9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Yodamest12 #9010 Jah azt irják, hogy nem elég ha a tárolóban van, meg is kell venni mindet.... ilyen hülyeséget. Ráadásul ha eladtam valamit, pl torch azt már nem is találom a megvehető itemek között, szóval már csak ng+-ban lehet meg, még jó hogy hamar megszerezhető.
Nem is értem, amikor sokan meg irják, hogy kb semmit nem csináltak csak végigvitték a játékot, megölték a queent és beúszott a platina... koránt sem ilyen egyszerű azért. Nekem pl. tök nem volt természetes az hogy minden a játékban található fegyvert megvásároljak és ne adjak el közülük semmit. -
#9009 Kell az összes módosított fegyver is, amiket a chalice dungeon-ökben találhatsz.
Nem tudom, hogy mindennek nálad (vagy a tárolódban) kell-e lennie, de érdemes a netről leszedni és csekkolni egy fegyverlistát, hátha valami kimaradt.
Ha megvan minden, de menet közben valamit eladtál, akkor érdemes megnézni, hátha visszavásárolhatod, máskülönben marad a NG+... -
Yodamest12 #9008 Na meglett, viszont csak egy goldot kaptam, még hiányzik a minden fegyver tropi.... pedig minden megvan vagyis volt már meg minden fegyver a végigjátszások során. Egyszerre kell nálam lennie minden fegyvernek hogy meglegyen? -
#9007 Meglesz az. :) -
Yodamest12 #9006 Na queennél vagyok.. egyelőre még nincs meg :) -
#9005 Ja sebez rendesen, hát parry-t én mindig elfelejtem, ha nehéz valami mindig azon gondolkodom csak, hol a gyenge pontja a parry-t max akkor ha másképpen nem megy. :D -
Yodamest12 #9004 Na azóta megnéztem, hogy parryzni kell, úgy emberi idő alatt legyőzhető, parryre nem is gondoltam azért éreztem reménytelennek. És így nem is kell annyira közel sem menni hozzá. Látom fennakadtatok a 2 próbán, de nem annyira azon volt a hangsúly, hanem azon, hogy 1 ütéstől halok, amiatt hagytam pihenni, nem a 2 próba miatt. Ha van lehetőségem gyógyitani magam akkor nyilván nem adom fel 2 próba után, csak ez kicsit unfair, hogy 1X üt meg az egész harc alatt és insatnt halál, ez már a nem fun kategória, ezért hagyott el a remény, remélem igy érthetőbb. -
#9003 Ja a 2x az kicsit poénos FS játékoknál... :)
Lesz az 20 is ne aggódj. :)
Ha végleg nincs tipped.
Amúgy én tudom miért hiszed hogy szar, valóban a mozgása buzi, ha közel mész hozzá, ahogy csapnád csinál egy tűzgyűrüt maga köré ha meg messzebb mész, csapkod összevissza...szar tud lenni.
Csináld ezt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Maradj mindig távol, lesz amikor a buzogányával lecsak egymás után 2x-3x a földre, akkor utána oda tudsz futni megütni kicsit, ahogy viszont elkezdi a meditálást, az a gyenge pontja!!!!
