9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2790 Amúgy a wiki téved. Ha nem ölsz meg hunter, nem rág be, sőt, beszêlni sem kell vele. És meg lehet csinálni. Romhoz is bementem úgy, hogy nem bántottam azt a kis snecit a házban. Mondjuk meglepődtem, hogy az erkélyre is kijött utánam, de ugrani má nem akart :D
Akárhányszor visszamentem, mindig csak azt kérte, hogy maradjon tiszta a kezem. Betartottam.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.16. 09:02:47 -
#2789 Le se veszem többet :D
10 percig csak a ruha viselkedését bámultam kidülledt szemekkel. Őrület ez a játék komolyan mondom... -
#2788 Na az nem volt kis meló, ahogy a wikit nézem :) -
#2787 Ja igen: megvan a crow feather settem. Méghozzá az eredeti, nem a féloldalas, amit eileen levágásával kapsz. -
#2786 És tényleg. Akkor nem is kell a kurvával foglalkozzak.
-
#2785 Ja, mert 4 van a játékban (de csak 3 kell) -
#2784 Hát én elsőre senkit nem ültettem sehova, szvsz nem is találkoztam vele, mégis megvolt a 3 fánkom. -
#2783 Első körben nekem is az vált be, hogy a seggében voltam, néha elugrálva, de végig szorosan rátapadva és egy gyors fegyverrel egykezesként vertem ki a szart belőle. -
#2782 Azt próbáltam még az első körben, de a sokkal jobb dmg/hp aránnyal sem ment. Itt végtelen ideig csépelhetném a lábát, de a legnagyobb gond az, hogy mindig van egy pár másodperces szakasz, ahol bekerül ez a fasz a kamera és közém, és nem látom magam egyáltalán. Na olyankor halok meg.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.16. 08:25:40 -
#2781 Ne targeteld ki ng+ban elsőre kifektettem csak mögötte kell lenni folyamatosan...
Más :végre Ariannát leültettem a chatedral ward lámpához, mert ha a klinikára küldöm mikor már az ott lévő npc halott akkor ő is vizfejű lény lesz és csak a cipőjét tudom kiűtni belőle, így viszont mikulás után megszüli a porontyot így meglesz az utolsó előtti köldök zsinór is -
#2780 A lépcsőn sosem jött le, végül kinyírtam.
Nadeviszont nekem az ebrietas lett a nemezisem :D
NG+ ban vajon megy?? Áhhh...minden boss elfeküdt elsőre, őt meg sem tudom sebezni :DD milliószormilliárdszor vagyok tudatosabb, mint az első körben, de valahogy nem találom azt a távolságot, ahonnan érdemben sebezhető. 3x mentem neki, a közelében sem voltam a győzelemnek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.16. 08:11:25 -
#2779 Nem akarom kiírni mindig.
Az a Boss akinél tartok.
Descendant -
#2778 Na, helyet cseréltünk Germánnal, a holdkutyapatkányt majd NG+-ban kezelésbe veszem. (nem volt csak két cord-om, azokat se fogyasztottam el) -
#2777 A templomba vagy ugye? A fő bejáraton nem tud kijönni, de te tudod ütni. .
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.16. 00:20:48 -
#2776 he? -
#2775 Des? -
#2774 bugoltasd be. :) -
#2773 Nekem Des-nél az összes item elfogyott (élet és lőszer)
Nagyon necces. :D -
#2772 Ennyire durvás? -
#2771 Najó ez kész.
Csináljátok meg még az NG+ előtt az eileen questeket, mert NG+ -ban ez a büdöscigány huntert nem lehet kinyírni. Kettesével eszem a bossokat de ez a tetűgeci ez nem megy. Ennyi, fel is adom, ennyire nem kell az a fosgeci badge. -
#2770 Jajaj, úgy csináltam én is. :)
Descendant-hoz már megvan végülis a trükk csak néha iszonyúan nehéz beadni a dolgokat ilyenlutriszerűen megy de látom már az alagút végén a fényt. :D
Majd holnap. :) -
#2769 Oszlopok jóóók. Körözzél körülötte. Parryz ha lehet. Ja meg oszlop sarkából pörögj be bárdal..amikor közelít. -
#2768 Hát a kutyához türelem kellett. csak meg semmi hősködés. 10 perc alatt levertem csak R1et használtam ütésként. :D -
#2767 Descendant ellenben nagyon gyors és messzire elnyúl, meg hálisten a legelbaszottabb oszlopokkal teli szűk helyen találkoztok...instant halál. :D -
#2766 Igen az nem vészes, nem tudom így utólag egyik sem az. :D Mármint a normál első kitapasztalás után a taktika kell és szinte gyermeteg könnyű. -
#2765 Köffi. "Amygdalailáma"meg marad holnapra vagy valamikorra. :D Elsőnek lement feléig. Ezt nem érzem húzósnak annyira. Ugrásokra kell figyelni nála.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.15. 23:54:41 -
#2764 Te ez a Descendant már odabasz azért. :D -
#2763 Neeem, de hogy neked nem azon ? :D -
SlickAdam #2762 meg vagyok lepve? :D -
#2761 Nekem tetszett. :D -
#2760 Gratula. :D -
SlickAdam #2759 fu az de rossz film -
#2758 Mama -
#2757 Nem tudom -
#2756 Jaja..undorítóak. Amúgy ez melyik filmben volt? :) -
#2755 Ezeket a mobokat gyűlölöm a játékban a legjobban. Akkorákat ütnek, mint a vonat.
-
#2754 Pffuuuu
Sikerült a watchdogs defiledbe. csak az R1-tővel ütöttem így nem szoptam be a támadását.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.15. 22:04:48 -
#2753 Meglesz az...:) -
#2752 Még csak első kör, most jön az öreg germán. -
#2751 szájbakurt strem mi a faszomat baszakodik