9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2870 1: nem csalok, youtubeom nekem is van baze...
2: nem ment eddig sem soha -
#2869 Starvest-től vissza a házakhoz, van néhány farkas. :)
Ha meg eljutsz Woods-ba akkor aztán.....:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.17. 02:20:27 -
TomStorm #2868 Na megvan Blood Starved Beast is és utána elmentem Blade of Mercy-ért is.
Egyre jobban megy a játék csak most farmolnom kell mert vannak új szettek+BoM-ra is kell 40K echo tehát olyan 150K-t kell összeszedjek.
Tipp valakinek,hogy L35 hol farmoljak? -
#2867 Na pikkpakk meghalt a csonots tüzes, van vidi róla majd holnap feldobom.
Meg ha kell level akkor szólj csak saját felelősségre megmutatom...
Na mára asszem elég volt jo8. :D -
#2866 Gyors még megölö ezt akiről szerintem beszéltetek ilyen csontos valamit, ez télleg nem nagy szám menni fog elsőre. -
#2865 jah megoldhatnánk, kb egy kérésedbe kerül meg 10-20 perc futkosásba, és belőheted magar 151-esre mint én vagyok. :D
Csak szólj és mutatom hogyan. :) -
#2864 mostmár nem is fog, amekkora köztük a level különbség
-
#2863 Még gyors kinyirom ezt a főboss-t
mielőtt elmegyek
ha érdekel ugorj vissza fél órára kb. :D -
#2862 Igen én mindig a tüzekkel nyirom ki, a 2. alkalom után láttam hogy fel is lehet menni. D:
Azt hittem így kell simán leütni, nekem az tök könnyű ellenfél volt, talán 2x haltam meg az első NG-ben....:D Mindig a jobb vagy bal oldalán kell maradni kb középen és kb kiszámíthatóak a lövések-tüzek, mondjuk csapkdodok 4-5-öt azt gurulok mellette mik lejön a 2 tüzgolyó majd megint, szerintem az nem nehéz ellenség.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.17. 01:14:37 -
#2861 Nem értem ezeket mindket meg nem dob össze -
SlickAdam #2860 lattam mar par videot a one reborn-rol. szinte mindenki nekiall csapkodni, ugy hogy a csengös szutykok fentröl tüzelnek. es sikerul nekik! en egyszer probaltam ugy es mp-eken belül halott voltam.
en fentröl ugrok a gecire, csapok lent parat aztan megyek fel ujra. repeat. -
#2859 Nem tudtam nézni, one reborne-t kellett elnáspángolnom. Ez a boss is ilyen meh...faszt se csinál, topog egy helyben mint valami szellemifogyatékos. Néha okádja a csontjait azt ennyi. Behívtam valakit, az ökör ahelyett, hogy felment volna a csengőslányokhoz, nekiállt vele viaskodni LOL Élt 10 másodpercet.
Ezek hogy jutnak el olyan szintig, hogy be tudnak jönni??? -
#2858 nálam 120 óra altt még 1x sem. ezért lepődtem meg. :D -
#2857 Szokott maszkalni. -
#2856 Na ezt csinálja neked is amit nekem most? -
#2855 LOÁL!
Eltűnt a csaj akinél lehet szintet lépni! :D
WTF...a csaj odament egy sírhoz!!! LOÁL mit keres ott????????
wc_zek azt kinyirom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.16. 22:29:46 -
#2854 :D
Na ideérte a ribanchoz. :D Meglesem milyen. :)
Jo lenne ha néznéd és mondanád hogy az ami neked van vagy nem -
#2853 Már ha akarnám sem tudnám megoldani, kiszopósodott a kapcsolóm...
LOÁLASDGSADHJGHFASD -
#2852 tudtam faszomat nem megy a Blood szerver. istenbassza.
Most ujrainditottam a játékot, és jo a stream...lol.
