9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2590 Ezzel a párom kivágna.
Felvarratom a hátamra azt kész!:DD -
SlickAdam #2589 en meg ezen is gondolkodok:
120x80 cm. lenvaszon. fa keret, ahogy kell. csak föl kene akasztani... meg kicsengetni elöször kb. 45 ojrot.:)
-
#2588 Azon nem, hogy kell :)
Max azon honnan milyet. Az egyediben az lehetne a poén, hogy rátehetném a statom az NG++ végén :) -
SlickAdam #2587 meg mindig gondolkozol? :) -
#2586 #953
:D -
#2585 Na igen ez egy picit zsákbamacska
Bakker napok óta nem tudtam leülni játszani, ma lomtalanítás volt végig talicskáztam a délelőttöt most meg dolgozok -
SlickAdam #2584 erre veletlenul bukkantam. de neztem utana mashol is, nincs olcsobban.
bar lehet van csájniz import 1,5 dollar T-Shirt + 5 dollar postaert, de az lehet max törölgetni lenne jo.:) -
#2583 Szerintem találsz ennél olcsóbban is :)
Meg mellé egy ilyet
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.04.14. 15:47:51 -
SlickAdam #2582 nagyon hulye lennek, ha vennek egy ilyet (20 € ) ?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.14. 15:35:00 -
#2581 Én ezt elbuktam, mikor egyszer visszamentem a Father boss helyszínére, ott megtámadott egy bazi erős hunter ... erre megjelent a crow, és mire észbe kaptam, a hunter megölte :) -
#2580 Köszke ezen is tul vagyok már, max visszamegyek. -
#2579 Állítólag az egész Miyazaki fejéből pattant ki. Zseni a fickó -
#2578 én úgy vettem ki hogy vannak köztük normálisan pl djura és eileen.de többen is lehetnek viszont megvannak a kattant hunterek is pl akiket eileen akar levadászni:) a gépfegyveres huntert se kell lebaszni a toronyból ezt is rosszul csináltátok.igazából ésszel kell és nem megölni az npcket sorra xd fontos szerepeik vannak ezekszerint.de mint pl dark féle emberek csak mennek előre és ölnek midnenkit így nem nagyon tudnak kibontakozni na meg csodálkoztatok itt jönnek 3an stb valszeg mindnek oka van .kíváncsi vagyok azért ha normálisan próbáltok midnenkivel beszélni stb ahogy te írtad megadni nekik amire vágynak akkor milesz.erről madj írjál már :) -
#2577 Lower Pthumeru Chalice Dungeon (drops from Layer 4's boss)
itt dobja. -
#2576 itt nagyon jól megmutatja és leírja mit kell.hátha segítek ezzel tessék :)
-
#2575 Én nem kaptam. :(
Akkor másik Ailing-be nem a simába... vagy random. -
#2574 Nem, hanem a játék gameplay-e .
Lomha ;) -
#2573 Boss ölés után adja. -
#2572 >vagy vannak akik fater gascione-hoz hasonlóan alapból elborult elmével rendelkezve megakarnak jól ölni?:)
Ebből kiindulva szerintem minden hunter, aki enemyként szerepel a játékban, fertőzött. Csak ezek szerint nem igazán legitim, hogy nem-HoH tagként öldösöm őket :) -
#2571 Akkor elhagytam :) -
#2570 Vissza kéne nézni, amiket Gherman mondott, mert nem emlékszem rá. Lehet, hogy a játékban szereplő hunterek ugyanolyan zakkantak, mint Henryk, és Eileen szerepe, hogy "kezelje" őket, és Gascoigne miatt csak azért sajnálkozott, mert az is az ő dolga lett volna(hisz én még nem vagyok a covenant tagja). Logikus.
