9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2550 Na csak nem unlockoltad? :) -
#2549 Egyszerre csak egy valamit, most elször a féléletes dungeon aztán sorba a többi. :) -
#2548 crowfeather set-em meg badgetem + blade of mercy már első nap megvolt
Elég népszerű lett a youtube videóm is aznap :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.14. 09:37:40 -
#2547 Sejtettem :)
Mindegy, megpróbálom szépen, majd beszámolok mire jutottam. Egyelőre a sejtésem próbálom igazolni, nameg megtalálni Eileent. -
#2546 Ezekre nem jössz rá magadtól, csak maximum elkezd érdekelni, ha látsz rá utalást. Szóval érdemes átolvasni minden szöveget, nem csak úgy elnyomkodni őket, mert az npc-k egy lavó utalást tesznek olyan dolgokra, aminek a 90%-ból nem értek semmit, a maradékból értek annyit, hogy utánanézzek, de rengeteg a "titok" a játékban. Engem meg az legalább annyira érdekel, mint a csapkorászás. -
#2545 De tudom pár npcvel volt dolgom csak meggondoltam inkább él levágtam őket. Pedig mondták a többiek hogy ne, ezért mondom majd a kövi new gamben menézem mit ad. :) -
#2544 Az igaz nagyobb az élmény, csak tudd mit keresel :) -
SlickAdam #2543 crowfeather set-em nincs (ugy tudom), a badge-et (ami a fegyverhez köll ugye) pedig az undorito modszerrel szereztem meg NG+ -ban. -
#2542 Dark, így látatlanban megomdon, hogy te azt sem tudod mi ez, vagy hogy van ez :D Szóval neked perpill nem az a gondod, hogy ottvan-e Eileen, hanem hogy kicsoda ő, és mér van a játékban, illetve hogy egyáltalán VAN :) -
#2541 Majd max a Queen után rálesek. :) -
#2540 Köszi, meglett közben, csak én vakon játszom. (pedig nyilván ezeket ismerve több/jobb lehetne, viszont nagyobb az élmény, ha az ember maga jön rá) -
#2539 Nem, te írtad az előbb hogy a wiki sem magyarázza el pontosan. Vagy én értettelek félre? :)
Utálom az ilyet hogy most elérhet ha túlmész akkor már nem és kezd ng-et. -
#2538 Egyébként most nézem, hogy ha megölöd, akkor is megkapod a badge-et. Hm. Én biztos nem így akarom csinálni, ha van rá mód.
/Amúgy SlickAdamnak van crowfeather setje, láttam, és blade os mercyje is, szóval ő tud valamit erről, csak mélyen hallgat :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.14. 09:29:06 -
#2537 http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Covenants -
#2536 Nem átláthatatlan, csak nem érted :D -
#2535 Rühellem az ilyen átláthatatlan faszságokat. Ad ez valami + dolgot? -
#2534 Várjál, nekem eleve újak ezek a "covenant"-ok... Hol? Mikor? Hogy? Egyikről se hallottam :S
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.14. 08:54:08 -
#2533 Tonképp nem is érdekel semmi más, csak a hunter of hunters tagság, és annyira jól akarom megcsinálni amennyire lehetséges, de összevissza csinálja mindenki, és a wiki sem okés. -
#2532 Elsőre kibaszottul elkúrtam, későn mentem hozzá central yharnamben, és már nem volt ott. Így kényszerűségből becsatlakoztam a Cainhurst Vilebloods-ba, de kibaszottul távol áll tőlem, akárcsak a az execuntioners, az duplán, mert csak most, az NG+ -ban értettem meg, hogy pl. az atya előtt (de szerintem minden NPC-re) azt várja el tőlem, hogy öljem le, legalábbis ott dob egy olyan nem-user message-t, hogy az executionerek nem hagynak életben senkit...namost én ezt biztosan nem fogom megtenni egyik végigjátszásban sem, bár gondolom pvp-ben erős és népszerű az az oldal, de én azt leszarom. -
#2531 Az a durva, hogy nekem ez a szál absz. kimaradt. Meg ki az a Henryk? :D Ejj, NG+ lesz ebből :P -
#2530 Ahogy korábban írtam, szeretnék csatlakozni a hunter of huntersbe, és nagyon nem akarom elbaszni, szóval van egy halom kérdésem:
- Ha megölöm Eileen-t, nyilván nem tudok csatlakozni. Jól gondolom? (nem akarom megölni, akár adja akár nem)
- Segítettem neki megölni Henryket. Namost a wiki azt mondja, hogy minden boss után figyelmeztessem őt. Hogyan? Hol találom?