Türelmesen várd meg, és amikor meditál (köröz a levegőben a botjával, megidézi a meteorokat, akkor azonnal fuss oda cséépelni, addig, akkor hagy abba mikor a körözés ütán suhint a bottal, akkor indulnak meg a meteorok! :)
Szerintem hozzád sem fog érni. :)) -
#9002 konrkétan igen hosszú percekig verned kell neki...a seggét IS! -
SlickAdam #9001 "viszont 1. boss a keeper of the old lords annyira no chance hogy kb 2X mentem neki,"
nemmondod! nekimentel egeszen pontosan KÉTSZER? akkor tenyleg eselytelen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Yodamest12 #9000 Na skacok megint mélyponton vagyok, már eljutottam a cursed defiled csaliszhoz, viszont 1. boss a keeper of the old lords annyira no chance hogy kb 2X mentem neki, de áhh... Most komoly, hogy 10 percig kéne püfölgetni (mert alig sebzem +10-es cleaverrel) ő meg egyszer üt meg és haltam? -
#8999 Hajrá! :-))) -
#8998 Ha igaz. :D -
Yodamest12 #8997 na látod van még mit tanulni :P -
#8996 Ja, erről nem is tudtam hogy ő bármilyen kulcsot adna. :D -
Yodamest12 #8995 Nem a dungeonos amygdala kellett, hanem a rendes játékbeli, ami opcionális boss. Az adja a loran dungeonokhoz a kulcsot, ezt nem tudtam én se, vagy hát azt hittem őt már leöltem. Ez van, ha sok idő kimarad utána azt se tudja az ember hol tartott. Na de loranban már haladok is célirányosan, meg is volt a 2. boss a bloodstarved. Jövök terhes királynééééé és elhallgattatom azt a csecsemőt! -
#8994 Nem értem, a chalice-ok bármikor nyithatóak, Dungeonban elkerülni nem tudsz Boss-okat. :D
Max félbehagyni 1-1 Dungeon-t. :D
Amygadala az Ailing 3. utolsó boss-a.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.06. 18:40:13 -
#8993 :) -
Yodamest12 #8992 OMG srácok, lehet megvan a megoldás a dngeonos problémámra.... Ugye olyan gond volt, hogy a loran dungeonok abszolút nem voltak megnyitva így nem tudtam bastard of lorant sem gyűjtani illetre ritual blood 5 öt sem. Most olvasom hogy amygdala megölésével kapom meg az Ailing Loran-t, ezek szerint őt elfelejtettem megölni loool? Már ég a ház meg minden, Gehrman előtt vagyok, kihagytam volna? Bazzeeeg :) na otthon lecsekkolom.... -
Yodamest12 #8991 Jó persze, te már beletetted a magad 1200 óráját, kb azt is tudod milyen a bossok ánusza. -
#8990 Hát én a BB-vel kapcsolatban 2 dolgot tudnék elképzelni, ha kijön egy single dlc, nekiállok.
Vagy ha megkér valaki hogy coop-ba segítsek....:D
Amúgy nem igazán van új amit ne láttam volna. :)
Ettől független kösz a tippet. -
Yodamest12 #8989 Amúgy a játéknak már van proharvderes oldala is, ha gondoljátok gyertek át, ott azért többen vannak, jobban meglehet osztani a gondolatokat, illetve vannak csoportok is szervezve pl. BB hungary ahová belehet lépni és együtt multizni stb. Én is nemrég fedeztem fel, a kieggel kb egy időben jött létre a topik, el is kezdem olvasni miket hordtak ott össze :) -
#8988 +1 -
#8987 Oké, sok sikert!
UC2 iszonyat jó, szinte irigyellek, hogy először látod, de én is leestem tőle a székről még PS3-on. Ahogy UC4-től meg PS4-en. :-D -
#8986 Ja akkor jó, Uncsi kollection epic, ahogy a 4. rész is. :D
mondjuk az az igazi ha elsőre te csinálod egyedül és próbálkozol. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.02. 21:19:54 -
Yodamest12 #8985 Arik vagytok, nagyon együtt éreztek a problémámmal :) most egyelőre egyébként is elvagyok, mert tolom a nathans drake collectiont, ma fejeztem be az 1. részt, holnap hajnalban kezdem a 2-t :P nagyon izgi, az 1. végén arra a zombis szörnyes csavarra nem számitottam. Na de visszakanyarodva, jó tudni, hogy ha belekezdenék a dungeon farmolásba tudok kit hivni helpelni, majd ha oda jutok mindenképp jelzek, de előtte egyedül megpróbálom megoldani a tanácsolt módokon. Köszi! -
#8984 Nekem nem gond elvileg van még plus-om. :D -
#8983 Ja értem, igen. Hát, ha lehet, akkor nyisson egy password-os szobát, mondjuk legyen a jelszó passw0rd, álljon meg a byrgenwerth-i lámpánál és vigyünk neki ezt-azt. :-D -
#8982 Na ezt mondtam én is
lehet adni át cuccot ez tuti, de az a kérdés hogy ez a blood szar beletartozik vagy mint a fegyver hogy nem dobhatod?
