9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    Amúgy a wiki téved. Ha nem ölsz meg hunter, nem rág be, sőt, beszêlni sem kell vele. És meg lehet csinálni. Romhoz is bementem úgy, hogy nem bántottam azt a kis snecit a házban. Mondjuk meglepődtem, hogy az erkélyre is kijött utánam, de ugrani má nem akart :D
    Akárhányszor visszamentem, mindig csak azt kérte, hogy maradjon tiszta a kezem. Betartottam.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.16. 09:02:47
  • Moby
    Le se veszem többet :D
    10 percig csak a ruha viselkedését bámultam kidülledt szemekkel. Őrület ez a játék komolyan mondom...
  • n000rbi
    Na az nem volt kis meló, ahogy a wikit nézem :)
  • Moby
    Ja igen: megvan a crow feather settem. Méghozzá az eredeti, nem a féloldalas, amit eileen levágásával kapsz.
  • Moby
    És tényleg. Akkor nem is kell a kurvával foglalkozzak.
  • n000rbi
    Ja, mert 4 van a játékban (de csak 3 kell)
  • Moby
    Hát én elsőre senkit nem ültettem sehova, szvsz nem is találkoztam vele, mégis megvolt a 3 fánkom.
  • n000rbi
    Első körben nekem is az vált be, hogy a seggében voltam, néha elugrálva, de végig szorosan rátapadva és egy gyors fegyverrel egykezesként vertem ki a szart belőle.
  • Moby
    Azt próbáltam még az első körben, de a sokkal jobb dmg/hp aránnyal sem ment. Itt végtelen ideig csépelhetném a lábát, de a legnagyobb gond az, hogy mindig van egy pár másodperces szakasz, ahol bekerül ez a fasz a kamera és közém, és nem látom magam egyáltalán. Na olyankor halok meg.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.16. 08:25:40
  • Tatyla
    Ne targeteld ki ng+ban elsőre kifektettem csak mögötte kell lenni folyamatosan...

Más :végre Ariannát leültettem a chatedral ward lámpához, mert ha a klinikára küldöm mikor már az ott lévő npc halott akkor ő is vizfejű lény lesz és csak a cipőjét tudom kiűtni belőle, így viszont mikulás után megszüli a porontyot így meglesz az utolsó előtti köldök zsinór is
  • Moby
    A lépcsőn sosem jött le, végül kinyírtam.

Nadeviszont nekem az ebrietas lett a nemezisem :D
    NG+ ban vajon megy?? Áhhh...minden boss elfeküdt elsőre, őt meg sem tudom sebezni :DD milliószormilliárdszor vagyok tudatosabb, mint az első körben, de valahogy nem találom azt a távolságot, ahonnan érdemben sebezhető. 3x mentem neki, a közelében sem voltam a győzelemnek.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.16. 08:11:25
  • darkSectorxxx #2779
    Nem akarom kiírni mindig.
    Az a Boss akinél tartok.

Descendant
  • n000rbi
    Na, helyet cseréltünk Germánnal, a holdkutyapatkányt majd NG+-ban kezelésbe veszem. (nem volt csak két cord-om, azokat se fogyasztottam el)
  • AntiHero
    A templomba vagy ugye? A fő bejáraton nem tud kijönni, de te tudod ütni. .
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.16. 00:20:48
  • Moby
    he?
  • Moby
    Des?
  • AntiHero
    bugoltasd be. :)
  • darkSectorxxx #2773
    Nekem Des-nél az összes item elfogyott (élet és lőszer)
    Nagyon necces. :D
  • darkSectorxxx #2772
    Ennyire durvás?
  • Moby
    Najó ez kész.
    Csináljátok meg még az NG+ előtt az eileen questeket, mert NG+ -ban ez a büdöscigány huntert nem lehet kinyírni. Kettesével eszem a bossokat de ez a tetűgeci ez nem megy. Ennyi, fel is adom, ennyire nem kell az a fosgeci badge.
  • darkSectorxxx #2770
    Jajaj, úgy csináltam én is. :)
    Descendant-hoz már megvan végülis a trükk csak néha iszonyúan nehéz beadni a dolgokat ilyenlutriszerűen megy de látom már az alagút végén a fényt. :D
    Majd holnap. :)
  • AntiHero
    Oszlopok jóóók. Körözzél körülötte. Parryz ha lehet. Ja meg oszlop sarkából pörögj be bárdal..amikor közelít.
  • AntiHero
    Hát a kutyához türelem kellett. csak meg semmi hősködés. 10 perc alatt levertem csak R1et használtam ütésként. :D
  • darkSectorxxx #2767
    Descendant ellenben nagyon gyors és messzire elnyúl, meg hálisten a legelbaszottabb oszlopokkal teli szűk helyen találkoztok...instant halál. :D
  • darkSectorxxx #2766
    Igen az nem vészes, nem tudom így utólag egyik sem az. :D Mármint a normál első kitapasztalás után a taktika kell és szinte gyermeteg könnyű.
  • AntiHero
    Köffi. "Amygdalailáma"meg marad holnapra vagy valamikorra. :D Elsőnek lement feléig. Ezt nem érzem húzósnak annyira. Ugrásokra kell figyelni nála.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.15. 23:54:41
  • darkSectorxxx #2764
    Te ez a Descendant már odabasz azért. :D
  • darkSectorxxx #2763
    Neeem, de hogy neked nem azon ? :D
  • SlickAdam
    meg vagyok lepve? :D
  • darkSectorxxx #2761
    Nekem tetszett. :D
  • darkSectorxxx #2760
    Gratula. :D
  • SlickAdam
    fu az de rossz film
  • Moby
    Mama
  • TDC Geronimo
    Nem tudom
  • AntiHero
    Jaja..undorítóak. Amúgy ez melyik filmben volt? :)
  • TDC Geronimo
    Ezeket a mobokat gyűlölöm a játékban a legjobban. Akkorákat ütnek, mint a vonat.

• AntiHero
    Pffuuuu

Sikerült a watchdogs defiledbe. csak az R1-tővel ütöttem így nem szoptam be a támadását.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.15. 22:04:48
  • darkSectorxxx #2753
    Meglesz az...:)
  • n000rbi
    Még csak első kör, most jön az öreg germán.
  • darkSectorxxx #2751
    szájbakurt strem mi a faszomat baszakodik