9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • SlickAdam
    GYEREKEK gyülekezö!

kacago-klub nyilt napot tart!
  • darkSectorxxx #2629
    Na megvan a Defile
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.14. 18:42:45
  • darkSectorxxx #2628
    Úristen kárhogy mindenkinek megvan platina. :D
  • darkSectorxxx #2627
    :P
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    Incoming Bloodborne update to reduce load times and optimise performance

Look out for update 1.03 later this month

As we confirmed previously, the 1.03 update seeks to reduce certain load times in addition to performance optimisations. The patch also resolves an issue that resulted in abnormal game behavior after many continuous hours of play. Additional fixes will be included as well.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.14. 18:19:53
  • SlickAdam
    DaS mehet multiplatformnak, atemelve ujitasokat a BB-böl (nem feltetlen a harcrendszert), DE muszaj, hogy kicsit sötetebb legyen a hangulat, mert a DaS 2 mar-mar a gumibogyo szörpös szivarvany mackok szintjét üti.

BB meg exklu es kapja be Nelson! :D
  • darkSectorxxx #2623
    BB Day18 NG++ | Dungeon

Most talán meglesz a féléletes.
  • darkSectorxxx #2622
    Nekem grafikailag sem és stílusra sem, ez a váras téma ami itteni dungeonokat idézi nekem gagyesz...BB területe részletgazdagabb.
  • Moby
    A DS2-vel fogom folytatni kis levezetés után, ha a BB-t abbahagytam, de nekem a DaS világa sokkal kevésbé jön be, mint a BB-é. És nem, nem grafikailag, az pont nagyon rendben van a DaS-oknál, mégha alapvetően prevgenek is.
    Ettől tőlem a B team még pofozhatja a DaS folytatásokat, bár én inkább a DeS vonalat folytatnám akkormár...
  • darkSectorxxx #2620
    Lol valamiért kimaradt a 4. layer. :D
    Régen biztos kiléptem azt hittem a 3. után nincs több ezért hagytam el a cumot. :D
    Legalábbis most nézem a L3 a legucsó checkpointom ebben. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.14. 18:09:03
  • darkSectorxxx #2619
    Jó de én csak magammal foglalkozom, te is játsz azzal amit én akarok. :D
  • Myselor
    nézd én megértem amit mondasz és elfogadom.viszont másnak amaz jobb mint pl nekem.ennyi :D
  • darkSectorxxx #2617
    Választ lentebb találod. :D
  • darkSectorxxx #2616
    Nekem az is elég ami a sima végigjátékban volt. :)

De még1x mondom nem a tartalom a lényeg, vagyis bizonyos minőség mellett nem.
    DS hiába tartalmax 2x annyi cumot, ratyiszar nekem a kinézete, a pályák, a harc....feláldozom szívesen azt a kis tartalmi többletet cserébe ezért. :)
  • Myselor
    én ezt megértem és tiszteletben tartom de nem is tudod milyen tartalom van benne,ebben fele van csak :)
  • Myselor
    csak számodra ennyi a játék,többről szól azt se tudhtad hogy questek si vannak benne xd
  • Kandurex
    A DS-t szerintem is folytatni kell, van benne még potenciál!
  • darkSectorxxx #2612
    Nem....ez menő lenne. :)
    Én szalmakalapot akarok venni. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.14. 17:50:10
  • darkSectorxxx #2611
    Ez egy kaszabolós stílus, mint egy GOW vagy DMC-től egyértelműen a "sima" gameplay miatt a techniaki része egyértelműen lehet kimagasló és elvárom, de DS-nél nem hozták.
  • darkSectorxxx #2610
    Én eleget játszottam vele, ha annyi (10) óra alatt nem fogott meg akkor utána sem fog, persze azért ránéztem youtube-on változik-e nagyjából valamelyest , de nekem ugyanolyan snassz végig, tökmindegy hol volt a videó, melyik területen, nekem ez igénytelen.
  • Myselor
    addig ne merj véleményt mondani még legalább nem néztél meg egy végigjátszást valamelyik dark soulsról :D és pont.amúgy meg majd veszek de nem 1 játék miatt fogok az biztos ennyire nem megy jól még nekem xd
  • darkSectorxxx #2608
    És te meg vegyél gépet akkor. :D
    Nincs kifogás, BB marad DS megy. :D
  • Myselor
    idióta xd könnyen jár a pofád hogy van ps4ed :D amúgy nagyon imádom énis a bloodborne-t de a dark souls többet nyújt számomra,tartalmasabb
  • darkSectorxxx #2606
    Oks akkor ellenfél vagy mostantól. :D Én a BB mellett és DS ellen kampányolok, hogy minden erejükkel egy ettől még nagyobb világgal jöjjenek a 2.részben, és ne dolgozzanak 2 irányba. :)
  • Myselor
    beszélj a saját nevedben .igenis folytassák a ds-t is :)
  • darkSectorxxx #2604
    És ha jön a BB 2 akkor is max egy számot kell mellérakatni. :DDDDDDD

Mindegy csak a DS szálat ne folytassák, eben több a lehetőség. :D
  • Myselor
    úgy látszik tévedtél xd hehe
  • Kongy
    Érdekes dolgok a sztoriról :)
  • AntiHero
    Háh. :D nem is rossz ötlet a tetkó. Szerencsére az én barátnőm imádja a tetkókat.
    Van is pár rajtam. De most, hogy mondod egy bb témás tetkó nem is lenne rossz.
  • darkSectorxxx #2600
    Mennyit és hová fizessek :D
  • darkSectorxxx #2599
    Azt hottem azt mondod, hogy milyen jó lenne lecserélni ;)
  • darkSectorxxx #2598
    Pedig ahogy ismerem azt hittem olyan mint sg-n. :) mondjuk van egy csak akinek én is ugrálok a kutakba. :)
  • SweeneyTodd
    Az se lenne szerintem megoldás , már ha az én asszonyomból indulok ki

Pedig nagyon elgondolkoztam az egyik nap milyen szép lenne egy BB tetkó
  • TDC Geronimo
    Bloodborne : 1 million sold in 10 days (PS4)

Dark Souls II : 1.2 million shipped in 3 weeks (PS3, 360)
  • TDC Geronimo
    Sony Computer Entertainment Japan Studio and From Software’s PlayStation 4 action RPG Bloodborne have cumulatively sold through more than one millin units worldwide as of April 5, Sony announced.

“I am thrilled that so many users have been enjoying the extremely rich and detailed world, beautiful melancholic atmosphere and palpable tension of Bloodborne. SCE WWS will continue to bring exciting software titles that offer entertainment experiences only possible on PS4.”

Jöhet a folytatás
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.14. 17:07:10
  • Moby
    Jahahajjj demegtanuljátok majd :D
  • Myselor
    ő a pénzkereső inkább hehe
  • darkSectorxxx #2592
    Én saját polót csináltatok :)
  • darkSectorxxx #2591
    Te vagy a férfi a házban. :)