- A wiki azt is mondja, hogy nem világos mikor/mitől rág be. Van egy elméletem. A Tomb of Odeonban Henryk miatt végülis elnézi nekem, hogy megöltem a fatert, de búcsúzóul annyit mond: ne feledjem, a hunterek bestiákat ölnek, NEM hunterekt. Az az Ő dolga. Az a tippem, hogy ha életben hagyom a huntereket, nem rág be. Helyes lehet a következtetés? Van-e erre tapasztalat?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.14. 08:39:03 -
#2529 Az amgy minek a függvénye hogy 3. Végigjátszásnál is találok olyan Hunter-eket a pályán akik egyik végigjátszásnál ott voltak aztán nem. Pl volt 1 ilyen bone ruhás is, azt hittem az keménykedik , de csak a kinézete volt jó. -
#2528 Meg rohadt MKX. :D -
#2527 Hát 1 taktika van annál tökmindegy milyen erős meg hol jön ellened. :) -
SlickAdam #2526 kicsit nyomhatnad meg.:) -
#2525 5 körül indulás melóba. Rohadt BB -.- -
#2524 BSBből expert vagyok már én is. 4* találkoztam vele és mindig elsőre feküdt. depth 4es chalicebe azért nehezebb volt. -
#2523 Bocs, kozmik vár, nem ebihal. -
#2522 Ja, a kétlábas támadás, itt 2x kell hátamögött balra előreszökkenni, mert jobbra forog, vagy ritmusra gurusz. Én szeretem, a másik lowbuta boss az Undead Giant. :)
Örülhet ha hozzámér azt csak ha beszorulok. :D
Most lenyomom ezt a Dungeont és utána folytatom a Story-t, mert vár rám Abygél. :) -
#2521 Az volt a harcom lényege, hogy vajon meg tudom-e ölni úgy, hogy nem ér hozzám. Nem jött össze, és annyira meglepett, hogy egyáltalán hozzámért, hogy majdnem meghaltam a mérgezéstől, ami fel sem tűnt. -
#2520 És te még abba akartad hagyni. :D -
#2519 Páran úgy emlékszem írtuk.
Üdv a játékban ;) -
#2518 Úristen bammeg...NG+ -ban BSB 1vial+1antidote-al
Egy kiskanállal is meg tudnám ölni, vagy egy korhadt faággal. És nem topa, csak mire eljutok idáig, microsendumra van bennem az evade, és azt is tökéletesen látom mekkora topa voltam ugyanide pár nappal ezelőtt, és hogy mennyire nem láttam át a szitán. Úgy érzem magam mint neo a mátrixban.
Betonkemény... -
#2517 Na minnél előbb akarom a kihívást. :D
Mond megvannak az itemek hogy hozhatom elő ezt a Defiel-t? :)
Várok kicsit ha nem sikerül akkor holnap legyakom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.14. 00:05:31 -
#2516 Most nézem a coop dungeon külön van bal oldali sirnál....:S -
#2515 Na 4 ilyen bastard is van már. :)
Ezek szerint jöhet a durvaságosság.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 23:25:48 -
#2514 Ja remélem is ez most uncsi volt.
Na layer 3-ban találtam egy ilyen fosláda itemet.
Még 1 kéne....
Meg ilyen itemet hogy "Cursed Bolt Damp Blood Gem" .... jó rövid neve van. :D -
SlickAdam #2513 elsö loran chalice, gondoltam akkor depth 1.
de mindegy, majd a defiled boss-oknal fog sirni az arcod ugyis. -
#2512 Nekem depht 4-et ir ha rálesek...ez bug?
Vagy itt a D4 megegyezik a D1-el? Mert kint és bent is D4-nek jelzi. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.13. 23:15:37 -
SlickAdam #2511 ez a Loran Depth 1...
ja es remelem tudod, hogy item-ert mesz rajta vegig, nem a kapcsolot kell keresned speedrun-ban... (persze veletlenul megkaphatod igy is...)