Ez a kérdéses. :D -
#8981 Illetve nem tudom, ha multiban összeakadunk vele és ledobjuk a földre, ami kell neki, akkor azt felszedheti-e...? -
#8980 B az szebben hangzik, de igen youtube-on kell videókra keresni...Blood nemtudommmi 5 Location és ennyi, minnél újabb a videó annál tutibb hogy nem lett kipeccselve a farmhely. -
#8979 Akkor az marad, hogy
a) visszábbról kezded újra létrehozott egyszerűbb dungeonökkel
b) valaki behív a saját játékában egy dungeönbe, és ott farmolsz.
Utóbbit nem próbáltam. Előbbinél egyszerűen lerombolod a már korábban létrehozott és teljesített dungeont és létrehozod újra, ekkor megint mindent kifarmolhatsz belőle.
Ha túl idegőrlő, akkor közben told az alapjátékot és csak egy-egy dungeont teljesíts. Ehh, nehogy már ezen ússzon el a platinád. És a Királynőt is látnod kell. :-) -
Yodamest12 #8978 Onnan az a baj, hogy csak akkor lehet venni ha már létrehoztam belőle dungeont, tehát megvolt eleve az a mennyiség ami kellett, szóval még ott sem tudok venni sajna. -
#8977 Nem lehet elakadni, illetve a Hunter's Dream-ben a templom melletti árusnál is megveheted ezeket, ha eléggé előrehaladtál. -
#8976 Tudnék adni multiban?
Mert ha igen akkor nekem tutira van. :D -
Yodamest12 #8975 Na megnézegettem, hogyan lehetne továbbvinni a dungeonokat, hogy elérjem a queent, de szerintem elakadtam. Mármint valamit elkúrtam és nem tudok elég bloodot szerezni. Az van, hogy vagy kéne bastard of loran az isz chaliszhoz vagy kéne ritual blood5 a defiled chaliszokhoz. Namármost bastard of loran kizárva, mert a loran dungeon úgy ahogy van zárva nekem, és a ritual blood5 is kizárva, mert arra meg azt írja wiki hogy : "Great Isz Chalice, Pthumeru Ihyll Root Chalice, Sinister Pthumeru Ihyll Root Chalice, Lower Loran Chalice, Lower Ailing Loran Root Chalice, Sinister Lower Loran Root Chalice, Great Isz Chalice, Isz Root Chalice, Sinister Isz Root Chalice" és ezek egyike sincs nekem megnyitva pont azért mert nincs ritual blood5-öm vagy nincs meg maga az item hozzá.... szóval ilyen 22-es csapdájába estem.
Hát mind1 ez van, nekem ez már too much, csinálhatták volna kevésbé pain in the ass-re ezt az egész chalisz dolgot, pl mind a diabloban a torment szintek, hogy legyen kedve az embernek újra meg újra nekifutni farm céljából, ne pedig ilyen kötelező tehernek élje ezt meg. -
#8974 PÖersze ettől még érdekes részlete a játéknak, hogy ÍGY is lehet. :)
Azaza én is asszem levágtam a fejét simán.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.02. 12:31:09 -
#8973 elvileg akkor is dobja ha később visszamész hozzá és szétcsapod a fejét vagy csak egy idő után ott lesz nem csak akkor ha abban a sett-ben vagy darabjában mész ez tuti. -
#8972 Én akkor nem értem, én az összes fegyót megszereztem tudomásom szerint, ezt a fegyót is, amit mondasz, ez az a zöld amit ő használ, nekem ez megvan és utólag mentem hozzá vissza, de nem emlékszem hogy öltözködtem volna miatta. :D
Mikor meghal a feje ott marad bármikor vissza lehet menni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.02. 11:47:48 -
#8971 Elvileg csak akkor dobja, ha a szett valamely darabja rajtad van. Ha nincs, csak nevet a fej, miután győzöl, ellenkező esetben levág neked egy kis monológot is, és kvázi megköszöni, hogy megszabadítottad a szenvedéseitől.
Igazából ebből a játékból egy nagyon vastag könyvet kellene írni, elsők között állnék sorba érte.