"These watchmen admonish those who have become addled with blood. Be they men or beasts, anyone who has threatened the pledgers of "Hunter" oath has an issue with blood." -
#2569 Nem dehogy -
#2568 Még az is lehet, hogy innentől minden hunternél jön, és segít, és erre vonatkozik, az "az az ő dolga". Ez jó nyom lehet, töfi! -
#2567 Neeem, egyelőre nincs a kezemben semmi, csak amit Eileen mondott. Nyilván okkal mondta, amit mondott. Azt sem tudom miért támadnak rám. Lehet, hogy egyszerűen azért, mert megöltem Gascongne-t. Nemtudom. Sok dolognak kéne utánamászni. -
#2566 Csak =csaj* -
#2565 akkor végülis ti mind sorban ölögetitek a huntereket közbe nem is kéne?xd hanem van quest hozzájuk?vagy vannak akik fater gascione-hoz hasonlóan alapból elborult elmével rendelkezve megakarnak jól ölni?:) -
#2564 A Pc-sre gondolsz? Én X360 kontrollerrel nyomtam, azt sem tudom egér+billel hogy kell :)
Fát sem konyhakéssel vágnék, a kávét sem tölcsérből iszom, fürdeni sem az esőben szoktam ... mindent úgy és azzal kell csinálni, amire rendeltetett :D
Amúgy a DS2-t nyomhatja már PS4-en is :) -
#2563 Azért mert ez a holló ruhás csak store lineja és ez még nem a vége ha feljön a vérhold menj el a grand chatedral bejáratához -
#2562 Miután beszéltem vele 2. végigjátszáskor. És megöltem a "G.Fathert". Visszamentem később..a kislány anyának holtestéhez. Na akkor ott rám támadt egy hunter. Megjelent Eileen és segített!
Meg is lepődtem mert ilyet még nem láttam. -
#2561 Hát én most megpróbálom megadni minden npc-nek amit szeretne (ha megértem mit akar). Eileen a legfontosabb, és eddig túl sokat nem is tudtam tenni, de visszavittem a kiscsajnak is a brosst. Végeredményben ugyanaz lett szitu, a szívem szakadt meg rajta így is, de legalább megpróbáltam tenni érte valamit.Nemhiszem, hogy túl sokat ki fogok meríteni ebből a kondérból, ahhoz sokkal-sokkal több időt kéne beletenni, de legalább ha a kicsi történek összeállnak, már melyebben leszek a játékban, mintha csak legyakom a bossokat. -
#2560 Loran dungeonba van asszem -
#2559 Jó hát ez az első végigjátszásomkor volt. Első pár órába. :D nem tudtam, hog van npc a játékban és neki mentem egyből. :D utanna meg csak támadott. Nem beszélgetett.
De ezen felbotdulva minden npc megöltem/huntert. Dobott is sok badgetet. Ami nem tudom mire jó. -
#2558 Ajánlom is ha már eddig eljutottál :) -
#2557 Igen brutális és lenézni egy egy magslatról oda ahol fél órával ezelőtt mászkáltál , komplex játszótér ;) -
#2556 A harmadik körben meg legyalulom a dungeonokat :D -
#2555 Az első kör a tanulásról szólt, a harcokról. AZ NG+ inkább a titkokról, a háttérről. Végiggyalulhatnám, mostmár adja magát a helyzet, de elmegyek a játék egyharmada mellett. Nahát most az erőfölémenyet pint erre ki is használhatom. Talán még jól is jön, hogy a fánkzabálás erre a körre marad... -
#2554 Még nem, tegnap mosott szar voltam akkor ébren maradtam volna ha azonnal megy.
De hogy még meg kell keresni a kelyhet azt majd ma frissen. :) sok lehetőség nincs hogy melyikbe van, 4 chalice-t hagytam ki, azokban kell lenni. -
#2553 Ami viszont minden nekiüléskor elképeszt: a pályadizájn. Olyan szinten ki van találva, hogy csak vigyorgok, amikor felfedezek egy újabb shortcutot. -
#2552 Engem is, eddig azt is hittem, hogy minden pixelt, szöveget átnéztem, de sajna tényleg olyan, mint a korábbi játékaik, hogy ember nincs, aki rájönne az egyes titkokra. -
#2551 Azok után, hogy vállvetve viaskodtunk Henryk ellen (oké, nem volt egy nagy csata, de akkor is...) én ezt NEM így szeretném. És nem titok: érdekel a szerepe a továbbiakban is, illetve szimpatizálok vele. Nagyon "eldugja" a hunterek szerepét a játék, miközben szeretném érteni hogyan keveredtem bele. Jelenleg nem ismerek hozzájuk közelebb álló személyt a játékban, ráadásul Henryket megbüntette, Gascogne-t meg védte(volna), egyértelmű, hogy valamilyen módon felettük áll.