9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Myselor
    ha nem lenne c64es grafikája még érdekelne is.ez így értékelhetetlen számomra
  • Moby
    Ismerős szituációk, de ettől a nézettől így videón agyfaszt kaptam.
  • SlickAdam
  • Moby
    Nincs. Insightom sem, venni sem tudok.
  • Tatyla
    Fire paper amúgy hatásos ellene
  • Moby
    Az egyetlen taktika, ami az én ebrietasomnál működik: keep the distance. De az is csak időhúzásra jó.
  • Moby
    Ezt nem tudod megnézni. Akik bejöttek eddig, azért pandelnak meg 15 secen belül, mert olyan taktikával próbálkoztak, ami náluk műkődött.
  • SlickAdam
    HP-ban pl. az tul durva, hogy egy csapassal kivegez. olyat meg a Watchdog se csinal (csak ritkan) fel elettel Defiled-ben...
  • darkSectorxxx #2822
    Segítek még egy csinos csajnak azt ha végeztem irok ha gép előtt leszek. :)
  • darkSectorxxx #2821
    Sok boss-nál hittem hogy nincs taktika watchdog öklelése pl kikerülhetetlennek tűnt.
    Most meg újból meg szeretném csinálni.
  • darkSectorxxx #2820
    Aha. Nyugtával a napot hiszek neked de egyprbát teszek vele.
  • darkSectorxxx #2819
    Nálad nem segítene az lv. Én 10 vagyok és énis brutál kicsiket sebzek.
  • Moby
    Nincs taktiia. Nem tudok tőle kikényszeríteni semmit. Random válaszol mindenre.
  • darkSectorxxx #2817
    Ja ezt vágom mondtad, mindegy elmegyek hozzá és megmutatom hátha most nekem is ilyet nyomat.
  • darkSectorxxx #2816
    Na igen mert a NG+ ban az ellenfelek is erősebbek.
    De az lv szint nem számít, a taktikákat ha megtanulja valaki szinte bármilyen fokon mennie kell.
  • Moby
    Mármint miben? A baj ottvan, hogy miközben mégerősebb letr, én alig sebzem. Csak vakargatom. Alig férek hozzá, de azt is csilliószor kéne. Elfogyok viallal, miközben ő még fél felett van, miközben a baseattribok lassan hardcapesek. Fogalmam sincs miben fejlődjek. A fegyo is +10-es.

Ja és 27 viallal megyek neki...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.16. 17:34:30
  • darkSectorxxx #2814
    Mindennek van ellenszer ki akarom derteni hogy itt mi a megoldás.
  • SlickAdam
    tudom Ebrike extrem, de amugy fejlödtel eleget NG+ -ban? mert az egy dolog, hogy erösebben indulsz, mint elöször, de nem art, ha turod magad amennyire csak lehet.
  • Moby
    Fel akartam tölteni a videót, ahogy egyetlen csapással nyír ki 100% HP-ról (lvl46) 0-ra (nem, nem egy, többszörös, csak egyetlen, egycsápos ütéssel), csak nem megy az a kurva autofelvétel nálam, fogalmam nincs miért.
  • Myselor
    szerintem már ezzel álmodik.hehe :D amúgy nagyon bírná dark souls 1részben seath the scaless boss fightot nagyon hasonló.ott is bekell mászi a csápok közé.csak ott lebassza a curse kristályokat a padlóra a boss és ha felmegy a csík instant death xd
  • darkSectorxxx #2810
    De akarom hogy ellenem is ilyet csináljon. Alig várom hogy hazaérjek. )
  • darkSectorxxx #2809
    De geci valaki :)
  • Tatyla

Mobynak szeretettel!
  • Tatyla
    eheheheh
  • Myselor
  • TDC Geronimo
    23án szerverkarbantartás 3 órán át. Remélem akkor jön a patch is és javul a matchmaking.
  • TDC Geronimo

• Moby
    Nem fogsz. Nem is tudnál.
  • darkSectorxxx #2802
    Én be akarok menni hozzá csakazértis.
  • Moby
    Csak egy boss, aki eddig megölt mindenkit, akit bevittem hozzá (akik már kinyírták a saját játékukban, akár többször is).
    Csak egy boss, akihez én sohasohasoha, SOHA többet nem megyek be.
  • darkSectorxxx #2800
    Csak nehogy használjak Hunter-t előtte mert lift-bug :D
  • darkSectorxxx #2799
    Komolyan mondom már télleg kíváncsi lettem hogy mi a gyíkom ez hogy az a suttyó paraszt nem megy le, egy sima boss, stream-be mutasd már meg este hogy hogy gyilkol, mert ezekszerint nekem nem akar úgy viselkedni, amúgymeg este kb 1 óra és ott vagyok nála én is...megszerzem a kulcsot, go ürlény és go ebrietas.

Meglesz neked is a platina nyugi összehozzuk majd.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.16. 12:05:12
  • darkSectorxxx #2798
    Én meg nem tudok bemenni. :D
  • Moby
    LOLSDJGAHJDFGHSADFGJASJDG
    Bejött hozzám egy player. NG+, legalább 110-es szintűnek kellett lennie.
    Meghalt úgy, hogy hozzá sem tudott érni :DDDDDDDD
  • Moby
    Na a platinám sosem lesz meg. Elég volt a szopás ebrietassal. Ugyanazt műveli most is. Hozzáérni nem lehet. Próbálo mögékerülni, hátracsap és felugrik. Próbálom szemből, de csak öklel.
    Nem.
    Tudom.
    Megvágni.
    Sem.
    Ott rohadjon meg a platina ahol van.
  • Moby
    Kár, hogy nem tudlak behívni NG+-ba. Segíthetnél betonbapofozni ezt a kalácsképű szemét ribancot :D
  • Moby
    Nem biztos, hogy kéne. Ha tudom (oké, én nem néztem utána, de a fórum is segít), tutira megeszem őket. Ott voltak a zsákomban.
  • n000rbi
    Fél 3-kor már nem volt ennyi eszem, sry.
  • SlickAdam
    szpojlimojli.:)
  • Moby
    Végül mégis vettem egy pstv-t remoteplayre. Hülyeséget írtak, megy az internetet is. 19 ezer. Forint. Bruttó.
    Vicc. Egy játék ára.