9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2830 ha nem lenne c64es grafikája még érdekelne is.ez így értékelhetetlen számomra -
#2829 Ismerős szituációk, de ettől a nézettől így videón agyfaszt kaptam. -
SlickAdam #2828 -
#2827 Nincs. Insightom sem, venni sem tudok. -
#2826 Fire paper amúgy hatásos ellene -
#2825 Az egyetlen taktika, ami az én ebrietasomnál működik: keep the distance. De az is csak időhúzásra jó. -
#2824 Ezt nem tudod megnézni. Akik bejöttek eddig, azért pandelnak meg 15 secen belül, mert olyan taktikával próbálkoztak, ami náluk műkődött.
-
SlickAdam #2823 HP-ban pl. az tul durva, hogy egy csapassal kivegez. olyat meg a Watchdog se csinal (csak ritkan) fel elettel Defiled-ben... -
#2822 Segítek még egy csinos csajnak azt ha végeztem irok ha gép előtt leszek. :) -
#2821 Sok boss-nál hittem hogy nincs taktika watchdog öklelése pl kikerülhetetlennek tűnt.
Most meg újból meg szeretném csinálni. -
#2820 Aha. Nyugtával a napot hiszek neked de egyprbát teszek vele. -
#2819 Nálad nem segítene az lv. Én 10 vagyok és énis brutál kicsiket sebzek. -
#2818 Nincs taktiia. Nem tudok tőle kikényszeríteni semmit. Random válaszol mindenre. -
#2817 Ja ezt vágom mondtad, mindegy elmegyek hozzá és megmutatom hátha most nekem is ilyet nyomat. -
#2816 Na igen mert a NG+ ban az ellenfelek is erősebbek.
De az lv szint nem számít, a taktikákat ha megtanulja valaki szinte bármilyen fokon mennie kell. -
#2815 Mármint miben? A baj ottvan, hogy miközben mégerősebb letr, én alig sebzem. Csak vakargatom. Alig férek hozzá, de azt is csilliószor kéne. Elfogyok viallal, miközben ő még fél felett van, miközben a baseattribok lassan hardcapesek. Fogalmam sincs miben fejlődjek. A fegyo is +10-es.
Ja és 27 viallal megyek neki...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.16. 17:34:30 -
#2814 Mindennek van ellenszer ki akarom derteni hogy itt mi a megoldás. -
SlickAdam #2813 tudom Ebrike extrem, de amugy fejlödtel eleget NG+ -ban? mert az egy dolog, hogy erösebben indulsz, mint elöször, de nem art, ha turod magad amennyire csak lehet. -
#2812 Fel akartam tölteni a videót, ahogy egyetlen csapással nyír ki 100% HP-ról (lvl46) 0-ra (nem, nem egy, többszörös, csak egyetlen, egycsápos ütéssel), csak nem megy az a kurva autofelvétel nálam, fogalmam nincs miért. -
#2811 szerintem már ezzel álmodik.hehe :D amúgy nagyon bírná dark souls 1részben seath the scaless boss fightot nagyon hasonló.ott is bekell mászi a csápok közé.csak ott lebassza a curse kristályokat a padlóra a boss és ha felmegy a csík instant death xd -
#2810 De akarom hogy ellenem is ilyet csináljon. Alig várom hogy hazaérjek. ) -
#2809 De geci valaki :) -
Mobynak szeretettel! -
#2807 eheheheh -
#2806 -
#2805 23án szerverkarbantartás 3 órán át. Remélem akkor jön a patch is és javul a matchmaking. -
-
#2803 Nem fogsz. Nem is tudnál. -
#2802 Én be akarok menni hozzá csakazértis. -
#2801 Csak egy boss, aki eddig megölt mindenkit, akit bevittem hozzá (akik már kinyírták a saját játékukban, akár többször is).
Csak egy boss, akihez én sohasohasoha, SOHA többet nem megyek be. -
#2800 Csak nehogy használjak Hunter-t előtte mert lift-bug :D -
#2799 Komolyan mondom már télleg kíváncsi lettem hogy mi a gyíkom ez hogy az a suttyó paraszt nem megy le, egy sima boss, stream-be mutasd már meg este hogy hogy gyilkol, mert ezekszerint nekem nem akar úgy viselkedni, amúgymeg este kb 1 óra és ott vagyok nála én is...megszerzem a kulcsot, go ürlény és go ebrietas.
Meglesz neked is a platina nyugi összehozzuk majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.16. 12:05:12 -
#2798 Én meg nem tudok bemenni. :D -
#2797 LOLSDJGAHJDFGHSADFGJASJDG
Bejött hozzám egy player. NG+, legalább 110-es szintűnek kellett lennie.
Meghalt úgy, hogy hozzá sem tudott érni :DDDDDDDD -
#2796 Na a platinám sosem lesz meg. Elég volt a szopás ebrietassal. Ugyanazt műveli most is. Hozzáérni nem lehet. Próbálo mögékerülni, hátracsap és felugrik. Próbálom szemből, de csak öklel.
Nem.
Tudom.
Megvágni.
Sem.
Ott rohadjon meg a platina ahol van. -
#2795 Kár, hogy nem tudlak behívni NG+-ba. Segíthetnél betonbapofozni ezt a kalácsképű szemét ribancot :D -
#2794 Nem biztos, hogy kéne. Ha tudom (oké, én nem néztem utána, de a fórum is segít), tutira megeszem őket. Ott voltak a zsákomban. -
#2793 Fél 3-kor már nem volt ennyi eszem, sry. -
SlickAdam #2792 szpojlimojli.:) -
#2791 Végül mégis vettem egy pstv-t remoteplayre. Hülyeséget írtak, megy az internetet is. 19 ezer. Forint. Bruttó.
Vicc. Egy játék ára.