Na nagynehezen belépett...:S
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.16. 21:44:30 -
#2851 nem szándékos a bossok furcsa viselkedése ez bug,mondták hogy patchelni fogják ezt.ne hülyéskedj már eddig sose volt ilyen az előzőekben.itt se szándékos .:) -
#2850 Én is gondoltam erre, de látnom kell. :D -
SlickAdam #2849 es ha szandekos? sztem nem rossz ötlet a randomizalas, csak extrem nehez ne legyen. -
#2848 ezt kifogják patchelni nyugalom :) -
#2847 Persze profilhoz, akkor add kölcsön a profilodat. :D
Neked ugyis eleged van belőle. :D Secondary-ban. :) -
#2846 MINDEN bossból ugyanazt kapod, ugyanúgy, akárhányszor mész neki. Mindegy, hogy NG+, vagy NG++, szerintem akkor is, ha totál új játékot kezdesz. Ugyanazt a topa baromfasz Romot kaptam, ugyanaz volt mindenki.
Ez az egész random boss behavior valahogy profilhoz kötődik. -
#2845 újrainditom a modemet
mert így egy rakat faszsáég az egész nem értem, nem terheli semmi a netet -
#2844 Nem várom hogy egyszer adja be azt ami neked van nem egyedi a tiéd másnál is tuti előjön. :D
Ha már a buzi coop része egy rakat fos. -
#2843 Te teljesen készen vagy...
Ha odaérsz mi fog történni? Átteleportálsz az én játékomba? :D Vagy hogy tervezed megtekinteni az én ebrietasomat?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.16. 21:25:02 -
#2842 Valami gebasz van megint a stream-eléssel, nem vészes de 1-2 x bufferel érdekes hol jo hol nem, van 1-2 nap amikor makcskodik -
#2841 Ebihalat....csak ugye a geci kulcs kéne de beragadtam az enemi meg a sziklák közé 2x mert ugye buzi a játék, mint a L4D-ben.
De majd most.
KB 30 perc és ott vagyok. -
#2840 Mármint mit nézel meg? -
#2839 Ja megértelek, én magam azért megnézem még... :D
Kezdődik a Day21 akkor. Lássuk a medvét. :D -
#2838 Nem megyek be többet hozzá. Eddig bosszantott, mostmár csak szimplán nem érdekel. Túl értékes és ritka a szabadidőm, hogy egy ilyen fasságba toljam. Ezt az 1 fightot én leszarom a játékban, megleszek nélküle. Platinára már nem hajtok, a dungeonokat is félreteszem jóidőre, még ha lesz NG++ -ra kedv azt még letolom, de őszintén szólva kezd belőle elég lenni. Ez a hunter of hunters jópofa volt, érdekelt, tetszett, de pontosan tudom mikor milyen pályarész/ellenfelek, bossok jönnek, szóval...nem biztos, hogy ezt így két hét alatt kétpofára jó nekem bezabálni. Lehet, hogy tartok kis kiterőt, hogy hiányozzon megint. -
#2837 Még ha nem is akarsz dungeon-ozni insight-ért, mész rohansz a bossok-hoz és ujabb NG-be 1-2 óra alatt akár és megvan, de elég felfedezni 1-2 uj területet azért is ad. :)
Nekem 2.5 véágigjátszás, és 110 insight van kb koponyákban
94 most nálam
és elköltöttem már több mint 200-at
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.16. 21:02:11 -
#2836 LOL
valahogy látnom kell. -
#2835 Ja ezért érdekel. -
#2834 Mondtam honnan szerezhetsz. :) percek kérdése. :) -
TomStorm #2833 Ha dobálom Bossra és ő ott van mellette akkor kap belőle? -
SlickAdam #2832 nezek stream-et, nem olyan rossz ez. 1 emberke keszitette.
de a 15 euro az sok erte. viszont 5 körül mar behuzom sztem. -
TomStorm #2831 A molotov koktél sebzi a co-op társat?