9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Ulthane
    Baltával nagyon nehéz lesz végigtolni, az első végigjátszásban én is azt toltam, gyors ellenfeleknél szart sem ér. Hókirály a szart is kiveri majd belőled, meg az összes többi. A három turha sem jó baltával, a buta pók sem egyszerű stb.
  • Moby
    A cerka elméleti, vagy a hegyezése? Esetleg mindkettő?
  • Kandurex
    Elméleti cerka hegyzés
  • darkSectorxxx #9047
    Ez igaz, csak elmélkedtünk. Kandurex mondta, ha így lesz, akkor vesz szerintem látatlanba nem fog váltani, meg én sem, túl sok a ráfizetés. :)
  • Moby
    Akkor meg nem tudom Kandur mire hegyezi a cerkát :)
  • TDC Geronimo
    Biztos, hogy nem fog
  • Moby
    Azt sem tudni kap-e pro patchet.
  • LBandi77
    Ms.nagyon bukóra áll one ügyben,szerintem ezért kell a pc tábor.
  • Kandurex
    144 FPS...te vagy a másik véglet...
  • Yodamest12
    Ez a 30fps-re tervezték duma nyilván csak kibúvó ezt mindenki tudja, mert nem tudták kihasználni a konzolban rejlő erőt. Jól írtad, hogy igen a FROM ennyit tud ezen a vason, mert nem a vas nem tud többet. Sony is megcsinálhatná már amit az xbox anywhere, hogy pc-re is kiadnák a játékokat. Megnézném 144hz-en PC-re faxul átportolva a BB-t :) Lehet el is sírnám magam.

Am Xboxra visszatérve, ezt egy baromi jó dolognak tartom, hamarosan jön pl. a forza horizon 3 és a gow 4 is pc-re, instant buy lesz mindkettő. Nem értem, most mi ez, hogy az MS-nek megéri PC-re is kiadni a játékokat, de a SONY-nak meg nem. Biztos meglehetne oldani, hogy ne töltögessék le torrentről, hanem megvegyék, akár úgy, hogy online profilt igényeljen a játék stb. Ha az ms megtudja ezt oldani ezentúl akkor a sonynak is lépni kell.
  • Moby
    >Egyébként a ps4 tudása alapján a BB-nek simán hasitania kéne 60fps-el

Ne idegeljetek ilyen vadmarhaságokkal Sokszor a 30 sincs meg. Ennyit tud a from a ezen a vason. A DaS3 pont ilyen fosul megy rajta. Nálam meg négymillió fps-el. Szal a DaS3-ra nehéz ráhaluzni, hogy 30fps-re tervezték :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.20. 19:58:08
  • Yodamest12
    A BB azért nem lesz soha több mint 25-30fps, mert eleve hardveresen levan lockolva max30-ra. Ezt így álmodták meg a fromnál, állítólag így filmesebb az élmény... meg nekik könnyebb volt gondolom így megcsinálni. Egyébként a ps4 tudása alapján a BB-nek simán hasitania kéne 60fps-el, hisz nézzetek meg pl. egy UC4-et ott érdekes a naughty dog megtudta csinálni és annak sokkal szebb a grafikája pedig.

Annyi, hogy a from kurvajó játékokat készít, de a programszintű optimalizáláshoz viszont nem értenek úgy, mint egyes nagy studiók, pl. Insomniac Games, Naughty Dog szóval hiába lenne több a PS-ben és a pro hiába még erősebb, ők nem tudják ezt úgy megcsinálni. Meg hát olyat egyik studió sem fog olyat csinálni, hogy sima ps4-en 30fps, pron meg 60fps a multiplayer miatt. Szóval sima meg pro között max felbontásbeli vagy részletességbeli különbségek lesznek, egyik játék sem fog jobban futni az újabb konzolon. Ami azt jelenti, hogy 30fps lesz többnyire továbbra is, max a remastered címek jönnek majd 60fps-el, ilyen a konzol.

