB D16 NG++ | Dungeon -
#2450 Okés...de odáig el is kéne jutnom de nagyon nehéz. :D -
SlickAdam #2449 ne okoskoggyá möster! majd ha ott vagy jelezz es kinevetunk. -
#2448 Jó de videón néztem a srácot és úgy öltem meg én is, semmi kivédhetetlent nem csinált neki...:D
Max igen ha a ritmusból kijössz akkor gáz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 19:53:21 -
#2447 Tehát, ha nincs, akkor azért nincs, mert nem gyűrű?
Hát izé.....mkaaaay :D -
#2446 Nincs. Csak fele életed van. Én is megöltem már 2x..csak nem ebbe a dungeonba.
15 percig kb hibátlanul kell mozognod itt!
nekem sorozatba le megy 3/4ig az élete. Utolsó negyedbe fogyok el valamiért. nem nehéz...csak rohadtúl koncentrálni kell.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.13. 19:45:16 -
SlickAdam #2445 a gyürüknek meg volt a maguk tortenete. sztem erre akart celozni. -
#2444 Érdekes azt a kutyit már legyőztem 2x ezelőtt, van valami új mozgása ott?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 19:41:45 -
#2443 DSDzerintem az sem tudja aki írta...be volt baszva. :D -
#2442 >a gyűrűk rúnákra cserélése nem csak a háttértörténet számára rendelkezésre álló "felületet" csökkenti...
Valaki megpróbálná nekem ezt értelmezni? -
#2441 Az a watchdog egy g..i! Két napja szórakozok vele. Egyszer sikerült 20%-ig leütnöm, de ha ember egyszer hibázik halál. Dögölne meg! -
#2440 Tesztet néztem éppen:
"Az elmúlt két hétben fantasztikusan jól szórakoztam a Bloodborne-nal, éppen azokat az élményeket és elégedettséget átélve, mint korábban az elődökkel, végül azonban három tényező volt, ami miatt úgy éreztem, hogy a két Dark Souls utána nem lenne jogos kiosztanunk egy újabb tízest.
1. Történt néhány olyan változtatás, amely szerintem minimum megkérdőjelezhető. Az egyik ilyen az új életerőtöltő, a Blood Vial, melyből hiába lehet nálad több, mint a korábbi flaskákból, ténylegesen is össze kell őket gyűjtened, nem termelődnek újra a bonfire-ök "utódjainál", a lámpásoknál. És bár a felesleg rendre eltárolódik, bizony előfordul, hogy egy-egy nehezebb szakasz vagy főellenfélharc után ez a készlet is kimerül, ilyenkor pedig arra vagy kényszerülve, hogy visszamenj a korábbi területekre farmolni - ez egy olyan felesleges elem, ami korábban nem volt jellemző a Souls-játékokra."
"2. A Souls-játékok közel sem szájbarágós, és leginkább "közvetettként" leírható történetmesélése itt is jelen van, ami azt jelenti, hogy a kevés átvezető és párbeszéd okán leginkább most is magából a világból, illetve a különféle leírásokból kell összetenned, hogy mi is történik valójában. Ilyen szempontból szerintem mindenképpen korlátozza a háttértörténet mélységét, hogy jóval kevesebb felszerelés található a játékban, mint az elődökben. Arról nem is beszélve, hogy a kevesebb (igaz, a korábbiaknál komplexebb) fegyver, a kevesebb öltözék, a pajzsok kihagyása vagy éppen a gyűrűk rúnákra cserélése nem csak a háttértörténet számára rendelkezésre álló "felületet" csökkenti, de a karakterbuildeket illető variációs lehetőségeket is."
"3. A töltőképernyőkről nem csak az olvasnivaló tűnt el, de a várakozás időtartama is jelentősen megnőtt, ami hosszú távon kissé kényelmetlenné tud válni. Techikailag emellett akad még néhány kifogásolható dolog: a framerate olykor képes kisebb rakoncátlankodásokra, illetve a kamera is a legváratlanabb szituációkban tud az ellenségeddé válni a nagyobb méretű ellenfelekkel történő harcok során, ami már csak azért is meglepő, mert korábban nem nagyon voltak jellemzőek az efféle problémák."
ez még oké, kákán a csomót -
#2439 oks. :) -
#2438 Te csak mennyé' szépen dungeonozni és várlak szeretettel a defiledbe.
4 dungeonon kell átverekedned magad hogy begyere a watchdogshoz. :D
Amíg csinálod, addig én agyvérzést kapok szépen.
- Pthumeru Chalice (3 layers)
- Central Pthumeru Chalice (3 layers)
- Lower Pthumeru Chalice (4 layers)
- Ailing Loren Chalice (you need to find two "Bastard or Loran" items, needed to create the next dungeon - you could find these as early as the first layer, or much later, but play at least until you find the Beast Claw weapon in Layer 2)
- Defiled Chalice (3 layers - you have half HP throughout this dungeon, which makes the bosses *brutal*)
- Pthumeru Ihyll Chalice (3 layers, Yharnam, Blood Queen of the Old Labyrinth is at the bottom)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.13. 19:31:31 -
#2437 Tayla:
"Bloodborne azonban valójában - a Demon's és a Dark Souls-hoz hasonlóan - az ismeretlen felfedezéséről, a saját félelmeid legyőzéséről szól; arról, hogy a lehetetlenből miként válik 20 perc leforgása alatt gyerekjáték. Az ezért járó jutalom, vagyis maga az élmény olyasvalami, aminél többet videojáték - legalábbis annak klasszikus funkcióját tekintve - nem nagyon adhat. Az egész olyan, mint egy elvont drog, ami függővé tesz, és utána csak ezt akarod, semmi mást."
Mi a 20 perces gyerekjátéknál tartunk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 19:27:14 -
#2436 Ettől még igaz. :D
A játékok tanítanak, valamelyik arra hogy mire ne költsd a pénzed, valamelyik meg agyserkentő....amiket a való életben is tudsz alkalmazni , persze nem megölsz egy szörnyet hanem a problémamegoldás fejlődik vele....meg más egyébb apró dolog, úgy hogy észre sem vesszük.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 19:19:02 -
#2435 Jaj ne már, elpirulok... :D -
#2434 Mert gykorlott vagy már, tapasztalt és ezért könnyű már, nem azért mert erőset sebzel vagy NG+ egyszerűen az elején el voltunk szokva ezektől a nehéz játékoktól és visszaedződtünk....ezekután egy causal játékot végigvinni? :D -
#2433 csináltam egy új karaktert eljutottam az old yarnam lámpáig két boss halott és még egyszer sem haltam meg -
#2432 Szerverek baszakodnak!!!!!!!! -
#2431 Kipróbáltam délelőtt a remoteplayt így NG+ -ban.
Jaj.
:)