9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2510 Most akkor 2 valami item kellene ugye? -
#2509 Hát aggódtam az Ailing-tól azt lofaszkarika....
Mivel ráértem közbe megjegyeztem a kapcsolókat, akit érdekel:
Layer 1: Jobbra->létra->jobbra
Nyomorékfarkas
Layer 2: Létra->lépcsőn fel->jobbra->balra
Tapsihapsi a kedvencem, közbe nééztem filmet a tévében
Layer 3: Szembe->fel->jobbra->balra
Beast egy kurva 2.-ra lement.....
Miez D4?
Nem ez a D4-nek kellett volna erősebbnek lenni? -
#2508 Még a shared menüre sem áll le a játék. :D -
#2507 Hát ha ujra áldozol oltárnál és végigmész megint akkor mintha meg sem csináltad volna. :)
Vagyis igen ezért insight farmolásra is jó, Moby-nak mondtam is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 22:20:37 -
SlickAdam #2506 dungeon boss-ok ujrateremnek? azoknak nincs new game, vagy? tenyleg nemtom. -
#2505 -
#2504 Bezony. :D Majd lesz valahogy. -
#2503 De ott a ha...:D
Hogyne sikerülne már? :)
Azt utána ha anti-nak kell bemegyek szájbabaszni még1x. :D
Nyugi egyedül is majd megölöm ha anti előtt vagy után, max még1x újra megcsinálom. :)
Ezen nem veszünk össze . :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 22:17:23 -
#2502 proszálgasd addig. :) amíg odaérek...:) -
SlickAdam #2501 azert tenni is köll! -
SlickAdam #2500 "ha véletlen nem megy akkor társulunk"
a ket csira -
#2499 óóóh már csak a platina lebeg a szemem előtt. :D -
SlickAdam #2498 ha ezen csak tul akarsz lenni, akkor valszeg a következön is. majd az uccso dungeon boss-okon is. ez mar nem igazi hunter hozzaallas. nehogymar ilyen ocska kombat bizbazok eltereljek a figyelmed...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.13. 22:14:14 -
#2497 Te piszok én alvás után megint mosott szar leszek. :P
Lehet ez is jobban menne ha pihennék. Néha. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 22:13:03 -
#2496 Ha odaértem teszek 1-2 próbát hogy lássam miket tud és utána ha véletlen nem megy akkor társulunk, ha meg sikerül akkor neked segítek visszamenőleg. :) -
#2495 Okés. Ma úgyis Mortal Wombat lesz éjféltől nekem. -
#2494 Nyilván. :D De most leadom az igényeimet és csak túl akarok rajta lenni. -
#2493 Jó ötlet, eddig nem jutott eszembe...:D -
#2492 Oks most jön Aili Chalice és utána még 1 ugye....lehet ma már nem de majd holnap. :) -
SlickAdam #2491 de a legjobb taktika tovabbra is:
- bemesz egyedül
- megölöd
- örülsz
;D -
#2490 Amúgy watchdogsra taktika. mivel nem tudjuk együtt ütni. ezért azt találtam ki..hogy:
Amíg az egyik üti a másik kólázgat az egyik sarokba és nem foglalkozik semmivel. Max kitér ha felé megy.
Na már most 1 hites a dolog. Szóval nem a behívó fél kezdi. Ha meghal a másik akkor jövök én. ha meghalok akkor előről. az egész. :D
Nyilván majd neked is megcsinálom ugyan így, hogy neked is meglegyen hamar.
Egyedül nincs rá már késztetésem valahogy.
-
#2489 Kikerülöd őket azt jóccakát? :) -
#2488 Én hívtam be természetesen. :D Azon az erdőn egyedül nem tudtam volna átjutni tele óriáskígyókkal. :D -
#2487 Lutri ja. :)
De ő jött hozzád? -
#2486 Viszont volt már, hogy skilles vadállat jött be, és lemészárolt helyettem mindenkit :D Szerencsejáték ez is.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.13. 21:46:16 -
#2485 Gyors szerzek ilyen fasz ritu darabokat azt 2 karika mulva elvileg ott vagyok.
van leirás hol van ilyen fos item, csak ahoz a legszebb boss-okon végig kell menni még1x. :) a 3 melák a legaranyosabb. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 21:28:30 -
#2484 :D jelszavazd le a picsba. :)
Én is találkoztam coopban barmokkal, nem hogy hátrált volna, de érdekes a boss-ok elsősorban a hívót támadják ilyenkor. -
#2483 :D -
#2482 Szuper amikor a coopban bejön egy gyerek, aki azt hiszi ez a Devil May Cry vagy a God of War, berushol az ellenfelek közé és meghal, aztán oda van az insightom... Zseniális. -
#2481 Akkor irány Ailing, akkor már csak Blood ritu (4) kell 3 darab.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 21:15:38 -
#2480 Azért mert eddig nem akartam csinálni, nem is foglalkoztam vele, csak te mondtad hogy öljemmeg a királynőt, nem kell 2x mondani....:) -
#2479 Hát lehet ebben kezdő vagyok.
Nekem ezek vannak:
Jaaa layer jóvan én kevertem a depht-el. :D ja azok akkor megvannak. :)
én a vonalakat néztem az meg 1-2-3 :)
na de tovább már nem enged ciga itemek miatt, sebaj csinálom a többit majd beadogatja....
Most már értem a Layer az hogy hány boss van benne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 21:14:08 -
#2478 Kizárt, ugyanis az alapjátékból a pthumeru chalicbe tudsz menni, ésígytovább. Te csak elkalandoztál valahova, de ettől még tudod csinálni normálisan. -
SlickAdam #2477 ha nem tevedek csak ma ketszer be lett teve, hogy miket kell lenyomni es milyen sorrendbe + korabban is volt mar rola szo nem is egyszer. konkretan egyszer en is bemasoltam.
de nem baj, remelem par nap mulva ujra megkerdezed! :D -
#2476 Nos igen, nem lennének ilyen tévhiteid ha legalább a bossok neveit elolvasnád vagy valami. De csak mész előre, mint egy bölény, és az sem tűnik fel, hogy nincs pause a játékban :DDD
Picit időt legalább szánj már a wikire is, ne csinálj már parasztdaráldát belőle. Ügyes vagy meg minden, de add meg kicsit a módját is. -
#2475 Szóóóval ezeket egymás után tudod csinálni.
- Pthumeru Chalice (3 layers)
- Central Pthumeru Chalice (3 layers)
- Lower Pthumeru Chalice (4 layers)
nem értem mit nem értesz. :D -
#2474 Nagy füleivel olyan mint tapsihapsi öregen gerincferdüléssel. :)
Dungeonnál meg lehet 10 dungeon van vissza hogy beengedjen azokba ami a leirásban van , addig felakasztom magam
:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 20:58:39 -
#2473 Azt én de mikulás, télapó már nem is tudom ki merre meddig. :D
Mert az úgy volt hogy elsőre azt hittem a kastély tetején lévőt hívjátok ennek, azt azért télapóztam. :D -
#2472 Beszarok rajtad komolyan :DDD -
#2471 Télapóról soha senki nem beszélt, azt te költötted bele a mikulásból(Micolash, tod, volt ilyen boss is :D) LOL