Én PC-n 144Hz-es monitoron játszok, tehát effektíven kihajtja 144fps-el a játékokat, hát had ne mondjam, hogy sokszor - akármilyen jó is legyen egy ps exkluzív játék - felüdülés az a sima játékélmény amit a PC hoz 144hz-en. Utána bizony kemény órákig kell szokni a konzolos 30-at, mire a szememnek nem kellemetlen.
  • darkSectorxxx #9038
  • Kandurex
    Nem úgy van a. Részletesebb modellek, itt - ott felcsavart effektek, magasabb minőségű texturák és az egészet elkezdik locsolni jó-féle 6-8X rendes AA-al....úgy elporlad a 60 FPS, hogy öröm nézni, AMI!.... nem baj! Szép az atom 30 meg azegynyócvanP...csak teljesüljön a bekezdés eleje....
  • darkSectorxxx #9036
    Ja 30 is elég ha az télleg 30. :)
    Csak nem értem, ha nem képes a pro 60fps-t 1080p mellett, akkor miről beszélünk akkor nem értem mi a pro ebben, a sima ps4 is 1080p, itt eleve az lenne az érdekes hogy nem 30 fps lenne hanem 60...nem értem.

Érdekes bolt oldalán azt írják minden tuti 1080p 60fps-el fog menni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.20. 18:00:16
  • Kandurex
    Egye-fene, legyen beton 30 FPS, de maxra tekert minőség! Azt is vállalom. Csak. Na.
  • darkSectorxxx #9034
    :)
    Úgy legyen...BB2-re én is váltok akkor.
  • Kandurex
    Nem is tudom. Nyilván 60FPS és az a trágya króm aberráció helyett normál AA és elégedett lennék. Más nem kell.

Na jó..., ha kedveskedni akarnak akkor részletesebb karekterek is jöhetnek.
  • darkSectorxxx #9032
    Hát lehet a jó fps miatt könnyítesz a dolgodon. :D
  • darkSectorxxx #9031
    Ja :)
  • Yodamest12
    Pro-n más lesz valamiben vagy miért mindenki ahhoz köti az új végigjátszást? :) Úgy tudom soha nem fogják 60fps-re emelni a limitet sajna.

Én is nemrég kezdtem újra, első 4 boss van leütve. Kipróbáltam az ostor kezdőfegyót, de ez nem az én világom :) Viszont most, hogy nem a vajazóval megyek, hanem a baltával azt kell mondanom baromi op a balta. A charge attack igazából a játék minden szituációjában hasznos tud lenni, bossoknál is kifejezetten jó. Clericet pl. only charge attackokkal ütöttem le, folyamatosan staggerelve volt, nem tudott csinálni semmit. Ebből balta +10 lesz úgy érzem :)
  • Ulthane
    Zsír. Akkor legalább be tudlak majd hívni, ha épp szopok. Nemrég újrakezdtem amúgy, levágtam Clericet meg Geszkony fatert, még nekimentem BSB-nek, de ott abbahagytam. De pron végigverem, istenuccse megint.
  • Kandurex
    Pro -n én is tervezek egy új végigjátszást... csak a buli kedvéért, nulláról,...meg végig is tolom...
  • Ulthane
    Ha kihívást akarok, megmászom a Mount Everestet!

Csak újból ki akarom élvezni az egészet úgy, hogy lófaszjóskaként indulok. Már úgyis csomó mindent elfelejtettem belőle, mit hol találsz, merre menj, stb.
  • darkSectorxxx #9026
    Az szar nincs kihívás. 5+ <-> 7+ dlc egyedül. :D
    Haveromat rácsaltam 5+ ra, mondtam neki na ez már kihívás, Ludwig-nál szenved több mint 20 órája :)

Mondtam neki hiába van gigasok vial, itt nem sokszor lesz esélye használni is. És hol van még Morpheus? :)
  • Ulthane
    Ez kurva jól néz ki, de én sem tudnám kivel játszani. Hogyé adják?

Moby: ott a kedvenc kártyád: Ebrietas!

Pont tegnap gondoltam rá, hogy lehet, hogy indítok egy tök új menetet a játékkal, 0. szintről..
  • Moby
    Jujbazmeg ez nagyon szép! Nem lenne kivel játsszam, szal úgy állna a polcomon mint a gwent kártyák, de elnézegetném ott ezt is, amíg felcseperednek a gyerkőcök :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.16. 22:25:42
  • SlickAdam
    BB card game

• Ulthane
    A büdös francokat adod te fel! Aki idejön, és a platina útjára merészkedik, azt addig el nem engedjük innen, míg nem lesz a puttonyában! Szedd össze magad fiam, férfiember vagy, vagy mifene! :)

Ha én kiplatináztam, te is kifogod, a fegyverek összeszedése tök hamar megy. YouTube-videok alapján csináltam, az egész nincs fél óra, ha a legtöbb fegyvered megvan már.

A legszopóbb része a csaliszolás volt, ha azon túl vagy, akkor már gyerekjáték.

No, ess neki szépen, aztán kérjük a screenshotot, ha megvan!
  • Ulthane
    Figyi, nem végigvinni kell a játékot, és beúszik a platina, muszáj hozzá leírás, anélkül nem megy. A fegyvereket bizony meg kell szerezni, a jó hír, hogy nem bonyolult.

A csaliszok közül ezeket kell megcsinálni csak:

- Pthumeru Chalice (3 layers)
    - Central Pthumeru Chalice (3 layers)
    - Lower Pthumeru Chalice (4 layers)
    - Ailing Loren Chalice (you need to find two "Bastard or Loran" items, needed to create the next dungeon - you could find these as early as the first layer, or much later, but play at least until you find the Beast Claw weapon in Layer 2)
    - Defiled Chalice (3 layers - you have half HP throughout this dungeon, which makes the bosses *brutal*)
    - Pthumeru Ihyll Chalice (3 layers, Yharnam, Blood Queen of the Old Labyrinth is at the bottom)

Nézz meg egy platina guide-ot a neten, most már ne add fel!
  • Yodamest12
    Jah lesz még végigjátszásom új karakterrel szóval tuti le lesz vágva. :) Most egy kirkhammer runra ráizgultam.
  • darkSectorxxx #9019
    Hívjon be valakit. :D
  • Amiga
    Megértem.
    Azért ha legközelebb Gherman-nél jársz, vágd le azért a kaszáért. :-D
  • darkSectorxxx #9017
  • Yodamest12
    Áá meg én amúgy sem vagyok egy tropi vadász. A bloodot sem terveztem platinázni csak igy a leirások alapján úgy érzetem, hogy már nagyon kevés kell hozzá ráadásul ez egybeesett a queen legyőzésével, amit mindenképp megakartam ejteni, szóval úgy voltam vele, hogy 2 legyet egycsapásra miért is ne. Így már, hogy csak a platináért kellene még küszködni már semmi nem hajt. Még anno emlékszem a ps1- korszakban eléggé ráálltam az ilyen kimaxolásokra, de ma már amikor annyi játékom van mint a rohadás örülök ha végigtolom, látok mindent a játékból, az ilyen gyűjtögetéseken már nem fogok fennakadni. Régen amikor volt össz 4-5 játékom azért az más volt.
  • darkSectorxxx #9015
    Én hivatalosan is megadom neked a Platinát. :)
    Mondjuk lehet nekem se lenne már erőm erre a helyedben.
  • Yodamest12
    Nem hát most úgy áll a dolog, hogy megvettem minden fegyvert, egyedül a kasza nincs meg, de másik karakterrel az is volt már meg sőt, equipelve is volt mert kipróbáltam milyen. Amúgy sehol nem irják hogy eqipelni is kellene, de mind1 a lényeg, hogy még mindig nem adta be a tropit..... és lényegtelen is már mert láttam mindent a játékból, megvolt a queen ami a fő célom volt. Ilyeneken már nem fogok feszengni hogy nem adja be a fegyvert, pedig már megvolt 1X... ilyen áron már nem kell a plat. nekem a queen megölésével lelkileg megvolt a plat.

Inkább megyek majd egy solo boss runt, kirkhammer runt stb. ezeknek több értelmét látom mostmár.
  • darkSectorxxx #9013
    "hogy kb semmit nem csináltak csak végigvitték a játékot, megölték a queent és beúszott a platina"

Ezért kb. :D

Régen amúgy kevesebb fegyver volt mint most. :)
  • darkSectorxxx #9012
    Gratula, a fegyvereknél nem, szerintem elég csak felvenni őket 1x, egyazon időben szerintem nem kell nálad lenniük, felveszed max berakod, ütsz vele azt ennyi, de ha biztosra akarsz menni akkor igen. :D
  • Amiga
    Nem, természetesen nekem is kellett vásárolgatni fegyvereket. A háromszori végigjátszás kellett ugye a három befejezés miatt, ezzel kb az achievementek 80 %-a szerintem megszerezhető, a maradék összejön a dungeon-ből, és a menet közben feloldott, a shop-ban kapható fegyverek megvásárlásából.
    Nem a legegyszerűbb azért a BB platina, míg pl. egy TellTale-féle Walking Dead S01 platinát semmiképpen nem tudsz elbukni, csak ha nem játszod végig a játékot.